|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Fine napsal(a):
.....že jsem měl krásné manželství do té doby než došlo k tomuto duševnímu posunu....
Já jsem zase měla krásné manželství, než došlo k tomu, že si manžel našel jinou
.....Promiń, že si z toho dělám legraci, ale ono se to srovnání úplně nabízelo
...Ale k tomu krásnému manželství. U mě opravdu bylo, ale zřejmě ke konci už tolik ne. Protože kdyby tomu tak bylo furtum furt, tak jsme ještě spolu, ne?
... Fine, pokud jsi udělal vše, co jsi cítil, že udělat máš, a to víš jen ty, co to je, tak prostě PŘIJMI, že ona je momentálně „jinde“. Přijmi to ve svém srdci jako realitu, platnou pro tuto chvíli. Smiř se i s tím, že se třeba i rozejdete. Anebo ne
...Zkus - jen tak cvičně – udělat si sondu do svého nitra – v meditaci si představit vás dva a jaké máte spolu propojení a zkus toto propojení zrušit (třeba normálně nůžkami přestřihnout). A vnímej, jak se u toho cítíš. Třeba ti dojde, že jsi na své manželce závislý a že je pro tebe obtížné dát jí i sobě svobodu (v jakémkoli ohledu). Hlavně vaše odcizení nesváděj na reiki nebo něco podobného. Vždy jde o záležitost/vztah těch dvou. A pokud ti ji odloudila skupina kolem mistra a není-li za tím mistr sám jako chlap
, tak PŘIJMI, že jí momentálně dává něco, co ty jí poskytnout nemůžeš i kdyby ses stavěl na uši.
Jsou situace, které se nám hrozně moc nelíbí, nerozumíme jim, ale od nás se chce, abychom je přijali (teda poté, co se je pokusíme vyřešit a ono se nezdařilo). A někdy - i tohle se stává
- se po onom přijetí najednou vše samo od sebe nějak vyřeší. ...Ovšem uznávám (na základě vlastní zkušenosti), že to PŘIJETÍ bývá to nejtěžší. 
Není tady
keito napsal(a):
... Hlavně vaše odcizení nesváděj na reiki nebo něco podobného. Vždy jde o záležitost/vztah těch dvou....
Těžko se dá radit, každý vztah je jiný, ale dle mých zkušeností Keito má pravdu. Je to jen prověrka vztahu.
Není tady
Kouknu se, díky Fine,
ať se Ti daří.
Bláža
Není tady