|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já myslela, že se zas chystáš žehlit 

Školení - mučení...zvláš´t to o bezpečnosti práce 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já myslela, že se zas chystáš žehlit
Školení - mučení...zvláš´t to o bezpečnosti práce
Lupinko jestli chceš přijeď na víkend, vyperu a Ty můžeš žehlit.
Bezpečnost práce máme za sebou, i požární i nakladání s nebezpečnými látkami. Dokonce i referentské zkoušky řidičů. Zítra to je školení vazačů a jeřábníků.
Ještě papíry na hlavu a mám to komplet.
Mám děsnou rýbu, skuhry skuhry
.
Sirius napsal(a):
Lupinko jestli chceš přijeď na víkend, vyperu a Ty můžeš žehlit.
Tak to želbohu nepůjde, Sirie....nežehlím prakticky nic (až na utěrky, kupodivu) Povlečení si kupuju krepový a ubrusy teflonový 
Víc už jsem nesnášela jen zašívání - ještěže jsou ty štupovací časy už pryč 
Ale ráda myju okna...teda...ne často
ale ráda 
Jé, Lvice- teprve teď jsem si všimla, že mimís už se jmenuje....to je bezvadný! Posílám Ondráškovi pusu na čumáček 
Upravil(a) lupina montana (13. 3. 2008 15:02)
Není tady

lvice napsal(a):
Pomněnko, škoda že tam nebyl doktor, to by to píchnutí bylo lepší ne
?
No myslím si, že idyby tam byl..teď mě zrovna žádný idol nenapadá..takže bych ho vůbec nevnímala jen tu injekci...ono není píchání jako píchání 
Není tady
Viděla jsem nádherné botičky a neměli moji velikost
,
,
.
Není tady
Jaujaujaujaujaujaujaujau! 

Mám strašný hexnšus a nemůžu se VŮBEC (skoro) hýbat! 

Není tady
Tak si vem ibalgin suché teplo žádný pohyb a odemně k tomu pěkné pohlazení Skuhrám z Tebou vím co to je. Ale to brzy přejde neboj dřív jak moje opětovná depka 
Není tady

Tak dneska jsem šla opět dobrovolně na opíchání, ve středu znova. Snad to v práci vydržím do středy pak maj děti prázdniny, tak si vezmu asi na čt a pá dovču.
Není tady

AAAAAAAchhhhh joooooo aaaaaaaachchchchchchch joooooo!!!!! MAchrovala jsem s technikou savení a zničila jsem drahé polovičce oblíbené triko
Až se vrátí domů, tak mě zabije 
Co já nebohá, co já si jenom počnu

A přitom moje tričko se mi před tím tak povedlo no a to jeho ............. do pr... práce

Není tady
Tak to je nepříjemná věc....ale snad přece pochopí, žes to jen neodhadla? 
Není tady
A co batika? Nebo nějaký divoký postřik.
Není tady

No, bylo to ošklivý. Ach joooo. Nedá se uplatit ani dobroutou 
Není tady
nebéč, mu koupíš jiný, no ...to se stává 
Není tady

PetraP napsal(a):
AAAAAAAchhhhh joooooo aaaaaaaachchchchchchch joooooo!!!!! MAchrovala jsem s technikou savení a zničila jsem drahé polovičce oblíbené triko
![]()
A přitom moje tričko se mi před tím tak povedlo no a to jeho ............. do pr... práce![]()
Chďátko, to je nepříjemnost, to bych taky schytala, jsou věci, co jsou nedotknutelné...
Jak to dopadlo? Byl křik?
Není tady
nespí, nejí, bečí a k tomu zuby rostou.... ach jo
Není tady

Damila napsal(a):
PetraP napsal(a):
![]()
A přitom moje tričko se mi před tím tak povedlo no a to jeho ............. do pr... práce![]()
Chďátko, to je nepříjemnost, to bych taky schytala, jsou věci, co jsou nedotknutelné...
Jak to dopadlo? Byl křik?
On nekřičí. Napřed mi vynadal a pak byla tichá domácnost a ignorace mé přítomnosti. Pak jsem za ním pořád chodila s omluvama , jenže bez úspěchu. Pak už jsem to nevydržela a byly slzičky. Tak jsem zase dostala vynadáno, ať toho okamžitě nechám, a ať už mu na jeho oblečení bez jeho vědomí nešmatám. A pak ještě chcilku bručel , ale teď už je to OK. Jen to tričko jsem schovala, aby ho to zbytečně nedráždilo 
Není tady
PetroP, triko vymáchej v octu a vodě a zase ho obarvi barvou Iberia. Namočíš ho do hustší barvy se solí, dáš do igeliťáku a ohřeješ v mikrovlnce. Jen ti tam nesmí ten igeliťák prasknout, by bylo po mikrovlnce......
Není tady

Tetamáma napsal(a):
PetroP, triko vymáchej v octu a vodě a zase ho obarvi barvou Iberia. Namočíš ho do hustší barvy se solí, dáš do igeliťáku a ohřeješ v mikrovlnce. Jen ti tam nesmí ten igeliťák prasknout, by bylo po mikrovlnce......
Díky za radu. Budu muset něco takového udělat. Ale napřed si to radši někde vedle nacvičím 
Není tady
Skuhry, skuhry...koho napadlo prosadit změny času..já to nechcíííííí.

Taky mě ten čas sejmul. A než se srovnám, tak se zase bude vracet. Já bych to zrušila 
Není tady
ráda bych si zaskuhrala, ale nemám na co

Není tady

V noci odvezli maminku mého přítele do nemocnice a stav je velmi vážný ... víc nám nikdo není schopen říct 
Není tady
Ajta krajta.....tak že Mirovi přeju, aby to dopadlo dobře....a tobě samosebou taky 

Není tady