Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 14. 12. 2007 12:34

kety
♥♥♥♥---

Re: Vánoční dárky

Díky všem za rady, klukovi jsme nakonec koupili puzzle a elektronický terč.

Není tady

#52 9. 11. 2008 20:08

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

taky jsem vloni i predloni dostala k vanocum od pritele  darky - prekvapeni - krajec na chleba, hrnce, noze, a same podobne... letos jsem si o darek rekla sama, koupila jsem si bundu, dal mi penizky, a ja mu dala bundu a dostanu pod strom, ale opravdu v mych 24 jsou prakticke darky nic moc... tedy ja to ocenim, nerikam, ze to pritel mysli spatne nebo tak... predloni jsem dostala vonavku a i krasne vonela, kupoval dle toho co mu vonelo...
no letos me prekvapeni asi neceka... pritel neni moc "vanocne romanticky typ" pro nej jsou vanoce nutnost, ale ne radost... to ja se tesim, budou vanoce prvni s dcerou... a to pak je radost, ja mam rada schazeni se rodiny a navstevovani a vanoce jsou skvela prilezitost, nemam rada drepet cele tri dny(nekdy i dele) doma a cucet na televizi, kde davaji to co poslednich deset let dokola...staci mi vychazka, nebo cokoli ...

Není tady

#53 9. 11. 2008 22:11

Achlia
♥♥♥♥---

Děti  ještě nejsou z domu ( 23 a 19), ale po celý rok mají vše  - i víc než potřebné.
Na Vánoce si dáváme symbolické, ale opravdu symbolické dárky.
Několik let  jsme si dávali tzv. písmenkové dárky  -do 100.- Kč ( na podzim si každý vylosoval písmenko, např Č - čaj, čabajka, čokoláda....), byla u toho vždy legrace a opravdové překvapení pro každého.
Letos jsme se domluvili na malé změně, každý si řekl část těla, kterou hodlá být na Vánoce hýčkán. Dcera-vlasy, já obličej ( to jsem zvědavá na ten finanční limit), manžel oči, babička nohy, syn žaludek.  Jako bonus dostane každý knihy, to bych nepřežila.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí