19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Dobré odpoledne,
prosím o radu, kupujeme s manelem domek, řadový, take zahrada je jen velmi velmi maličká. Lámu si hlavu s tím, jak si poradit s plotem. Přála bych si soukromí, ale nevím pro co se rozhodnout. Sqamozřejmě, e dalí zahrádky se těsně lepí na nai a protoe jsou také jen malinké, tak mám strach, e při jakémkoliv odpočinku budu stále pod drobnohledem sousedů....:-(
Poradíte někdo? Děkuji:hjarta:
Není tady
vysadila bych tam ivý plot
Není tady
Máme taky řadovku,bydlíme v ní rok.My to máme tak,e k oboum sousedům máme zdi.Jedni tam mají nějaké dřevníky,druzí asi taky.Vlastně ani nevím.Nejdřív mi to přilo hrozný-zdi,a dost vysoký.Ale teď jsem spokojená,máme úplný soukromí.Chci je vyuít jako oporu k nějakým popínavkám.
Není tady
Neviděli jste někdy plot z rákosových palet?
Není tady
Miroslava napsal(a):
Neviděli jste někdy plot z rákosových palet?
Čemu říká "rákosová paleta"?
Není tady
http://www.nejlevnejsiploty.cz/
su tam aj rakosaky ...
Není tady
Oxi napsal(a):
su tam aj rakosaky ...
Aha, tak já mám na plotě u chaty to "rákosové pletivo", jak tam tomu říkaj...
Není tady