29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Eri: Fakt nevím, co je nejhorší.
Svokra.(alebo svorka?). = Tchýně
Tchýně = tchoř + svině
ale svorka ... podla toho kde ju mas
Není tady
V - no skôr ako svorka hyen...
Není tady
Oxi napsal(a):
Selima napsal(a):
Eri: Fakt nevím, co je nejhorší.
Svokra.(alebo svorka?). = Tchýně
Tchýně = tchoř + svině
ale svorka ... podla toho kde ju mas
Jsem taky tchýně.
Vanda napsal(a):
Jsem taky tchýně.
Pardon Ja som cerpal z vlastnych skusenosti
A z vtipkov na nete
Není tady
Jsem taky tchýně.
Já dvojnásobná - a mezi oblíbené kratochvíle patří vyměňování si vtípků na toto téma se zeťákem i se snachou . A že jich známe
Není tady
Tak jsem dneska zjistila,že mi nějak končí technicka na autě
to jsem važně ted nejmín potřebovala.Neví někdo jestli musí byt lite kola napsane v techničaku?
Není tady
Vanda napsal(a):
Jsem taky tchýně.
Neboj, já /snad/ jednou budu taky.
Ale určitě svoje dítě neseřvu, když mi oznámí narození vnoučete, že kvůli tomu mě budit nemusí.
To docela bolelo.
Není tady
Jitulák ano, mají být zapásny ve VTP. Ale většinou tam kde je STK je i dopravní oddělení. Tedy alespoň ve větších městech...
Není tady
Eri napsal(a):
Ale určitě svoje dítě neseřvu, když mi oznámí narození vnoučete, že kvůli tomu mě budit nemusí.
To docela bolelo.
To verim A to tchyne alebo matka?
Není tady
Kdyz jsme u tchyni musim se podelit o svuj zazitek:)Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Není tady
elementgirl napsal(a):
Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Takze dnesny den si urcite vitazkou sutaze o najΩnejsiu tchyni(svokru)
(tej svojej si mala povedat: to si mala ist ty, zleato, ked si cakala synatora)
Není tady
Oxi napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Takze dnesny den si urcite vitazkou sutaze o najΩnejsiu tchyni(svokru)
(tej svojej si mala povedat: to si mala ist ty, zleato, ked si cakala synatora)
No Oxi v ty chvili jsem se nezmohla na slovo,ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
Není tady
Když mě první láska představila doma mamince, tak ta jen řekla" No to nemyslíš vážně..."
Není tady
Klubko napsal(a):
Když mě první láska představila doma mamince, tak ta jen řekla" No to nemyslíš vážně..."
No taky na facku
Není tady
elementgirl napsal(a):
... ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
To ja by som neodolal
Není tady
Oxi napsal(a):
elementgirl napsal(a):
... ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
To ja by som neodolal
No ja se zatim drzim
Není tady
…od té doby co pracuji na jedné z nejrušnějších ulic v centru města, plné automobilů, jsem víc nachlazenější, víc se mě špatně dýchá, víc kašlu a smrkám... je to v háji…okna jsou z venku černý od prachu a smogu
Ja som mala svokry celkom OK, tú predposlednú mám rada a dúfam, že keď budeme susedy, občas sa budeme vídať. Je to taká správna bosorka. Mama bývalého, s kt, osm bola 9 rokov, išla tak nejako mimo mňa, veľmi sme sa nemuseli, ale nebolo to nijako tragické. Odkedy sme sa s jej synom rozišli, vychádzame dobre.
Skuhrem, že mama už je asi po operácii a ja nič neviem... Otec je nezastihnuteľný a mal mi pdoať infos, ale neviem, či to splní... Dnes som prakticky pracovne nepoužiteľná.
Tak papsi práve prišiel - mama je prebratá, vyzerá OK; dr. nezohnateľný, tak mu zavolal odo mňa a dohodol sa na zajtra ráno. Takže zasa nervy na pochode... kým s aniečo dozvieme. Ale aspoň pacient prežil.
Upravil(a) Selima (10. 4. 2008 13:12)
Není tady
Klubko napsal(a):
Jitulák ano, mají být zapásny ve VTP. Ale většinou tam kde je STK je i dopravní oddělení. Tedy alespoň ve větších městech...
Děkuji.Ty víš taky všechno:supr:
Není tady
Ale nevím, jen tohle je můj denní chleba a zápisy z techničáků znám zpaměti. zadní strana VTP, oddíl Nápravy, č.19-21:)))
Tam je problém, že litá kola mohou mít jiný rozměr a tím pádem musí být zapsány do VTP. A taky jsou dražší než disková, takže pokud by tě do nich někdo ťuknul,aby likvidátor v pojišťovně věděl, že to jsou ty dražší.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale nevím, jen tohle je můj denní chleba a zápisy z techničáků znám zpaměti. zadní strana VTP, oddíl Nápravy, č.19-21:)))
Tam je problém, že litá kola mohou mít jiný rozměr a tím pádem musí být zapsány do VTP. A taky jsou dražší než disková, takže pokud by tě do nich někdo ťuknul,aby likvidátor v pojišťovně věděl, že to jsou ty dražší.
Není tady
jitulak napsal(a):
Klubko napsal(a):
ze? ... uhmmm ...
Není tady
Oxi napsal(a):
jitulak napsal(a):
Klubko napsal(a):
ze? ... uhmmm ...
Ti nedá
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
jitulak napsal(a):
Děkuji.Ty víš taky všechno:supr:ze? ... uhmmm ...
Ti nedá
co?
Není tady