|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Je velice zajímavé, jak se to může během let vše obrátit. Když jsem se seznámila s manželem, měl o mě strašný strach, trochu víc i žárlil a mě to docela imponovalo. (jelikoz vzdy byl pro me vztah asi to nejdůležitějši a dost si na nem zakladam)A já se mu snažila dávat dostatek důkazů, že on je pro me ten jediný, a že bych ho neopustila...že s nim mě baví uplně všechno...zkrátka dávala mu to dostatečně najevo, nikam do společnosti bez něj nechodila...ani on beze mne.Myslim si, že to je věc názoru.ze by pary měli chodit spolu, že když ani tohle nedělaji spolu tak potom co? jen vychovávají děti. A to nechci. Ale to jsem se dostala někam jinam. Zkrátka, bál se a moc a já ho uklidnovala a dokazovala a moc asi tedy až přehnaně, že on dostal ode mne maximální jistotu. Tak nějak začal byt nad věcí a ja pak začala byt ta zavislejší...jelikož on uz nebyl. Uz tolik nezárli, zato ja dost- ale nedavam to najevo. spis kdyz mam problém, mluvím o tom,ale on me nedokaze uklidnit, nedokaže mi dokazat to, že jsem pro něj ta jedina...a že by treba tamhle to neudel. Trochu lituju, že ja tu trpělivost měla a on se mnou nyni ne. Nevim, hledam asi zase ten zacatek. Nechci byt ta zavislejsi,ale jak to udělat, Nebo alespon najít tu vyrovnanost....a myslíte, že ve vztahu existuje. Hlavně mi nepište at si najdu spostu koničku a nejsem moc doma,jelikož se denne vidime jen vecer a kdybych chodila 4x tydne jeste ven tak spolu nejsme skoro vůbec a to dle me k dobrymu vztahu moc neprospíva... 
Není tady
Co k tomu dodat. Pánové svěsí brka po lovu (ptáčka) a už tak nezpívají.
Co s tím? Vyrovnat se a chvílema se učinit tajuplnou a rozvířit zkalené vody manželství... 
Není tady
balonek napsal(a):
Co k tomu dodat. Pánové svěsí brka po lovu (ptáčka) a už tak nezpívají.
Co s tím? Vyrovnat se a chvílema se učinit tajuplnou a rozvířit zkalené vody manželství...
dík za příspěvek balonku...Ale copak to tak musí být vždy, že ta žena musí být závislejší více na vztahu než - li muž...jak to dělaj ty jiný ženský, že ty chlapy maj omotany kolem prstu pořad...ne že bych to doslova chtěla, ale pak bych zas neměla ja takový strach...mela vetsi jistotu
Není tady
Ja to citim taky tak podobne a to jsme s pritelem spolu jen chvilku. Driv me kazdy den nadsene psal, at za nim prijedu, byla v tom ta romantika.. Kdyz se na to podivam dneska, pripada mne, ze se nekdy k nemu pozvu sama, uz v tom z jeho strany neni to nadseni, ktery tam bylo ze zacatku..
Jak se zbavit zavislosti na chlapovi a nechat ho aby se taky staral?
Není tady
ahoj borůvko.... :-)
Není tady
Tak tyhle otázky si taky občas kladu....jak nebýt závislejší .....aby byl tak pozorný jako na začátku a měl ke mě úctu jako dřív
Není tady
Val napsal(a):
Tak tyhle otázky si taky občas kladu....jak nebýt závislejší .....aby byl tak pozorný jako na začátku a měl ke mě úctu jako dřív
ahoj Val ..
tak jak se máš colou dobu. ja se sem na babinet dostavam jen obcas, rada bych i napsala, ale vsechen cas mi zabere precist si vase prispevky...
A nemate nekdo nejaky recept, aby ten muz byl zavislejsi nez ta zena ...
Není tady
Nemusí
A nevidím důvod, proč by partneři nemohli chodit každý zvášť do společnosti ?
Proč nezačneš zase někam chodit ? Nejhorší je, když ženský visí chlapovi jako koule u nohy 
)Není tady
Ja si myslim, ze si za to muzeme sami. Pokud by nas chlap mel opravdu rad a my zensky bychom se kolem nich prestaly tocit a zacaly si vazit sebe, chlapy by znejisteli a zacali si zase vazit nas.. tak nejak to urcite funguje.
Není tady
Ale partnerství by nemělo být o závislosti
Není tady
boruvko, jenže ty MUSÍŠ udělat přesně to, o čem píšeš, že ti nemáme psát. Věř, že vím, o čem mluvím, neboť jsem si to sama prožila.
Závislosti? Nejkratší cesta do svého vnitřního pekla tady na zemi.
Budujte vztah tak, aby ani jeden z vás nebyl závislý, aby to byl vztah dvou dospělých sebevědomých lidí. Pak budete šťastni. 
Santala napsal(a):
Nemusí
![]()
A nevidím důvod, proč by partneři nemohli chodit každý zvášť do společnosti ?![]()
Proč nezačneš zase někam chodit ? Nejhorší je, když ženský visí chlapovi jako koule u nohy
a kdo ríka, že visim?? my to tak proste mame hozeny. Kdybych mu rekla,ze chci jit sama na dízu, tak si bude myslet, že jsem se na nej nastvala, ze nechci aby sel se mnou. Nebo, že mu chci tim nejak ubízit. a asi by to natruc delal taky....a vídali bychom se tak jednou za mesic, kdyz by sme se nahodou doma potkali. nerikam, vsade chodit spolu, ja chodim s kamoskama na kafe, nakupovat, a on si zajde do hospody....
Není tady
Takze musim na chlapa kaslat, chodit do spolecnosti i kdyz na to nemam naladu, jen proto, aby me mel chlap rad??? 
Není tady
borůvka5 napsal(a):
Santala napsal(a):
Nemusí
![]()
A nevidím důvod, proč by partneři nemohli chodit každý zvášť do společnosti ?![]()
Proč nezačneš zase někam chodit ? Nejhorší je, když ženský visí chlapovi jako koule u nohya kdo ríka, že visim?? my to tak proste mame hozeny. Kdybych mu rekla,ze chci jit sama na dízu, tak si bude myslet, že jsem se na nej nastvala, ze nechci aby sel se mnou. Nebo, že mu chci tim nejak ubízit. a asi by to natruc delal taky....a vídali bychom se tak jednou za mesic, kdyz by sme se nahodou doma potkali. nerikam, vsade chodit spolu, ja chodim s kamoskama na kafe, nakupovat, a on si zajde do hospody....
A proč si to vztahuješ na sebe ?
Já to psala obecně
Chlap potřebuje být pořád trochu " ve střehu"
Sama jsi psala, že jsi ho pořád tak uklidnovala, až si ho uklidnila moc
Jak ho rozhoupat z tý jistoty - na to univerzální recept není,ale tím že budete pořád spolu - tudy myslím cesta nevede..
Jeď sama s holkama na dovolenou.. na hory...atd..
Upravil(a) Santala (20. 11. 2007 11:09)
)Není tady
majkafa napsal(a):
boruvko, jenže ty MUSÍŠ udělat přesně to, o čem píšeš, že ti nemáme psát. Věř, že vím, o čem mluvím, neboť jsem si to sama prožila.
Závislosti? Nejkratší cesta do svého vnitřního pekla tady na zemi.
Budujte vztah tak, aby ani jeden z vás nebyl závislý, aby to byl vztah dvou dospělých sebevědomých lidí. Pak budete šťastni.
taky si myslím že to tak funguje, ale ja nechci mit vztah o tom, ze se jen budem potkavat doma...dle me by meli mít manzele koničky společné. ne vsechny ale nejake ano a kdyz budu 4 x tyd chodit ven bez nej,tak on urcite sedet doma nebude, a půjde ty dny, kdyz ja budu doma zase on ven...a to by nebyl vztah 
Není tady
Ja taky nevim co delat. Jezdim za pritelem kazdy den.. uz me samotne to nekdy prijde blby.. Muj pritel me uz nekolikrat rikal, ze moc resim veci.. jako treba ted.. On odjizdi v patek pryc a vraci se za mesic nebo dva.. a to snad mozna.. tak si ho chcu jeste uzit.. i kdyz se pomale uz zvu k nemu sama ..
Není tady
Borůvka: ale jde to....i když by to mohlo být lepší.....a jak se máš ty????
Není tady
Martina1980: mě taky můj přítel pořád říká, že všechno moc řeším.....ale to jsou prostě ženy...jsme už takové....chlapům je všechno jedno mi tak přijde, oni nepotřebujou řešit
Není tady
Martina1980 napsal(a):
Ja taky nevim co delat. Jezdim za pritelem kazdy den.. uz me samotne to nekdy prijde blby.. Muj pritel me uz nekolikrat rikal, ze moc resim veci.. jako treba ted.. On odjizdi v patek pryc a vraci se za mesic nebo dva.. a to snad mozna.. tak si ho chcu jeste uzit.. i kdyz se pomale uz zvu k nemu sama ..
Ty necítíš, jestli o to stojí ?
Proč nejezdí i on za tebou ?
Co se stane, když nedorazíš ty ?
)Není tady
Martina1980 napsal(a):
Martinko, tak se zkus zaseknout.a neprijit za nim (asi lepsi to vyzkouset az kdyz se vrati za ten mesic, ted by to bylo asi pro tebe horsi) aby to pak nebral jako samozrejmnost, ze te nemusi preci davat najevo, ze te rad vidi. a treba ho pak ani nenapadne, ze on by mohl treba dojit navstivit tebe. Nekam te pozvat, zkratka dat ty najevo, ze je s tebou rad. aby pak nezlenivej uplne ve vsem
Není tady
borůvka5 napsal(a):
Martina1980 napsal(a):
Martinko, tak se zkus zaseknout.a neprijit za nim (asi lepsi to vyzkouset az kdyz se vrati za ten mesic, ted by to bylo asi pro tebe horsi) aby to pak nebral jako samozrejmnost, ze te nemusi preci davat najevo, ze te rad vidi. a treba ho pak ani nenapadne, ze on by mohl treba dojit navstivit tebe. Nekam te pozvat, zkratka dat ty najevo, ze je s tebou rad. aby pak nezlenivej uplne ve vsem
Borůvko - co ty hory - jen babinec ? 
)Není tady
Holky, ja nevim, ale mam kamaradku, ktera je vdana pres dvacet let, s manzelem jsou porad spolu ve dne v noci, nechodi ani do prace... a klape jim to.
Tak proc si delat naschvaly? Bud ten chlap chce nebo ne...
Není tady
venuše napsal(a):
Holky, ja nevim, ale mam kamaradku, ktera je vdana pres dvacet let, s manzelem jsou porad spolu ve dne v noci, nechodi ani do prace... a klape jim to.
Venuše, VŮBEC nikdo nemluvil o naschválech - bože !
Je to o tom, trávit svůj čas i jinak, než ve dvou..Ale ne naschvál, ale protože to tak chci - cítím.
Ptala se, jak nebýt závislá - naučit se to nedá !
Nejlíp to napsala Majka - Budujte vztah tak, aby ani jeden z vás nebyl závislý, aby to byl vztah dvou dospělých sebevědomých lidí. Pak budete šťastni
)Není tady
venuše napsal(a):
copak ty stojis o to se s manzelem videt jen 1x za tyden, jen mu uvarit, vyprat, uklidit a jinak at si kazdej dela co chce ????
Není tady
Borůvko no tak si partnerova ukliďnovala až se ti podařilo, to bylo cílem ne ? Tak na co si stěžuješ. A je přece normální, že vztah se časem vyvíjí a mění, taková ta euforie vydrží v dobrém případě pár měsíců....
Osobně si taky myslím, že by partneři měli mít i svůj prostor, nechodit pořád spolu atd. ale chápu, že každý to může mít hozené jinak.
Není tady