|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky, promiňte, že Vám sem lezu. Chci se zeptat jestli by mi někdo neporadil kam mám jít v Plzni na nehty. Gelové nechci, jen ty co se jen nanášejí a nedávají do trouby.Myslím,že se jim říká pryskyřicové. Děkuji moc
Není tady
plyšák napsal(a):
Ahojky, promiňte, že Vám sem lezu. Chci se zeptat jestli by mi někdo neporadil kam mám jít v Plzni na nehty. Gelové nechci, jen ty co se jen nanášejí a nedávají do trouby.Myslím,že se jim říká pryskyřicové. Děkuji moc
Ahojky plysaku, a proc nechces to trouby gelovky?? Pryskirice aspon u me neni moc dobra volba!! Snad se to uz ani nedela, nehty mas potom strasne znicene. Ani nevim tady unas jestli to dela nejaka manikerka a to jsme vetsi mesto.
Není tady
Ahojky, no já už víc než rok na nehty nechodím. Chodila jsem v Plzni k paní co je dělala doma, ale už bohužel nehty nedělá. Pak jsem byla na gelovkách a hrozně mi pálila ta trouba.Od té doby jsem nikde nebyla.Moc bych je zase chtěla 
Není tady
No tak mi se ještě nestalo aby mě pálila trouba. Tak to třeba skus u více nehtařek. Zajdi někde jinde.
plysacku to te palil gelik jak se zapikal v troube skus vice druhu geliku ja jsem delala s hodne gelikama a vim ze od Trosani gelik nepalil a ted delam s NSI a ty taky nepali, ty levnejsi geliky pali skus se zeptat nehtarek u vas scim delaji. Ale taky zalezi jak moc mas citlive nehtiky to taky hraje velikoou roli, ale fakt nechod na pryskyrici!!!! Ty nehty budes mit pekne znicene!!!
Není tady
plyšák napsal(a):
Ahojky, no já už víc než rok na nehty nechodím. Chodila jsem v Plzni k paní co je dělala doma, ale už bohužel nehty nedělá. Pak jsem byla na gelovkách a hrozně mi pálila ta trouba.Od té doby jsem nikde nebyla.Moc bych je zase chtěla
Já chodím v Plzni do Škroupovky k Vietnamkám, dělají akrylátové a já si je nemůžu vynachválit 
Není tady