29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, potřebovala bych poradit. Máte nějaké info o dvougeneračních kočárcích popř. nějaké značky. Ptám se sice předčasně, ale 8 měsíců rychle uteče ......
Není tady
Pavčo gratuluju k těhotenství Já sice dvoukočár kupovat nebudu, ale četla jsem diskuze maminek a hodně se kupuje tandem Jané a taky je prý výborný Phil a Teds.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2941187&tab=6
Není tady
Pavli ty jsi těhule? A chtěli jste nebo náhoda vám to vyřešila? jsi v pohodě? Já si to totiž nedokážu představit. Asi bych nic neudělala, ale snášela bych to asi hodně špatně. Přijde mi to brzo, ale já mám draka, třeba je malá tvoje hodná a tak bych do toho taky šla.
Ten kočár co hodila Romča je moc pěkný.
Není tady
my jsme mimi chtěli. Beru to tak, že jsem zvyklá na záhul (ještě navíc pracuji), takže prostě bude větší. Eli je zlatíčko, je hrozně hodná. Chtěla jsem i kvůli tomu, že je jediné vnouče a nechtěla jsem, aby byla rozmazlená. Navíc bude i doma vědět, že se musí dělit (za rok už to bude chápat). Mám několik známých, co mají hrozně rozmazlené děcka a vše si vydupou a to jsem v žádném případě nechtěla.
Není tady
Tak to pak jo. asi hodně důležitý je, že je malá hodná. My máme trochu boje s jídlem, od začátku a tak všechno nás docela trápí, začalo to prdama, pak očkováním a teď zuby. Všechno špatně snáší, ale jinak je taky zlatá a tak s druhým taky čekat nebudeme. Na záhul jsem taky zvyklá a pracuji taky, manžel má firmu a vše kolem co se učta a administrativy týče zařizuju taktéže. Někdy je to mazec, ale už jsem si zvykla.
Pavli a jak jste měli s manželem problémy, to se urovnalo a jste teď v pohodě?
Není tady
Ládi, to je na dlouho - s manželem. Ale růžový to zrovna není. To víš, podnikatel, od rána do večera fuč ....
Není tady
Ahoj tak já mám kámošku s dvojčaty a druhou co má prcky tesně po sobě a obě mají kočár Britax B-Agile Double a jsou spokojené
Není tady