|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Já jsem ryba
.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
A já su rybka a v protisměru ještě jedna rybka - Santalo, tak proto si tak rozumíme aniž bychom si nutně musely něco zrcadlit
.... a taky su pes - čínskej naháč asi s tó jemnó chocholkó na hlavě
Mě to bylo jasný !
Ani jsi to nemusela napsat 
)Není tady
Rak (v indickém se to prý totéž jako Karkata,ale to fakt netuším
), asc. Vodnář, v Číně tygr, u Keltů bříza, v indiánském datel, v egyptském Geb jestli si dobře pamatuju
Jo a v Aztéckém Dům
uffff.. 
Není tady
Som ďaľšia vodnárka a ešte k tomu aj kohútik.
a o dva dni neskôr narodená ako Klubko. 
Upravil(a) Emma (21. 11. 2007 10:44)

Není tady
Ryba, asc. Vodnář, Luna Štír a jinak často Opička 
Není tady
Vodnář............ale jen 2 hodiny,takže jsem švihlá kozorohem........asd. ve štíru....))))
Není tady
Emma napsal(a):
Som ďaľšia vodnárka a ešte k tomu aj kohútik.
a o dva dni neskôr narodená ako Klubko.
Chudinko:))) Takže taky svobodomyslný vodnář....
Není tady
Já jsem panna.Moc nás tu neni,že.
Není tady
Lil napsal(a):
A L_auro bude nějaká finální statistika pak? Kdo s kým, kdy a jak by to bylo nejlepší?
![]()
Lil, no jasne, dělám si tabulky v Excelu 
Není tady
Klubko napsal(a):
L_aura napsal(a):
Tak Vodnáři zatím vedou:-)) Klubko, jsi narozená v lednu nebo v únoru?
2.2.
Je, ja 4.2. 
Není tady
Jeee, tak jsem nakonec průběžné skóre přece jenom udělala:-))
1) Vodnář - 8x
2) Kozoroh, Ryby, Rak - 5x
3) Beran, Střelec, lev, Váhy, Štír - 3x
4) Blíženci - 2x
5) Býk, Panna - 1x 
Není tady
Že by Vodnáři měli větší potřebu se virtuálně vykecávat, stěžovat si, případně radit?
Není tady
helena napsal(a):
Že by Vodnáři měli větší potřebu se virtuálně vykecávat, stěžovat si, případně radit?
Já myslím, že tohle všechno dohromady:-)) Ovšem je pravda, že já asi nejsem v něčem moc Vodnářská, Mám Měsíc, Venuši a Jupiter v Rybách.... jsem přecitlivělá, no 
Není tady
helena napsal(a):
Tak tak
Myslím si, že by se z toho dal udělat pro babinetí Management průzkum na koho se zacílit 
)Není tady
L_aura napsal(a):
helena napsal(a):
Já myslím, že tohle všechno dohromady:-)) Ovšem je pravda, že já asi nejsem v něčem moc Vodnářská, Mám Měsíc, Venuši a Jupiter v Rybách.... jsem přecitlivělá, no
No, tak jsi víc ryba 
)Není tady
L_aura napsal(a):
Tak Vodnáři zatím vedou:-))
no bodejť, vždyť za dveřmi je věk vodnáře.
Není tady
Tak nejdřív se mi moc ne-e chtělo, ale kvůli mojí Lupišce Fontáně zázraků, musím, protože jí to tak krásně vždycky potěší, když jí výjde její tajný typ 
býk s asc.ve štíru, měsíc ve lvu( to je ta moje občasná teatrálnost
) Venuše a Merkur v Blížencích ( nic moc pro trvalou věrnost a oříšek na hlídání)..... a k tomu vodní tygr
Jo a Neptuna mám v Rybách jako správná "spasitelka" všehomíra.
A včil Lupi, mudruj...
Santala napsal(a):
L_aura napsal(a):
helena napsal(a):
No, tak jsi víc ryba
Jo, zachraňuje mě aspoň ten Mars ve Vodnáři a pak Asc. v Panně :-)))
Není tady
Musím přiznat že moc ne horoskopy, karty, taroty atd nevěřím. nějak musím mít všechno trochu na vlastní oči posvěcený. Ale když jsem četla jednou charakteristiku Vodnáře od pí. Kludské, tak to teda fakt v 80% sedí.
Není tady
som býk a had
Není tady
stir a opice
Není tady
Somaia napsal(a):
Tak nejdřív se mi moc ne-e chtělo, ale kvůli mojí Lupišce Fontáně zázraků, musím, protože jí to tak krásně vždycky potěší, když jí výjde její tajný typ
býk s asc.ve štíru, měsíc ve lvu( to je ta moje občasná teatrálnost) Venuše a Merkur v Blížencích ( nic moc pro trvalou věrnost a oříšek na hlídání)..... a k tomu vodní tygr
Jo a Neptuna mám v Rybách jako správná "spasitelka" všehomíra.
A včil Lupi, mudruj...
Jeee...oooo.........uuuu......

....mmmmmm.........

....jejkujejku 
To jen abys věděla, do jakejchs mě dostala rozpaků 

Tak určitě bych s tebou nešla na raft....nebo třeba potmě na kole....nebo do jeskyní 

řekla bych, že jsi matička - poučovatelka v nejlepším smyslu slova
a kam přijdeš, tam vztahy jen kvetou
Jo a Superduchna seš
a taky Osudová Žena(respektive osudovej člověk) a nejspíš i TaCoRozhodne(případně Protivná Prudilka
)......
vlídnější však, než to vypadá
.........kde zmizel Mars?
Není tady