|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandorraa...no to ukáže čas. Já během dvou měsíců jsem na sobě docela zapracoval, jak tělesně tak i duševně. Rád bych se k ní přiblížil ale hledám si svoji cestu. Uznávám spoustu technik ale vyhýbám se těm kde je člověk vázán na někoho nebo na skupinu lidí. Příklad - být hypnotizován někým nebo se dostat do tohoto stavu uvolnění sám. To samé volím v oblasti duchovní a hledám napříč spektrem. Hodně jsem začal číst např. Norbakov-Jak se zbavit brýlí nebo Zeland-Ovlivňování reality....není toto také cesta?
Není tady
ahoj Fine,
přiznám se, že my s manželem (předtím moc hezký vztah) jsme v období po mém Reiky 1 měli taky krizi. Nedomnívám se však, že by to souviselo až tak s Reiky jako s tím, že jsem v několika měsících výrazně popoběhla na cestě a on už prostě nestíhal. Já jsem začala ulítávat do výšek, které jemu přišly nepochopitelné a on se zase soustředil na svůj materiální sen.
Osud mě však donutil odložit na čas ty křídla a silně zmaterializoval můj život, takže teď lítám nízko.
Myslím, že se už zase doplňujeme nebo se o to snažíme, ale přiznám se, že na to co jsem viděla nad oblaky se prostě nedá zapomenout.
Kdo ví jak takové věci nakonec dopadají.
... osobně si myslím, že jste "o něco dál" než my.
Upravil(a) poletucha (22. 11. 2007 15:10)
Není tady
Fine napsal(a):
Pandorraa...no to ukáže čas. Já během dvou měsíců jsem na sobě docela zapracoval, jak tělesně tak i duševně. Rád bych se k ní přiblížil ale hledám si svoji cestu. Uznávám spoustu technik ale vyhýbám se těm kde je člověk vázán na někoho nebo na skupinu lidí. Příklad - být hypnotizován někým nebo se dostat do tohoto stavu uvolnění sám. To samé volím v oblasti duchovní a hledám napříč spektrem. Hodně jsem začal číst např. Norbakov-Jak se zbavit brýlí nebo Zeland-Ovlivňování reality....není toto také cesta?
No jasně, že je
A dobrá, protože tvoje.
A celkem ti rozumím, protože já jsem taky ten typ "nechte mne být já SAMA, já si na to příjdu, já to zvládnu"...
Jenže po čase jsem přišla na to, že nezvládnu, nenaučím se, nedokážu... Spadla jsem těžce na hubu a nabila si.
A byla to SKUPINA, která mne zvedla. Skupina stejně zaměřených lidí, která měla tu sílu, protože jedinec na to nestačil. Nikdo v mém okolí tu sílu neměl... Pravdou je, že je velmi důležité umět si vybrat nejen skupinu, ale i toho, kdo stojí "v čele". Protože to nesmí být žádný vůdce ve smyslu: tohle udělej, tohle nedělej, ale spíš vůdce -průvodce - moderátor, který říká: když uděláš tohle, moho by přijít toto...když uděláš tohle, dobře se podívej, co to způsobí...ap.
Nepodceňuj skupinové techniky, protože ve skupině se nedá švindlovat. Sám sebe můžeš klamat, ale skupinu ne. Každý na tobě zcela zřetelně vidí, co nevidí na sobě, svoje vlastní chyby, a protože si v první chvíli neuvědomí, že je to i jeho, s chutí ti to řekne. A tak se poléčí to "tvoje" i to "jeho".
Ale jak říkám: bacha na vůdce. Každá skupina ho musí mít - vůdce, průvodce, moderátora, anděla strážného
Všechny tyhle vlastnosti by ten člověk měl mít...a je to sakra těžké.
Není tady
Mám dotaz. Máte někdo zkušenost s Andělskou energií. Existuje prý zasvěcení, které má na rozdíl od reiky jen 1.stupeň. Pak je člověk schopen tuto energii přijímat a sám ji také předávat,podobně jako u reiky.
Omlouvám se, že můj dotaz není přímo k tématu reiky a rodinné konstelace i když troch snad ano.
Není tady
Kazalin napsal(a):
Nemyslím, že za rozchoda má prsty zrovna ReiKi. Sám mám II. stupeň, ale s odstupem času mohu říci, že to pro mě byla jen začátečnické poznání, resp. odrazový můstek pro další cestu v duchovním učení se. Proto ReiKi ani neprotěžuji, ani nezavrhuji. Je to práce s jemnovibrační energií a k tomu se má tak i přistupovat. není to všelék, že něco padá za darmo rovnou do chřtánu.
Problém je ovšem v tom, že z ReiKi jako "stylu" se stal prachobyčejný byznys, dobrý obchod na vytahování peněz z důvěřivých lidí. Mistrem se může stát kdokoliv, účtovat do zasvěcení si může kolikkoliv. A problémem je, že mistrovství je velmi zodpovědná práce, nebo povolání, kdy mistr má svého žáka učit třebe i řadu let, být s ním v kontaktu a dbát na to, aby jeho vlastní život byl vzorem pro žáka.
Pokud tomu tak není, může dojít k mylné domněnce, že je na tom člověk už "dost dobře", že je "duchovně už jinde", že "je dál, než ostatní", že má "hlubší poznání" atd....
Vvše, co není tvdě vyšlapáno na své vlastní stezce, je potom velmi plítké a prchavé. Sám název ReiKi nemám pražádnou magickou moc, není to kouzlo, nebo klíč ke štěstí. Je za tím práce, každý den, meditace, ztišení, napojení se na cenrobod svou vnitřní bytostí.
A proč se manželství rozpadá? Můj subjektivní názor jsem již psal na jiném vlákně. Manželství jako takové, tím myslím starokatolický model, převzatý platnými zákony mnoha kulturních zemí a států, je již velmi zastaralý model, nehodící se do Nového věku, věku Vodnáře. Vodnář boří mýty, staré struktury a vytváří nové kolektivní vědomí všech lidí, kdy každý tvoří jednu částečku napojenou na Střebobod vesmíru. Všechno je v jednotě.
Jde tedy o to, že člověk se při styku s jemnovibrační energií začne proměňovat, snad i tímto aspektem.
Ale nemohu se na tento názor postavit, je to jen můj vnitřní dojem. Mnoho lidí si vyzkoušelo, že zamilovanost a s ní spojený vztah je nádherný, ale papírem potvrzeným na úřadě o sňatku, se láska zabíjí, stává se z ní každodenní rutina a z manželství finančně výchovný institut, mnohdy s pocity "vlastnictví" jednoho k druhému, neboť je na to "papír" a s tím spojené právní záležitosti, jako SJM, dědictví...atd.
Na druhou stranu, rozchody a rozvody nase doba, neboť naše generace je tím nasáklá a nikdo se již na druhého nedívá přes prsty, že je rozvedený/ná. Je to běžné a co je běžné, stává se postupně standardem.
Zkuste se porozhlédnou po okolí, a pozorovat rozdíly mezi vztahy žijícími "na psí knížku" a "úředním svazkem".
Určitě kontrasty uvidíte. Při volném vztahu se oběma lépe dýchá a pokud jsou dobře ošetřeny majetkové poměry a práva a povinnosti k dětem, je to dobré. Oproti tomu manželství, sice pro okolí zdánlivě pevné, je uvnitř, tedy v domácnosti v napětí, hádky a rozepře, mrzutosti, ale to na venek mnohdy neprosákne, teprve tehdy, až dojde k "přetečení nádoby".
Tedy, nenítřeba nic svádět na ReiKI, je to mnoho aspektů a hlavně je to o lidech a jejich postojích k životu a potřebách duše naplnit poslání, které si před vstupem na tuto Zemi předsevzala. A duše v kleci zajisté nelze držet, ona se nenechá a vždy si to povede po svém.
Stačí tak?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kazalin, nerada zaplňuji prostor, úplně souhlasím. Nedala bych si s tím takou vou práci jako Ty.
Jen bych doplnila, že podle mě je věk Vodnáře prostor, který boří princip otroctví, které přecházelo v nevolnictví, ve vlastnění člověka člověkem
ve svazku (cítím to tak) manželském. Než se lidé naučí žít spolu svobodně, jinak, bude to ještě dlouho trvat, to vykořenění.
Podle mne, jsou obrovské síly v ovzduší, je to přímo velkolepé.
Těším se na věk jednoty, padají i principy vůdcovství....(také pozůstatek vlastnění)
Jenomže svoboda má svou druhou stranu. Na svobodu si musí lidstvo teprve zvyknout. Padly staré vzory, spousta lidí se nemá čeho chytit,
někdo se chytí duchovna, jeho věc, když si myslí že stoupá...
Jestli reiky ovlivňuje manželství, proč ne, člověk se zřejmě změní, jestli k lepšímu nebo k horšímu, asi individuelně.
Tohle je jen můj názor, také spíše pocit, ale proč jej nenapsat, ve věku Vodnáře?
Upravil(a) Bláža.. (22. 11. 2007 17:38)
Není tady
Lidé dobří vážím si moc Vašich názorů. Beru v potaz i věk Vodnáře, jen si moc dobře nedovedu představit ten nový řád. Každý si bude ulítávat podle svého. Naše děti si budou dělat také co uznají za své a na světě nastane chaos. Vždy když dochází k nějakému přelomu a lidé jsou jednou nohou na zemi a druhou v oblacích tak předpokládám že budu dost zmatek. Děti které se narodili před rokem 2000 budou z toho paf a najdou si úlevu v drogách. Máma lítá táta líta a my jim nerozumíme. Víte co tím chci naznačit?
Není tady
Fine,
lidstvo vydrží všechno.
Hodně mění možnost globálního dorozumívání, internet, mobily.
Jsem vdaná 34 let a třeba je to tím, že ani jeden z nás nikdy nezkoušel reiky a manžel ani neví co to je, říká že je to asi nějaké cvičení.
Upravil(a) Bláža.. (22. 11. 2007 19:15)
Není tady
Ano Blážo, to bude určitě tím.
jestli jsi to myslela vážně a ne v lehké ironii, tak si to vytisknu a pověsím doma na viditelném místě.
Fine, to bylo dobočení od Tvého tématu.
Když bych měla po pravdě říci, zda si myslím, že reiky může měnit vztahy mezi partnery, tak si myslím že může, když se do toho pustí někdo, kdo se pro to nehodí a koho to změní k horšímu.
Zrovna tak, jako když se adept šaman v určité fázi svého vývoje dostane na hranici duševní poruchy a ti správní se pak uzdraví a stanou se z nich šamani.
No a kdo má smůlu, z toho šaman není a tomu to zůstane. S tím je pak těžké žít.
Není tady
Somaia,
My jsme to spolu prostě vydrželi.Partnertství, nic víc a recept na to nikdy neexistoval.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
Somaia,
My jsme to spolu prostě vydrželi.Partnertství, nic víc a recept na to nikdy neexistoval.
Blážo, kde se touláš, dlouho si tu nebyla. A zpět o roky moudřejší... 
Není tady
Zdar, Tvému letu, Poletucho.
Skončila mi etapa makat od nevidim do nevidim, podnik je fuč, až jsem z toho zpět o roky moudřejší.
Našla jsem si hned práci a odešla jsem, protože mi bylo divné, že je tam málo práce. Moji známí mi říkali, že by to ale vydrželi. Teď létám po Praze a mám státní prázdniny..
Upravil(a) Bláža.. (22. 11. 2007 19:58)
Není tady
Tož Tvému letu taky zdar, Bláži...
Já jdu přesně obráceně ve tvých stopách, teď jsem u toho svýho podniku. 
Není tady
Páni, to jsou věci! 

Teprve teď jsem pochopila, proč ode mě manžel před několika lety odešel. Vždyť já jsem krátce předtím absolvovala reiki!
…Ne, teď ale vážně. Co už si lidi nevymyslí! Lidi se rozcházejí z jiných důvodu, než že ten či onen absolvoval nějaký kurz, seminář, dostalo se mu zasvěcení reiki nebo nějakého jiného....A taky nějak nechápu, že by se člověk někam pošoupl JEN proto, že mu byly „vyladěny“ čakry a on je tím pádem schopný přijímat a být průtokáčem pro tuhle „vesmírnou“ energii. Člověk se pošupuje úplně něčím jiným. Tím, že začne chápat co dřív nechápal, vidět, co dřív neviděl, že mu docházejí věci, ke kterým byl dřív „slepý“, prostě že „najede“ na jiný/nový způsob vnímání, jednání, žití. Pak se může stát, že když jeden z partnerů se takhle někam posune, a ten druhý ne, že mezi nimi může nastat nesoulad. A pokud se s tím něco neudělá, můžou se i rozejít...No, abych přiznala, my se rozešli z úplně jiného důvodu. O nějakém mém duchovním vývoji v té době nemohla být řeč, neb jsem vůbec netušila, že něco takového existuje
...K tomu "pošupování" došlo až poté, co jsem byla ponechána na pospas sama sobě 

Není tady
keito napsal(a):
Pak se může stát, že když jeden z partnerů se takhle někam posune, a ten druhý ne, že mezi nimi může nastat nesoulad. A pokud se s tím něco neudělá, můžou se i rozejít...
Keito...problém je v tom že v momentu kde se jak říkáš někam posunu a to ona se posula ač já nepostřehl v pravou chvilku co se děje, protože podle Vás všech moudrých se jedná o velmi čistou věc. Pak s tím můžeš už dělat prdlajs....Máš totiž vedle sebe člověka který už tě nechápe a v tom je ten problém. Nemusí to fungovat u všech stejně ale znovu podotýkám že jsem měl krásné manželství do té doby než došlo k tomuto duševnímu posunu. Každý má právo se rozhodnut podle svého ale s láskou k bližnímu to nemá nic společného...Podle některých z Vás je to jako o tom kohoutovi...dnes má tuto slepici...zítra zase jinou....život jde dál a slepice přece k vůli tomu nepřestanou snášet, né
Není tady
Teda abych byl konkrétní tak sem dám pár příkladů. Příklad první Mistryně Ching Hai...úryvek ze životopisu...
V době svého pobytu v Německu byla Mistryně Ching Hai šťastně provdána za jednoho německého vědce, který měl dva doktoráty a byl jí laskavým, pozorným a obětavým manželem. Stal se vegetariánem, doprovázel svou ženu na jejích poutích po světě a velice podporoval její charitativní činnost. Přesto Mistryně Ching Hai nakonec začala cítit, že potřebuje z manželství odejít, aby se mohla věnovat duchovním cílům. Projednala to důkladně s manželem a rozluka se uskutečnila s jeho souhlasem. Bylo to neobyčejně obtížné rozhodnutí pro oba, ale ona měla naléhavý pocit, že je to pro ni rozhodnutí správné a že ho potřebuje učinit, aby mohla pokračovat v cestě za dosažením osvícení.
Není tady
Ano,
tohle mi připomíná příběh mé bývalé známé, která provozovala léčení pomocí metody One Braine, jednotného mozku.
Také začala cítit že se chce rozvést.Měla pěkné manželství a doma chápajícího muže.
Je tedy fakt, že jí poradna začala tak prosperovat, že si mohla dovolit vzít hypotéku.
Takže nevím, jak to doopravdy bylo.
Je také fakt, že její léčení mi nepomohlo, jen jsem se na půl roku dostala do přecitlivělé deprese a začala jsem se sama zajímat o duchovní poznání a skončila jsem tím, že se za to zřejmě platí, že se člověk něčeho asi musí vzdát a že si tedy raději poctivě odpracuji svoji karmu, protože co by moje
rodina dělala, když bych byla duchovně prozřelá a když bych přestala vydělávat?
Nicméně, obdivuji šamany.
Nebudete mi to věřit, vím kam chodí.
Upravil(a) Bláža.. (23. 11. 2007 7:09)
Není tady
BLážo,napiš, prosím Tě něco o té metodě One Braine. A kam chodí šamani u nás?
Není tady
F.Blanka.
Myslím si, že metoda One braine může někomu skutečně pomoci, ale že by se mělo dříve, než se k ní přistoupí zkoumat zda je to vhodné.
Myslím si, že je to vyloženě pro lékaře, který před tím prověří zda je klient v tak dobrém fyzickém i psychickém stavu, aby tuto ozdravnou metodu unesl.
A že by se klient měl upozornit, že je to něco, co ho může na čas úplně vykolejit, že to v jeho případě má cenu a co si tím klient může vyřešit a dát mu čas, aby si to mohl rozvážit a třeba naplánovat.
Už si to nepamatuji, nějak se ptala svalů na různé otázky (na každém sezení to ale odpovídalo trochu jinak) a dostala se do mého mozku a věděla
snad vše, co v něm bylo i to, co jsem si myslela v minulosti a také mi řekla svůj názor (měla pravdu - v té věci-pomohlo mi to). Pak jsme se dostali do prenatálního života a viděla jsem to, co jsem viděla před narozením. Černobílý obraz mého životního prostoru, ve kterém jsem se podle ní, obávala a zablokovala.
Proč ne, bylo to tak, ale je otázka, jestli mě to tolik ovlivnilo a jestli něco takového nezažívá snad každé nenarozené miminko.
Potom jsme urychleně přelétly krásný obrázek z mého dětství, který jsem měla jako talisman pro zlé časy. Ten obrázek se začal mlžit.
Potom jsme odcházely do současnost a bylo mi sděleno, že jí to rvalo srdce, když mi ten obrázek gumovala, ale že jsem na to příliš fixovaná.
Myslím si, že to ale fixace nebyla, tak daleko že nedohlédla. Nicméně ROZHODLA, že se TO má vygumovat a beze mě!!
Nemám nic proti tomu, že do mě viděla, jen si myslím, že se to má člověku říci předem a že se má člověk nechat rozhodnout o sobě, vadilo mi,
její rozhodování, to je přece příslušné jen Bohu. Nakonec mě objala, Odcházela jsem s krásným pocitem, že jsem potkala člověka, který mě v té chvíli miloval a který se dostával do transu, aby mi pomohl.
Chronický zánět spojivek byl vyléčen na dva týdny, pocit obavy z uzavřeného prostoru který má snad každý byl fuč, asi na rok, pak došlo k takovému sešupu, jako když
to, co mi bylo odňato se vrátilo sečtené, asi půl roku jsem se bála i ve výtahu, pak vše odeznělo a dostala jsem se zpět do stavu v jakém jsem byla před tím, se svými problémy, které mi začínaly připadat malicherné, už jen proto, abych nikdy nechodila na takové léčení, protože jsem z toho půl roku brečela a prožívala všelijaké možné pocity, co mě kdy potkaly.
Pradoxně mi pomohla v jedné přísně utajene záležitosti, se kterou jsem tam vůbec nešla, takže to stálo za to.
Začala jsem se zajímat o ezoteriku, již jen proto, že jsem poznala, že jsou skutečně lidé, kteří dokáží číst myšlenky a hledala jsem obranu,co když bych potkala člověka se stejnými schopnostmi, ale který by nebyl dobrý jako moje léčitelka?
Kam chodí šamani v Čechách? Nevím, nikdy jsem tady žádného nepotkala. Ale jednou bych skutečného šamana, chtěla potkat, abych mu poděkovala.
Upravil(a) Bláža.. (23. 11. 2007 8:39)
Není tady
F.Blanko,
nevíš náhodou o doktorovi v Praze nebo okolí, co by mi vyléčil chronický zánět víček? Možná i homeopat. Když by jsi věděla, moc dík.
Upravil(a) Bláža.. (23. 11. 2007 8:37)
Není tady
Tento úryvek, který jsem našel na netu možná přináší určité vysvětlení......
Jak tedy vzniká nemoc?
Naše tělo se skládá z fyzického těla i mnoha vrstev energetických těl, které jsou běžně pojmenovávány aurou. V těchto tělech probíhají všechny psychické pochody, tvoří se zde všechny myšlenky i pocity. Ve fyzickém těle pak energie proudí k jednotlivým orgánům energetickými drahami (meridiány). Propojení těl aury s energiemi ve fyzickém těle je zajištěno tzv. čakrami, což jsou energetické víry, které přivádějí energii do těla i ven z těla. Celý tento komplex energií zajišťuje bezchybné fungování člověka jako lidské bytosti. Každá nerovnováha se pak okamžitě někde projeví. Vznik nemoci začíná na nejjemnějším obalu aury. Když člověk nežije v souladu s informací svého genetického kódu, vytvoří se na nejhořejším obalu aury jemná trhlina. Ta se pak postupně zvětšuje a proniká jednotlivými energetickými těly níže k fyzickému tělu. jakmile se dostane do emocionálního těla, mění se pozitivní emoce raodti v emoce negativní. Člověk začne prožívat pocity vzteku nebo zloby, začne se trápit.
To se negativně projeví ve vztazích. Člověk přestane reagovat na podněty svým přirozeným způsobem a začne vyčítat i to, co mu dříve nevadilo. V tomto procesu se vyplavují navenek všechny potlačené emoce. Velmi to ničí vztahy, protože lidé neumí příjímat zlo, které je v jejich blízkosti, jako příležitosti k zamyšlení se nad sebou. Pokud však v tomto procesu člověk nechce poškozovat vztahy, tak emoce zadrží a tím dá tělu příležitost, aby trhlina v auře pronikla až k fyzickému tělu, v němž zablokuje energetickou dráhu, která přímo vede energii k některému orgánu. Ten pak nepřijímá životní energii a onemocní. Člověk, který nežije v souladu se svým okolím, má tak na vybranou - buď si poškozuje své zdraví nebo vztahy, velmi často však obojí najednou.
Není tady
No Fine,
jsou lidé, kteří podle Tvého úryvku možná umí najít i lék. Ale když by mi manžel začal tohle předříkávat v okamžiku, když bych sháněla doktora, asi by to můj vztah ovlivnilo.
A Ty nevíš, jakým způsobem bych si mohla podle Tvé metody vyléčit chronický zánět víček, který byl způsobem spaním s neodlíčenýma očima?
Byla bych Ti moc vděčná.
Díky.
Není tady
Bláža.. napsal(a):
No Fine,
jsou lidé, kteří podle Tvého úryvku možná umí najít i lék. Ale když by mi manžel začal tohle předříkávat v okamžiku, když bych sháněla doktora, asi by to můj vztah ovlivnilo.
A Ty nevíš, jakým způsobem bych si mohla podle Tvé metody vyléčit chronický zánět víček, který byl způsobem spaním s neodlíčenýma očima?
Byla bych Ti moc vděčná.
Díky.
Tipnu si: oči - jsou na koukání. Že bys nechtěla něco vidět? Něco co se děje ve Tvém blízkém okolí? Co by to mohlo být?
Jestli chceš odbornější výklad, můžu se podívat do knížky Louise Hay - Miluj svůj život... má tam o nemocích několik stránek.
Upravil(a) Martinka1 (23. 11. 2007 20:35)
Není tady
Fine napsal(a):
Tento úryvek, který jsem našel na netu možná přináší určité vysvětlení......
Jak tedy vzniká nemoc?
Naše tělo se skládá z fyzického těla i mnoha vrstev energetických těl, které jsou běžně pojmenovávány aurou. V těchto tělech probíhají všechny psychické pochody, tvoří se zde všechny myšlenky i pocity. Ve fyzickém těle pak energie proudí k jednotlivým orgánům energetickými drahami (meridiány). Propojení těl aury s energiemi ve fyzickém těle je zajištěno tzv. čakrami, což jsou energetické víry, které přivádějí energii do těla i ven z těla. Celý tento komplex energií zajišťuje bezchybné fungování člověka jako lidské bytosti. Každá nerovnováha se pak okamžitě někde projeví. Vznik nemoci začíná na nejjemnějším obalu aury. Když člověk nežije v souladu s informací svého genetického kódu, vytvoří se na nejhořejším obalu aury jemná trhlina. Ta se pak postupně zvětšuje a proniká jednotlivými energetickými těly níže k fyzickému tělu. jakmile se dostane do emocionálního těla, mění se pozitivní emoce raodti v emoce negativní. Člověk začne prožívat pocity vzteku nebo zloby, začne se trápit.
To se negativně projeví ve vztazích. Člověk přestane reagovat na podněty svým přirozeným způsobem a začne vyčítat i to, co mu dříve nevadilo. V tomto procesu se vyplavují navenek všechny potlačené emoce. Velmi to ničí vztahy, protože lidé neumí příjímat zlo, které je v jejich blízkosti, jako příležitosti k zamyšlení se nad sebou. Pokud však v tomto procesu člověk nechce poškozovat vztahy, tak emoce zadrží a tím dá tělu příležitost, aby trhlina v auře pronikla až k fyzickému tělu, v němž zablokuje energetickou dráhu, která přímo vede energii k některému orgánu. Ten pak nepřijímá životní energii a onemocní. Člověk, který nežije v souladu se svým okolím, má tak na vybranou - buď si poškozuje své zdraví nebo vztahy, velmi často však obojí najednou.
To máš podobnou výpověď, jako: "Zaliješ-li člověka betonem do sudu, nalezneš jej v sudu"
Co na to odpovíš????
Není tady
Blážo sice nejsem specialista na tento problém ake zkus se mrknout na tohle. Možná že tam najdeš něco co jsi ještě nevyzkoušela.
http://nemoci.abecedazdravi.cz/ocni-infekce-a-vady
Není tady