6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irenko21 - doufám e ses taky za to poplácala po zádech....e má v tomto směru bezproblémové děti
mě čeká osobní schůzka s třídní učitelkou v pondělí....syn chodí do 1.třídy - psaní DESNY čtení děsný ale ne tak jako psaní - jednou jde líp to jednou o no.... v PPP jsme byli - máme papír s tím e na pedagogické vyetřní jdeme 4.6. - těsně před vysvědčení a učitelka u ted neví jak ho má známkovat?! v PPP mi samozřejmě řekli -indiv.přístup ve kole, zvlástní výuka doma - prostě to ve co tu popisujete vy...z vypráývění maminek starích dětí z "naí" koly tuím-vím, e to bude dost obtíné...učitelka se tady zdá "lidská" tak jsem najatá jak struna na to pondělí...drte mi pěsti,dám vedet...
Upravil(a) adra (28. 3. 2008 13:01)
Není tady
To znám ve kole slibují individuální přístup a pozor, okud mají na dítě ,, papíra,, z poradny má kola na dítě dotace, ale právě tyto prostředky jsou na indiv. přístup. Skutek - utek, 98% učitelů do koly chodí do zaměstnání, i kdy jsem měla těstí a 2 roky syn měl opravdu učitelku, která se v dys nala a práce jí byla láskou tak jinak absolutní nuly, opravdu nic ne stínosti co neumí a umět by měl, oni kolikrát ani nevěděli jak s ním pracovat, To jsem musela paní učitelce říct, e mu stačí během hodiny 2x říct Pavle má to? stíhá? a on se nastartuje. Paní učitelka na mě koukala jako bych chtěla něco nadstandartního, protoe v páté třídě oslovovala děti příjmením,,,, co dodat vyměnit kolu a hledat, vyplatí se to
Není tady
no právě mi volala učitelka e se jí to dnes nehodí... tak e se domlouváme na jiný termín,...
Není tady
Ahoj, měla jsem se svojí dcerou skoro stejné problémy.. nesoustředila se, byla ji diagnostikovaná LMD, měla na to papír.... Ve 4-té třídě jsem ji byla nucena převést na jinou kolu, protoe s paní učitelkou se nebylo moné domluvit. Na třídních schůzkách probírala, e by děti potřebovali poličky do třídy, hrací koberec..prostě si říkala o tzn. vimné protoe ta konkrétní místnost ji vdy zůstávala... Mě řekla, e na takové děti nemá čas, e má ve třídě 18 dětí. Přeli jsme na jinou kolu, kdy měli přímo učitelku, která měla rozířenou approbaci pro tyto děti. Dostávali na to snad i nějaký příspěvek. Nicméně, s dcerou jsme dál pracovala, poptávala se a hledala informace a nakonec jsem se rozhodla ji naučit se učit. Nechci říct, e je to velék, ale mě se osvěčil. Jezdili jsme na biofeedback do Brna, absolovovali jsme asi 20 (nejsem si u jistá) sezení a postupem času se ve zlepilo. Laicky bych to řekla tak, e se naučila soustředit. Něco jako kdy se naučíte jezdit na kole, taky to u nezapomenete..opravdu nevím jak to funguje, ale dcera letos vyla z devítky a příjmačky na střední kolu udělala v pohodě. Vím, e teď jsou kritéria mírné, ale průměr měla 2,1. jedna z mála stránek o tomto:http://www.biofeedback.studioplus.cz/
Upravil(a) wall (14. 7. 2008 20:26)
Není tady