6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánko, nala jsem obojek, který vydává psům nepříjemný zvuk a psa těkat odnaučí.
Také si nemyslím, e pes musí těkat neustále.
Podívej se na adresu:
http://shop.kynolog.cz/bark-control-obo … stekani-p-
Není tady
My máme doma protitěkací obojek ,který při vystříkne trochu voňavé vodičky psovi pod spodní čelist.Na naí belgičanku to zafungovalo ihned.Po druhém těknutí u bylo ticho.Ale ona se straní vody jako čert kříe,take hned pochopila,čím se to spoutí :-) Dostává ho ale jen vyjímečně,jinak a si těká kolik chce..
Není tady
No, ale pejsek co má vodu rád by těkal jetě víc.
Viděla jsem ovčačku, která těkala proto, e se bála ostatních psů. Trenérka ji to odnaučila. Můj NO (11 měs.) těká na psy, kteří jsou větí, tak se jich asi taky bojí, těká v noci, kdy jede kolem sanitka, kdy někdo vejde... Zkouím metodu trenérky - kdy těká - nesmí, netěká - pochválit, zatím nejsem moc úspěná.
Není tady
mam jezevcika a mela jsem stejny problem. Koupila jsem obojek, ktery mel senzor a mel vydavat pri stekani zvuk lidskemu sluchu neslysitelny. Nevim jestli neco vydaval. ale nepomohlo to.
Druhy obojek byl na napln (peprovy nebo citronovy sprej). Koupila jsem citronovy sprej , ktery pri stekani vystrikne smerem k cumaku. Pes se lekl ...jednou, dvakrat..a nesteka. Napln jsem koupila jen jednou , dalsi nekupuji. Psovi davam obojek kdyz odchazim z bytu stale (jiz pul roku), ale bez naplne. Ma pred tou veci respekt, vi co by ho cekalo:) Takze doporucuji obojek s naplni. Koupila jsem ho pres E-bay asi za 2000 Kc-novy.
Podle meho nazoru bych nekupovala zadny pouzity....vyplati se to. Se sousedy mam pokoj. A ze jsem mela taky na dverich listecky se vzkazy, kdy pes stekal. Ted jiz ne
Není tady
Ahoj, já koupila pro mou fenku protitěkací ultrazvukový obojek, avak nefungoval, tak jsem zvolila drastičtějí metodu, ten s el. impulzy. Netrvalo to ani týden a fenka se rychle naučila, e těkat nesmí, pokud ho má na sobě. Zkus se zeptat na téhle stránce www.elektro-obojky.cz , poradí ti jaký přesně na tvého pejska.
Není tady
Pes má těkat. Jako člověk mluvit.
Není tady
tak jsem zvolila drastičtějí metodu, ten s el. impulzy
Kdy pominu, e je to docela blbá reklama, tak bych tě s potěením aspoň ten tejden trénovala s jeho pomocí...
Není tady
blairwitch napsal(a):
Ahoj, já koupila pro mou fenku protitěkací ultrazvukový obojek, avak nefungoval, tak jsem zvolila drastičtějí metodu, ten s el. impulzy. Netrvalo to ani týden a fenka se rychle naučila, e těkat nesmí, pokud ho má na sobě. Zkus se zeptat na téhle stránce www.xxxxx, poradí ti jaký přesně na tvého pejska.
Velmi ráda bych ti nasadila úplně stejný.
Upravil(a) Wikina (28. 3. 2014 10:39)
Není tady
Wikina napsal(a):
blairwitch napsal(a):
Ahoj, já koupila pro mou fenku protitěkací ultrazvukový obojek, avak nefungoval, tak jsem zvolila drastičtějí metodu, ten s el. impulzy. Netrvalo to ani týden a fenka se rychle naučila, e těkat nesmí, pokud ho má na sobě. Zkus se zeptat na téhle stránce www.xxxxx, poradí ti jaký přesně na tvého pejska.
Jo, jo. Taky bych tu "píp" chvíli docela ráda vychovávala.
Třeba by se po pár el. impulzech naučila necpat reklamu tam, kde o ni nikdo nestojí a navíc by udělala cennou zkuenost, jak to asi muselo být příjemné její fence. Pokud tedy nějakou vůbec má a nejsou to jen hloupé pindy na zaobalení reklamy.
Není tady
No my nakonec koupili ultrazvukový obojek a nefungoval. Take jsme ho zase vraceli. "Pomohlo" a přestěhování do vlastního domu. Pes sice těká vesele dál, ale sousedy to u neobtěuje
Není tady
modrovous napsal(a):
Wikina napsal(a):
blairwitch napsal(a):
Jo, jo. Taky bych tu "píp" chvíli docela ráda vychovávala.
Třeba by se po pár el. impulzech naučila necpat reklamu tam, kde o ni nikdo nestojí a navíc by udělala cennou zkuenost, jak to asi muselo být příjemné její fence. Pokud tedy nějakou vůbec má a nejsou to jen hloupé pindy na zaobalení reklamy.
V tomto případě bych věřila, e dotyčná se nejen ztrapňuje nepovolenou a obtěující reklamou, kzerá nikoho nezajímá, ale je schopna i týrat zvířata. ..A jetě se to mu blbě směje:rolleyes:
Není tady
Boe, co to je za hlouposti obojek proti těkání ? Jak si psa vychováte, tak ho máte, neviděla bych důvod kupovat takové nesmyly. Pes má nosit klasický obojek, né ádné krtáky, elektrické a tady ty proti těkání.
Není tady
Myska25 napsal(a):
Boe, co to je za hlouposti obojek proti těkání ? Jak si psa vychováte, tak ho máte, neviděla bych důvod kupovat takové nesmyly. Pes má nosit klasický obojek, né ádné krtáky, elektrické a tady ty proti těkání.
Bohuel taky takovy znám, co to psovi dávají nicméně s tebou souhlasím, e pro psy jsou určené normální obojky, já jsem zastáncem těch klasických polyesterových, co mají třeba na exo-eko.
Není tady