18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jitulak napsal(a):
Oni mě na te technicke fakt nemají radi
Copak? Neprola? Mně posledně pomohl úplateček...
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Úplatek je trestný pro obě strany (profesionální deformace:))
Není tady
aloku,tak to se ani nechlub! Na to jsem alergická. Kdy jsem jetě měla starého Formana a na STK ádné známé, vdy mě poslali z emisí do pryč. Tak jsem musela na opravu a pak na STK. Ano mělo by to tak být. Ale pak mě vdy vytočilo, kdy mě předjela stará Sierra, kouřilo se z ní, hnus a borec to tam jen nechal, VTP přinesl nějakému technikovi a odeel. A proel.
Tak takhle ne!
Není tady
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a jetě mě potěili,e je vyfuk před smrtí No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,e mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Není tady
Klubko napsal(a):
aloku,tak to se ani nechlub! Na to jsem alergická. Kdy jsem jetě měla starého Formana a na STK ádné známé, vdy mě poslali z emisí do pryč. Tak jsem musela na opravu a pak na STK. Ano mělo by to tak být. Ale pak mě vdy vytočilo, kdy mě předjela stará Sierra, kouřilo se z ní, hnus a borec to tam jen nechal, VTP přinesl nějakému technikovi a odeel. A proel.
Tak takhle ne!
Hele, Klubíčko, mého 16tiletého vrakouka mám v pořádku, pravidleně 2x ročně servisován, navíc řeím ihned kadou závadu, která se mi nezdá.
Auto na STK dávám do servisu, kde mi auto projedou, prohlídnou, opraví a vymění, co je třeba, vechno papírově zařídí a vyřídí, odvezou na STK a zase přivezou. Ráno přistavím, odpoledne mám vechno vyřízené. Na STK známé nemám, oni ano.
Na emisích by stačilo troičku seřídit motor, a bylo by to v pořádku. Technik to odmítl s tím, e dokud lape jako hodinky a nemusím dolívat olej, nerýpal by do toho. O dárečku navíc jsem nic nevěděla, dokud mi auto nepřivezl z STK s tím, e jistá miničástečka na dokladu chybí a proč. Myslet si o tom můu, co chci, nicméně mu věřím a dál neřeím. Auto pojízdné potřebuju a na nové nemám.
Upravil(a) Alosek (15. 4. 2008 13:10)
jitulak napsal(a):
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a jetě mě potěili,e je vyfuk před smrtí No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,e mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Čep levý jsem nechala měnit na podzim, pravý rok předtím (no, zase mi pánové nejdřív nevěřili, v čem asi bude závada, jak bych to mohla vědět, e ).
Investicím do auta se těko kdy vyhnu, ročně mě stojí opravy a údrba (včetně gum) kolem +-10.000,-Kč.
Jitulaku, nebeč, hlavně e jsme zdraví... a děti taky
Alosek napsal(a):
jitulak napsal(a):
Alosek napsal(a):
Copak? Neprola? Mně posledně pomohl úplateček...Emise jsem zvladla-zavařili dírku ve vyfuku a jetě mě potěili,e je vyfuk před smrtí No a na technice mi dost nebrzdili jedno kolo,čep v hají a tak jsem rada,e mi to dal na měsíc,pač mě nechtěl ani moc pustit
Čep levý jsem nechala měnit na podzim, pravý rok předtím (no, zase mi pánové nejdřív nevěřili, v čem asi bude závada, jak bych to mohla vědět, e ).
Investicím do auta se těko kdy vyhnu, ročně mě stojí opravy a údrba (včetně gum) kolem +-10.000,-Kč.
Jitulaku, nebeč, hlavně e jsme zdraví... a děti taky
2 dny okolo toho člověk běha a ono nic!Ja bych se na to nejraději vyprdla A za to jsem si koupila tarotovy karty
Není tady
"2 dny okolo toho člověk běha a ono nic! Ja bych se na to nejraději vyprdla. A za to jsem si koupila tarotovy karty."
Tak honem na radostnící vlákénko, up!
Pozitivní přístup to chce. Já jsem měla servis objednaný na dneek, volala jsem tam a celá rodina jim lehla nemocí. Tak budu muset jetě asi týden vydret s úděsnými zvuky, linoucími se z přední nápravy (asi něco v brzdách, povolené nebo pořádně nedoléhají kotouče, tipuju, ale stejně mi zase ádný chlap v servisu nebude věřit )
Sice se za mnou otáčejí nejen chlapi, kdy jedu kolem, ale není to kvůli mé osobě
Aloku,
já vím, e je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarích vozových parků v Evropě. Ale kdy pak vidím tady v pojitovně, co aut způsobí nehodu díky patnému technickému stavu, tak se vůbec nedivím, e chtějí zpřísnit ty STK kontroly. A já jsem pro.
Sama jezdím Felicii z roku 1996,ale natěstí drí a je v cajku. Servis 1x ročně max 5,000 kč.
Není tady
Egypt na vás, plantánici(resp. plantánice)!!! Tam stojí liter benzínu cca 10 korún, tak jazdí vetko, čo drí pokope- aj autá z 50. rokov tzv. pojazdné králikárne... iguláky a wartburgy sú tam u elitné povozy!
Není tady
Alosek napsal(a):
"2 dny okolo toho člověk běha a ono nic! Ja bych se na to nejraději vyprdla. A za to jsem si koupila tarotovy karty."
Tak honem na radostnící vlákénko, up!
Pozitivní přístup to chce. Já jsem měla servis objednaný na dneek, volala jsem tam a celá rodina jim lehla nemocí. Tak budu muset jetě asi týden vydret s úděsnými zvuky, linoucími se z přední nápravy (asi něco v brzdách, povolené nebo pořádně nedoléhají kotouče, tipuju, ale stejně mi zase ádný chlap v servisu nebude věřit )
Sice se za mnou otáčejí nejen chlapi, kdy jedu kolem, ale není to kvůli mé osobě
Ale je to určitě i kvuli Tobě
Není tady
Já vím Seli, byla jsem tam. Stejné je to na Ukrajině, stejné je to v Indii. A taky kolik lidí tam zahyně díky dopravním nehodám. To přeci nejde srovnávat s ČR. To je krok zpět.
Stejně tak můu argumentovat, kdy si lidé tady stěují na zdravotnictví, tak je odkáu do Rumunska,kde je první oetření 60 km z hor a jinak ti ránu zaije veterinář
Není tady
Selima napsal(a):
Egypt na vás, plantánici(resp. plantánice)!!! Tam stojí liter benzínu cca 10 korún, tak jazdí vetko, čo drí pokope- aj autá z 50. rokov tzv. pojazdné králikárne... iguláky a wartburgy sú tam u elitné povozy!
A to ja bych brala-ten Egypt a z fleku!,ale ty igulíky bych jim nechala předtím jsem měla Vilíka - kodovečku a vechno to lo udělat skoro na koleně a za daleko mín peněz,ale kdy on mě u někdy nedovezl domu a musela jsem pěcha
Není tady
Klubko napsal(a):
Aloku,
já vím, e je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarích vozových parků v Evropě. Ale kdy pak vidím tady v pojitovně, co aut způsobí nehodu díky patnému technickému stavu, tak se vůbec nedivím, e chtějí zpřísnit ty STK kontroly. A já jsem pro.
Sama jezdím Felicii z roku 1996,ale natěstí drí a je v cajku. Servis 1x ročně max 5,000 kč.
Pravdu má, klidně a je zpřísní.
I ten můj problém při STK by byl lehce řeitelný malou úpravou, ale dám na doporučení odborníka, zná to auto a má zkuenosti s ojetinami, tak proč mu nevěřit. Pokud by se pak výkon motoru měl zhorit a jít do háje, raději dám stovku navíc u kontroly...
Klubko napsal(a):
Aloku,
já vím, e je to o penězích a taky v Čechách je jeden z nejstarích vozových parků v Evropě.
Na Moravě to asi nebude o moc lepí?
Tiini, voilá - skuhranie je tu! Ale kžudne si zalo nové...
Není tady
Já u fakt nic nevydrííím! Posekám trávu, tu něco vypleju a přesadím a jsem vyřízená
Co budu dělat, a mi bude osmdesát??
Skuhrýýýý!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já u fakt nic nevydrííím! Posekám trávu, tu něco vypleju a přesadím a jsem vyřízená
Co budu dělat, a mi bude osmdesát??
Skuhrýýýý!
A ti bude 80 tak se nechá obskakovat . Aspoň já to mám tak v plánu .
Není tady
No to je pravda.......
Není tady
Lupi,chce potěit? Mě není ani 30cet a ve mě po práci taky bolí. Neboj, bude hůř
Není tady
A ti bude 80 tak se nechá obskakovat
A kým, proboha? Děti (a moná i vnoučata) u bude taky vechno bolet a budou chtít být obskakovány.
Není tady
helena napsal(a):
A ti bude 80 tak se nechá obskakovat
A kým, proboha? Děti (a moná i vnoučata) u bude taky vechno bolet a budou chtít být obskakovány.
Tak to mají smůlu...
A si počkaj na svoje děti a vnoučata
Není tady
Klubko napsal(a):
Lupi,chce potěit? Mě není ani 30cet a ve mě po práci taky bolí. Neboj, bude hůř
Jo kdyby tak bolelo, Klubí....na to jsem zvyklá. Ale já jsem fakt polomrtvá - jak dvacetiletej pivovarskej kůň Jak kdybych ula třicet kiláků Himalájema prostě grogy!
A obskakovat bych potřebovala u teď, jene mám děsnou výčitku.....Jj, to by jeden neřek, jak se nám to "práci čest" zaralo pod kůi,co?
Není tady
Buďte rády holky e vás něco bolí a pořád aspoň víte e jste! A to přestane tak u s vaí schránkou běíme na Olany
Není tady