18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
shiden nechces prist do Prahy? S tebou by som sa chcel stretnut ...
Není tady
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
ze? ... uhmmm ...Ti nedá
co?
Papu
P.S. leda a bude nějaký větí sraz a taky čas
Oxi napsal(a):
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
ze? ... uhmmm ...Ti nedá
co?
Neplhnú si.
Není tady
shiden, ja som uz napapany
gulasofka + nieco, co vyzeralo ako grcka s hranolkami
Upravil(a) Oxi (10. 4. 2008 14:54)
Není tady
Oxi napsal(a):
grcka s hranolkami
Oxi, co to je? Grcat říká moje kámoka z Ostravy a znamená to zvracet. Tak to si teda neumím představit, co jsi jedl.
Není tady
Klubko napsal(a):
Kdy mě první láska představila doma mamince, tak ta jen řekla" No to nemyslí váně..."
Upravil(a) Vanda (7. 10. 2008 8:49)
Oxi napsal(a):
Eri napsal(a):
Ale určitě svoje dítě neseřvu, kdy mi oznámí narození vnoučete, e kvůli tomu mě budit nemusí.
To docela bolelo.To verim A to tchyne alebo matka?
Tchýně. Matka, zbytek rodiny a kamarádi byli na telefonu a do rána, kdy jsem se potřebovala vyvanit, jak e jsem to skvělá
Není tady
Ale abych jí jenom nehaněla.
Musím říct, e se poslední dobou hrozně snaí a vycházíme daleko líp.
Není tady
Ahoj, jetě se tu skuhrá nebo né ? ...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Oxi napsal(a):
grcka s hranolkami
Oxi, co to je? Grcat říká moje kámoka z Ostravy a znamená to zvracet. Tak to si teda neumím představit, co jsi jedl.
Grcka = zvratky A fakt to vypadalo podobne
Není tady
Jdu skuhrat, soráč ... jemismutno je mismutno jemi smutno jemismut no ... a pak mě napadá taky pár sprostých slov ... prostě to vechno stojí za ho :-)
Není tady
MiKuli, nebóóóóój, já Tě - alespoň virtuálně - pochovám, ve vláskách povískám, za oukem podrbu ... to aby ta Tvoje blbá nálada odela tak rychle, jako přila
Není tady
přila jsem si tu pobrečet,nejsme rozvedeni a on si klidně s milenkou přijede pro dítě a ví jak mě to bolí
Není tady
Laki, já ti rozumím, jak se cítí, ale on neví, jak tě to bolí, on si to vůbec neuvědomuje.
Není tady
u jsem mu to řekla,říkal,e se zařídí
Není tady
on má milenku,s ní dítě a jetě sebou nae dítě a já si tu můu klidně hodit mali
Není tady
Laki, nic si neházej. Maxiálně do sebe jednoho panáčku na uklidnění. Kllííííd. Ty mu u nebude prát fusekle, vařit a vechen čas, který jsi do něj ze svého musela investovat, tak bude jen pro děti a pro tebe!
Není tady
klubíčko,ale co s tím časem,chtěla jsem být s ním
Není tady
chtěla jsem jen jeden víkend s rodinou aby byl, nelo to nebyl čas,kariéra a ted ,letos u třetí dovolenou měl s ní a naim synem
Není tady
Hele, Laki, sem se to asi nehodí - ale jsem ráda, e zase dává o sobě vědět.
A neboj, to fakt přebolí - ze mě se v únoru zase odloupnul velikánskej kus smutku a teď se snad vznáím.
Taky to přijde, fakt, nekecám. !
Není tady
Vchno je teď 3,14čou proti zdi.
Kdy si myslím,e mám vyřeíno,tak se zas objeví něco,co mě stáhne zpátky. Jsem slabá, měkká nebo blbá... Nebo moná obojí.
Není tady
Laki, vem to z té lepí stránky.
Má zájem o syna a to je moc dobře. U nás je to tak, e dcera, kterou vychoval a měl rád, ho neviděla 11 let, jeho syn tedĄo Vánocích po mírné inscenaci setkání se s ním viděl po 8.letech a s tou nejmladí se to počítá taky na roky, jen u nevím kolik
Hodně jsem se bála, e si děti bude kupovat, moje nástupkyně nemá děti a čas ukázal, e ji nezajímají ani ty jeho.
Pus ho, uvolni si srdíčko pro nového partnera, ne náhradníka.
Není tady
Luizi,
tuhle geometrii taky znám. To jsou ty lety a pády, které se nevyhnou nikomu.
Jdu si pro pivo připíjím Ti, abys mohla jít na veselejí vlákno ale taky se tak cítila.
bych mohla skuhrat, e jsem neuskutečnila cestovní plán a u asi po třetí odloila návtěvu roditě.
Kadý týden je nějak náročnějí ne ten minulý a víkend je tragicky krátký. Trochu si pospím, počtu a polenoím, obstarám dva chlupáče, nákup a domácnost a je tu pondělí a budíček ve 4:30
Jsem ráda, e nikam nemusím, neláká mě ani pařba ani kultura ani návtěvy. Chci klid , ticho a nemluvit a nebýt zahlcena dětským mumrajem, hluky a zvuky dětských hrdélek.
Skuhrám, e to jinak nezvládám, ne izolací
Není tady
ahoj holky,neměla jsem počítač,ale moc díky,majko 63 věřím ti,ale u aby to bylo,nemohu se stále zamilovat,nápadníků mám dost,ale...
Není tady
lakina napsal(a):
ahoj holky,neměla jsem počítač,ale moc díky,majko 63 věřím ti,ale u aby to bylo,nemohu se stále zamilovat,nápadníků mám dost,ale...
Teda ty musí být náročná...