|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky prosím o radu. Adam si lehá zásadně hlavou napravo a vždycky si přeloží ouško, už se mi zdá, že ho má odstálejší než to druhé. Co stím? Přeci nebude celý den v čepici....
Není tady
Zkus ho dát do postýlky na obrácenou stranu. Ale jinak se to srovná časem samo 
To my máme taky .Jednu pořádnou plachtičku. A ted si za ní začala navíc ještě tahat.....
Není tady
Otočení postýlky nefunguje, vlastně nic nefunguje. Já vím že je normální, že preferuje jednu stranu, starší to měl taky tak, ale vadí mi to přeložení ouška, chjo, holky nemám mu to ucho přilepit izolačkou?
asi zkusím na noc dávat čepičku 
Není tady
Náš prcek taky vypadl jako elf
) jedno ouško měl takový ošklivý...přeležený...špičatý....ale když mu byly 2 měsíce tak už bylo vše ok
teď už je frajer... neřeš to 
Není tady
Báro, takže se to srovnalo? Zatím to zvládáme úpravou ouška když na té straně leží, ale je to otročina, takže si toho nemám všímat??
Není tady
Já jsem z toho byla taky špatná, že to ouško bylo takový ošklivý... vážně to zatím neřeš, prcek je ještě moc malinký, samo se to srovná, uvidíš 
Není tady
Není tady
To se srovná samo
Většinou když začne dítko sedět.
Ale kamarádka třeba dávala čelenku - pro lepší pocit... 
Není tady
já jí to zkoušela lepit náplastí ale při strhávání jí to rvalo vlásky. A z čelenky měla vždy otlačnou hlavu. Tak jsme to nechali na přírodě.
Není tady