|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No.....byly chvíle, kdy mě to taky napadlo....

Není tady
dnes jsem se sice pohádala z bm,ale zkuhrat se mi nechce,bo to mám na háku,ale cvičně-zkuhry,zkuhrajdá
Není tady
Tiina napsal(a):
tvůj manžel se narodil v restauraci ?
narodil se pod stolem a taky tam umře,když nepřestane pít,že?
Není tady
Tak já si taky zaskuhrám. M mi velmi zdvořile a s úsměvem sdělil, že společný prachy si vzal, protože ... je potřebuje
. Sice jsem nehnula brvou, ale v duchu jsem ho MNOHOKRÁT nazvala
(teda - použila jsem český výraz, zdá se mi sprostší). Skuhry skuhry - já už chci být rozvedená !!!! 
Není tady
Jé, ono se mi to vymazalo - tak upřesňuju : nazvala jsem ho k.o.k.o.t.e.m.
Není tady
takze kohutom 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
takze kohutom
Jasněěě ! 
Není tady
Ziadny stres - ale mala by si mu asi vytrhat pierka, toto sa nerobi ani na vlastnom dvorecku (no, vlastne robi, ale vytrhat treba!!!)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
To půjde těžko - už přes rok s náma nebydlí.
Postavil si nový baráček a žije tam s přítelkyní (kolegyní - podřízenou. Jak originální.). A ta je vostrá - tak mě možná v trhání pírek zastoupí
.
Jen ten rozvod se vleče.
Není tady
MíšaKulička napsal(a):
Ahoj lvice, že se taky ukážeš
Ahoj Myšičko, no já si teď víc pročítám těhotenství a kočárky a výbavičku do porodnice
. Ale neboj se nic, chodím vás občas kontrolovat
.
O víkendu mě bolelo bříško a teď musím ležet, ačkoliv za oknem svítí sluníčko a je tam nádherně, skuhry skuhry
.
Honem honem než zasejc "utečeš" lvíčku 
chci Tě pozdravit
a jen tak Tě "videt"
sice to bude na tomto vlákunu off....ale nevad:-))
minulý týden jsme se sešli s Fe:-)) a taky na Tebe vzpomínaly :-))
posílám
a bud na sebe opatrná...ráda, MOC ráda jsem Tě tu viděla:-))))) pá pá lálá
Není tady
Ahoj růžičko
, posílám ti chlupáče
a hubana k tomu
.
No páni, tak ty ses viděla s mojí milou Feuřinkou
a já si říkala, že mě brní uši
.
Nám se to s Fe na podzim loni nepodařilo, ale říkám si, že život je dlouhý a třeba se sejdeme ve třech
.
Tak pa pa a pevně doufám, že se máte s broučkem sluníčkově 
Ahoj Lvice, taky jsem hledala kde teď budeš, abych tě pozdravila a štěstí popřála. Tak sem. Zdravé mímo přeju. Drž se. 
Není tady
Děkuju moc, taky tě moc zdravím
. Poletuško, já se teď nejvíce vyskytuju v těhotenství v letňátkách, ale občas nakouknu i na duchovní a sem
. a doufám, že se manža umoudřil a do klece nezavřel. Doufám, že se ještě uvidíme v Černošicích
.
PS: tu lahev jsem ještě nerozbila, ale na rébus taky nepřišla
. Mám do důchodu co dělat 
Fakt
? Ještě hlavolam není vyřešenej? A flaška je ještě pohromadě? Tos mě překvapila
!
Není to moc těžké. Hani z Olomoca na to jen koukla a řekla : no to je přece jasný ne, udělala bych to takhle... a během mrknutí voka to vyřešila. Ani já jsem nebyla tak rychlá.
No hlavně že sklo vydrželo, vo vo tom to bylo.
Posílám pusu. Velkou.
Mimoch , vyřídila ti Andy, že až to vyřešíš , máš u mě bodyčko pro mímo?
Není tady
No toto
? Jsem totální břídil
. Tak si jí jdu znovu vytahnout a přemýšlet nad tím
. No to mi Haňule nevyřídila, já jí dám
. No já lidi ráda překvapuju
.
Taky posílám pusu a velikánského chlupáče k tomu. A až nastuduješ body štěstí, budeš mě prosím informovat, ju? V astrologii se ztrácím a docela mě to zajímá....
. Pak mi dáte s Andy v Černošicích přednášku
.

Skuhry skuhry..... dneska mě tu byla navštívit kamarádka se svým ani ne ročním sysnem ...... úžasný klučík.....a když jsem před svým drahouškem nadnesla, že bych chtěla taky takového, tak mě odpinknul
A přitom si stím malým celé odpoledne hrál. AAAAACH JOOOO. Já nevím, jak ho k tomu miminovýmu rozhodnutí přesvědčit

Není tady
Donutit ho skuhrat....tím, že o ničem jiném mluvit nebudeš 
Není tady
Skuhry, skuhry ..... manža má RÝMU
..... a TRPÍ .... a my všichni okolo ..... Tváří se, že je v posledním tažení a zdá se mu, že není léčen dostatečně. Dokonce mě obvinil, že když jsem já nemocná, tak si vezmu prášek a je po nemoci ( trubkovi nedošlo, že si vezmu aspirín a holt to musím rozchodit, protože to prostě jinak nejde
) ... chce po mně kouzelnou pilulku, která by ho okamžitě a střlhbitě zbavila všech obtíží a myslí si, že mu její existenci i vlastnictví tajím
chjo
Není tady
Ájajaj
mám před sebou dvě 12-ti hodinové noční směny a tááák se mi nechce. Venku prší a já bych si radši zalezla do pelíšku, pustila si nějaký pěkný film anebo spala a spala 
Není tady
BB napsal(a):
Skuhry, skuhry ..... manža má RÝMU
..... a TRPÍ .... a my všichni okolo ..... Tváří se, že je v posledním tažení a zdá se mu, že není léčen dostatečně. Dokonce mě obvinil, že když jsem já nemocná, tak si vezmu prášek a je po nemoci ( trubkovi nedošlo, že si vezmu aspirín a holt to musím rozchodit, protože to prostě jinak nejde
) ... chce po mně kouzelnou pilulku, která by ho okamžitě a střlhbitě zbavila všech obtíží a myslí si, že mu její existenci i vlastnictví tajím
![]()
![]()
chjo
To je sranda :-) To si vážně myslel? 
Když jsem nemocná já, tak si lehnu a skuhrám a přítel dokonce i uvaří :-) Nakoupí... (nepořádek nevidí, ale to bych chtěla moc)
Není tady

Dneska jsem navštívila neuroložku a ta mě pěkně opíchala, že jsem jí tam zajódlovala a aby tomu nebyl konec tak si píchla i sestřička

Není tady
Pomněnko, škoda že tam nebyl doktor, to by to píchnutí bylo lepší ne
?
Auvejs, čtvrtá noční, ještě k tomu dopoledne školení a večer znova vydělávat na chleba. Asi začnu jíst něco jiného.