Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 3. 12. 2007 10:50

Virtual_Boyfriend
♥♥♥----
Místo: Praha

Re: Kudy se bude dál ubírat psychický vývoj našich dětí???

Cituji z článku:

"Oči mají vytřeštěné a jazyk také nejeví známky života."

Já jen že jsem v životě neviděl plyšové zvíře, které by JEVILO ZNÁMKY ŽIVOTA...

Jinak mi to přijde jakožto bezdětnému chlapíkovi dobrá recese, přejetého plyšáka bych ale spíš koupil k Vánocům své vrstevnici než malému dítěti.

Let me help you... out of the chair...

Není tady

#27 3. 12. 2007 12:46

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

A já se celou základku chodila dívat do obchodu na panenky Barbie... Mluvila jsem o nich doma horem spodem, a nic. Taky trauma big_smile

Není tady

#28 3. 12. 2007 15:07

Jitka
♥------

Já takhle vzpomínám na jedno švihadlo s krásnými lakovanými držátky. Bylo naaranžované ve vedlejší výkladní skříni našeho hračkářství. Chodila jsem se tam denně dívat a snila o tom, že bych takové měla. Doma jsem to ale neřekla, my děti jsme věděly, že je nás pět a že si nemůžeme dovolit to, co mají jiné děti. Kupodivu mi to nevadilo, spokojila jsem se se šňůrou na prádlo a dodnes mám krásnou, hřejivou vzpomínku. Nesplněné sny mají také něco do sebe! :-)

Není tady

#29 3. 12. 2007 15:37

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Karaliene - ježiš no jo, to jsem taky měla, bylo to nechutný, ale byla s tím sranda. Hlavně když to spadlo do prachu nebo tak něco :-)).
Nicméně, mám za to, že se rady rozčilujete zbytečně..ta věc není určená pro děti, tak co vyšilujete ? To, že je něco z plyše automaticky neznamená, že půjdu a svýmu děcku to koupím.

Není tady

#30 3. 12. 2007 15:38

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo ad trauma - já chtěla proutěné křesílko..sice spíš než z proutí to byla konstrukce omotaná plastovou bužírkou bílé barvy, ale já ho hrozně moc chtěla a naši mi ho nikdy nekoupili..búúúúúúúúú :-)))). Dodneš to matce vyčítám, že mi způsobila v dětsví trauma. Navrhla, že mi ho koupí teď, ale já už ho nechci..fňuk fňuk :-)

Není tady

#31 3. 12. 2007 15:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

helena napsal(a):

Ale jo, většina normálních rodičů tomu kňourání nepodlehne, ale známe to "všichni už TO mají", ať je to sebevětší blbost. A pak stačí, aby podobnou šílenost mělo pár děcek, která dostanou všechno a ostatní si připadají "odstrčení". Ona každá hračka má krátkou dobu zajímavosti, po čase se objeví jiná volovinka, ale v tom období, kdy frčí, si miláčkové myslí, že bez ní nemůžou žít, aby jí po pár týdnech víc nevzali do ruky.

U nás panovalo "Céčkové šialenstvo" - ale to síce bola blbosť, ale aspoň nie morbídna.... Neškodná hovadinka.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 3. 12. 2007 15:52

BB
♥♥♥♥♥♥-

Jo, já chtěla koně a naši  spořiví rodiče mi ho taky nikdy nekoupili  grater  Sice jsem nikdy nepořešila, kde by bydlel ,( naši by určo nechtěli  aby bydlel  s náma v 2+1 ... fakt byli divní ....   big_smile ) ale  vytrvale jsem po něm toužila .....  vissla  vissla

BB

Není tady

#33 3. 12. 2007 16:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale jo, většina normálních rodičů tomu kňourání nepodlehne, ale známe to "všichni už TO mají", ať je to sebevětší blbost. A pak stačí, aby podobnou šílenost mělo pár děcek, která dostanou všechno a ostatní si připadají "odstrčení". Ona každá hračka má krátkou dobu zajímavosti, po čase se objeví jiná volovinka, ale v tom období, kdy frčí, si miláčkové myslí, že bez ní nemůžou žít, aby jí po pár týdnech víc nevzali do ruky.

Helen, takovou p...  bych svýmu dítěti nekoupila a považuji se za úplně normálního rodiče wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí