|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
ahoj, všichni, podařilo se mi za poslední rok docela zhubnout a vzhledem k tomu, že nehodlám být úplná vychrtlice, jsem se svým vzhledem vcelku spokojená, trápí mě jenom, že mám furt takový jako boule sádla nahoře na vnější straně stehen...neznáte na to nějakej fígl, nějaký cvičení? díky a hezkej den.... 
Není tady
ahoj tygříku ... od rána ti nikdo neporadil, co s boulema ???? Nám říkali v aerobiku, že na stehýnka je dobrý cvik : ležíš na boku ... rovně ... a zvedáš nohu tak 10 cm nad zem ... mockrát po sobě .. co zvládneš, pak ji zvedneš výš a kmitáš tak 1m nad zemí a pak ouplně nahoře ... kup si kalanetiku, tam je to pěkně popsaný i s obrázkama. Taky jsem slyšela, že jsou dobrý zábaly ... tuším parafínové .... ty prý fungujou. Já mám taky oplácnuté horní stehýnka ale neřeším to... nejni to až tak hrozný .... líbila se mi Naděnka Konvalinková, jak říkala, že v určitém věku si musí člověk rozmyslet, čemu dá přednost .... jestli obličeji či zadku .......

Není tady
jee, tak to zkusím..to víš, BB, že kvůli boulím nemám v noci těžký sny, na druhou stranu, pokud by se jich dalo nějak zbavit....Naděnka je jistě bezva ženská, mám ji mooc ráda, ale dát přednost obličeji nebo zadku..u mně není ani jedno nějaká zvláštní výhra, u zadku mám boule, na ksichtíku vrásky a dokonce se mi teď v poměrně pokročilém věku začaly dělat jebáky!! Ani jakožto pubescentka jsem je neměla...tak teda nevím, kam zaměřit pozornost, asi se budu koukat na ruce.... 
Není tady

tygříku, pokud se ti zhoršila pleť v poslední době, může to být vliv hubnutí.... Kamarádka zhubla docela dost za rok (asi 16 kg), ale změnila jídelníček tak, že jí tam chyběly nějaké látky a tím se jí taky tak zhoršilo akné...
Kolik jsi "sundala" jestli to není tajemství ? 

Není tady
tygříku na to bych Ti vřele radila dopřát si kůru lymfodrenáží ( vakuových, ale ne nohavice) Je to výborná metoda na zformování a zpevnění postavy. Hlavně v těch místech, kde to jde i cvičením obtížně.
Není tady
díky holky, určitě to zkusím...co je s tou mou pletí fakt nevím, nezhubla jsem totiž dietou, jelikož držet dietu je pro mně zcela nemožné, poněvadž jsem žrout, ale řáděním na eliptickým trenažeru a máváním činkama... 
Není tady