Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 3. 2008 12:58

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Dítě s Dys- versus učitelské postupy

Irenko21 - doufám že ses taky za to poplácala po zádech....že mᚠv tomto směru bezproblémové děti  vissla

mě čeká osobní schůzka s třídní učitelkou v pondělí....syn chodí do 1.třídy - psaní DESNY čtení děsný ale ne tak jako psaní - jednou jde líp to jednou o no.... v PPP jsme byli - máme papír lol s tím že na pedagogické vyšetřní jdeme 4.6. - těsně před vysvědčení a učitelka už ted neví jak ho má známkovat?! v PPP mi samozřejmě řekli -indiv.přístup ve škole, zvlástní výuka doma - prostě to vše co tu popisujete vy...z vypráývění maminek starších dětí z "naší" školy tuším-vím, že to bude dost obtížné...učitelka se tady zdá "lidská" tak jsem najatá jak struna na to pondělí...držte mi pěsti,dám vedet...

Upravil(a) adra (28. 3. 2008 13:01)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 30. 3. 2008 20:45

panda
♥♥-----

To znám ve škole slibují individuální přístup a pozor, okud mají na dítě ,, papíra,, z poradny má škola na dítě dotace, ale právě tyto prostředky jsou na indiv. přístup. Skutek - utek, 98% učitelů do školy chodí do zaměstnání, i když jsem měla štěstí a 2 roky syn měl opravdu učitelku, která se v dys našla a práce jí byla láskou tak jinak absolutní nuly, opravdu nic než stížnosti co neumí a umět by měl, oni kolikrát ani nevěděli jak s ním pracovat, To jsem musela paní učitelce říct, že mu stačí během hodiny 2x říct Pavle mᚠto? stíháš? a on se nastartuje. Paní učitelka na mě koukala jako bych chtěla něco nadstandartního, protože v páté třídě oslovovala děti příjmením,,,, co dodat vyměnit školu a hledat, vyplatí se to

Není tady

#28 31. 3. 2008 10:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

no právě mi volala učitelka že se jí to dnes nehodí...va tak že se domlouváme na jiný termín,...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#29 14. 7. 2008 20:18

wall
♥♥-----

Ahoj, měla jsem se svojí dcerou skoro stejné problémy.. nesoustředila se, byla ji diagnostikovaná LMD, měla na to papír.... Ve 4-té třídě jsem ji byla nucena převést na jinou školu, protože s paní učitelkou se nebylo možné domluvit. Na třídních schůzkách probírala, že by děti potřebovali poličky do třídy, hrací koberec..prostě si říkala o tzn. všimné protože ta konkrétní místnost ji vždy zůstávala... Mě řekla, že na takové děti nemá čas, že má ve třídě 18 dětí. Přešli jsme na jinou školu, kdy měli přímo učitelku, která měla rozšířenou approbaci pro tyto děti. Dostávali na to snad i nějaký příspěvek. Nicméně, s dcerou jsme dál pracovala, poptávala se a hledala informace a nakonec jsem se rozhodla ji naučit se učit. Nechci říct, že je to všelék, ale mě se osvěčil. Jezdili jsme na biofeedback do Brna, absolovovali jsme asi 20 (nejsem si už jistá) sezení a postupem času se vše zlepšilo. Laicky bych to řekla tak, že se naučila soustředit. Něco jako když se naučíte jezdit na kole, taky to už nezapomenete..opravdu nevím jak to funguje, ale dcera letos vyšla z devítky a příjmačky na střední školu udělala v pohodě. Vím, že teď jsou kritéria mírné, ale průměr měla 2,1. jedna z mála stránek o tomto:http://www.biofeedback.studioplus.cz/

Upravil(a) wall (14. 7. 2008 20:26)

Slova ztratí svůj význam, ale vzpomínky zůstanou....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí