Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#376 2. 4. 2008 16:08

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Zaskuhrejme si.......................

Jdu skuhrat!
Mí rodiče a bratr bydlí v jednom paneláku, brácha je čerstvě rozvedený, děti jsou- nejsou u mámy. Jeho syn dodělává základní školu, proto  je přes týden u táty, a na víkend spí u mámy. Potud je to normální.

Jenže nespí u táty, ale u našich (u babičky). Naši celá léta "pomáhali" k tomu, aby se brácha nemusel o nic starat, neudělal si ani řidičák, všechno mu naši přivezli nebo zařídili. Přitom ke mně se s velkými ciráty přijedou podívat 2x za rok (100km).
Aby toho nebylo málo, babička je moc nemocná, ideální by bylo , kdyby se k našim nastěhovala, aby se o ni mohli starat.

Jenže to nejde.

Bratrův syn nadále bydlí u našich, ne u svého táty, protože půjde na učňák a musel by dojíždět (chudinka, tramvají 10 zastávek!).
Bratrova žena se už vdala a je finančně zajištěná, tj. brácha nemá ani problémy s alimenty.
Brácha přijde z fachy do prázdného vybydleného bytu, sní, co mu máma uvaří a jde do hodpody. O syna, který je o 5 pater níž, nejeví zájem.

Moc špatné, moc špatné. Vidím chybu u našich. Brácha o svoji ženu, když si našla milence, vůbec nebojoval, nebojoval, aby děti zůstali u něho, vůbec nedělá nic!

Mělo by mi to být putna, když tam nebydlím, nic mě to nestojí a nikdo po mě nic nechce, ale štve mě to.
Když se brácha oženil, neměli kde bydlet, tak rok bydleli u našich.
Pak jim rodiče  jeho ženy koupili byt.

Já se odstěhovaal 100 km daleko, byt jsme si museli vybudovat, o manžela jsem musela bojovat, na všechno jsme ušetřili, všechno jsme vydřeli, věnujeme se dětem, relativně cestujeme a užíváme si.... A naši? Místo toho, aby si šetřili na důchod a někam jeli, tak se starají o bráchu a jeho děti , ale o moje děti projeví zájem jen 2x ročně.

S mužem jsme našetřili a jeli k tetě do Kanady, naši tam teď jedou zadarmo, protože jim teta koupila letenky.

Babička je hodně nemocná a máma, která dělá na směny, u ní nemůže být každý den, přitom teta (mámina sestra) je v invalidním důchodu a u nemocné mámy byla za 20 let asi 3x! Přitom bydlí ve stejném městě!

Jsem pyšná, že jsem soběstačná, ale  taky bych chtěla víc pozornosti od svých rodičů.
Když to vypadalo, že se budu rozvádět, první tátova věta zněla: "Ne že budeš u nás bydlet!" Tak už tam dva roky bydlí vnuk a bude bydlet dál...
Tak si říkám, co s tím? 
Je to jejich svobodná vůle starat se/nestarat se o druhého, ale proč  se někdo nestará o mě? Já chci taky!
Kdybych vás tu neměla, tak ani nikdo neví, co si myslím, co mám za sny a plány, co mi vyrostlo na zahradě a jaké  problémy mě provázely při koupi nové stěny, o manželských problémech ani nemluvě.

Upravil(a) Regina (2. 4. 2008 16:18)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#377 2. 4. 2008 16:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, moja teta "vychováva" bratranca podobne - on má už 31 rokov, druhé manželstvo, druhé dieťa, plus jendo vyženené, ale stále sa správa ako rozmaznaný jedináčik. Beriem to ako životný fakt, len už utínam tetine náreky. Pred asi rokom som jej povedala, že jej pomôžem vyplniť prihlášku do penziónu pre dôchodcov(iné východisko teta odmieta, t.j. možno ani nie je realizovateľné), ale inak odmietam počúvať JEJ skuhranie. Mmch, myslím, že v kríze by ťa rodičia samozrejme prijali a pomohli ti, ale majú práve pocit, že ty ich predsa nepotrebuješ... achjo.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#378 3. 4. 2008 12:13

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

To je ono. Ty opravdu vypadáš, že je nepotřebuješ. Mám to stejné. Taky mě mrzelo, že nepomáhají mně, že nedají auto mně, že nezařizují věci pro mě, ale zkrátka si zvykli, že život zvládám sama. A teď se i přímému požádání o pomoc velmi podivují a neberou ho vážně. A na krizi bych nesázela... V opravdové životní krizi mě rychle odmítli. Ale jsou to pořád rodiče, já nevím, nemá to logiku, ale já jim stejně pomáhám, kdykoliv si myslím, že je to potřeba. Třeba to taky ve skutečnosti potřebují ještě mnohem častěji?

Není tady

#379 4. 4. 2008 14:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Hlásím se k vám do party vissla a pravím, že nejlépe se na to vykašlat.
A skuhrýýýý! Já jsem tak protivná, že jsem protivná i sama soběěéééééééé! gratergrater

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#380 4. 4. 2008 14:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Někdy rodičové jaksi rozhodnou sami, že ausgerechnet tohle dítě je nepotřebuje, zatímco pro ty ostatní by se přetrhli :-( Vemte mě do klubu, prosííím. Sice už to dávno neřeším, ale tak hezky se o tom skuhrá...
A just budu ještě skuhrat - začínám být nebezpečná sama sobě. Během posledních dvou dnů jsem si už 3x ublížila na těle aúúúúúúúú. Asi to bude permanentním nevyspáním - a to je další skúúúúúhrací důvod...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#381 4. 4. 2008 14:42

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

No...mně nevadí rodiče a brácha, ale dneska si dovolím zaskuhrat na bejvalýho, jo? ... Tak si představte, že ten zmetek mi v pondělí slíbil poslat 1500 jako úhradu polovičky výdajů na dítě (jsme rozvedení, dítě ve střídavé péči a protože otec-podnikatel prohlásil u soudu, že vydělává tolik, co já, tak se nám výživné "požere", tudíž o přispění na každé boty atp. jsem nucena potupně u bývalého žebrat, pokud to nechci celé hradit sama).... No a ty peníze neposlal s tím, že si je mám vybrat u mého otce, který mu dluží... Můj táta je totiž tak hloupej, že si od něj klidně půjčí prachy a nedochází mu, že bejvalej pak vezme u huby mě... Dobrý, co? ... Už jsem zkoušela bývalému kvůli tomu volat, ale jen si ze mě dělá prču... a to jsem mu už kdysi dávno nabízela společný účet, kam budeme oba posílat stejně peněz a podle potřeby dcery pak vybírat (zase oba)... ale to nechtěl. Prý mu to takhle vyhovuje víc... Nemáte někdo nápad, jak na něj? ... Mě už přestává bavit dělat ze sebe buď dojnou krávu a matku naprostou samoživitelku nebo žebráka, který musí poníženě a několikrát o peníze otce upomínat ... cítím se přitom děsně blbě ...

Není tady

#382 4. 4. 2008 18:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Já jsem takové jelito pitomé, přepracované, strčila jsem do pračky bundu i s mobilem grater grater grater grater grater grater. Osel mě očuchal, když jsem po 5 minutách  pračku zastavila a koukla se co mám v kapse.  Bojím se, bojím, že  telefonek umřel kapitulation kapitulation kapitulation .

Není tady

#383 4. 4. 2008 19:52

Sirius
Host

uff, to asi ani umělé dýchání nespraví, ale třeba není pozdě na resuscitaci. Držím pěstičky.Mě ten můj dnes nechtěl chodit se mnou, ale nemá nožičky a porád padal.dumbom

Upravil(a) Sirius (4. 4. 2008 19:55)

#384 4. 4. 2008 20:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Už ho suším a začínám přemýšlet kam ho zakopu jestli je skutečně mrtvý butter .

Není tady

#385 4. 4. 2008 21:11

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

aprill napsal(a):

Už ho suším a začínám přemýšlet kam ho zakopu jestli je skutečně mrtvý butter .

Pořádně ho vysuš a zapni ho až další den. A uvidíš. Ale jestli ho rozchodíš, tak se obávám, že stejně za čas bude reznout a přestane fungovat.

Promiň , tohle jsi asi vědět nechtěla, ale taky mám takovou  zkušenost. Hlavně ho nechej pořádně vyschnout.

Mě tahkle vytekla do mobilu smetana. A to jsme ho měla asi jen jeden týden. Byl úplně nový grater

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#386 5. 4. 2008 22:08

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dneska jsem ztratila mobil

Není tady

#387 5. 4. 2008 22:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mrkni se, jestli zrovna netelefonuješ, Pol.... glorialolpussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#388 5. 4. 2008 22:26

PetraP
♥♥♥♥♥♥-

Tak to si asi udělala někomu velkou radost. Musíš to brát z téhle stránky dumbom pussa

Není tady

#389 5. 4. 2008 22:31

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

myslím, že nějakýmu chlapovi by se určitě šiknul.
deset kontaktů na tenis, dvacet na jiný sporty, pět na sádrokartonáře, dva na obkladače a sto na půlku babinetu...  tongue
hledala jsem dvě hodiny, pak jsem sklonila hlavu a zašla za sousedkou která se mnou nehovoří, zda by mi nepomohla. Pomohla. Tudíž jsem mohla přispět i do vlákna , co vám dnes udělalo radost. tongue

Není tady

#390 5. 4. 2008 22:37

PetraP
♥♥♥♥♥♥-

poletucha napsal(a):

myslím, že nějakýmu chlapovi by se určitě šiknul.
deset kontaktů na tenis, dvacet na jiný sporty, pět na sádrokartonáře, dva na obkladače a sto na půlku babinetu...  tongue
hledala jsem dvě hodiny, pak jsem sklonila hlavu a zašla za sousedkou která se mnou nehovoří, zda by mi nepomohla. Pomohla. Tudíž jsem mohla přispět i do vlákna , co vám dnes udělalo radost. tongue

No ty jsi ale kikovná. styrka Tak  je to správné a tak to má být tummenupp

Není tady

#391 7. 4. 2008 7:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ženami vybraný  nejlepší E-mail roku!!!

To nemá chybu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otec se vrací z práce a vidí jak jeho děti sedí v pyžamech před domem a
hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou
rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak
dveře od auta, uvnitř leží pes čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po
druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek:
Lampa převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála
televize a jídelna byla zaházena hračkami a různými díly šatníku.
V kuchyni to nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na
plné kolo, zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží
kočka. Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem
a u zadních dveří uplácaná hromádka písku.
Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc na další hračky a šlapajíc po oblečení.
Ale nehleděl na to, jen hledal svou manželku. Bál se, že je nemocná, nebo se
jí něco vážného stalo. Viděl jak dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam
a uviděl mokré ručníky na podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla
a mezi vším další rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly
mezi tím vším a zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se
otočil a spěchal do ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a
čtoucí knihu. Podívala se na něj, usmála se a zeptala se ho jak se měl celý
den?
Podíval se na ni nedůvěřivě a zeptal se: "Co se tu dnes stalo?"
Usmála se znovu a odpověděla: "Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se
vracíš z práce, ptáš se mně: 'Co jsi, do prd***, dělala celý den?'"
"Ano," odpověděl muž nejistě.
"Tak dnes ........... jsem nedělala nic !"

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#392 9. 4. 2008 8:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

neštvě vás ta podivná reklama? než se člověk někam doklikne tak si 100x přečte sad
Já sice chápu, že..... ale ......

Není tady

#393 9. 4. 2008 17:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

grater kapitulation  Niekto mi vyfúkol jackpot v lotte!!!! Ešte v sobotu tam bolo 80 melónov, s dnes len trííííííí!!!! dumbom Ja snáď budem musieť doživotne chodiť do rachoty.... roll

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#394 9. 4. 2008 18:11

Sirius
Host

Ajajaj, no ale slovenská koruna má pořád nižší kurz, zkus to u nás, je tam víc.styrka

Upravil(a) Sirius (9. 4. 2008 18:12)

#395 9. 4. 2008 18:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ale je vás tam na to 10 miliónov, nás je tu na to len 5. cool

Brita

Není tady

#396 9. 4. 2008 18:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

grater kapitulation  Niekto mi vyfúkol jackpot v lotte!!!! Ešte v sobotu tam bolo 80 melónov, s dnes len trííííííí!!!! dumbom Ja snáď budem musieť doživotne chodiť do rachoty.... roll

Seli neskuhrej Ještě by ti to pokazilo vízor a charakter, bys chodila s nosánkem hore a na pleb bys pozabůdla smile

Není tady

#397 9. 4. 2008 18:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Na to som už pristará, to možno keby v dvadsiatke...
Teraz ma už máločo zmení či dostane...

Brita

Není tady

#398 10. 4. 2008 9:36

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Bouchla mi elektrika v půlce baráku, mám rozsekané zdi, všude prach a bordel, ze stropu čouhaj dráty, manžel pořád v práci a přitom je třeba orby, což já nezvládnu, traktůrek by mě zabil ještě než bych vyjela ze stodoly, nesehnala jsem sadbu brambor a má přijet tchýně. grater grater grater
Fakt nevím, co je nejhorší. mad

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#399 10. 4. 2008 9:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Eri napsal(a):

Bouchla mi elektrika v půlce baráku, mám rozsekané zdi, všude prach a bordel, ze stropu čouhaj dráty, manžel pořád v práci a přitom je třeba orby, což já nezvládnu, traktůrek by mě zabil ještě než bych vyjela ze stodoly, nesehnala jsem sadbu brambor a má přijet tchýně. grater grater grater
Fakt nevím, co je nejhorší. mad

Když přijde současně oheň a potopa smile
Dívej se na to optimisticky. Jednou budeš mít novou elektriku, namžela doma z práce, traktor potřebovat nebudeš  brambory koupíš v Albertovi a neboj tchýně pokud vím taky odjede:) (a nebo bude jak uzený smile)

Není tady

#400 10. 4. 2008 9:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Eri: Fakt nevím, co je nejhorší.
Svokra.(alebo svorka? big_smile ). = Tchýně

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí