Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 26. 11. 2007 10:06

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jak být ve vztahu ten méně závislí

Michaela.43 napsal(a):

Martino, a co  ho odvézt s tím, že příště zase ty využiješ jeho služby?

to je snad normální,ne? prostě na střídačku. Jednou mám pařbu s kámoškami já, tak pro mě přijede, jednou má s kámoši on, tak pro něj sjedu, než aby šel někde pěšky. Vůbec to není využívání, pokud je to nastřídačku. Proboha, co to zase řešíte? Já teda nevím jak jste spolu dlouho. Ale v dlouhodobém vztahu to tak prostě funguje. Kolikrát se s holkama domluvíme, že jedeme někam a třeba manžel nebo přítel jedné z nás, nás pak rozveze domů. A pak je tomu zase naopak, že žena řídí a vezme i kámoše....
No já nevím,,,, furt se mi zdá chlobální oteplování větší problém k řešení, než míra "nezávislosti a závislosti" na partnerovi a dělané čárky na zeď kdo byl kde s kým a nebyl, a sám a nesám....dumbom

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#102 26. 11. 2007 10:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

OTZI, já toto prožívala patnáct roků, takže je to opravdu z mé vlastní zkušenosti. Děti, domácnost, barák, zahrada, zvířata. K tomu vytvářet manželu - podnikateli veškerý komfort, full-service a domácí zázemí a navíc ostře hlídat, abych pánovi náhodou zbytečně nezatěžovala hlavu s běžnými starostmi. No, a pak jsem se nestačila divit, když v čerstvě nažehlené košilce odkráčel randit s milenkou/milenkami usch
A k tomu uspořádání volného času - já to měla totéž. Nikam jsem nechodila, po večerech jsem čekala s večeří na milostpána, až laskavě ráčí dorazit opivněn z hospody, vlastní koníčky jsem směla mít jen takové, které souvisely s péčí o domácnost a děti usch Sama sobě se divím, jak jsem vedle takového člověka mohla žít tak dlouho a že mi z toho regulérně nehráblo dumbom

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#103 26. 11. 2007 10:25

OTZI
♥♥♥♥♥--

Kiaro,stejný scénář,jako ty. 15 let manželství,to samé. Teda kromě těch návratů z hospody. To můj chlap nechodí. Jo a milenka taky ne ( ale co já třeba vím ) ale jinak totéž. Plně jsem se obětovala manželovi ,dětem,domácnosti. Takže z práce šupky,dupky rovnou domů,abych vše stihla. Připravit pro muže večeři až se vrátí. No a ten se pak položí na gauč a spokojeně usíná, Zatím to vše funguje,ale už se nad tím zamýšlím,že bych s tím měla něco udělat,než budu nešťasná. Už teď mi toho hodně vadí.

Není tady

#104 26. 11. 2007 18:23

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Lidi, jak to delate, ze jste na tom chlapovi zavisli? Cim dyl ja mam vztah, tim vic si naopak kladu otazku, k cemu je to vubec dobre???? Krome sexu  nevidim tam vubec zadny smysl...Drive jsem byla zvedava, co vsichni s tim porad maji, pak nasledovala chvilka eforie ze i ja jsem schopna byt "jako vsichni", cili nejsem uplne nenormalni. Ale ted mi to prijde takove.....ehmm, mirne stereotypni...Mam pocit, ze si nemame o cem  povidat a to jsme spolu teprve 9 mesicu! Jak to delaji lidi, co jsou spolu leta, zustava pro me velkou zahadou....

Upravil(a) vlcice_samotarka (26. 11. 2007 18:25)

Není tady

#105 26. 11. 2007 18:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mám asi nejaký citový deficit, ktorý ním chcem zaplniť. Márna všetka lásky snaha, ako vravieval pán Šnejkspír.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 26. 11. 2007 19:29

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice_samotarka napsal(a):

Lidi, jak to delate, ze jste na tom chlapovi zavisli? Cim dyl ja mam vztah, tim vic si naopak kladu otazku, k cemu je to vubec dobre???? Krome sexu  nevidim tam vubec zadny smysl...Drive jsem byla zvedava, co vsichni s tim porad maji, pak nasledovala chvilka eforie ze i ja jsem schopna byt "jako vsichni", cili nejsem uplne nenormalni. Ale ted mi to prijde takove.....ehmm, mirne stereotypni...Mam pocit, ze si nemame o cem  povidat a to jsme spolu teprve 9 mesicu! Jak to delaji lidi, co jsou spolu leta, zustava pro me velkou zahadou....

He he, Vlčice, a myslíš si, že mně se líbilo dělat oddanou poddanou a nechávat se sebou orat jako s oslem???
Samozřejmě, že se mi to nelíbilo, ale neměla jsem jinou možnost, nežli držet hubu a krok alespoň do doby, než děti odrostou. Předpokládám, že můžeš být věkově mojí dcerou, takže tyhlety problémy Tě dozajista míjejí, protože moje generace je něco jiného a Tvoje generace je rovněž něco jiného, takže nepředpokládám, že bychom se nějak zásadně pochopily storstark

Není tady

#107 26. 11. 2007 19:34

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Ty vogo, no dejte mi tu zavislost!!! Ja to ted potrebuju asi nejak okorenit bo co....

Není tady

#108 26. 11. 2007 19:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm...opravdu POTŘEBUJEŠ viset na chlapovi jako pytel kamení, snášet mu modré z nebe a podbízivým okem loudit o pochvalu, jaká jsi skvělá jednička, co zvládá absolutně všechno - a to za jedním, jediným účelem:
- aby chtěl miláček jenom a jenom Tebe
- aby se ani jedním okem nekoukl na jinou dívčinu či ženu
- abyste z tohoto titulu žili společně, šťastně a spokojeně pokud možno až do smrti ... ámen... smile
lol lol lol
... no to snad ni lol

Není tady

#109 26. 11. 2007 19:48

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

uz jsem totiz dospela k nazoru, ze muz je zapotrebi jen tehdy, kdy zena chce zalozit rodinu. Jinak si normalni zenska pochopitelne vystaci s kamarady a kamaradkami. A navic to pak neni tak stresujici....vztah je totiz jeden velky stres, kdy vetsinu veci delate stejne proti sve vuli (vareni, kazdodenni starani se o nejake dalsi lid, nez jen o sebe)...Nikoho normalniho to proste nemuze bavit.

Není tady

#110 26. 11. 2007 19:52

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Hmm...opravdu POTŘEBUJEŠ viset na chlapovi jako pytel kamení, snášet mu modré z nebe a podbízivým okem loudit o pochvalu, jaká jsi skvělá jednička, co zvládá absolutně všechno - a to za jedním, jediným účelem:
- aby chtěl miláček jenom a jenom Tebe
- aby se ani jedním okem nekoukl na jinou dívčinu či ženu
- abyste z tohoto titulu žili společně, šťastně a spokojeně pokud možno až do smrti ... ámen... smile

lol lol lol

... no to snad ni lol

Taky si to rikam, to je jen pro zamindrakovane chudinky. Tohleto...
Jedine, co nechapu, proc o to vsichni tak zarputile usiluji...
Samozrejme tu sve volani po zavislosti jsem myslela ironicky...ale holt dumam nad tim, co na tom vsechny tak pritahuje...Treba kdybych to zazila, tak bych to treba vedela, ale jak se k tomu dokopat, to vubec netusim...

ad zarlivost

co to je, mi neni znamo, o tom jsem nekdy slysela, ale to je pro me neco jako japonstina, vim, ze existuje, ale to je tak vsechno....Takze tam tyhle duvody vubec nemam. At se klidne po ostatnich diva, k cemu jinak ma oci, ze....Stejne jsme kazda unikat, takze mne nejake srovnavani se s ostatnima nejak z kontextu nevytrhne.

Upravil(a) vlcice_samotarka (26. 11. 2007 19:56)

Není tady

#111 26. 11. 2007 20:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Hm... Vlčice, tak to je mi Tě zcela úpřimně za Tvůj náhled na partnerský život líto sad Já - ač single - jsem prostě VYCHOVANÁ tak, že si dokážu SAMA PRO SEBE UVAŘIT prostě proto, že mě to jednak BAVÍ, druhak proto, že stravování po hospodách či restauracích mě fakt netankuje a o jiné lidi - potažmo o jiné tvory - se starám ochotně a ráda, ovšem za předpokladu, že zvířata mě mají ráda napořád a lidi pod vlastní střechu si tako ňáko pečlivě vybírám smile

Není tady

#112 26. 11. 2007 20:13

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Kiaro, no co nadelam, jsem proste line stvoreni....A moc pohodlne. To nepopiram, tajne jsem doufala, ze potkam nejakeho typka a ten me z toho vyleci. Ale zazraky se proste nedejou. Ja mit prachy, tak mam doma hospodyni. Vareni me nebavi naprosto mimoradne...
A ja jsem dokonce tak lina, ze nejaka rodina a deti me nechavaji uplne v klidu, hlavne kdyz si predstavim, co je to za obrovske usili.

Upravil(a) vlcice_samotarka (26. 11. 2007 20:16)

Není tady

#113 26. 11. 2007 21:09

Sad Hippo
♥♥-----

...

Upravil(a) Sad Hippo (14. 11. 2008 17:21)

Není tady

#114 26. 11. 2007 22:31

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

no to je super taky, ta tvoje uvaha, jenze deti mi taky mohou umrit, muze se jim stat leccos a muzou z nich vyrust takovi previti...
ja se samoty nebojim, to vis ja se pro ni narodila, uz se tesim na duchod v domove duchodcu, to bude teprve paradicka ;-))

Není tady

#115 27. 11. 2007 0:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

vlcice_samotarka napsal(a):

uz jsem totiz dospela k nazoru, ze muz je zapotrebi jen tehdy, kdy zena chce zalozit rodinu. Jinak si normalni zenska pochopitelne vystaci s kamarady a kamaradkami. A navic to pak neni tak stresujici....vztah je totiz jeden velky stres, kdy vetsinu veci delate stejne proti sve vuli (vareni, kazdodenni starani se o nejake dalsi lid, nez jen o sebe)...Nikoho normalniho to proste nemuze bavit.

Akurát ešte - že sex je pestrejší a človek pri ňom "tak ňák přijde mezi lidi"...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#116 27. 11. 2007 18:42

Majla
♥♥♥♥---

Já cítím něco podobného.Jsme spolu s přítelem už odcela dlouho a vím, že mě má ráda. Ale taky už to není zamilované psaní sms několikrát denně, spěchání a těšení na společné setkání. Tedy z mé strany to tak je,ale přítel už nějak polevuje.Má školu, hodně přátel a taky je takový ten tip,který potřebuje hodně času jen tak pro sebe. Vidíme se jen o víkendu a tak se snažím udělat si čas pro něj. Mu se to ale nějak nedaří a mám pocit, že už se ani toliik netěší. Já vím, že vztah se mění a tohle prostě přijde, ale stejně mě to mrzí.nechci aby to bylo jak dřív, ale mám pocit, že ta co víc chce být spolu jsem já.Nevím co s tím, protože on je skvělej, jen je v těchle věcech trochu sobec.

Není tady

#117 28. 11. 2007 9:22

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

je skvělej...jen je trochu sobec... tak to je teda boží va ... trochu protimluv, ne?

Není tady

#118 28. 11. 2007 11:34

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

muj je taky skvelej sobec a mne to takhle vyhovuje.... ;-))))

Není tady

#119 28. 11. 2007 13:02

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Vlčice, to je něco jinýho. Když máš sobce a vyhovuje ti to, ok, proč ne? Ale když se to někomu nelíbí, tak proč v tom je, viď? wink  Já taky měla hodnýho, skvělýho sobce ... hodně let jsem si myslela, že "divná" jsem já. Po letech mi došlo, že je to obráceně a kopla jsem ho do zadku.... áááááachhh ... ta úúúlevaaa.... smile

Není tady

#120 28. 11. 2007 17:29

Majla
♥♥♥♥---

On není sobec vůči mě.jen má prostě větší nároky na svůj osobní čas.V jiných věcech stavu se tak neprojevuje, jinak bych s ním nebyla. Jen jsem chtěla říct, že už to prostě není ta prvotní zamilovanost, s tím jsem smířená,ale zrochu mi to chybí. Navíc jsem spíš uzavřenější a on víc introvertní, takže těch přátel má víc ona a taky dělá dvě školy.Takže má čímdáltím míń času.Ale na mě si ho udělá. Jo a každý člověk je tak trochu sobec a když ne tak buď lže,nebo se z toho jednou zblázní, když nebude myslet taky na sebe.Můj názor.No už mě pomalu nebaví sem psát.Vždycky je tu někdo kdo člověka napadne, aniž by přemýšlel a pořádně četl.Mám pocit, že jsem to co myslím tím"sobectvím" dost vysvětlila.Ale možná je to jen nepochopení.Nepsala jsem že se mi nelíbí že je sobec,ale že na mě nemá tolik času jako dřív.

Není tady

#121 28. 11. 2007 17:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36: Není nad okamžik prozření, viď lol ???

Není tady

#122 28. 11. 2007 18:50

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

potvurkapodivna napsal(a):

Martino, nevím jestli si tě nepletu, ale nepsala jsi, že víceméně aktivitu ve ztahu vyvíjíš jen ty, zveš se k příteli domů?
Pokud ano, tak mě jeho reakce nepřekvapuje a pak je docela drzost tě žádat o odvoz, když on bude někde pařit. A schvaluju tvou odpověď. Trochu mám pocit, že tě trošku využívá - zneužívá?

No ono to tak na stridacku neni, jak tady zensky pisou.. ze jednou me odveze on a jednou ja prijedu pro nej.. Proste je to tak, ze jezdim porad jen ja.. Poprosila jsem ho o jednu vec.. schvalne jsem chtela zjistit, co rekne..
Pozadala jsem ho jestli by v nedelu nevzal auto a nezajel se mnou k jednomu typkovi pro originalni vyfuky na svou motorku, ktery jsem tam u nej nechala, kdyz jsem si motorku od nej kupovala a potrebuju je na technickou kontrolu.. Bylo me receno, ze se mnou pojede, ale na motorce (coz znamena na me a budu ridit), protoze autem to bude trvat dlouho a na silnici je hodne aut.. s motorkou budeme jako rychlejsi.. Takze to me vyjde na stejno kdyz tam pojedu sama a vyfuky proste narvu do velkyho baglu na zadech a pak to muzu vzit i do Ikei pro tu palmu, pro kterou me autem taky nikdy nesveze.. hmm

Není tady

#123 28. 11. 2007 18:58

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Martinka1 napsal(a):

Párty - to záleží na konkrétní situaci. Jsou párty, kde jsou jenom chlapi - prostě chlapinec - a nikdo tam svou přítelkyni nebere. To bych se nedivila, když by Tě tam nevzal.
Jaká to je teda párty? Jdou tam ostatní chlapi s přítelkyněma, jenom ten Tvůj jde sám? Nebo s někým jiným? To by bylo divný.
Odvoz - zeptal se, řekla jsi ne. To je v pořádku ne? :-)
Akorát bych se možná zajímala, co je to za párty a proč tam chce jít sám, jinak bych ho nechala ať se baví...
Ty si zábavu určitě najdeš taky :-)

On sel na party s jeho kamarady. Slavili se narozeniny. Nebyla to zadna party stylu "panska jizda" - to by bylo samozrejme ze tam zensky nechteji.. ale sli i zensky i chlapy... bylo to nekde v hospode.
Vyresila jsem to tak, ze jsem zavolala sousedum (kamaradum) a premluvila je aby sli nekam ven. Sli jsme se bavit do jednoho podniku kde byla i ziva kapela.. Nakonec nas jelo asi 10 lidi.. Bylo to moc fajn.
Druhej den me pritel volal a rikal, jak si to uzil a pry se ho kamaradi ptali, proc jsem nesla s nim a tak jim rekl, ze jsem sla parit jinam.. hmm

Myslim, ze me tam nechtel vzit, aby si neudelal ostudu.. asi nechce moc ukazovat jeho kamaradum (ktery neznam) ze je zadanej..

Není tady

#124 21. 12. 2007 12:48

kristin
♥♥-----

Martina1980 napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Párty - to záleží na konkrétní situaci. Jsou párty, kde jsou jenom chlapi - prostě chlapinec - a nikdo tam svou přítelkyni nebere. To bych se nedivila, když by Tě tam nevzal.
Jaká to je teda párty? Jdou tam ostatní chlapi s přítelkyněma, jenom ten Tvůj jde sám? Nebo s někým jiným? To by bylo divný.
Odvoz - zeptal se, řekla jsi ne. To je v pořádku ne? :-)
Akorát bych se možná zajímala, co je to za párty a proč tam chce jít sám, jinak bych ho nechala ať se baví...
Ty si zábavu určitě najdeš taky :-)

On sel na party s jeho kamarady. Slavili se narozeniny. Nebyla to zadna party stylu "panska jizda" - to by bylo samozrejme ze tam zensky nechteji.. ale sli i zensky i chlapy... bylo to nekde v hospode.
Vyresila jsem to tak, ze jsem zavolala sousedum (kamaradum) a premluvila je aby sli nekam ven. Sli jsme se bavit do jednoho podniku kde byla i ziva kapela.. Nakonec nas jelo asi 10 lidi.. Bylo to moc fajn.
Druhej den me pritel volal a rikal, jak si to uzil a pry se ho kamaradi ptali, proc jsem nesla s nim a tak jim rekl, ze jsem sla parit jinam.. hmm

Myslim, ze me tam nechtel vzit, aby si neudelal ostudu.. asi nechce moc ukazovat jeho kamaradum (ktery neznam) ze je zadanej..

Ahoj Martinko, promin,že se vracim k tomu tématu....ale to ti nevadilo, ze te sebou nevzal, kdyz se nejednalo o panskou jízdu??? a jak by reagoval, kdyz bys ted udelala neco takoveho ty? prifaril by se k tobe....??? tedy rekla mu ze jdes parit a on pak zjistil, ze jdes s holkama i klukama???udelala jsi mu to taky nedky ty? jinak si myslim,ze me by to tedy trochu namýchlo....jeste k tomu kdyz by tam taky byly pary

Není tady

#125 21. 12. 2007 14:03

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Taky jsem byla na příteli zavisla-asi zalaskovana chudinka!Taky jsem si celou dobu myslela,že ta divna jsem ja-ted už vim,že jsem nebyla na vine jen ja,jak mi pořad předhazoval.Ano konečně jsem prozřela a jen lituji,že se to nestalo daleko dřiv!!!!ja jsem ted psychicky hodne rozhozena ,ale že je v haji i muj syn mě stve ze všeho nejvíc.Celych 7 let jsem musela vydělavat honit se jen za penězama,aby se splatil barak a ještě toto a toto a kluk mi vyrostl ani nevím jak.Dava mi to ale sílu jít dal a pokusit se to napravit pokud to ještě vubec pujde

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí