|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Miluju hrozně moc jednoho kluka a dáváme si srazy kdykoli to jen jde ale je zde jeden problém. Vždycky si sebou vezme nějaké kamarády a pak mi vyčítá, že s ním moc nemluvím! Nemůžu s ním kecat když tam jsou cizí kluci.. Také jsem se chtěla zeptat jak mám takového kluka "okouzlit" 
Není tady
Co si dát srázek pouze ve dvou? (P.S. Kolik Vám je let?)
Není tady
a ten kluk je stejne starej jako ty??? hm a na co se te konkretne pta kdyz jste venku vcetne jeho kamaradu??? ..........mozna se moc stydi nato aby sel ven jen sam..dodej mu odvahy!!
Není tady
pokud ti aspon trosicku naznacil ze se mu libis tak mu pis pekny vzkazy na icq atd....at si toho trosicku vsimne a pak se zkus stahnout a
t zacne taky on
Není tady
Tak takovýho borce jsem jednou znala. Vysvětloval mi to tim že si ty kamarády bere proto, že neví že je to rande
tak mu to asi musíš říst polopatě jinak mu to asi ani nedojde
Není tady
Mě je 14 a jemu je 16, máme se moc rádi ale on pořád říká že jsem nezkušená (na tom ale přece nezáleží když se májme rádi) a sami dva jsme spolu nikdy nemluvili, nebo spíš tak jendou dvakrát, vždycky si totiž kamkoli dotahl kámoše.. :-( Teď mi píše různé zprávy že to nemá smysl prej chce zkušenou která by ten vztah vedla :-( já se picnu já ho miluju už 2 roky nemůžu bez něj žít :-(
Není tady
ovaz se holka..........tohle mi rikal muj byvalej taky a z vetsiny na tomhle vztah ztroskotal starsi maji radi takovy hholky ttery se neboji si vsude sahnout a dovolit si vic nez je zanmo!!!!! budes to muset prekonat, a uvidis jak potom bude spokojeny
Není tady
Allyane tak to ted píšeš nesmysle není to o tom, že mají rádi takové holky, které si dovolují víc!!!!!!!!!!!!!!!!!! V tomhle věku jsou prostě takový, že kamarádi všude a spíš se za mladší holku stydí pokud se mu za to kamarádi třeba směji.
Gabushko pokud bys chtěla mít uspěch musela bys mezi jeho kamarády podle mě zapadnout. Kluci jsou prostě v tomto věku takoví.
Souhlasím s Mayou.82
Tenhle věk je u kluků (většinou) fakt krizový... jsou to pěkní jantaři. Upřednostňují kamarády a těmi řečmi o nezkušenosti maskují tu svou... a taky strach. Sám nejspíš nebude mít zbla zážitků na tomto poli a bojí se toho. Navíc může být hecován přáteli... Pokud tě bzdou brát jeho kamarádi, bude i on. Ale mezi kluky v tomhle věku může být složité proniknout, zvláště pak, jsi-li mladší...
A hlavně se ,,nepřekonávej" a ,,nešahej všude"... mohlo by to dopadnout hloupě a zdrcujíce. (tím nemyslím, aby ses nesnažila... ale vážně bývá spíše na škodu nějaké přehnané pachtění se a pod/vlejzání.
Upravil(a) TamtaOna (28. 11. 2007 17:47)
Není tady
Držím palce
Upravil(a) TamtaOna (28. 11. 2007 17:47)
Není tady
GaBUShkO, přesný návod ti nikdo na světě neposkytne... a pokud ano, bude to kecal... a stejnak jeho řešení nemusí sedět.
Není tady

musím si rýpnout, kyž one je takový zkušený, tak ať vztah vede on 
hrdina, takový miluju chcou před kamarádama machrovat s pěknou holkou a tak je tahá všude s sebou, on si beztak na zkušeného jenom hraje většinou to tak bývá aby vypadali jako tvrďáci ale jednou by si mu rozepla poklopec a už by pelášil k mamince pod sukni... chápu jaké to je být do někoho zamilovaný ale buď ať si s tebou dá rande jenom ve dvou a promluvíte si co do vztahu nějak jakoby očekáváte a nebo se na něj bodni a najdi si lepšího...
musím se přiznat, že tito frjírci mě dokážou vždycky rozohnit a vytočit, myslí si bůhví co nejsou a stačí ho chytit pods krk a má doslova a do písmene ******* v trenkách
bodni se na něj.. blbeček je to...
Není tady

CeltikDragon napsal(a):
musím si rýpnout, kyž one je takový zkušený, tak ať vztah vede on
hrdina, takový miluju chcou před kamarádama machrovat s pěknou holkou a tak je tahá všude s sebou, on si beztak na zkušeného jenom hraje většinou to tak bývá aby vypadali jako tvrďáci ale jednou by si mu rozepla poklopec a už by pelášil k mamince pod sukni... chápu jaké to je být do někoho zamilovaný ale buď ať si s tebou dá rande jenom ve dvou a promluvíte si co do vztahu nějak jakoby očekáváte a nebo se na něj bodni a najdi si lepšího...
musím se přiznat, že tito frjírci mě dokážou vždycky rozohnit a vytočit, myslí si bůhví co nejsou a stačí ho chytit pods krk a má doslova a do písmene ******* v trenkách
bodni se na něj.. blbeček je to...
Používej laskavě slušné výrazy!
Není tady

ok ale nevim co je na tom slově neslušného..... osobně považuju za opravdu neslušné slova jiné slova...
Není tady