29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Dobré nápady pro každou domácnost - třeba některá z Vás přijde na naprostou maličkost, která je úplně geniální a ostatní čtenářky rovněž inspiruje.
Začínám první :
Kdysi jsem si koupila elektrický osvěžovač vzduchu do zásuvky. Náplň jsem vypotřebovala a strojek mi bez užitku ležel doma. Už-už jsem ho chtěla vyhodit a tak mě napadlo ho rozšroubovat a podívat se, co je uvnitř. Nesmírně jsem zajásala, poněvadž princip osvěžovače tkvěl v náplni, ze které vedl knot dovnitř strojku, náplň vzlínala, teplem při zapojení se vypařovala a v tom byla celá ta věda.
Takže jsem do prázdné nádobky nalila vodu a nakapala tam cca 20 kapek éterického vonného olejíčku, který jsem měla doma, zašroubovala, zapojila do zásuvky a zajásala: efekt dokonalý, předsíň provoněná a úspora peněz značná
Není tady
Jeden takový nápad jsem okoukala od staršího kolegy. Schovával vyřazená prostěradla na malování. Nábytek, dveře, okna ... přikryl a měl téměř uklizeno.
Není tady
Na utírání prachu-starou silonku.
Není tady
Jelikož mám jenom starší obyčejnou kuchyňskou linku a pořád jsem měla problém kam uložit přehledně pokličky, tak mi na ně manžel vyrobil žebříček
Není tady
Už nezametám, jen luxuju. Stejnak při klidu musí většina z nás ten lux vytáhnout... navíc při zametání se ten prach zvíří. Takže mám sestavený lux v koupelně a prostě rovnou vysaju. Všechno
Není tady
Mám psa a tak jsou chlupy všude. Z koberce jsou nejlépe mírně namočeným mopem na podlahu.
Není tady
tohle mě přišlo meilem.,vypadá to zajímavě..
Upravil(a) sisi21 (10. 12. 2007 0:33)
Není tady
Jé koukám, obrázek tu není škoda..
Není tady
prostě to nejde neva..
Bylo to schodiště a ve schodě udělanej šuplík na boty..
Není tady
sisi21 tu adresu obrázku musíš dát: klikni na zaslat příspěvek. objeví se ti smajlíci a nad nima nahoře tagy, tak tam najdi Img a klikni na to Img, napíšou se ti takové závorky adresu toho obrázku musíš vložit MEZI ně a BEZ mezery takhle!
[img]SEMVLOŽÍŠTUADRESU[/img]
to znamená když se ti ty závorky napíšou jak na ně klikneš, tak se trefíš dovnitř mezi ně myšítkem, klikneš tam a začne ti tam blikat kurzor a pak dáš Vložit tu adresu obrázku, kterou máš zkopírovanou ve schránce
Není tady
Bety jsem z toho jelen,ale takhle jsem to přesně dělala.prostě z toho meilu vylezla tahhle šifra...
Není tady
tak snad teď to vyjde..
0[/img]
Upravil(a) sisi21 (30. 9. 2008 20:24)
Není tady
Nie, takto to sem urcite nedas. Musis ten obrazok niekam ulozit - niekam, kam je pristup z netu.
Není tady
no koukám zas na to že zmizel,ale byl tu!!!!
no to se z toho picnu.......
Není tady
Rada od paní z čistírny: nejlépe se svetry vyperou v obyčejném šamponu na vlasy.
Není tady
Oxi napsal(a):
Nie, takto to sem urcite nedas. Musis ten obrazok niekam ulozit - niekam, kam je pristup z netu.
Například jestli jsi v nějaké třídě na spolužáci.cz, tak tam si můžeš vkládat obrázky a ty pak vložíš sem a nebo tu fotky mailem pošleš některému z moderátorů, například mně, a já ji sem vložím večer za tebe .D
Není tady
sisi21 napsal(a):
no koukám zas na to že zmizel,ale byl tu!!!!
no to se z toho picnu.......
no zmizel protože ho někdo (ty???) odstarnil z netu, musíš si ho tam nechat, když ho tam odstraníš tak tady zmizí taky... udělej si třeba fotogalerii na žena-in??? a z tama dávej ty obrázky sem. neboj půjde to!
Není tady
Díky všem,snad už ten obrázek tady vydrží...:lol:Koukám,že se mám stále co učit...
Upravil(a) sisi21 (11. 12. 2007 0:37)
Není tady
Bety - super ten žebříček na pokličky. Zrovna přemýšlím kam je dám v nové kuchyni a pořád lezu po krámech a hledám "něco na ně" Už vím kam ho dáme (až ho vyrobíme). Dík !
Není tady
holka napsal(a):
Bety - super ten žebříček na pokličky. Zrovna přemýšlím kam je dám v nové kuchyni a pořád lezu po krámech a hledám "něco na ně" Už vím kam ho dáme (až ho vyrobíme). Dík !
Já používám na pokličky odkapávač na talíře, takový úzký plastový, v lince moc místa nezabere, pokličky jsou přehledné a slouží mi už mnoho let.
Není tady
sisi21: hoka šikovná, podařilo se a ty schody jsou super!
Není tady
Bety dík ,taky mě to dalo pěknou fušku,dát sem ten obrázek.
Není tady
Sisi21: no vidíš, nakonec se zadařilo
Astra: to je dobrý nápad, s těmi pokličkami do odkapávače já mám pokličky až v nejhornějším fochu u kuch. linky a když nějakou urputně hledám, tak je buď chytám na dlaždicích, nebo mi nějaká nedejbože přistane na hlavě
Není tady
pokliček mám pár tak je neřeším, ale mám spoustu víček kk plastovým krabičkám a ty právě skladuji v tom odkapávači, protože se tam nemohly pohodlně vlézt, tak jsem co druhou přihrádku vystříhla a jsem spokojenější.
Dlouho jsem uvažovala jeslti mám pořídit odžmolkovávač až mi tchýně poradila, že jednu fleesovou deku prostě oholila jednorázovým holícím strojkem ( motyčkou) a že je spokojená. Tak jsem to vyzkoušela na svetrech a fakt to funguje, možná to není dokonalé, ale rozhodně je to poznat a svetrům to přidá pár měsíců nositelnosti navíc .D
Není tady
Jedna starší paní mi poradila: na skříně a vůbec horní plochy všeho nastříhat papír a při úklidu jen vyměnit za nový, dá to méně práce.
Není tady
Stránky: 1 2