Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 13. 12. 2007 10:02

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Re: reiky

Pandorraa napsal(a):

Řeknu ti to takhle: když jsem se začala zajímat o psychologii, práci s energiemi, různá náboženství a vůbec o esoteriku, koupila a přečetla jsem kde co.
Ale mnohdy až po letech, po té, co jsem si nabila nos, absolvovala vlastní terapie a začala měnit  sama sebe, si  v některých znovu čtu a objevuji tam věci, které jsem dřív prostě neviděla nebo nechápala. Až teď mi spousta věcí do sebe přirozeně zapadá....

Tak pod toto se mohu podepsat i já, je to přesně tak. Ale v důsledku nic neberu jako ztrátu času, nebo pohrdání nad něčím, jelikož vím, že to pro mě byla cesta, kterou jsem musel projít a informace se vyselektovaly tak nějak časem samy, resp. má vnitřní bytost mě vedla tak, že co mi nebylo k duhu, to se ztratilo na smetišti dějin, nebo naopak, se stalo poučko, že toto již nikdy.
Ale pokud je řeč o ReiKi, psal jsem výše, že to byla dobrá startovní čára, ač klasicky předepsaným způsobem s R nepracuji, v krátké době jsem si to předělal podle svého, jak mi to vyhovuje.
Velice mi vyhovují Transmisní meditace se skupinou spolupoutníků, kdy se pouze "nehovoří o teoriiích", ale s energiemi prakticky pracuje. A tyto mi pomáhají na mé stezce dál a dál, naučily mě sladit praktický život s duchovnem, že jedna rovina nepřekáží druhé a naopak.
Ale pro nikoho není recepis, co jak má dělat, nikdo nemá právo druhému radit, co by měl a neměl. Na to si každý musí přijít sám. Jak říkají malíři: "vymakat štětec". Ten nový pouští chlupy, dělá kocoury a puchýře na rukách. Ale ten vymakanej dělá práci lépe.

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#27 13. 12. 2007 10:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak podle tohle se taky můžu podepsat.
Snad jen poznámka: radit mi může kdokoliv, já sama si ale vyberu, kterou radou se budu řídit a to na VLASTNÍ zodpovědnost smile)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#28 13. 12. 2007 10:20

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Pan, s poznámkou souhlasím, myslel jsem tzv "dogmatické rady", kdy mnohdy nezkušený člověk přijme radu - povel - rozkaz od gurua, mistra a jiných spoluobčanů obdařených božstvím, a pak zjistí, že to byla obrovká bota.
Vím, jak to v mnohých chariznatických církvích chodí, mám dost kamarádů odtama, informace jsou tedy zaručené. Ale oba víme, o čem je řeč, nebudu to okecávat, hihi smile

Není tady

#29 13. 12. 2007 10:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jasně, chápu to par
Já se naštěstí v souvislosti s REIKI s žádným dogmatismem nesetkala, asi jsem měla štěstí na lidi a nebo funguje zákon stejnorodosti wink

Není tady

#30 13. 12. 2007 11:32

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kazalin napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

.. koupila a přečetla jsem kde co.
Až teď mi spousta věcí do sebe přirozeně zapadá....

va va va

Kazalin:
Tak pod toto se mohu podepsat i já.  va

Ale v důsledku nic neberu jako pohrdání nad něčím, jelikož vím ...

hmm

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#31 13. 12. 2007 11:34

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Pan, já částečně snad chápu co tím myslíš.
Ono není dobré se pro začátek vrhat do všeho po hlavě jako samouk bez jakýchkoliv znalostí. Ale neboj snad nejsem zas takové kopyto. Tedy je mi jasné že podle té kníhy ze mě nebude mistr reiky big_smile , jen mi to snad dostatečně přiblíží jestli je to pro mě nebo ne.
Prožívám dost zvláštní období....
Jako dítě když jsem byla nemocná jsem viděla auru. Naprosto krásně a zřetelně. Když jsem to řekla rodičům, řekli že je to z teploty, nemoci a že to přejde, tak jsem to v podstatě sama zapudila.
Letos na jaře mi z ničeho nic napadlo věnovat se Tarotu. Ptala jsem se po knihách a začala do nich "čučet". Nic jiného to v podstatě nebylo. Sháněla jsem si i info na netu až toho bylo tolik že jsem z toho byla nešťastná že to pro mě není a přitom mě to tak táhne...
V podstatě jsem se za půl roku nikam nedostala. Netlačila jsem na pilu. Nechala jsem to uzrát. Našla jsem pána co dělá přednášky ( pro mě finančně únosné) a teď i školu po netu.  Díky němu jsem úplně jinde. On nelije do hlavy fráze významu karet, ale na přirovnáních ke konkrétní situaci, ze které si pak i sama odvodím další. Karty začínám pomaličku chápat...... snad za rok dva budu zase dál. Nepočítám s tím že do léta ze mě bude vyhlášená kartářka big_smile
Ale nebýt těch knih, toho zájmu, na pána bych nenarazila a karty by ležely ve skříni jako zbytečná investice.

Nevím kde teď začít dřív a s malýma dětma nemám ani moc času navštěvovat víkendové přednášky a hlavně shází na všechno peníze.  Takže nejschůdnější cestou jsou po mě knihy cco dostanu jako dárek abych si mohla vybrat do čeho se pustím.

Teď jsem psala Ježíškovi o kyvadélko, na křišťálovou kouli co mi táhne od dětství prý nemá lol

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#32 13. 12. 2007 11:41

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Hele, Hirondel, vykousáváš věty a lupneš pod to smajla. Nebo ti vadí slovo v důsledku? Nebo tam mám hrubku?
Ty jo, když ti napíšu, nejsi schopna mi odpovědět, veřejně se ti omluvím, taky na to prdíš a děláš uraženou.
Ten pošklebovací smajlík mi nevadí, ale to, jakým způsobem komunikuješ, tedy nekomunikuješ.
Jak říkala moje bába: ta komunikace je stejná, jak tahat to krávě z prde*e.
Potom, když ti někdo COKOLIV napíše, tak se urazíš a svato svatě přísaháš, že už na duchovní babinet NIKDY nepřijdeš. Jak je to dlouho, co jsi to psala? 14 dnů?? A hele, svatá přísaha porušena, Hirondel se zde zjevila. Mám to uložené, takže kdybys potřebovala důkaz, překopíruji.
Tak mluv / piš normálně, ne složeninami dvojtečky a lomítek a závorek, ze kterých se vytvářejí smajlíci.

Není tady

#33 13. 12. 2007 11:43

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

spuntíku,

křišťálovou koli klidně můžeš nahradit sklenkou čisté vody. Máš-li něco uvidět, uvidíš to i tam smile
A jinak je to jasné, dělej, co ti říká tvá intuice, to je stejně nejlepší smile

Není tady

#34 13. 12. 2007 12:01

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pan, děkuji, s tou sklenkou vody mě to také napadlo, jenže pak jsem se bála že něco uvidím a tu kouli budu chtít o moc víc lol
S tou vodou mě to láká už měsíc, ale zatím mi holky nenechaly prostor a večer jsem na to moc unavená smile
A také nevím jak moc na to..... ještě jsem si k tomu nic nehledala. Ale jak se říká prsty mi svrbí čím dál víc, takže to vyzkoušení asi nebude trvat už moc dlouho big_smile

Na poslední přednášce jsem totiž koutkem oka zahlédla vousatou hlavu jakoby z dýmu, když jsem se tam podívala, samo jsem nic neviděla, ani nikde okolo. Podívala jsem se na původní místo a zase jsem jí koutkem oka viděla. Pohybovala se a pak mi zmizela úplně. Nevím co si o tom mám myslet. Byly tam zapálené svíčky, tak jsem hledala jestli tam není dým, že by to byl hezký klam, ale nikde nic....
A tak bych ráda nabrala více informací o všem  aby mě takovéto věci tolik nevyplašily.

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#35 13. 12. 2007 12:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No....abys z toho nakonec neskončila u Chocholouška sad

Není tady

#36 13. 12. 2007 12:22

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No tos mi nepotěšila, to je jedna z věcí ze kterých mám strach. A tak jsem občas na vážkách, jestli v sobě nemám všechno tlumit a dělat že o ničem nic nevím, nebo dělat že to co se mi přihodilo je náznak že nějaké "schopnosti" mám a mám je rozvíjet.
Všechno je to nějak zašmodrchané sad

Není tady

#37 13. 12. 2007 12:27

Rei
♥♥♥♥---

Jestli v tobě něco je, ať už je to něco co se týká reiky, nebo čehokoli jiného, tak to tak patrně má být.. Jen opatrně jak s tím budeš zacházet, neměla bys ohrožovat sebe, ale hlavně NESMÍŠ ohrozit ostatní!!!  V podstatě vzato to vidím tak, že čím víc toho budeš vědět, tím líp se vyvaruješ onoho ohrožení..

Upravil(a) Rei (13. 12. 2007 12:29)

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#38 13. 12. 2007 12:33

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

A já dodám: neměla bys se do ničeho pouštět sama, potřebuješ zkušeného učitele.

Nu a ne nadarmo nemáš peníze na kursy...asi ještě není čas a máš si jen číst a studovat.

A taky si myslím,že k takovéhle práci by měl člověk přistupovat "čistý", tedy by se měl co nejvíce vnitřeně čistit, zbavit se všech bloků, pocitů křivdy, temnoty, kterou má v sobě. Protože právě na téhle části jeho osobnosti by se pak mohlo uchytit "něco", co ho k tomu Chocholouškovi dostane.
Tedy jediná rada: pracovat na sobě, pracovat na sobě, pracovat na sobě (to říkám já, ne Lenin reta)

Upravil(a) Pandorraa (13. 12. 2007 12:35)

Není tady

#39 13. 12. 2007 12:49

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Lenin je v Ječný lol

Já v podstatě jsem nezávistivý, přejícný člověk. S tím nemám moc problém. Ani mě ty peníze tak moc netrápí, ne že by mě vadilo mít víc a mít se líp, ale mám manžela, děti , střechu nad hlavou, nazí nechodíme a do žaludku také máme co, takže jsem spokojená, moje děti mi dávají moc ( i když zlobí a jsou občas nemocné a já pak nespím..... ale je to to nej big_smile )
Křivdu mám jen s jedním jediným člověkem a to mým otcem. Tam je to hodně složité a těžké. Udělal toho špatného vůči mě a rodině moc a stále pokračuje....
Snad se jednou dopracuji i k tomu že jemu odpustím hmm

Upravil(a) spunt (13. 12. 2007 12:49)

Není tady

#40 13. 12. 2007 12:57

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Kazalin napsal(a):

Hele, Hirondel, vykousáváš věty a lupneš pod to smajla. Nebo ti vadí slovo v důsledku? Nebo tam mám hrubku?
Ty jo, když ti napíšu, nejsi schopna mi odpovědět, veřejně se ti omluvím, taky na to prdíš a děláš uraženou.
Ten pošklebovací smajlík mi nevadí, ale to, jakým způsobem komunikuješ, tedy nekomunikuješ.
Jak říkala moje bába: ta komunikace je stejná, jak tahat to krávě z prde*e.
Potom, když ti někdo COKOLIV napíše, tak se urazíš a svato svatě přísaháš, že už na duchovní babinet NIKDY nepřijdeš. Jak je to dlouho, co jsi to psala? 14 dnů?? A hele, svatá přísaha porušena, Hirondel se zde zjevila. Mám to uložené, takže kdybys potřebovala důkaz, překopíruji.
Tak mluv / piš normálně, ne složeninami dvojtečky a lomítek a závorek, ze kterých se vytvářejí smajlíci.

Drahy Kazaline  hjarta
Kalik me prave napomenul  stolt 

Porusuji z vlastni vule prave TED sva slova jenz jsem Ti v SZ napsala- "ze neni cesty zpet".
Pouzila jsem tedy jiny zpusob jak Vam ukazat Vase vlastni slova(bla bla bla). Tim jsem ale neporusila svuj slib az do teto chvile. Jo proste to tak mam. A slovo NIKDY (na Babinet) -to si musim prekontrolovat.
A svata prisaha????? Co to je prosim Kazaline? Zamysli se nad slovy ktere pises prosim,to neni muj problem.

Neurazim se a myslela jsem ze jsi to pochopil,ale vidim ze ne.  Na Tvou verejnou omluvu jsem reagovala v SZ coz Ti nestacilo.
Me vysvetleni Ti jasne taky nebylo a neni,tak co ,co jeste mam k tomu dodat?! Nic priteli,mam Te rada a to me staci pro muj klid.
Moc Ti fandim!
Myslet si vsak Ty a nejen Ty muzete co chcete ,jak je libo dle Vasi vule. Uz to nemuzu napsat jesneji. Necham to jen Vam.
A preju Vsem hodne uspechu.  hjarta

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#41 13. 12. 2007 13:08

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Hirondel, my se asi nikdy nesetkáme. Já mluvím o jablkách, ta o hruškách.
A co nám chceš pořád ukazovat?????  Jaka naše vlastní slova? Toto je veřejný portál, kde se sejde x lidí a co člověk, to názor. Já nechci žít a ani nebudu tak, jak mi někdo nakáže, nebo se mě snaží vmanipulovat do něčeho, jestli to či ono dělám dobře, nebo špatně. V tom jsem rebel - "Ani pán, ani kňaz, nědajů ma na reťaz.."
Ty tady smajluješ srdíčkama, mluvíš o lásce, o malovaném světě boží lásky atd... ale mnohdy si protiřečíš.
A hlavně miluješ používat hádankové obraty, jako: "Myslet si vsak Ty a nejen Ty muzete co chcete ,jak je libo dle Vasi vule. Uz to nemuzu napsat jesneji. Necham to jen Vam."
Myslíš tím pádem, že dělám, nebo děláme něco špatně? A tím pádem ty dobře? Nebo že se špatně díváme a ty nám chceš nasměrovat pohled správným směrem? O tom jsme tady s Pan hovořili o pár odstavců výše.

Co se s tebou děja, holka? Já mám raději běžnou mluvu, než předuchovnělé výrazy, které nic neříkají.

Není tady

#42 13. 12. 2007 14:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

A já dodám: neměla bys se do ničeho pouštět sama, potřebuješ zkušeného učitele.

Nu a ne nadarmo nemáš peníze na kursy...asi ještě není čas a máš si jen číst a studovat.

A taky si myslím,že k takovéhle práci by měl člověk přistupovat "čistý", tedy by se měl co nejvíce vnitřeně čistit, zbavit se všech bloků, pocitů křivdy, temnoty, kterou má v sobě. Protože právě na téhle části jeho osobnosti by se pak mohlo uchytit "něco", co ho k tomu Chocholouškovi dostane.
Tedy jediná rada: pracovat na sobě, pracovat na sobě, pracovat na sobě (to říkám já, ne Lenin reta)

Sice složitě, ale velmi dobře řečeno. Nejméně  i.stupeň pod vedení dobrého učitele a do té doby studovat a sebe čistit.
Pan tummenupp godlike ale mi víme že?

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí