|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?

To bylo dobréééé ...
Bellagambi má asi životní program podle hesla: MAKE LOVE, NOT CHILD 
Není tady
Bellagambi napsal(a):
potvurkapodivna napsal(a):
Hm, samotu ráda nemáš, ale není to šílený, pokud víš, že je manžel v práci. Nedej bože, kdybyse náhodou šel někam bavit a to bez tebe, viď? No holka, tak já si myslím, že pokud nevezmeš rozum do hrsti a trochu na sobě nezapracuješ, tak ti ten tvůj milej manžel časem zdrhne za někým, kdo ho nechá volně dýchat. A věř, že až budeš doma s dítětem, bude to ještě horší.
A kde žiješ, že tam nechodí ženy bez mužů?
Hele, já jsem na mateřský, chlap se mi vrací každej den kolem sedmý večer, před 4 měsícema jsme se přestěhovali na ves o padesáti číslech, nikoho tu neznám. A teď ještě kdybych měla prudit, že on nikam nesmí, protože já taky nikam nemůžu, tak za prvé bych se sama hanbou propadla, kdybych tohle vypustila z pusy a za druhé by ho to asi po čase přestalo bavit. U nás je to jen tak, že když má některý z nás akci, tak jde sám, protože ten druhý hlídá.Nejsou ještě někde k dispozici takové ženy? O jednu bych měl zájem?
Ale to by melo byt normalni, taky jsme to tak delali
Není tady
Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
Jak to myslíš? 

Ivana*M napsal(a):
My uz jsme spolu 20 let, ale je aktivnejsi, vice chce komunikovat, vice se zajima kam jdu, s kym jdu , ma stale potrebu mi sverovat svoje city ke mne a vetsi aktivite v sexu ani nemluve.
Ivano, ale u tebe to jde asi samo, ne? Jestli se nemylim, tak jsi nekde psala, ze jsi chladnejsi osoba... to je pak jasny, ze on se pak vic snazi. 
Zenske "zavislacky" jsou pravy opak.
Není tady

Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
Jak to myslíš?
No, že či Bellagambi tak strašne obdivuje také ženy, že by im bol ochotný urobiť aj dieťa... ale nemboj, mysela som niekoho iného, nie teba...
Predpokladám, že ty už si ako Úžasná žena svojho Pána Úžasného tiež našla...
Není tady
Selima napsal(a):
Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
Jak to myslíš?
No, že či Bellagambi tak strašne obdivuje také ženy, že by im bol ochotný urobiť aj dieťa... ale nemboj, mysela som niekoho iného, nie teba...
Predpokladám, že ty už si ako Úžasná žena svojho Pána Úžasného tiež našla...
No ono mimčo je hotový raz dva 
O úžasnosti nevím, je nás taky obou dost, ale tak nějak si " ladíme ". 
venuše napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
My uz jsme spolu 20 let, ale je aktivnejsi, vice chce komunikovat, vice se zajima kam jdu, s kym jdu , ma stale potrebu mi sverovat svoje city ke mne a vetsi aktivite v sexu ani nemluve.
Ivano, ale u tebe to jde asi samo, ne? Jestli se nemylim, tak jsi nekde psala, ze jsi chladnejsi osoba... to je pak jasny, ze on se pak vic snazi.
Zenske "zavislacky" jsou pravy opak.
To je pravda, jde to samo.
Není tady
Kiara napsal(a):
Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
To bylo dobréééé ...
Bellagambi má asi životní program podle hesla: MAKE LOVE, NOT CHILD
Co je na tom špatného? Kolik vás už je doma? 10?
Není tady

Nás je doma přiměřeně

Není tady
Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
Tak to nevím jestli mám vše v cajku, ale to dělání je zpravidla příjemné, horší je že vy ženy máte pak jednu nectnost - zlobíte muže s jakýmsi podílem na výchově a výživě onoho výsledku 

Není tady

Můj ty Bože, Bellagambi, takže až Ti holt jednou ujedou nohy a Ty budeš dotázán, jak teda s placením, zajisté odvětíš, že za to nic nechceš ...

Není tady
Ivana*M napsal(a):
venuše napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Zenske "zavislacky" jsou pravy opak.To je pravda, jde to samo.
Chtela bych byt jako ty.... myslim, ze bych mela o neco snadnejsi zivot. Takhle se musim ucit, ucit, ucit
pak praktikovat
mezitim udelat spoustu chyb
a nez se nadeju, tak jsem v duchodu a nestekne po me ani pes
.
Není tady
venuše napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
venuše napsal(a):
Zenske "zavislacky" jsou pravy opak.To je pravda, jde to samo.
Chtela bych byt jako ty.... myslim, ze bych mela o neco snadnejsi zivot. Takhle se musim ucit, ucit, ucit
pak praktikovat
mezitim udelat spoustu chyb
a nez se nadeju, tak jsem v duchodu a nestekne po me ani pes
.
Ono to neni tak jednoduche , jak to vypada , ja bych si to klidne vymenila .
Není tady
Kiara napsal(a):
Můj ty Bože, Bellagambi, takže až Ti holt jednou ujedou nohy a Ty budeš dotázán, jak teda s placením, zajisté odvětíš, že za to nic nechceš ...
![]()
![]()

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Kiara napsal(a):
![]()
![]()
Ano, jsem přeci gentleman! 

Není tady

Bellagambi napsal(a):
Selima napsal(a):
Aj urobiť dieťa?
Tak to nevím jestli mám vše v cajku, ale to dělání je zpravidla příjemné, horší je že vy ženy máte pak jednu nectnost - zlobíte muže s jakýmsi podílem na výchově a výživě onoho výsledku
Ja už som bola vo fáze, že som si fakt hovorila - aspoň darca semena keby bol, alebo keby v spermbanke dávali na kreditku aj cudzím klientom... ostatné odmakám sama!
Ale tam hore ma má niekto rád a vyššia moc mi zabránila v takomto nerozume... 
Není tady
Eva36 napsala:e. Nemyslím. Má snad taky kamarádky, ne? Já si čas od času (1 x 14 dní) jdu třeba s kámoškou na kafe, no a přijdu kolem 10-11 večer.... Jenže - to máte fuk. Říkám vám - buď si najděte svoji parketu, kterou se stanete pro partnera zajímavé, nebo se připravte na to, že bude hledat vzrůšo jinde. (Ostatně ani to, že je žena zajímavá, partnera neodradí vždy od jiného objektu. Ale pravděpodobnost, že zůstane s tou zajímavou, kterou zná déle, je větší než pravděpodobnost, že pláchne za jinou zajímavou, kterou ale zná krátkou dobu.) Takže tak. Když je baba nudná, tak se nemá co divit, že ten její si nemá kde dokazovat, jakej je chlapák. Co by si taky dokázal s opelichanou slepicí před televizí, že? (Neberte to osobně, sím.) To si radši najde mladé neopeřené kuře, před kterým se bude muset natřásat.
Jsem tou opelichanou slepicí, ale kolikrát nemám sílu někam vyrazit. Mám svého koníčka, kterého víceméně provozujeme spolu. A když mám alespoň jeden volný den, tak jsem fakt ráda doma, u té bedny. Nemám sílu někam jít, práce doma mi stojí a já mám pak výčitky. Dříve jsem měla pocit, že nejsem závislá, ale jsem asi závislák, jako prase. Evo, ale u mě se to pořád nějak tluče, protože když jsem si dělala své, zahrádku, malování, psi, tak jsem dopadla tak, jak jsem dopadla. Měl pocit, že o něj nestojím a že někoho mám. A tak si našel nezávislou obdivovatelku.
Není tady
...to hledání rovnováhy ... to mi taky občas dělá potíže, neboj 
Není tady
S tou zavislosti je to ruzne.. Muj pritel vcera prisel s tim, ze mu volal kamarad a ze ho v sobotu zve na nejakou party a pry co mam na sobotni vecer v planu ja.. (tim me chtel lehce naznacit, ze ja zvana nejsem).. Tak jsem mu s usmevem rekla, ze jeste zadny plan nemam, ale ze si urcite nejaky brzo vymyslim.. Potom se jeste zminil, ze bych pro nej vecer pak mohla prijet a privest ho domu.. na to jsem mu rekla, ze to se urcite nestane..
Prijde me to hloupy ze muj pritel jde na party neze mne (ani se nezmini ze bych mohla jit s nim) a jeste se zmini, ze bych pro nej pak mohla prijet, coz pro mne zase znamena sedet doma a cekat do noci, abych pro nej mohla prijet a nemoci si dat ani sklenicku protoze budu ridit, zatimco on tam bude parit celej vecer... 
Není tady
Marti,
Měla jsem naťukané chytrosti, než jsem si přečetla, že nejde o KARTY, ale party. Což mění můj pohled a reakci. To se nedělá. Máš recht, ať se dopraví, jak chce a ty si večer taky báječně užij
Není tady
Párty - to záleží na konkrétní situaci. Jsou párty, kde jsou jenom chlapi - prostě chlapinec - a nikdo tam svou přítelkyni nebere. To bych se nedivila, když by Tě tam nevzal.
Jaká to je teda párty? Jdou tam ostatní chlapi s přítelkyněma, jenom ten Tvůj jde sám? Nebo s někým jiným? To by bylo divný.
Odvoz - zeptal se, řekla jsi ne. To je v pořádku ne? :-)
Akorát bych se možná zajímala, co je to za párty a proč tam chce jít sám, jinak bych ho nechala ať se baví...
Ty si zábavu určitě najdeš taky :-)
Není tady
Martino, nevím jestli si tě nepletu, ale nepsala jsi, že víceméně aktivitu ve ztahu vyvíjíš jen ty, zveš se k příteli domů?
Pokud ano, tak mě jeho reakce nepřekvapuje a pak je docela drzost tě žádat o odvoz, když on bude někde pařit. A schvaluju tvou odpověď. Trochu mám pocit, že tě trošku využívá - zneužívá?
Martino, a co ho odvézt s tím, že příště zase ty využiješ jeho služby?
Není tady

uzlík napsal(a):
Eva36 napsala:e. Nemyslím. Má snad taky kamarádky, ne? Já si čas od času (1 x 14 dní) jdu třeba s kámoškou na kafe, no a přijdu kolem 10-11 večer.... Jenže - to máte fuk. Říkám vám - buď si najděte svoji parketu, kterou se stanete pro partnera zajímavé, nebo se připravte na to, že bude hledat vzrůšo jinde. (Ostatně ani to, že je žena zajímavá, partnera neodradí vždy od jiného objektu. Ale pravděpodobnost, že zůstane s tou zajímavou, kterou zná déle, je větší než pravděpodobnost, že pláchne za jinou zajímavou, kterou ale zná krátkou dobu.) Takže tak. Když je baba nudná, tak se nemá co divit, že ten její si nemá kde dokazovat, jakej je chlapák. Co by si taky dokázal s opelichanou slepicí před televizí, že? (Neberte to osobně, sím.) To si radši najde mladé neopeřené kuře, před kterým se bude muset natřásat.
Jsem tou opelichanou slepicí, ale kolikrát nemám sílu někam vyrazit. Mám svého koníčka, kterého víceméně provozujeme spolu. A když mám alespoň jeden volný den, tak jsem fakt ráda doma, u té bedny. Nemám sílu někam jít, práce doma mi stojí a já mám pak výčitky. Dříve jsem měla pocit, že nejsem závislá, ale jsem asi závislák, jako prase. Evo, ale u mě se to pořád nějak tluče, protože když jsem si dělala své, zahrádku, malování, psi, tak jsem dopadla tak, jak jsem dopadla. Měl pocit, že o něj nestojím a že někoho mám. A tak si našel nezávislou obdivovatelku.
Uzlíku...
To je strašně těžká věc - když je rodina, tak jsou logicky i povinnosti, které se musí každodenně plnit a většinou jejich hlavní tíha spočívá na ženě. Netoliko na tom, když je dům, zahrada, děti a domácí zvířata a žena navíc chodí do práce, tak by měla mít - nezlob se na mě za ten příměr - v p*deli vrtuli, aby kompletně všechno stíhala
a pokud ženě nějakým zázrakem vybyde čas na vlastní koníčky, jsou to většinou takové, které souvisí se zvelebováním domova či takové, jít si 1x -2x týdně na hodinu zacvičit.
Ovšem vysledovala jsem jednu zajímavou věc - oni pánové, které to doma nebaví a hledají vzrůšo jinde, se drtivou většinou na chodu domácnosti buď nepodílejí, nebo se podílejí zcela minimálně v poměru 80:20 tzn. osmdesát procent manželka, dvacet procent manžel
Ve chvíli, kdy je práce okolo domácnosti rozdělena 50:50, ten chlap se na zvelebování rodinného hnízda podílí RÁD a Z VLASTNÍ VŮLE a má před sebou cíl: ŽÍT PRO RODINU, takového chlapa přepadne myšlenka šilhání po mladých obdivovatelkách jen ve snu 
Není tady
Kiaro,přesně.Souhlasím. Manžel řídí firmu. Já řídím všechno ostatní,nemyslím,že nařizuju,ale m,usím se starat o domácnost,děti,úkoly,třídní schůzky,nákupy,kroužky dětí,odvoz,dovoz. Prostě všechno. No a navíc pracuju v té naší firmě,takže jsem závislá finančně i pracovně ,no a pak jsem né závislá na manželovi jako,že na něm visím, ale jsem uvázaná tou rodinou a povinnostma.Jsem ráda,že vyrazím na kosmetiku apod. Sama nikam nechdím. Vyjímka jsou třídní srazy a návštěvy mých rodičů,kam manžel odmítá jít. Takže všechno dohromady pro mě vražedná kombinace. S manželem chodíme do společnosti spolu. Manžel vyráží na různé setkání od dodavatelů,což je i zároveň odpočinek,setkání s kámošema a pitka. Já nic takového nemám. Jsem blbá co?
Není tady