Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 21. 12. 2007 14:12

kristin
♥♥-----

Re: jak být ve vztahu ten méně závislí

jitulak napsal(a):

Taky jsem byla na příteli zavisla-asi zalaskovana chudinka!Taky jsem si celou dobu myslela,že ta divna jsem ja-ted už vim,že jsem nebyla na vine jen ja,jak mi pořad předhazoval.Ano konečně jsem prozřela a jen lituji,že se to nestalo daleko dřiv!!!!ja jsem ted psychicky hodne rozhozena ,ale že je v haji i muj syn mě stve ze všeho nejvíc.Celych 7 let jsem musela vydělavat honit se jen za penězama,aby se splatil barak a ještě toto a toto a kluk mi vyrostl ani nevím jak.Dava mi to ale sílu jít dal a pokusit se to napravit pokud to ještě vubec pujde

ahoj Jitulak, to je mi moc lito...a muzu se zeptat vcem byla ta zavislost...treba to mam taky, jen nevim, ze závisla jsem smile jakym zpusobem jste treba resili volnej cas??

Není tady

#127 21. 12. 2007 14:31

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Toho volneho času moc nebylo-pracuju na směny končím pozde večer-a když už to volno bylo tak musel odjet on,no nemusel-přibral si navíc praci-rozvažel prostitutky a to jsem dost těžce nesla.no a když už ta chvilka byla tak si stihl něco najít a pohadat se.Nechodili jsme nikam jen makali chtěla jsem jit do kina,na večeři ale musel třeba odjet.Když jsem mu řikala,že to takhle dal nejde,že potřebujeme byt víc spolu tak se stejně nic nestalo.Stalo se jen to,že jsem začala žarlit a připadat si pro něj neatraktivni a nezajímava.i ted když už je pryč je mi po něm smutno,ale vím,že po tom všem co mi řekl ne zrovna hezkeho/a nebylo toho malo co jsem musela od takoveho hulvata překousnout/si to musím všechno srovnat a jít dal

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#128 21. 12. 2007 14:41

kristin
♥♥-----

jitulak napsal(a):

Toho volneho času moc nebylo-pracuju na směny končím pozde večer-a když už to volno bylo tak musel odjet on,no nemusel-přibral si navíc praci-rozvažel prostitutky a to jsem dost těžce nesla.no a když už ta chvilka byla tak si stihl něco najít a pohadat se.Nechodili jsme nikam jen makali chtěla jsem jit do kina,na večeři ale musel třeba odjet.Když jsem mu řikala,že to takhle dal nejde,že potřebujeme byt víc spolu tak se stejně nic nestalo.Stalo se jen to,že jsem začala žarlit a připadat si pro něj neatraktivni a nezajímava.i ted když už je pryč je mi po něm smutno,ale vím,že po tom všem co mi řekl ne zrovna hezkeho/a nebylo toho malo co jsem musela od takoveho hulvata překousnout/si to musím všechno srovnat a jít dal

To je mi fakt moc lito sad sad snad už je Ti lépe, moc bych Ti to přála. Je pravda, že když ta aktivita je jen z jedné strany je to chyba a pořád se to rozviji...snažim se manža trochu zapřáhnout i když bych tu práci klidně zvládla sama. to jen aby nemel roupy...

Není tady

#129 21. 12. 2007 18:28

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Diky za pochopeni-hlavně se nesnaž dělat všechno sama a ukazat,že to zvladneš-to je velka chyba!Ja už jsem na těch zádech toho měla naloženo tolik,že už jsem to nezvladala,ale on nic neocenil-po sedmi letech společného žiti mi řekl,že je každy nahraditelny a lidí je na světě jako sr....!No nemyslím si,že bych si to zasloužila!Byl si mnou moc jistej a to byla další chyba-ale nejsem typ člověka co by někde vysedaval po barech nebo po drbech u kamaradek,tak jsem jen čekala,až se vratí z těch cest jak nějaka pipina-hlavně si najdi něco co tě zaměstna -ono se to lehko řekne,že?Mě ted dost pomaha tohle vylívaní srdíčka-protože je mi ze všeho dost těžko.Mam ted dost velky problemy s klukem-16let-chytl se špatné party,začal kouřit travu a celkově se na něm všechno dost podepsalo,a ja nevím co s ním.Jestli navštívit psychologa nebo kam jít.Atvuj muž tě nějak přehlíži nebo nema zajem?

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#130 28. 12. 2007 10:08

kristin
♥♥-----

jitulak napsal(a):

Diky za pochopeni-hlavně se nesnaž dělat všechno sama a ukazat,že to zvladneš-to je velka chyba!Ja už jsem na těch zádech toho měla naloženo tolik,že už jsem to nezvladala,ale on nic neocenil-po sedmi letech společného žiti mi řekl,že je každy nahraditelny a lidí je na světě jako sr....!No nemyslím si,že bych si to zasloužila!Byl si mnou moc jistej a to byla další chyba-ale nejsem typ člověka co by někde vysedaval po barech nebo po drbech u kamaradek,tak jsem jen čekala,až se vratí z těch cest jak nějaka pipina-hlavně si najdi něco co tě zaměstna -ono se to lehko řekne,že?Mě ted dost pomaha tohle vylívaní srdíčka-protože je mi ze všeho dost těžko.Mam ted dost velky problemy s klukem-16let-chytl se špatné party,začal kouřit travu a celkově se na něm všechno dost podepsalo,a ja nevím co s ním.Jestli navštívit psychologa nebo kam jít.Atvuj muž tě nějak přehlíži nebo nema zajem?

Ahojky Jitulak...to mě fakt mrzí sad já se ho snažím hodně zapojovat. jsme spolu teprv krátce, tak to zatím jde....vysvětuju mu třeba, že bych asi nedokazala jit si lehnout  k tv když bych videla že on má praci, ze bych mu sla (jdu) ihned pomoct. a tedy toto očekavam i od nej. no zatim tak nejak pomaha, ale musim ho trosku postrkovat, a to mi vadi, nejsem na to. S tvým synem to je mi líto...ale myslím si, že tímto věkem si musí prostě projit každy...  ja mam 20 leteho bráchu a toho to tedy jeste drzi, nerikam že je dobré hulit...ale v dnesi dobe je jich opravdu malo, kteri nehuli, nebo nepiji...partu ma bohuzel taky a to j¨sou 16 -18 leti kluci...taky par prů*erů, nějaká ta krádež i když muj bratr tohoto se nezucastnil....ale jinak je to jejich dobry kamos...chci tim rict, ze i kdyz se bavi s nejakou pochybnou partickou...nemusi byt stejny..i kdyz je pravda, ze prostredi ho dost ovlivni,ale to zase hodne zalezi na charakteru...ale pokud je to rozumny kluk, tak z toho ,,vyroste" ale chapu tve obavy, v mem pripadu jde o bratra, neni to takove....ale u vlasntiho syna...taky bych se trapila dost (děti zatim nemam). Jinak muz me neprehliži...jsme spolu na to dle meho nazoru kratce....ale trochu se bojim ze zacne...nevim proc,ale me se nikdy nestane, ze by mi neco povidal a ja ho nevnimala..zatimco jemu obcas ano a bojim se ze se to bude prohlubovat...nebo kdyz mu reknu, ze mi neco vadi...tak to nejak zvlast nebere, nevezme si to k srdicku a nezacne o to m premyslet...zatimco kdyz je to obracene..täk se proste SNAZIM!!! a taky mi vadi, ze vse organizuju ja...planuju spolecny výlety, akce....tim mu davam vlasnte najevo, ze s níim rada travim volny cas...zatimco on nenavrhne nic...tak nevim, jestli je to pohodnost...nebo  o to ani tak nestoji...promin pisu dost zmatene,vid? to je tim, ze dost chvatam....

Není tady

#131 28. 12. 2007 20:04

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Čau kristin. Zkus si najít vlákno od Vanilky69 (bude to asi na Životě po nevěře), píše někde o tom, jak ji změnila nevěra jejího muže a jak najednou některé věci přestala dělat, některé začala a její muž se začal postupně měnit. Třeba se zamyslíš a nebude tě muset k podobné změně postrčit milenka, jak tomu bylo třeba právě u Vanilky nebo i u jiných. Hlavně nebuď jeho "maminka". Má ti být partnerem, ne synem, kterému budeš připomínat, postrkovat ho, plánovat... Držím palce.

Není tady

#132 28. 12. 2007 20:55

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

vlcice_samotarka napsal(a):

muj je taky skvelej sobec a mne to takhle vyhovuje.... ;-))))

Tvuj, tvuj....... - Tvuj co, byvalej?
cool

Není tady

#133 29. 12. 2007 9:59

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Muj soucasny.

Není tady

#134 29. 12. 2007 10:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych chtěla být nezávisle závislá.....

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#135 29. 12. 2007 12:29

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Já bych chtěla být jednoduše nezávislá... Vždycky jsem byla, až mi to bylo vyčítáno. Ale když mi teď vztah končí, zjišťuju, jak strašně moc závislá jsem byla, jak strašně nechci, jak mě to trhá na kousíčky, ale nemůžu nic dělat. Takže vlastně ani nevím, co jsem udělala špatně.
Být nezávislá, je ale asi přece jen lepší smile (jen se to znovu naučit...)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí