29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kuliš, moc se nechechté, dyť se na ten svět podivé, jaké je zlé a stoji za zlámanó grešlu. Jo a ještě - do práce mosim chodit, platijó mně málo, ráno mosim vstávat, večer nemožu usnót z teho stresu, německé dedek mně furt kamsi cosi skovává, děcku vycházijó tře čtverke, doma všeci chrápó a já toť jak osel datluju a bodo mít ošópany prstiky! a nikdo mně nepochválí a nepochová a nikdo mně nemá rááááád, bůůůůůůůů........
Není tady
Jo pardon (se budu muset sama zbanovat)
takže - .......
Upravil(a) lupina montana (29. 11. 2007 21:04)
Není tady
poletucha napsal(a):
poletucha konečně objevila problém
poletucha si neumí stěžovat
poletuchu to někdo musí naučit !
Poletucho, ty jsi snad upadla na hlavu. Jak já se z tebou vlastně můžu kamarádit????
No ale, že jsi to ty, já tě to naučím. Vlastně bych si na to mohla zařítit školu, něco jako má Pan, akorát že takovou móc pěkně stěžovací a ukřivděnou. Joj, to bude náááádhera, už to vidím v barvách. Ale, co to dím, dyť já si vlastně mám stěžovat: Nic nebude. Stejně byste tam odmlouvali, nevážili byste si mých dobrých rad, Poletucha by vyrušovala a furt by svakala spouští fotoaparátu, Lupina by vyla, Miš by se šklíbila, no, možná Fat by si smysluplně jako jediná stěžovala na účes...jste nevděčníci nemožní a já se s vama přestanu kamarádit! Tak!!! Hotovo!!!
Není tady
Hani napsal(a):
Kuliš, moc se nechechté, dyť se na ten svět podivé, jaké je zlé a stoji za zlámanó grešlu. Jo a ještě - do práce mosim chodit, platijó mně málo, ráno mosim vstávat, večer nemožu usnót z teho stresu, německé dedek mně furt kamsi cosi skovává, děcku vycházijó tře čtverke, doma všeci chrápó a já toť jak osel datluju a bodo mít ošópany prstiky! a nikdo mně nepochválí a nepochová a nikdo mně nemá rááááád, bůůůůůůůů........
a co teprve já - ruky mám namožený od těžkéch balíků, fakan mě vyhazuje od čítača, chlap se córá bohvjegde, v práci je to na ..... bílýho ksindla napadlo málo, takže běžky zas nevytáhnu a budu muset šůrovat, tróba blbě peče a doma ze mě majó všeci p*del .... tak zpívám blues .....
Není tady
Hafuše, to stím Fatiiným účesem bylo fakt dobrý
už to mám! nevyšel mi papír na balení dárků
Není tady
Pol, žiš, ty jsi nepoučitelná! Ty už balíš dárky? Dyť já ještě ani nezačala žádný kupovat. Vánoce jsou totiž děsně dáááááleko. Dyť ještě včera bylo léto....teda skoro...
Není tady
nevyšel mi papír z minulýho roku na letošní ještě nekoupené dárky, kapišto?
safra, to si musím stěžovat logicky ?
Není tady
poletucha napsal(a):
nevyšel mi papír z minulýho roku na letošní ještě nekoupené dárky, kapišto?
safra, to si musím stěžovat logicky ?
...tak teď jsi mně opravdu uklidnila. Já už se bála, že nejsi normální...
Není tady
Hani napsal(a):
poletucha napsal(a):
poletucha konečně objevila problém
poletucha si neumí stěžovat
poletuchu to někdo musí naučit !Poletucho, ty jsi snad upadla na hlavu. Jak já se z tebou vlastně můžu kamarádit????
No ale, že jsi to ty, já tě to naučím. Vlastně bych si na to mohla zařítit školu, něco jako má Pan, akorát že takovou móc pěkně stěžovací a ukřivděnou. Joj, to bude náááádhera, už to vidím v barvách. Ale, co to dím, dyť já si vlastně mám stěžovat: Nic nebude. Stejně byste tam odmlouvali, nevážili byste si mých dobrých rad, Poletucha by vyrušovala a furt by svakala spouští fotoaparátu, Lupina by vyla, Miš by se šklíbila, no, možná Fat by si smysluplně jako jediná stěžovala na účes...jste nevděčníci nemožní a já se s vama přestanu kamarádit! Tak!!! Hotovo!!!
Jé, copak já jsem tady někde mluvila o tom, jak mně příšerně ostříhala jedna kadeřnice?
Není tady
Hani napsal(a):
Ale to víš, Fati, já slyším i trávu růst....
ještěžetak, už jsem myslela, že trpím babinetí náměsíčností
Není tady
Fatimah napsal(a):
Hani napsal(a):
Ale to víš, Fati, já slyším i trávu růst....
ještěžetak, už jsem myslela, že trpím babinetí náměsíčností
...to, že jsem už dlouho nenapsala na Terryho, neznamená, že ho nečtu...
Není tady
..pokračuji ve stížnostech: jsem se s váma tak zakecala, že jsem zapomněla na meditaci. Tož já mažu. Pac. Brou....
Není tady
Vy si tak máte všichni na co stěžovat, víte vůbec co to je mít problémy a blbej život?
Máte taky tak hroznýho souseda, kterej na vás co chvíli volá policajty?
psy který porád štěkaj a pouští chlupy na těch nejnevhodnějších místech?
auto, který netopí, blbě svítí, nechce startovat a brzo mu upadne vejfuk?
a vůbec, je toho tolik...
Vezmete mě do klubu?
Není tady
Doubravka napsal(a):
Vy si tak máte všichni na co stěžovat, víte vůbec co to je mít problémy a blbej život?
Máte taky tak hroznýho souseda, kterej na vás co chvíli volá policajty?
psy který porád štěkaj a pouští chlupy na těch nejnevhodnějších místech?
auto, který netopí, blbě svítí, nechce startovat a brzo mu upadne vejfuk?
a vůbec, je toho tolik...
Vezmete mě do klubu?
Hele, vy máte nějaký dvojče našeho auta nebo jak tomu mám rozumět?
Není tady
I já si přidám předvánoční nářek.
Kde je ta předvánoční nálada? marně ji vyhlížím , dělám v práci s dětmi výzdobu, postavila jsem mini stromeček, ale to tradiční vyšilování pořád nejde.
Doubravko, bílý chlupy mám taky všude a čoklíka nezajímá, že už v létě dělám vánoční úklid, takže po kolenou se plazím celý rok , nejprve suchým kartáčem nasucho do žmolků a teprve vysavač. Vánoce, nevánoce.
Chtěla jsem se ulít od pečení a prubla jsem vzorky z obchodu,
jenže jak vanilkáče nezavoní, nic není jak bejvávalo.
Kdo za mě překoná mou lenost?
Není tady
Fatimah napsal(a):
Jak dvojče? To moje je určitě horší! Ještě divně rachtá v motoru, stěrače blbě stírají a okénka rachtají! Howgh!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Tohle je téma pro všechny, kdo si jakkoli chtějí postěžovat - a nemusí být jen o Vánocích.
Není to vlákno pro žádné rady, ani podporu, ani nic podobného...je to stěžovací prostor, proto prosím všechny Matky Terezy a zachránkyně/ce/ aby se drželi na uzdě![]()
Samozřejmě pro mě to platí taky a kdybych to porušila, tak se dobovolně hlásím o ban
Heslo zní - čím hůř, tím líp
jee, to presne potrebuju...tyden pred Vanocema mam zapoctovy tyden a 2.1. mi zacina zkouskove...takze vubec nestiham premyslet nad tim, co komu dat pod stromek a vanocni nalada me nema sanci dostihnout...jesteze na koleji nemusim delat vanocni uklid
pak pojedu domu, tam se vsichni (jako kazdy rok) lehce opijeme a tezce pohadame a pak bude Silvestr a prede mnou fura prace...ach jo
Není tady
Doubravka napsal(a):
Fatimah napsal(a):
Jak dvojče? To moje je určitě horší! Ještě divně rachtá v motoru, stěrače blbě stírají a okénka rachtají! Howgh!
Chá, nám taky rachtá v motoru, stírače stíraj tak, že je lepší nestírat, protože tu vodu a bordel rozmažou tak, že je vidět hůř než když na sklo "jenom" leje jak z konve, okénka ani nemluvím. Auto nestartuje a protože má vyplivlou baterku či co, tak ani nefunguje elektronické zamykání heč!
Není tady
Ja som sa dozvedela zásadnú vec pre môj život a možno sa to bude hodiť aj sem: TZv. samonasieranie sa v psychologickom žargóne volá afektívna inkontinencia... Neznie to lepšie ako to prvé? Takže všetci samonasierači - a že je ich dosť tu i na susedných vláknach - trpia afektívnou inkontinenciou...
Není tady
Fati, pokus dobrej, ale jsem na tom prostě hůř - mě el. zamykání nefunguje nikdy, protože ho nemám a aby toho nebylo málo - včera byl takovej mráz, že se mi nepodařilo otevřít pátý dveře
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
lupina montana napsal(a):
Já se po*eru....záás to bude samý pozitívum
člověk tady dělá prostor pro stížnostě, aby si lidi mohli vylít srdce a zas pozitívum.....Lupišu, udělám ti radost ... jak objednávám ty dárky přes net abych se nemusela tlačit v márketech, tak mi teď přišly dva balíky na poštu. A pošta je na jiným kopci než my asi 1 km od domu. Včera tam na mě čekal Mira, že mi s tím pomůže, jenže jsme se na déjednotce zpozdili a voni nám zavřeli .... a dneska jsem tam zašla sama, jenže těch balíků bylo víc a já měla velký voči, tak jem je vzala všechny a ještě s nákupem se je snažila odnést dom. Připadala jsem si jak zlatokopové Chilcootském průsmyku, jak tam musel každý přemístit zásoby na celý rok, bylo to těžký, velký a neforemný, omrzly mi prsty a bolely mě celý ruce, dokonce mě bolijó a brnijó ještě teďkon, no mám já to sakra zapotřebí? A v jednom tom balíku bylo 6 těžkých krýglů s obrázky ryb pro strýca rybáře
No nemám já pech?
Šerpa Dava Tenzing a Míša Kulička...!
Upravil(a) Selima (30. 11. 2007 22:36)
Není tady
ČO vy furt máte s tými plecháčmi... My ani žiadneho nemáme, ani sme nikdy nemali... Chodíme po svojich , alebo vlakom, kalamitným autobusom, stopujeme... ja som si stopla už aj električku!
Mimo zastávku, heč!
Ahá, tiež som sa nejako vzdialila od toho sťažovania.
A Vianoce sú horor, ale to je len koncentrovnaý horor z celého roka, takže... nestojí ani za reč. No čo vám budem HORORIŤ.
Upravil(a) Selima (29. 11. 2007 23:14)
Není tady
Sel, lepší chodit pěšky nebo jezdit sockou - víš, co ti ubyde starostí? Autíčko, co má páníček je (a vždycky bylo) pro mě a děti víceméně tabu, tak jsem sice tři batolata vláčela městem v zubech, ale zase jsem k nim nemusela přidat tu novou baterku, tu blatník, tu cokoli jiného, co plecháček nutně potřeboval.
Ale abych se přidala ke zdejšímu žalozpěvu, byť ne vánočně - včera jsem dorazila domů utahaná, zmrzlá, s nákupem, čerstvě vytrženou stoličkou, tváří jako meloun a jediným přáním - spolknout prášek a zanorovat, abych zjistila, že neteče voda. Tak do samošky pro balík vod, poumejvat nádobí, co tam bylo od panstva odložené, spláchnout hajzlík a znova pro vody na pití, páč nikdo netušil, kdy že to pustí. Večer konečně dorazila cisterna, takže po pocintaném a namrzajícím chodníku 2x s dvěma kýbli... a pán tvorstva hnízdil na svém obvyklém místečku u TV a tisku a hodně dělal, že tam není a cisternu neslyší... Holky, asi to ode mě není hezké - ale já měla takovou chuť ty dva kýble na něj vylejt - i kdybych měla jít ještě jednou
Není tady