29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už kupujete vánoční dárky.Máte nějaké tipy na dárek.Kupujete spíš praktické věci,nebo něco originálního. Přemýšlím teď,mamka říkala,že by potřebovala nějaké hrnce.Já jsem myslela,že bych koupila 2 lístky na muzikál do Karlína. Sami by si ho nekoupili, v divadlě nebyli ani nepamatuju. Co myslíte,koupit hrnec,nebo zážitek? Mě osobně by víc potěšil ten zážitek
Není tady
Já bych jí asi koupila ty hrnce,když si je přeje.To jí určitě potěší víc.Zážitek je fajn,ale né každý to ocení.
Není tady
OTZI, moje máti vždycky říkala, že nechce žádné dárky, a když už teda není vyhnutí, tak něco ryze praktického. Dlouho jsem to respektovala, až jsem se vloni namíchla a koupila jí věc veskrze nepraktickou, o které tvrdila, že něco takového ona vůbec nepotřebuje.
A že jí to potěšilo, tím jsem si naprosto jistá.
A mě osobně by rozhodně potěšily víc ty lístky...
Takže jsme ti asi moc nepomohly, viď?
Tak kup oboje! Já jsem koupila mamce předplatné na masáže a jinak ještě nic nemám koupeného...
Není tady
Vnučce jsem koupila župan a stolní hru FARMÁŘ. Ta je fakt bezvadná- 260kč (+-)
dcerám parfémy a snaše příčesek. Taková milá zbytečnost. Jestli to bude nosit nemám ponětí. Ostatní ještě nevím, nemám na to moc velký rozpočet.
Ty lístky na muzikál by se mi líbily.
Není tady
Já zatím dceři pekárnu, vnučce dám na kadeřníka, chce nový účes, manžovi doutníky, snaše a druhé dceři kosmetiku, ostatním mě zatím nic nenapadá.
Není tady
Jsem pro praktické dárky,ale ty kastróly jsou praktické až moc :-)).Takže lístky,nebo obojí.
Není tady
no tak já jsem letos nelenila a mám sehnanou většinu dárků, pro rodinu přítele (rodiče a 2 sourozenci)
možná jednou tchýni vlnu, protože je vášnivá pletařka a pak nějaké tempery a štětce, protože její druhé hobby je malování
možná jednou tchánovi lampu s akumulátorem na zahradu
možná jednou švárovi kapesní altest (recese) a nějaké GOLA klíče do auta
možná jednou švagrovce nějaké mini parfémky
pro svoji rodinu už mám
mamině vál od Tescomy, bavlněné dvojprostěradlo co chtěla a pak jsme se domluvili, že si vybere brýle, které jí teď napsala napořád očařka a ona nemůže před Vánocema vyvalit tolik peněz
pro bráchu mikinu, co chtěl a sám si vybral a asi dostane MP3 přehrávač
švíca mobil, tričko a krávu do sbírky
akorát mi zbývá tatín (tam jsem teda totálně bezradná) a babča, ale ta chce stojací velkou lampu, tak asi dostane tu
jo a ještě zbývá domácí mazlíček, který má navíc 4.12. narozeniny......... no a ten kromě velkého dortu k narozkám dostane bluetooth handsfree, aby jezdil aspoň maličko bezpečněji
Není tady
Mamine : sek na nakup obleceni
tatka: nejaky veci na lyze
mala segra: lyze
velka : zehicka na vlasy
babicka + deda: dohromady s deckama (sestrenka, bratranek) susicka na ovoce + kazdemu "osobni" drobnost
pritel: knizku o kterou si rekl, tricko, kosmetika, nejaky plakat a jest neco musim vymslet:)
Upravil(a) Zaba4 (21. 11. 2007 12:01)
Není tady
OTZI, pokud by financ dovolily, koupila bych oboje. Hrnce si chtěla, tohle máš ode mne.
Také nevím, jaké hrnce chtěla, pokud nějakou super sestavu titanového nádobí, koupila bych jen to. Je to strašně drahé a třeba mě letos udělala obrovskou radost právě titanová pánev, kterou jsem dostala jen tak, protože jsem si jí strašně přála.
Já letos kupovala:
Manžel: mikinu a tričko (metalové motivy), klasické oblečení, kolínskou a, velké finále, mašinky
Syn: plyšák tygr z medvídka Pů, dětskou encyklopedii, knížka kouzelníkem snadno a rychle (nějak tak)
Dcera: panenka, plyšové kostky,plastová knížka,
Obě děti dohromady: lékařský set, uklízecí set s vozíkem, vysílačky, skleničky medvídek Pů, nákupní set, boby - každý svoje, košík s nákupem, pokladnu, pohádková DVD,
Táta: předplatné časopisu o zbraních, teplákovku
Máma: mobil, svetr
Ségra s rodinou: koupím nějaký dárkový koš, ségře něco na sebe nebo parfém
tchýně: skleněné potvory, halenku, dešník (ten si přála)
tchán: flanelovou a manžestrákovou košili, koňáček
švagrová s manželem: nerezový toustovač
švagr: knihy, knihy, knihy
Není tady
Predplatne casopisu je taky supr uz jsem ho nekolikrat take venovala, hlavne se da dobre nenapadne zjistit kdo co cte:)
Není tady
Poukázka do lanového centra. I pro starší generace! Odhodlávali se k akci tři měsíce, ale pak byli nadšení.
Nejlepší dárek je takový, který nezabere žádné místo
Není tady
Dvouměsíčnímu synovci: velké hrací centrum - dá se zavěsit, později si k němu může sednout a ještě později lze přemontovat na aktivní chodítko
Sestra dostane puzzle - jen nemůžu sehnat přesně ty, které chce
Máma zřejmě den v relaxačním centru
Táta si rád dopřeje kvalitní alkohol, tak mě napadlo ledové víno - to ještě neměl
Babičkám dáváme za celou rodinu kosmetické balíčky
Jinak nic nevím
Hlavně nevím co příteli: pořád chce jen oblečení, ale mě to přijde nudné a jednotvárné
Není tady
Tak s dárky plaším už měsíc, jinak bych se z toho těsně před vánocemi musela zbláznit. Děti tři a každý jiné požadavky .. takže zatím mám pro nejmladší dceru panenku chou chou (v tescu jí měli za 1100kč), a ještě by měly dorazit objednané dárky typu postýlka pro chou chou a koník my little pony (něco na způsob chou chou, taky se o něj musí starat, krmit, uspávat atd.), pro syna přišly balíky zrovna včera - z Horizontu Kingkongovo doupě (to vypadá suprově) a z Domu hraček Dobývání hradu (http://www.dumhracek.cz/zbozi/ep00610-b … akladni-s/) a v prosinci by měly dorazit koloboty, čímž bych pro něj měla všechno, co si přál a pro nejstarší pubo dceru zatím mám depilátor, kosmetiku a i pro ní mají přijít koloboty. No, pro manžela, to je horší, chce něco z rybařiny, tak to vidím na pořádný sumcařský naviják .. A po vánocích setřu smrtelný pot z čela a přepočítám drobné v peněžence, kolik tam vůbec zbylo a požádám jí o odpouštění za tu odtučňovací kůru ..
Upravil(a) Ela.. (22. 11. 2007 7:34)
Není tady
Hm, vyprázdněný peněženky, půjčky na vánoční dárky a pocuchaný nervy? Moc pěkný vánoce
My už poněkolikátý máme dohodu že každý člen rodiny, kromě dětí, dostane dárky v maximální celkové hodnotě 100Kč. Možná tomu nebudete věřit ale vánoce máme klidný a bez jakýchkoliv nervů.
Pominu-li to že měsíc před 24. prosincem si nemohu jít ani koupit pečivo do hypermarketu aniž bych riskoval prasknutí nějaké žilky díky zvýšenému krevnímu tlaku.
Není tady
Let nad rodným městem minivrtulníkem pro mamku,taťku,segru,babičky i dědu.Na dvě etapy.Je to osobní,zážitek a já mám vymalováno ))
S přítelem si dáváme max dárek do 500 Kč.
m.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Poukázka do lanového centra. I pro starší generace! Odhodlávali se k akci tři měsíce, ale pak byli nadšení.
Nejlepší dárek je takový, který nezabere žádné místo
Super dárek,taky jsem to dala loni k narozkám své kámošce a jejímu 5letému synovi.Umřel jim tatínek,tak alespoň jeden velký super úsměvný den po roce,takového neštěstí. Nestálo to moc,a zábavy bylo a celý den.
Není tady
Byla jsem nucena zprávu smazat, jelikož sem chodí sestra:-)
Upravil(a) Dajinka (26. 11. 2007 16:22)
Není tady
Dajinka napsal(a):
Jelikož jsem začala kupovat dárky postupně od září, tak teď už mám klid:-)
maminka: parfém, dekorativní kosmetika, dražší krémy, župan
tatínek: peněženka, kosmetika, parfém, boxerky, pyžamo
sestra: předplatné do solária, spodní prádlo, kosmetika
přítel: předplatné časopisu, DVD, kniha, spodní prádlo, obuv, kosmetika, košile
babička+dědeček: předpovídač počasí, kosmetika, knihy (oběma), léčivé bahno, popkornovač, vitamíny, čaje
S kamarádkami si dáváme maličkosti (cca 300,--) - většínou kosmetika (řasenka, lesk na rty), kniha, drobnost do bytu,...
Ty brďo, to bude bohatej ježíšek!
Není tady
Já vás všechny obdivuji, jak dokážete nakupovat dárky v předstihu. J8 pokud koupím dárek v předstihu, tak to obvykle nevydržím až do dne D.. máme to s mámou stejné, vyzvídáme na sobě, nechávám tu druhou hádat.. loni jsem příteli dala dárek k narozeninám i k vánocům asi s týdenním předsthem, no jo.
Letos, vzhledem k tomu, že jsem od září bez práce a nastupuji až v prosinci, jsem totálně bez eněz a potřebivala bych nějaké tpy, jak každému koupit skvělý dárek cca za 50,- Kč-- ;o(
Není tady
Jeňýk napsal(a):
My už poněkolikátý máme dohodu že každý člen rodiny, kromě dětí, dostane dárky v maximální celkové hodnotě 100Kč.
My to máme doma dost podobně. Dárky si dáváme asi za 500 Kč. Aspoň nestresuji, jestli někomu nedám něco výrazně levnějšího, než on mi nebo takové to "trumfování" kdo dá dražší dárek - tohle mají u známých a nikdo si Vánoce neužije...
Není tady
Moje ségra je v tomhle taky úplně stejná. V sobotu přišla a ptala se, jestli si nechceme udělat ježíška už teď, tak jsem jí řekla, že klidně, ale já že jí dám dárky až pod stromeček. Tak ježíšek nebyl.
Není tady
Fatimah napsal(a):
Já vás všechny obdivuji, jak dokážete nakupovat dárky v předstihu. J8 pokud koupím dárek v předstihu, tak to obvykle nevydržím až do dne D.. máme to s mámou stejné, vyzvídáme na sobě, nechávám tu druhou hádat.. loni jsem příteli dala dárek k narozeninám i k vánocům asi s týdenním předsthem, no jo.
Letos, vzhledem k tomu, že jsem od září bez práce a nastupuji až v prosinci, jsem totálně bez eněz a potřebivala bych nějaké tpy, jak každému koupit skvělý dárek cca za 50,- Kč-- ;o(
Jeden rok jsem měla na vánoce podobný problém - finance. Určitě zajdi do obchodu "Levné knihy" a když se tam budeš chvilku "přehrabovat", tak určitě najdeš dobré kousky. Můžu doporučit - minule jsem tak obdrovala asi 3 členy rodiny. Dále jsem šla kolem "trhovců" a objevila jsem krásnou červenou šálu (fakt originální kousek, zabalená) a za 50.-- (skoro švagrová si myslela, bůhví kolik jsem za ni dala).
Není tady