|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Cituji z článku:
"Oči mají vytřeštěné a jazyk také nejeví známky života."
Já jen že jsem v životě neviděl plyšové zvíře, které by JEVILO ZNÁMKY ŽIVOTA...
Jinak mi to přijde jakožto bezdětnému chlapíkovi dobrá recese, přejetého plyšáka bych ale spíš koupil k Vánocům své vrstevnici než malému dítěti.
Není tady
A já se celou základku chodila dívat do obchodu na panenky Barbie... Mluvila jsem o nich doma horem spodem, a nic. Taky trauma 
Není tady
Já takhle vzpomínám na jedno švihadlo s krásnými lakovanými držátky. Bylo naaranžované ve vedlejší výkladní skříni našeho hračkářství. Chodila jsem se tam denně dívat a snila o tom, že bych takové měla. Doma jsem to ale neřekla, my děti jsme věděly, že je nás pět a že si nemůžeme dovolit to, co mají jiné děti. Kupodivu mi to nevadilo, spokojila jsem se se šňůrou na prádlo a dodnes mám krásnou, hřejivou vzpomínku. Nesplněné sny mají také něco do sebe! :-)
Není tady
Karaliene - ježiš no jo, to jsem taky měla, bylo to nechutný, ale byla s tím sranda. Hlavně když to spadlo do prachu nebo tak něco :-)).
Nicméně, mám za to, že se rady rozčilujete zbytečně..ta věc není určená pro děti, tak co vyšilujete ? To, že je něco z plyše automaticky neznamená, že půjdu a svýmu děcku to koupím.
Není tady
Jo ad trauma - já chtěla proutěné křesílko..sice spíš než z proutí to byla konstrukce omotaná plastovou bužírkou bílé barvy, ale já ho hrozně moc chtěla a naši mi ho nikdy nekoupili..búúúúúúúúú :-)))). Dodneš to matce vyčítám, že mi způsobila v dětsví trauma. Navrhla, že mi ho koupí teď, ale já už ho nechci..fňuk fňuk :-)
Není tady

helena napsal(a):
Ale jo, většina normálních rodičů tomu kňourání nepodlehne, ale známe to "všichni už TO mají", ať je to sebevětší blbost. A pak stačí, aby podobnou šílenost mělo pár děcek, která dostanou všechno a ostatní si připadají "odstrčení". Ona každá hračka má krátkou dobu zajímavosti, po čase se objeví jiná volovinka, ale v tom období, kdy frčí, si miláčkové myslí, že bez ní nemůžou žít, aby jí po pár týdnech víc nevzali do ruky.
U nás panovalo "Céčkové šialenstvo" - ale to síce bola blbosť, ale aspoň nie morbídna.... Neškodná hovadinka.
Není tady
Jo, já chtěla koně a naši spořiví rodiče mi ho taky nikdy nekoupili
Sice jsem nikdy nepořešila, kde by bydlel ,( naši by určo nechtěli aby bydlel s náma v 2+1 ... fakt byli divní ....
) ale vytrvale jsem po něm toužila .....

Není tady
helena napsal(a):
Ale jo, většina normálních rodičů tomu kňourání nepodlehne, ale známe to "všichni už TO mají", ať je to sebevětší blbost. A pak stačí, aby podobnou šílenost mělo pár děcek, která dostanou všechno a ostatní si připadají "odstrčení". Ona každá hračka má krátkou dobu zajímavosti, po čase se objeví jiná volovinka, ale v tom období, kdy frčí, si miláčkové myslí, že bez ní nemůžou žít, aby jí po pár týdnech víc nevzali do ruky.
Helen, takovou p... bych svýmu dítěti nekoupila a považuji se za úplně normálního rodiče 
Není tady