29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Holky, taky jsme se dneska s doktorem bavili o očkování proti spalničkám a mám prý na výběr ze 3 vakcín. Jedna je klasická zdarma - 2. je priorix a na ten se doplácí cca 600,- a je předpoklad lepšího snášení a 3. varianta je Priorix Tetra - cenu nevím, ale jsou tam navíc Plané neštovice a ještě něco říkal o příušnicích, ale to si nejsem jistá. Mám si rozmyslet, co budu chtít očkovat a v lednu mu dát vědět. Teď jsem hledala na internetu a zatím ten Priorix tetra nevypadá špatně - víte o tom některá něco?
Není tady
Mě řekla že rozdíl je jen že si to zaplatíš jinak nic - prý další reklamní boom, tak píchla klasiku a bylo
Není tady
jen jí vyskočila asi za týden teplota ale brzy byla dole, nebyla protivná nic, ale na reakci mě upozornila, ale to prý je i u tý druhý, tak fakt nevím , teď jdeme za týden na druhou
Není tady
Kamaradka pred 14 dny byli na ockovani a taky si nepriplatili za cca. 5 dnu se mala osypala s horeckou to trvalo asi tyden pak dostala rymu a kasel a skoncilo to pichanim obou uci a antibiotiky a jeste nejsou porad zdravi neb se znovu osypala. TAkze ja rozhodne budu priplacet a asi dame rovnou tu Tera i proti tem nestovicim Dr. nam to doporucovala. Pry ta klasicka vakncina hodne jsou u ni tyto reakce a pry nekryje dobre priusnice takze my mame jasno doknce mi toto doporucovala i nase stare DR. od ktere jsem odesly a ta nepicha nic navic jen kdyz na Dr. hartusite a toto sama doporucovala
Není tady
Mě doktorka taky řekla, že je jen šetrnější a připlácí se. Ale zároveň mi řekla, že by ji doporučovala. Takže já jsem se rozhodla, že jí připlatím. Dokonce mi říkala, že na Slovensku je to standard.
Není tady
Tak ja mam taky zkusenost...nasi male jsem zacatkem rijna nechala pichnout Priorix (do te doby mala nemarodila, mela pouze v roce rymu) a hned druhy den 39 horecky, ktere trvaly skoro tyden, mala se osypala...dalsi tyden mela zvysene teploty kolem 37,5 zase se osypala ale neskutecne, Dr. rikala ze takovou reakci na priorix jeste nevidela....no a po osypani mela snad mesic porad zvysenou teplotu kolem 37 - 37,5. Pred tydnem dostala rymu a tim vse skoncilo, ted je vse ok...jinak jsem ji nechala nabrat krev a ruzna vysetreni, vse ok, tudiz to pry proste byla jen velika reakce na ockovani....Podle meho nazoru se jedna o pekny svinstvo kdyz to tohle dokaze...
Není tady
No jo, svinstvo - je to holt živá vakcína - ale dovedeš si představit tu reakci, kdyby sis nepřiplatila.
Babu díky za názor - já se k tomu Priorixu tetra taky kloním, takže jsem ráda, že o tom taky někdo ví a navíc, že to dporučují i jejich doktoři.
Není tady
Holky a kolik to stojí nikde jsem to nenašla . Jdu s malou očkovat v prosinci a taky o tom uvažuji .
Není tady
ja dala tu Priorix, zadne reakce a to normalne malej trpi hodne na teploty, nestovice mi dr. doporucila ockovat az po vsech povinnych ockovanim, teda jestli vubec, pry je lepsi, kdyz si je dite prodela a pokud ne do 14 let, tak pak naockovat
Není tady
Angelino bud rada ze jsi dala Priorix nechtela bych videt co by ti mala delala po te klasice od toho opravdu Dr. odrazuji tech reakci je daleko vic.
Není tady
Taky jem nechala píchnout Priorix a Baruš ten den nemohla chodit, plakala a říkala bolí, a strašně plakala, večer pak měla teplotku, ale ráno všechno v pořádku.
Není tady
My měli v tomto případě obyčejnou vakcínu, dr. říkala, že je stejná jako Priorix. Mikuláš neměl žádnou reakci po té obyčejné. Jinak třebas Hexu jsme si připlatili. Prý je zbytečné si platit Priorix. Ovšem každé dítko je jiné a každé jinak snáší očkování. My celkově neměli nikdy přehnané reakce.
Není tady
My jsme dali taky Priorix a reakce nebyla naštěstí žádná Ale je fakt, že některé dítě nemusí reagovat ani na tu obyč. a druhé může mít reakci i na tu šetrnější...
Není tady
Leninko hodila by jsi sem prosim odkaz kde jsi cetla o to Priorixu tetra
Není tady
Alexantro tak to neni pravda ta Priorix je vice cistena a taky pry dele a lepe chrani pred temi nemocema.
Není tady
Není tady
Taky jsme si připlatili Priorix a rakce žádná,akorát nás nikdo neinformoval o Priorix tetra,vlastně u nás dr o ničem neinformuje,kdybych neměla net tak nevím.
Není tady
Nela měla klasiku a žádná reakce se nedostavila...
Není tady
Babu, řekla mi to doktorka, jak jsem koupila, tak prodávám, odborník nejsem. Ovšem dnes člověk neví, co je byznys a co pravda. Doktorka mi například doporučila přikoupit Hexu, že je šetrnější, tak jsem ji koupila. Na Priorix mi řekla, že tam moc velký rozdíl od klasiky není. Takže jsem do ní neinvestovala. Jak jsem řekla, reakce nebyla žádná, takže nelituju.
Není tady
Alex jasne ja to beru hlavne ze vam to sedlo to je nejdulezitejsi )
Není tady
o priorix tetra nic nevim, mame klasicky priorix bez reakce, ted jdem na preockovani. nam doktorka rekla, ze priorix je stejne setrny jako v porovnani hexa s normalnim ockovanim, takze jsme si radsi priplatili
nestovice uz naockovane mame
Není tady
Holky u nás bude Priorix tetra dostupný teprve od příštího roku. Je to spojená vakcína Priorix + neštovice a údajně by měla lépe krýt příušnice. Cenu doktor zatím nevěděl, ale prý to bude o něco méně než Priorix + neštovice zvlášť, takže to viděl okolo 1500 - 2000,-
Není tady
Stránky: 1