18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Eri: Fakt nevím, co je nejhorí.
Svokra.(alebo svorka? ). = Tchýně
Tchýně = tchoř + svině
ale svorka ... podla toho kde ju mas
Není tady
V - no skôr ako svorka hyen...
Není tady
Oxi napsal(a):
Selima napsal(a):
Eri: Fakt nevím, co je nejhorí.
Svokra.(alebo svorka? ). = TchýněTchýně = tchoř + svině
ale svorka ... podla toho kde ju mas
Jsem taky tchýně.
Vanda napsal(a):
Jsem taky tchýně.
Pardon Ja som cerpal z vlastnych skusenosti A z vtipkov na nete
Není tady
Jsem taky tchýně.
Já dvojnásobná - a mezi oblíbené kratochvíle patří vyměňování si vtípků na toto téma se zeákem i se snachou . A e jich známe
Není tady
Tak jsem dneska zjistila,e mi nějak končí technicka na autě to jsem vaně ted nejmín potřebovala.Neví někdo jestli musí byt lite kola napsane v techničaku?
Není tady
Vanda napsal(a):
Jsem taky tchýně.
Neboj, já /snad/ jednou budu taky.
Ale určitě svoje dítě neseřvu, kdy mi oznámí narození vnoučete, e kvůli tomu mě budit nemusí.
To docela bolelo.
Není tady
Jitulák ano, mají být zapásny ve VTP. Ale větinou tam kde je STK je i dopravní oddělení. Tedy alespoň ve větích městech...
Není tady
Eri napsal(a):
Ale určitě svoje dítě neseřvu, kdy mi oznámí narození vnoučete, e kvůli tomu mě budit nemusí.
To docela bolelo.
To verim A to tchyne alebo matka?
Není tady
Kdyz jsme u tchyni musim se podelit o svuj zazitek:)Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Není tady
elementgirl napsal(a):
Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Takze dnesny den si urcite vitazkou sutaze o najΩnejsiu tchyni(svokru)
(tej svojej si mala povedat: to si mala ist ty, zleato, ked si cakala synatora)
Není tady
Oxi napsal(a):
elementgirl napsal(a):
Kdyz jsem tchyni zdelila ze jsem tehotna tak jeji reakce byla "a jdes na potrat?"
Takze dnesny den si urcite vitazkou sutaze o najΩnejsiu tchyni(svokru)
(tej svojej si mala povedat: to si mala ist ty, zleato, ked si cakala synatora)
No Oxi v ty chvili jsem se nezmohla na slovo,ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
Není tady
Kdy mě první láska představila doma mamince, tak ta jen řekla" No to nemyslí váně..."
Není tady
Klubko napsal(a):
Kdy mě první láska představila doma mamince, tak ta jen řekla" No to nemyslí váně..."
No taky na facku
Není tady
elementgirl napsal(a):
... ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
To ja by som neodolal
Není tady
Oxi napsal(a):
elementgirl napsal(a):
... ale ver nebo ne obcas mam chut si rejpnout kdyz chce maleho k telefonu
To ja by som neodolal
No ja se zatim drzim
Není tady
od té doby co pracuji na jedné z nejrunějích ulic v centru města, plné automobilů, jsem víc nachlazenějí, víc se mě patně dýchá, víc kalu a smrkám... je to v háji okna jsou z venku černý od prachu a smogu
Ja som mala svokry celkom OK, tú predposlednú mám rada a dúfam, e keď budeme susedy, občas sa budeme vída. Je to taká správna bosorka. Mama bývalého, s kt, osm bola 9 rokov, ila tak nejako mimo mňa, vežmi sme sa nemuseli, ale nebolo to nijako tragické. Odkedy sme sa s jej synom rozili, vychádzame dobre.
Skuhrem, e mama u je asi po operácii a ja nič neviem... Otec je nezastihnutežný a mal mi pdoa infos, ale neviem, či to splní... Dnes som prakticky pracovne nepouitežná.
Tak papsi práve priiel - mama je prebratá, vyzerá OK; dr. nezohnatežný, tak mu zavolal odo mňa a dohodol sa na zajtra ráno. Take zasa nervy na pochode... kým s aniečo dozvieme. Ale aspoň pacient preil.
Upravil(a) Selima (10. 4. 2008 13:12)
Není tady
Klubko napsal(a):
Jitulák ano, mají být zapásny ve VTP. Ale větinou tam kde je STK je i dopravní oddělení. Tedy alespoň ve větích městech...
Děkuji.Ty ví taky vechno:supr:
Není tady
Ale nevím, jen tohle je můj denní chleba a zápisy z techničáků znám zpaměti. zadní strana VTP, oddíl Nápravy, č.19-21:)))
Tam je problém, e litá kola mohou mít jiný rozměr a tím pádem musí být zapsány do VTP. A taky jsou draí ne disková, take pokud by tě do nich někdo uknul,aby likvidátor v pojiovně věděl, e to jsou ty draí.
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale nevím, jen tohle je můj denní chleba a zápisy z techničáků znám zpaměti. zadní strana VTP, oddíl Nápravy, č.19-21:)))
Tam je problém, e litá kola mohou mít jiný rozměr a tím pádem musí být zapsány do VTP. A taky jsou draí ne disková, take pokud by tě do nich někdo uknul,aby likvidátor v pojiovně věděl, e to jsou ty draí.
Není tady
jitulak napsal(a):
Klubko napsal(a):
ze? ... uhmmm ...
Není tady
Oxi napsal(a):
jitulak napsal(a):
Klubko napsal(a):
ze? ... uhmmm ...
Ti nedá
shiden napsal(a):
Oxi napsal(a):
jitulak napsal(a):
Děkuji.Ty ví taky vechno:supr:ze? ... uhmmm ...
Ti nedá
co?
Není tady