|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Santala napsal(a):
Klubko napsal(a):
Wiki napsal(a):
Já si myslím, že by si každá ženská měla nechat nějaké své tajemství,své zájmy, svoji samostastnost a soběstačnost a nebýt úplně čitelná apod a je strašně fajn, když toto všechno nemusí člověk předstírat a plánovat, ale když to běží, samo....
Asi jsem to onehdá zase přepískla, páč se mi dostalo označení "ty feministko jedna"...takže tak nějak v rovnováze, ne zase svoji samostatnost projevovat na každém kroku...Přesně, souhlas.A za označení feministka se nestyď. Ono ve skutečnosti nemá vůbec co do činění s těmi dámami, které od sebe muže odhánějí, když jim chtějí podržet dveře. Já jsem označována taky za militantní feminisktu:))) ale feminismus je jen o rovnoprávonosti mužu a žen, a ten tady v ČR ještě dlouho nehorzí
))
Jéé, tak to patřím k vám do klubu !
![]()
Přitom, já to označení tak nesnáším![]()
Miluju mužský, vážím si jich, obdivuju je...atd....a v žádným případě nechci být jako oni![]()
Ale, asi to dělám nějak blbě - protože mám taky " samolepku" feministky![]()
Já to beru velmi sportovně, obzvláště poté, co jsem si vzala za své, že každá reakce má své opodstatnění, a že nikdo nic nedělá kvůli mně. Říká to vlastně kvůli sobě. Má tedy nějaký problém a mě použil jako ventil...atd..
Jen je pravda, že s muži člověk musí jednat velmi opatrně, v rukavičkách, aby se člověk nedotknul jejich citlivého místa a nedejbože, aby dal podnět pro jeho event.domněnku o jeho nedostatečném mužství.- což může způsobit prakticky cokoliv - 
Ale to už je pro změnu zase můj problém. ..
Není tady
venuše napsal(a):
Klubko: Myslím psala Santala o dovolené s kámoškami. My to dělame každý rok. Osm bab jede do Alp lyžovat věkové rozmezí do 19ti - 45 let. Super týden. Lyžovačka, bary, bazén, saunička, vínečko, tlachání na pokoji. Bezva ani si na manžu nevzpomeneš)))
Mozna, ze az budes mit deti a kamosky taky, ze na ty dovoleny nebude tak snadny jet... Co potom? Budes se hned povazovat za kouli na noze svyho partnera?
Ono se to vsechno pekne rika, ale kdyz ma zenska deti a jeji kamaradky taky, je tezke se na necem domluvit... a to jeste nemluvim o financni situaci nekterych lidi.... ti si to proste nemuzou dovolit. Ja treba jo, ale kamaradka ne....
Podívej se na to věkové rozmezí co jsem psala. jsou to ženy,které mají děti odrostlé,ale i dvou leté. Právě je hlídá manžel,když si maminka užívá na horách.
Nebudu se považovat za kouli na noze,protože si to vymezím hned na začátku že holt občas bude hlídat i tatínek....
Proč jsi taková kousavá? Fakt znám hodně rodin, kde to funguje. Mamka občas taky paří sama a táta hlídá. Je to jen o domluvě...
Není tady
venuše napsal(a):
Takze musim na chlapa kaslat, chodit do spolecnosti i kdyz na to nemam naladu, jen proto, aby me mel chlap rad???
Možná to tak je, já jsem to dělala podobně a mam pocit , že u nás je m. ten závislejší.
Není tady
Holky, vo tom to přece je. Že si najdete také své zájmy a nebudete tomu chlapovi pořád k dispozici. Říká se tomu práce na sobě, ne? .... Když tě nebaví chodit do společnosti sama, najdi si, co tě baví. Mimo domov a bez chlapa ale! Ono vás by bavilo, kdybyste dorazily den co den domů a tam chlap na gauči u telky? To by vás jako nějak motivovalo k nějaký menší obavě, abyste o něj nepřišly a k tomu, abyste pro něj byly pořád kočky? ... no mě teda moc ne ... A jestli vás baví být pořád doma nebo být s partnerem, tak si zvykněte na myšlenku, že on chytne roupy, protože si bude váma moc jistej, a sem tam zahne (to je ještě dobrý) a nebo vás rovnou opustí kvůli nějaký "tajemnější" (a to budete v pr....v hajzlu) 
Není tady
Když je někdo tak slabý na češtinu, pak není divu, že má problémy i se závislostí...
(že jsi raději, Borůvko, nenapsala "ta méně závislá"? - tam by nehrozil karambol ;o))))
Proč jsem takový kousavý? - Snad proto, že mám za ikonku hladového TYGRA !
Upravil(a) Slavek17 (21. 11. 2007 8:30)
Není tady

Je to sice nespravedlivé, ale fakt je, že obavu o ztrátu partnerky, by měli mít spíš muži - nějak to potřebují k životu. Takže, já jim to dopřávám a jsem v pohodě.
Není tady
Tiina napsal(a):
Borůvko prosímtě kde bydlíš, že je tam taková raritka jít někam bez manžela ????
Ne, někam jit bez manžela, ale praktikovat takový výlety bez nich. Prostě když už se našetří peníze na dovču, tak ji straví spolu. Nevim, kdo ma na to jet s rodinou a pak jeste s kamoskama
Není tady
Eva36 napsal(a):
Holky, vo tom to přece je. Že si najdete také své zájmy a nebudete tomu chlapovi pořád k dispozici. Říká se tomu práce na sobě, ne? .... Když tě nebaví chodit do společnosti sama, najdi si, co tě baví. Mimo domov a bez chlapa ale! Ono vás by bavilo, kdybyste dorazily den co den domů a tam chlap na gauči u telky? To by vás jako nějak motivovalo k nějaký menší obavě, abyste o něj nepřišly a k tomu, abyste pro něj byly pořád kočky? ... no mě teda moc ne ... A jestli vás baví být pořád doma nebo být s partnerem, tak si zvykněte na myšlenku, že on chytne roupy, protože si bude váma moc jistej, a sem tam zahne (to je ještě dobrý) a nebo vás rovnou opustí kvůli nějaký "tajemnější" (a to budete v pr....v hajzlu)
ale ano, to beru, ale jelikož chodi z prace vetsinoou v 9 tak to uz opravdu doma u ty televize jsem, když brzy vstávám. Ano chapu, mít každý své zájmy. ale přiměřeně, aby také ty manželé měli společný zájmy a taky trávili volny cas spolu. Ale tedy kde je ta hranice? kolik trávite tedy volného casu spolu. V této době je to všechno tak hektický, že když člověk maká 10 hod denně, do toho 1-2 koničky, tak s tim partnerem je minimálně
Není tady
Ivana*M napsal(a):
venuše napsal(a):
Takze musim na chlapa kaslat, chodit do spolecnosti i kdyz na to nemam naladu, jen proto, aby me mel chlap rad???
Možná to tak je, já jsem to dělala podobně a mam pocit , že u nás je m. ten závislejší.
a jak se to takhle pozná, že on je ten závislejší?? chce s tebou řesit vztah, nebo má obavy, jak je dává najevo? Manžel taky žárlí, ale ne tak jako dřív. Dřív z určitých věcí byl mimo, teď to už neřeší.
Nebo ti dává najevo, že by s tebou chtěl být víc času, vymýší překvápka?
Není tady
borůvka5 napsal(a):
Tiina napsal(a):
Borůvko prosímtě kde bydlíš, že je tam taková raritka jít někam bez manžela ????
Ne, někam jit bez manžela, ale praktikovat takový výlety bez nich. Prostě když už se našetří peníze na dovču, tak ji straví spolu. Nevim, kdo ma na to jet s rodinou a pak jeste s kamoskama
Neříkej mi, že neušetříš třeba na víkend s babama někde v chatičce. Vždyť můžete jet někam na hory nebo k vodě a pronájem chatky stojí třeba 250 Kč na noc, pokud nehledáš super luxus. Jde o to chtít. A to ve všem. ...
Není tady
Vymýšlí překvápka? Manžel? Chlap, který se už zabydlel? Na kterýho čekáš věčně doma? U televize navíc... (fuj, to je nudný styl zábavy, jestli je tedy převažující).... to asi těžko bude vymýšlet nějaký překvápka ... nemá proč, nemá motivaci ... aspoň o víkendu můžeš vyrazit někam za svým životem, on ti opravdu nemusí být pořád za zadkem (a většina normálních chlapů ani nechce a dokonce to odmítají, viset pořád za manželkou - plus i naopak, neznám ženskou, která by byla auf, že je ten její věčně doma a věčně jí u všech činností sekunduje a ona nemá ani pár dní na sebe volno, neřkuli pár hodin).
Není tady
Eva36 napsal(a):
Vymýšlí překvápka? Manžel? Chlap, který se už zabydlel? Na kterýho čekáš věčně doma? U televize navíc... (fuj, to je nudný styl zábavy, jestli je tedy převažující).... to asi těžko bude vymýšlet nějaký překvápka ... nemá proč, nemá motivaci ... aspoň o víkendu můžeš vyrazit někam za svým životem, on ti opravdu nemusí být pořád za zadkem (a většina normálních chlapů ani nechce a dokonce to odmítají, viset pořád za manželkou - plus i naopak, neznám ženskou, která by byla auf, že je ten její věčně doma a věčně jí u všech činností sekunduje a ona nemá ani pár dní na sebe volno, neřkuli pár hodin).
Jo i tací jsou Evi:))) Kolegyně z práce se vzdy hlásí že už jde na autobus. nedej bože, kdyby jej nestihla a přijela dýl. Taky budeme mít vánoční večírek ve firmě. Ale ona nejede,protože je to až v Praze a tam by jí samotnou drahý nepustil. Ale prý ona jeho taky ne. Buď všude oba nebo nic. ....Bože

Není tady
Klubko: Znám
To mi dělal bývalý. Čekával na mě každý den po práci v autě (měla jsem to 15 minut busem), nemohla jsem ani nakouknout do krámů. Na podnikovém večírku jsem ho zahlídla šmírovat oknem restaurace...když jsem byla s kamarádkami na kafi, šel zaručeně "náhodou" kolem, ač měl doma hlídat tříleté dítě ... změnil mi číslo jednoho muže (podle něj asi závadného) na svoje číslo a pak mě zval na rande jménem toho chlapa ... "zakazoval" mi jet na služební cestu (pche, stejně jsem jela) ... nesouhlasil, podle jeho slov "zásadně", abych si dělala řidičák .... no zkrátím to - od takových raději rychle pryč. (Ať jsou to muži či ženy.) 
Není tady
Eva36 napsal(a):
bože holky, ona psala, ze je opravdu kdyz on prijde domu zrovnu uz u ty televize, jelikoz brzy vstava...tak treba chodi brzy spat....Me by tedy nebavilo nekde behat venku do 10:00 do vecera,jen proto aby kdyz manzel prijde z prace nesedela u tv.kdyz on prichazi takhle pozde,tak je to docela problem...nemyslíte?
Není tady
Podla mna je klucom k celemu problemu uz ta otazka "zavislosti" a meranie intenzity ziarlivosti partnerov vo vztahu.
Nie je nahodou cielom partnerskeho vztahu mat vedla seba osobu, ktora mi je velmi blizka a s ktorou si rozumiem??? Vztahy zalozene na metode "kto z koho" mi pripadaju znacne vycerpavajuce. 
Není tady
merlinka napsal(a):
Eva36 napsal(a):
bože holky, ona psala, ze je opravdu kdyz on prijde domu zrovnu uz u ty televize, jelikoz brzy vstava...tak treba chodi brzy spat....Me by tedy nebavilo nekde behat venku do 10:00 do vecera,jen proto aby kdyz manzel prijde z prace nesedela u tv.kdyz on prichazi takhle pozde,tak je to docela problem...nemyslíte?
Ne. Nemyslím. Má snad taky kamarádky, ne? Já si čas od času (1 x 14 dní) jdu třeba s kámoškou na kafe, no a přijdu kolem 10-11 večer.... Jenže - to máte fuk. Říkám vám - buď si najděte svoji parketu, kterou se stanete pro partnera zajímavé, nebo se připravte na to, že bude hledat vzrůšo jinde. (Ostatně ani to, že je žena zajímavá, partnera neodradí vždy od jiného objektu. Ale pravděpodobnost, že zůstane s tou zajímavou, kterou zná déle, je větší než pravděpodobnost, že pláchne za jinou zajímavou, kterou ale zná krátkou dobu.) Takže tak. Když je baba nudná, tak se nemá co divit, že ten její si nemá kde dokazovat, jakej je chlapák. Co by si taky dokázal s opelichanou slepicí před televizí, že? (Neberte to osobně, sím.) To si radši najde mladé neopeřené kuře, před kterým se bude muset natřásat.
Není tady
mashanka napsal(a):
Je to sice nespravedlivé, ale fakt je, že obavu o ztrátu partnerky, by měli mít spíš muži - nějak to potřebují k životu. Takže, já jim to dopřávám a jsem v pohodě.
Mashiiíííí, máš BOD !!!

Žena má být tak trochu tajemná a občas taky trošku nedostupná.... to je pak ten správný RAJC!
Upravil(a) Slavek17 (21. 11. 2007 12:40)
Není tady
mashanka napsal(a):
Něe - u nás prý žije o samotě 37 procent mužů a jen 31 procent žen a těch je navíc ve společnosti více. Takže kdo koho víc potřebuje je nasnadě. Na druhou stranu já ty chlapy nechápu, bez žen je to jen přežívání. Ale to je asi jen v mé mysli, kam se ženy bez okolků vlámaly. Časem to přejde.
Není tady
Hm, samotu ráda nemáš, ale není to šílený, pokud víš, že je manžel v práci. Nedej bože, kdybyse náhodou šel někam bavit a to bez tebe, viď? No holka, tak já si myslím, že pokud nevezmeš rozum do hrsti a trochu na sobě nezapracuješ, tak ti ten tvůj milej manžel časem zdrhne za někým, kdo ho nechá volně dýchat. A věř, že až budeš doma s dítětem, bude to ještě horší.
A kde žiješ, že tam nechodí ženy bez mužů?
Hele, já jsem na mateřský, chlap se mi vrací každej den kolem sedmý večer, před 4 měsícema jsme se přestěhovali na ves o padesáti číslech, nikoho tu neznám. A teď ještě kdybych měla prudit, že on nikam nesmí, protože já taky nikam nemůžu, tak za prvé bych se sama hanbou propadla, kdybych tohle vypustila z pusy a za druhé by ho to asi po čase přestalo bavit. U nás je to jen tak, že když má některý z nás akci, tak jde sám, protože ten druhý hlídá.
potvurkapodivna napsal(a):
Hm, samotu ráda nemáš, ale není to šílený, pokud víš, že je manžel v práci. Nedej bože, kdybyse náhodou šel někam bavit a to bez tebe, viď? No holka, tak já si myslím, že pokud nevezmeš rozum do hrsti a trochu na sobě nezapracuješ, tak ti ten tvůj milej manžel časem zdrhne za někým, kdo ho nechá volně dýchat. A věř, že až budeš doma s dítětem, bude to ještě horší.
A kde žiješ, že tam nechodí ženy bez mužů?
Hele, já jsem na mateřský, chlap se mi vrací každej den kolem sedmý večer, před 4 měsícema jsme se přestěhovali na ves o padesáti číslech, nikoho tu neznám. A teď ještě kdybych měla prudit, že on nikam nesmí, protože já taky nikam nemůžu, tak za prvé bych se sama hanbou propadla, kdybych tohle vypustila z pusy a za druhé by ho to asi po čase přestalo bavit. U nás je to jen tak, že když má některý z nás akci, tak jde sám, protože ten druhý hlídá.
Nejsou ještě někde k dispozici takové ženy? O jednu bych měl zájem?
Není tady

Aj urobiť dieťa? 
Není tady

Slavek17 napsal(a):
Když je někdo tak slabý na češtinu, pak není divu, že má problémy i se závislostí...
(že jsi raději, Borůvko, nenapsala "ta méně závislá"? - tam by nehrozil karambol ;o))))
Proč jsem takový kousavý? - Snad proto, že mám za ikonku hladového TYGRA !
Toto je brilantná logika
- kde takú, prosím ťa, vyučujú...? A nie si sám kousavý... aj keď ja nemám ikonku tigra(na Slovensku máme všeličo mäkké, aj tigra, tak aby si ma zbytočne neopravoval...).
Není tady
borůvka5 napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
venuše napsal(a):
a jak se to takhle pozná, že on je ten závislejší?? chce s tebou řesit vztah, nebo má obavy, jak je dává najevo? Manžel taky žárlí, ale ne tak jako dřív. Dřív z určitých věcí byl mimo, teď to už neřeší.
Nebo ti dává najevo, že by s tebou chtěl být víc času, vymýší překvápka?
My uz jsme spolu 20 let, ale je aktivnejsi, vice chce komunikovat, vice se zajima kam jdu, s kym jdu , ma stale potrebu mi sverovat svoje city ke mne a vetsi aktivite v sexu ani nemluve.
Není tady