29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už jste viděli tohle vánoční přáni http://www.kofola.cz/postcard ? Některé kombinace jsou smrtelně nebezpečné aneb jak někoho nenaštvat o Vánocích
Není tady
HanaMo dobře jsem se pobavila, ale máš pravdu, že ne všem můžu toto přání poslat.
Ale u několika dobrých známých jsem se naprosto trefila.
Kofola měla dobrý nápad. Nemáte ještě někdo tipy na podobná přání???
Není tady
Senzační, jen se mi to nepodařilo odeslat.
Už jsem to tu někde na sebe napráskala, jsem celoživotní počítačový začátečník.
Není tady
je to krásný a vtipný...ale je tam opravdu tak malý výběr měst??
Není tady
nejenom měst, ale i jmen - je to škoda. Ale ty kombinace jsou vražedné - posílat jenom tomu, kdo má smysl pro humor a hned se neurazí!
Není tady
Je to super.
Hned jsem to poslala muži. Snad bude mít pochopení...
Fakt prča. Moc se mi to líbí.
Není tady
to je škoda že je tam "slabý" výběr...taky bych věděla komu to poslat
Není tady
Help. Umím to vyplnit, ale nic víc. Kde je nějaké "Dále" nebo "OK" ?
Není tady
Teda to je nádhera! To jsem se pobavila! Už hodinu rozesílám přáníčka Díky za tipa!
Není tady
Dík za tip, andílek je náš bývalý ostravský herec, tak všem v divadle pošlu tohle přání.
Není tady
Asi těžko, je to vše předtočené.Napiš do "kofoly"
misha88 napsal(a):
A fakt nejde přidat vlastní výběr jmen a měst atd.??
Není tady
Tak to je naprosto super!!!!!!!!
Super díky moc,už ho posílám ,škoda ,že není větší výběr měst a jmen.
Není tady
škoda, že neudělali více jmen a měst, jinak je to fajn S odesíláním jsem problém neměla, tak nevím, co může být špatně.
Není tady