Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#326 6. 3. 2008 16:49

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Zaskuhrejme si.......................

tvůj manžel se narodil v restauraci ?

Není tady

#327 6. 3. 2008 22:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No.....byly chvíle, kdy mě to taky napadlo....graterlol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#328 6. 3. 2008 22:37

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

dnes jsem se sice pohádala z bm,ale zkuhrat se mi nechce,bo to mám na háku,ale cvičně-zkuhry,zkuhrajdá

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#329 6. 3. 2008 22:45

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Tiina napsal(a):

tvůj manžel se narodil v restauraci ?

narodil se pod stolem a taky tam umře,když nepřestane pít,že?

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#330 6. 3. 2008 22:53

majka.r.63
♥♥♥♥---

Tak já si taky zaskuhrám. M mi velmi zdvořile a s úsměvem sdělil, že společný prachy si vzal, protože ... je potřebuje hmm . Sice jsem nehnula brvou, ale v duchu jsem ho MNOHOKRÁT nazvala smile (teda - použila jsem český výraz, zdá se mi sprostší). Skuhry skuhry - já už chci být rozvedená !!!! grater

Není tady

#331 6. 3. 2008 22:54

majka.r.63
♥♥♥♥---

Jé, ono se mi to vymazalo - tak upřesňuju : nazvala jsem ho k.o.k.o.t.e.m.

Není tady

#332 6. 3. 2008 22:57

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

takze kohutom wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#333 6. 3. 2008 23:03

majka.r.63
♥♥♥♥---

Oxi napsal(a):

takze kohutom wink

Jasněěě ! big_smile

Není tady

#334 6. 3. 2008 23:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ziadny stres - ale mala by si mu asi vytrhat pierka, toto sa nerobi ani na vlastnom dvorecku (no, vlastne robi, ale vytrhat treba!!!)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#335 7. 3. 2008 10:55

majka.r.63
♥♥♥♥---

To půjde těžko - už přes rok s náma nebydlí.
Postavil si nový baráček a žije tam s přítelkyní (kolegyní - podřízenou. Jak originální.). A ta je vostrá - tak mě možná v trhání pírek zastoupí smile .
Jen ten rozvod se vleče.

Není tady

#336 10. 3. 2008 12:33

Nick3594
Host

MíšaKulička napsal(a):

Ahoj lvice, že se taky ukážeš tummenupp

Ahoj Myšičko, no já si teď víc pročítám těhotenství a kočárky a výbavičku do porodnice lol. Ale neboj se nic, chodím vás občas kontrolovat lol.

O víkendu mě bolelo bříško a teď musím ležet, ačkoliv za oknem svítí sluníčko a je tam nádherně, skuhry skuhry mad.

#337 10. 3. 2008 12:36

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Honem honem než zasejc "utečeš" lvíčku   tongue
chci Tě pozdravit hjarta a jen tak Tě "videt"
sice to bude na tomto vlákunu off....ale nevad:-))
minulý týden jsme se sešli s Fe:-)) a taky na Tebe vzpomínaly :-))
posílám pussa a  bud na sebe opatrná...ráda, MOC ráda jsem Tě tu viděla:-))))) pá pá lálá

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#338 10. 3. 2008 12:53

Nick3594
Host

Ahoj růžičko http://smiles.zy.cz/126.gif, posílám ti chlupáče http://smiles.zy.cz/177.gif a hubana k tomu http://smiles.zy.cz/176.gif.
No páni, tak ty ses viděla s mojí milou Feuřinkou tummenupp a já si říkala, že mě brní uši lol.
Nám se to s Fe na podzim loni nepodařilo, ale říkám si, že život je dlouhý a třeba se sejdeme ve třech big_smile.
Tak pa pa a pevně doufám, že se máte s broučkem sluníčkově http://smiles.zy.cz/778.gif

#339 10. 3. 2008 12:54

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ahoj Lvice, taky jsem hledala kde teď budeš, abych tě pozdravila a štěstí popřála. Tak sem. Zdravé mímo přeju. Drž se. pussa

Není tady

#340 10. 3. 2008 12:58

Nick3594
Host

Děkuju moc, taky tě moc zdravím pussa. Poletuško, já se teď nejvíce vyskytuju v těhotenství v letňátkách, ale občas nakouknu i na duchovní a sem big_smile. a doufám, že se manža umoudřil a do klece nezavřel. Doufám, že se ještě uvidíme v Černošicích tummenupp.
PS: tu lahev jsem ještě nerozbila, ale na rébus taky nepřišla lol. Mám do důchodu co dělat wink

#341 10. 3. 2008 13:11

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Fakt va ? Ještě hlavolam není vyřešenej? A flaška je ještě pohromadě? Tos mě překvapila big_smile !
Není to moc těžké. Hani z Olomoca na to jen koukla a řekla : no to je přece jasný ne, udělala bych to takhle... a během mrknutí voka to vyřešila. Ani já jsem nebyla tak rychlá. big_smile
No hlavně že sklo vydrželo, vo vo tom to bylo.
Posílám pusu. Velkou.
Mimoch , vyřídila ti Andy, že až to vyřešíš , máš u mě bodyčko pro mímo?

Není tady

#342 10. 3. 2008 14:36

Nick3594
Host

No toto va? Jsem totální břídil grater. Tak si jí jdu znovu vytahnout a přemýšlet nad tím rock. No to mi Haňule nevyřídila, já jí dám dumbom big_smile. No já lidi ráda překvapuju gloria.
Taky posílám pusu a velikánského chlupáče k tomu. A až nastuduješ body štěstí, budeš mě prosím informovat, ju? V astrologii se ztrácím a docela mě to zajímá.... wink. Pak mi dáte s Andy v Černošicích přednášku smile.

#343 11. 3. 2008 21:13

PetraP
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Jižní Čechy

Skuhry skuhry..... dneska mě tu byla navštívit kamarádka se svým ani ne ročním sysnem ......  úžasný klučík.....a když jsem před svým drahouškem nadnesla, že bych chtěla taky takového, tak mě odpinknul grater

A přitom si stím malým celé odpoledne hrál. AAAAACH JOOOO. Já nevím, jak ho k tomu miminovýmu rozhodnutí přesvědčit  grater grater

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lf3dz62ty.png

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/r/rhmcv1xd8.png

Není tady

#344 12. 3. 2008 11:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Donutit ho skuhrat....tím, že o ničem jiném mluvit nebudeš lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#345 12. 3. 2008 15:27

BB
♥♥♥♥♥♥-

Skuhry, skuhry .....   manža má RÝMU    sjuk   ..... a TRPÍ .... a my všichni okolo .....   Tváří se, že je v posledním tažení a zdá se mu, že není léčen dostatečně. Dokonce mě obvinil, že když jsem já nemocná, tak si vezmu prášek a je po nemoci ( trubkovi nedošlo, že si vezmu aspirín a  holt to musím rozchodit, protože to prostě jinak nejde dumbom )   ... chce po  mně kouzelnou pilulku, která by ho okamžitě a střlhbitě zbavila všech obtíží a myslí si, že mu její existenci i vlastnictví tajím  big_smile   big_smile   big_smile   chjo

BB

Není tady

#346 12. 3. 2008 16:27

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Ájajaj grater mám před sebou dvě 12-ti hodinové noční směny a tááák se mi nechce. Venku prší a já bych si radši zalezla do pelíšku, pustila si nějaký pěkný film anebo spala a spala sova

Není tady

#347 12. 3. 2008 16:31

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Skuhry, skuhry .....   manža má RÝMU    sjuk   ..... a TRPÍ .... a my všichni okolo .....   Tváří se, že je v posledním tažení a zdá se mu, že není léčen dostatečně. Dokonce mě obvinil, že když jsem já nemocná, tak si vezmu prášek a je po nemoci ( trubkovi nedošlo, že si vezmu aspirín a  holt to musím rozchodit, protože to prostě jinak nejde dumbom )   ... chce po  mně kouzelnou pilulku, která by ho okamžitě a střlhbitě zbavila všech obtíží a myslí si, že mu její existenci i vlastnictví tajím  big_smile   big_smile   big_smile   chjo

big_smile To je sranda :-) To si vážně myslel? tummenupp

Když jsem nemocná já, tak si lehnu a skuhrám a přítel dokonce i uvaří :-) Nakoupí... (nepořádek nevidí, ale to bych chtěla moc)

Není tady

#348 12. 3. 2008 16:35

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Dneska jsem navštívila neuroložku a ta mě pěkně opíchala, že jsem jí tam zajódlovala a aby tomu nebyl konec tak si píchla i sestřička yikes grater

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#349 12. 3. 2008 16:43

Nick3594
Host

Pomněnko, škoda že tam nebyl doktor, to by to píchnutí bylo lepší ne lol?

#350 12. 3. 2008 23:29

Sirius
Host

Auvejs, čtvrtá noční, ještě k tomu dopoledne školení a večer znova vydělávat na chleba. Asi začnu jíst něco jiného.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí