29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jitulak napsal(a):
Oni mě na te technicke fakt nemají radi
Copak? Neprošla? Mně posledně pomohl úplateček...
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Úplatek je trestný pro obě strany (profesionální deformace:))
Není tady
alošku,tak to se ani nechlub! Na to jsem alergická. Když jsem ještě měla starého Formana a na STK žádné známé, vždy mě poslali z emisí do pryč. Tak jsem musela na opravu a pak na STK. Ano mělo by to tak být. Ale pak mě vždy vytočilo, když mě předjela stará Sierra, kouřilo se z ní, hnus a borec to tam jen nechal, VTP přinesl nějakému technikovi a odešel. A prošel.
Tak takhle ne!
Není tady
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a ještě mě potěšili,že je vyfuk před smrtí No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,že mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Není tady
Klubko napsal(a):
alošku,tak to se ani nechlub! Na to jsem alergická. Když jsem ještě měla starého Formana a na STK žádné známé, vždy mě poslali z emisí do pryč. Tak jsem musela na opravu a pak na STK. Ano mělo by to tak být. Ale pak mě vždy vytočilo, když mě předjela stará Sierra, kouřilo se z ní, hnus a borec to tam jen nechal, VTP přinesl nějakému technikovi a odešel. A prošel.
Tak takhle ne!
Hele, Klubíčko, mého 16tiletého vrakouška mám v pořádku, pravidleně 2x ročně servisován, navíc řeším ihned každou závadu, která se mi nezdá.
Auto na STK dávám do servisu, kde mi auto projedou, prohlídnou, opraví a vymění, co je třeba, všechno papírově zařídí a vyřídí, odvezou na STK a zase přivezou. Ráno přistavím, odpoledne mám všechno vyřízené. Na STK známé nemám, oni ano.
Na emisích by stačilo trošičku seřídit motor, a bylo by to v pořádku. Technik to odmítl s tím, že dokud šlape jako hodinky a nemusím dolívat olej, nerýpal by do toho. O dárečku navíc jsem nic nevěděla, dokud mi auto nepřivezl z STK s tím, že jistá miničástečka na dokladu chybí a proč. Myslet si o tom můžu, co chci, nicméně mu věřím a dál neřeším. Auto pojízdné potřebuju a na nové nemám.
Upravil(a) Alosek (15. 4. 2008 13:10)
jitulak napsal(a):
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a ještě mě potěšili,že je vyfuk před smrtí
No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,že mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Čep levý jsem nechala měnit na podzim, pravý rok předtím (no, zase mi pánové nejdřív nevěřili, v čem asi bude závada, jak bych to mohla vědět, že ).
Investicím do auta se těžko kdy vyhnu, ročně mě stojí opravy a údržba (včetně gum) kolem +-10.000,-Kč.
Jitulaku, nebeč, hlavně že jsme zdraví... a děti taky
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Alosek napsal(a):
Copak? Neprošla? Mně posledně pomohl úplateček...Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a ještě mě potěšili,že je vyfuk před smrtí
No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,že mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Čep levý jsem nechala měnit na podzim, pravý rok předtím (no, zase mi pánové nejdřív nevěřili, v čem asi bude závada, jak bych to mohla vědět, že
).
Investicím do auta se těžko kdy vyhnu, ročně mě stojí opravy a údržba (včetně gum) kolem +-10.000,-Kč.
Jitulaku, nebeč, hlavně že jsme zdraví... a děti taky
2 dny okolo toho člověk běha a ono nic!Ja bych se na to nejraději vyprdla A za to jsem si koupila tarotovy karty
Není tady
"2 dny okolo toho člověk běha a ono nic! Ja bych se na to nejraději vyprdla. A za to jsem si koupila tarotovy karty."
Tak honem na radostnící vlákénko, šup!
Pozitivní přístup to chce. Já jsem měla servis objednaný na dnešek, volala jsem tam a celá rodina jim lehla nemocí. Tak budu muset ještě asi týden vydržet s úděsnými zvuky, linoucími se z přední nápravy (asi něco v brzdách, povolené nebo pořádně nedoléhají kotouče, tipuju, ale stejně mi zase žádný chlap v servisu nebude věřit
)
Sice se za mnou otáčejí nejen chlapi, když jedu kolem, ale není to kvůli mé osobě
Alošku,
já vím, že je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarších vozových parků v Evropě. Ale když pak vidím tady v pojištovně, co aut způsobí nehodu díky špatnému technickému stavu, tak se vůbec nedivím, že chtějí zpřísnit ty STK kontroly. A já jsem pro.
Sama jezdím Felicii z roku 1996,ale naštěstí drží a je v cajku. Servis 1x ročně max 5,000 kč.
Není tady
Egypt na vás, plantážnici(resp. plantážnice)!!! Tam stojí liter benzínu cca 10 korún, tak jazdí všetko, čo drží pokope- aj autá z 50. rokov tzv. pojazdné králikárne... Žiguláky a wartburgy sú tam už elitné povozy!
Není tady
Alosek napsal(a):
"2 dny okolo toho člověk běha a ono nic! Ja bych se na to nejraději vyprdla. A za to jsem si koupila tarotovy karty."
Tak honem na radostnící vlákénko, šup!
Pozitivní přístup to chce. Já jsem měla servis objednaný na dnešek, volala jsem tam a celá rodina jim lehla nemocí. Tak budu muset ještě asi týden vydržet s úděsnými zvuky, linoucími se z přední nápravy (asi něco v brzdách, povolené nebo pořádně nedoléhají kotouče, tipuju, ale stejně mi zase žádný chlap v servisu nebude věřit![]()
)
Sice se za mnou otáčejí nejen chlapi, když jedu kolem, ale není to kvůli mé osobě
Ale je to určitě i kvuli Tobě
Není tady
Já vím Seli, byla jsem tam. Stejné je to na Ukrajině, stejné je to v Indii. A taky kolik lidí tam zahyně díky dopravním nehodám. To přeci nejde srovnávat s ČR. To je krok zpět.
Stejně tak můžu argumentovat, když si lidé tady stěžují na zdravotnictví, tak je odkážu do Rumunska,kde je první ošetření 60 km z hor a jinak ti ránu zašije veterinář
Není tady
Selima napsal(a):
Egypt na vás, plantážnici(resp. plantážnice)!!! Tam stojí liter benzínu cca 10 korún, tak jazdí všetko, čo drží pokope- aj autá z 50. rokov tzv. pojazdné králikárne... Žiguláky a wartburgy sú tam už elitné povozy!
A to ja bych brala-ten Egypt a z fleku!,ale ty žigulíky bych jim nechala předtím jsem měla Vilíka - škodovečku a všechno to šlo udělat skoro na koleně a za daleko mín peněz,ale když on mě už někdy nedovezl domu a musela jsem pěcha
Není tady
Klubko napsal(a):
Alošku,
já vím, že je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarších vozových parků v Evropě. Ale když pak vidím tady v pojištovně, co aut způsobí nehodu díky špatnému technickému stavu, tak se vůbec nedivím, že chtějí zpřísnit ty STK kontroly. A já jsem pro.
Sama jezdím Felicii z roku 1996,ale naštěstí drží a je v cajku. Servis 1x ročně max 5,000 kč.
Pravdu máš, klidně ať je zpřísní.
I ten můj problém při STK by byl lehce řešitelný malou úpravou, ale dám na doporučení odborníka, zná to auto a má zkušenosti s ojetinami, tak proč mu nevěřit. Pokud by se pak výkon motoru měl zhoršit a jít do háje, raději dám stovku navíc u kontroly...
Klubko napsal(a):
Alošku,
já vím, že je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarších vozových parků v Evropě.
Na Moravě to asi nebude o moc lepší?
Tiini, voilá - skuhranie je tu! Ale kľudne si založ nové...
Není tady
Já už fakt nic nevydržííím! Posekám trávu, tu něco vypleju a přesadím a jsem vyřízená
Co budu dělat, až mi bude osmdesát??
Skuhrýýýý!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já už fakt nic nevydržííím!
Posekám trávu, tu něco vypleju a přesadím a jsem vyřízená
Co budu dělat, až mi bude osmdesát??
Skuhrýýýý!
Až ti bude 80 tak se necháš obskakovat . Aspoň já to mám tak v plánu
.
Není tady
No to je pravda.......
Není tady
Lupi,chceš potěšit? Mě není ani 30cet a vše mě po práci taky bolí. Neboj, bude hůř
Není tady
Až ti bude 80 tak se necháš obskakovat
A kým, proboha? Děti (a možná i vnoučata) už bude taky všechno bolet a budou chtít být obskakovány.
Není tady
helena napsal(a):
Až ti bude 80 tak se necháš obskakovat
A kým, proboha? Děti (a možná i vnoučata) už bude taky všechno bolet a budou chtít být obskakovány.
Tak to mají smůlu...
Ať si počkaj na svoje děti a vnoučata
Není tady
Klubko napsal(a):
Lupi,chceš potěšit? Mě není ani 30cet a vše mě po práci taky bolí. Neboj, bude hůř
Jo kdyby tak bolelo, Klubí....na to jsem zvyklá. Ale já jsem fakt polomrtvá - jak dvacetiletej pivovarskej kůň Jak kdybych ušla třicet kiláků Himalájema
prostě grogy!
A obskakovat bych potřebovala už teď, jenže mám děsnou výčitku.....Jj, to by jeden neřek, jak se nám to "práci čest" zažralo pod kůži,co?
Není tady
Buďte rády holky že vás něco bolí a pořád aspoň víte že jste! Až to přestane tak už s vaší schránkou běžíme na Olšany
Není tady