Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 11. 2007 2:32

Girl1985
♥♥-----
Místo: Praha

Holky s holkama?

Už skoro 4 roky mám přítele, miluji ho, on miluje mě a jsme pro sebe oba navzájem první. Neumím si představit, že bych měla sex s nějakým jiným chlapem a nevěrná mu rozhodně být nechci.
JENŽE... Po celou tu dobu co jsem s ním, mě přitahují i holky. Občas víc, občas míň. Přítel si už sám všiml, že koukám po holkách. Když je dobrá nálada a lehce upito, občas na to padne řeč. Ptal se, jestli se mi líbí holky... Řekla jsem neurčité možná. Ptala jsem se, jestli by mu vadilo, kdybych měla něco s holkou. Řekl, že neví, že si to neumí představit- ale že to je pořád lepší, než kdybych mu byla nevěrná s mužem. Hned poté se zeptal, jestli jsem nějakou slečnu někdy hladila tam dole... Popravdě jsem odpověděla, že ne. Říkal, že skoro nevěří tomu, že ne. Jasně, vím, bylo to všechno v žertu a v nadsázce :-) Ale neustále mi to vrtá hlavou...
Vím, že jsem na kluky a do holky se nezamiluji, ale líbání a hlazení se slečnou mě láká už dlouhou dobu. Jasně, říkáte si, pitomá holka, která neví co by. U mě to ale není módní vlna, cítila jsem to už před čtyřmi lety, ale potlačovala to v sobě.
Teď jsem objevila zajímavou slečnu a s ní možnost zkusit, jak ty fantazie a touhy vypadají v praxi...

Holky, je tu někdo v podobné situaci?
Kluci, co byste dělali, kdyby se vám vaše slečna přiznala, že by se chtěla mazlit s holkou?

A co mám dělat já? Říct příteli pravdu a zachovat se podle jeho reakce? (ano/ne) Nebo to udělat za jeho zády a zatloukat?

Máme s přítelem pěkný, otevřený vztah a nebyli jsme si nevěrní. Jsme k sobě upřímní a s ním si umím představit svou budoucnost. Myslela jsem, že v sobě chuť po ženském mazlení zazdím a bude klid. Ale nepomáhá to.
Vím, že se stejně budu muset rozhodnout sama, ale zajímají mě vaše názory...Díky!

Není tady

#2 20. 11. 2007 9:16

Mirabella
♥------

Re: Holky s holkama?

Tak já bych volila tu variantu příteli říct pravdu a zachovat se podle jeho reakce. Když píšeš, že máte hezký otevřený vztah, tak bych to takhle nekazila, nejspíš by to nedopadlo dobře, kdybys to před ním tajila. A uvidíš, jaký k tomu bude mít postoj..

Není tady

#3 20. 11. 2007 9:45

eset
♥♥♥♥---

zdá že sa mu čoskoro naplní veĺký sen a že happy budete obaja

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#4 20. 11. 2007 10:35

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ano, trojka by přinesla novou dynamiku do vašeho vztahu.
Chápu to tak, že se mazlíš s přítelem a zároven bys se chtěla mazlit i s tou dívkou?

Názor jednoho z mužů (víme, že každý to má jinak. Ale je potřeba to opakovaně zdůrazňovat)
- říkám často, že by mi trojka nevadila. Ale poslední dobou zjištuju, že by mi nevadila s dvěma cizíma holkama. A jak jsem asi v teto dobe a fazi vztahu majetnický, tak bych to asi hůře rozdýchával.
- také jsem si myslel, že kdyby přitelkyně něco měla s holkou, tak by mi to nevadilo tolik, jako s chlapem. Ted už si tím nejsem tak jistý.

Závěr:
- nemyslím, že je nutné říkat partnerům úplně všechno, i když se domníváš, že máte otevřený vztah.
- Je-li vztah 100% otevřený, znamená to, že se občas s někým vyspíš a partnerovi to řekneš a on to v pohodě ustojí. A že on se taky s někým vyspí, pak ti to řekne a ty se jen otočíš od plotny a řekneš, jaký to bylo miláčku. A on odpoví skvělé. A ty odpovíš bez jakéhokoli ostnu žárlivosti, tak to jsem ráda, že sis to užil, chceš k tomu kuřeti rýži nebo brambory?

PS: což neznamená, že nemůžeš tu svouji touhu naplnit a pak říct doma: tak jsem to s kamoskou vyzkoušela. Bylo to pěkný. Možná to občas zopakuju. Ale vím, že tebe miluju jako svého partnera a přeji si s tebou mít společnou budoucnost.
Vlastně se tu bavíme o tvých touhách a pak o způsobu, jak tohle komunikovat se svým partnerem..

Není tady

#5 20. 11. 2007 11:42

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Tak trojku s partnerem a cizí ženou nedoporučuji.Asi by se Ti moc nelíbilo,až by si to před Tebou s ní rozdával.Jestli máš takové chutě a nejsi si jistá,jestli je to to pravé,zkus to,ale neříkej to partnerovi.
Hodně mužů touží po trojce se dvěma ženami,ale pokud ta jedna k němu patří,musela by být hoooodně tolerantní,aby to ustála.

Není tady

#6 20. 11. 2007 11:51

kaca17
♥♥♥----
Místo: Okres HK

Souhlas s Ivčou, k vám do postele bych si nikoho netahala.Nikdy nevíš co by z toho mohlo být. Pochopila jsem to stejně tak, že tě to zajímá spíš samotnou?

Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.

Není tady

#7 20. 11. 2007 12:22

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Moje čistě teoretická odpověď by byla..zkus, ale neříkej mu to...tyhle řeči o otevřeném vztahu velmi často narazí na realitu a teď sice přítel tvrdí, že by mu to nevadilo, ale to mluví teoreticky...

Není tady

#8 20. 11. 2007 14:12

L_aura
♥♥♥♥♥--

Girl, já to měla stějně, vlastně už od svého prvního (i sexuálního) vztahu. S tím klukem jsem chodila tři roky, v sexu nám to skvěle klapalo (oba jsme byli otevřeni novým věcem), ale já nějak zjistila, že se kromě na chlapy, koukám taky po holkách. Když jsme se o tom bavili dřív, tak teoreticky, můj přítel říkal, že by mu to nevadilo, že s holkou to není nevěra. Jenže, když jsem se začala koukat víc, naštvával se, prostě žárlil. Totéž se mi stávalo stejně i u všech dalších partnerů.... Ten současný dokonce na holky z pro mě nepochopitelného důvodu ze začátku žárlil víc než na chlapy, asi, že si myslel, že si máme víc co dát? :-)))... Prostě chlapi, když říkaj, že jim to nevadí, tak spíš myslí, že by jim to nevadilo, kdyby u toho byli a nejen u toho, ale v tom wink

Mimochodem, s holkou jsem už spala a ač mě přitahovala, hezký to teda ale nebylo vůbec tongue

Není tady

#9 20. 11. 2007 21:14

Girl1985
♥♥-----

Díky všem za zajímavé názory! Ať už jsou jakékoli, z každého si něco vezmu k srdci ;-)

Trojku jsem jen tak nadhodila, protože to s tím trochu může souviset. Je mi ale jasné, že to snese málokterý vztah a ten můj k nim nejspíš neřadím. Zdá se mi, že ať už je v čemkoliv počet lidí tři, ten jeden je vždycky navíc. Takže o trojku mi vlastně nejde.

Spíš toužím po tom si to vyzkoušet s holkou sama, pěkně ve dvou a bez publika... Beru to jako pokus. Ať už to bude fajn nebo ne, je to pro mě přechodná záležitost, ve které neplánuju pokračovat delší dobu nebo s někým jiným někdy jindy.

Jestli máte ještě další nápady, sem s nimi :-) Jinak se zatím loučím a přeju všem pěkný den!

Není tady

#10 21. 11. 2007 13:42

L_aura
♥♥♥♥♥--

Girl, jestli po tom toužíš, tak to udělej, protože se to nezmení, touha se časem nezmenší, tomu věř. Prostě to zkus... Mě už to po tom zážitku tedy zase tak moc neláká, jako dřív

Není tady

#11 21. 11. 2007 16:19

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Užij si to a nic mu neříkej!

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#12 22. 11. 2007 4:25

mashanka
Zablokovaný

Vím, že jsem na kluky a do holky se nezamiluji --------------- to jsem také věděla, než se to stalo lol lol

Jinak, já si myslím, že bys to udělat měla, pokud po tom toužíš, ale partnerovi bych to neříkala. Oni se tváří jako míliusové, ale pak ti to bude při první příležitosti předhazovat.
Ber to tak, že holky prostě mají svá tajemství. Ona upřímnost je výborná věc, ale všeho moc škodí

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#13 22. 11. 2007 13:02

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mash,

mám jednu kamarádku a podobně jako Girl "... jsem objevil zajímavou slečnu a s ní možnost zkusit, jak ty fantazie a touhy vypadají v praxi...".

Taky si myslíš, že bych to měl udělat, pokud po tom toužím, ale partnerce to neříkat? A brát to tak, že i muži mají svá tajemství?
Zajímá mě to, jestli je to princip anebo jen konkrétní rada pro Girl.

díky.

Není tady

#14 22. 11. 2007 13:12

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Nicolas napsal(a):

Mash,
mám jednu kamarádku a podobně jako Girl "... jsem objevil zajímavou slečnu a s ní možnost zkusit, jak ty fantazie a touhy vypadají v praxi...".

Vzhledem k tomu, Nicolasi, že pochybuji o tom, že bys v životě neměl ženskou big_smile, tak jsem docela zvědavej, jaké ty "fantazie a touhy" Ti ta kamarádka nabízí poznat...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#15 22. 11. 2007 13:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

jo...asi nehorší je udělat to s někým koho znáte - kámoška, kámoš, ještě horší partner/ka,........a udělat to s někým cizím...to je zase tažký...takže pro mě je to nereálný..teda asi...va reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#16 22. 11. 2007 18:55

bublinka
♥♥♥♥♥♥-

Girl, klidně odzkoušej, ale musíš počítat i s možností, že třeba zjistíš, že jsi na ženské  lol wink

Vesmír je báječné místo pro život

Není tady

#17 24. 11. 2007 7:43

mashanka
Zablokovaný

Nicolas napsal(a):

Mash,

Taky si myslíš, že bych to měl udělat, pokud po tom toužím, ale partnerce to neříkat? A brát to tak, že i muži mají svá tajemství?
Zajímá mě to, jestli je to princip anebo jen konkrétní rada pro Girl.

díky.

jistě, že i muži mají svá tajemství. Ovšem, ty nechápeš podstatu věci - mluvíš o kamarádce, čili, opačném pohlaví. To je něco jiného. Pokud by sis to chtěl vyzkoušet s chlapem, poradila bych ti totéž, co girl - člověk by měl zjistit, co to s ním udělá, pokud má k tomu nutkání. Může se totiž stát, že zjistí, že tohle je vlastně ono a že žil doposavad ve lži a přetvářce, ačkoli o tom třeba ani sám nevěděl

Není tady

#18 25. 11. 2007 9:58

zuzík22
♥♥♥♥♥♥-
Web

mashanka: jenže blbý bude, když girl zjistí, že se jí to vlastně vůbec nelíbí, že je spokojená s tím, co má a s přítelem je to nejlepší. Pak s ním bude dál žít s tím, že zažila něco takového a nikdy mu to neřekne? Nebo mu bude lhát? To asi záleží na každém, jakou má povahu, já bych asi měla výčitky svědomí... Já bych prostě byla pro to, aby mu to řekla dopředu, že si přeje něco takovýho vyzkoušet, aby věděla co to s tí udělá a on bude vědět, že do toho půjde a bude mít možnost se s tím srovnat.. Myslím, že má právo to vědět už jenom proto, že by při takových dobrodružstvích mohla lecos pochytat a jeho tím ohrozit...

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/29651.png
http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/29652.png

Není tady

#19 3. 12. 2007 13:55

partizan
♥------

ja keby som si mal vybrat medzi 1. zenou ktora to ma rada aj so zenou
alebo 2. zenou ktory ked si predstavy sex so zenou tak je jej na zvracanie
tak by som si vybral tu druhu. a dovod ? ziarlivost a bezmoctnost..este vecsia ako na chlapa, proste by ma stavalo to ze moja baba tuzi po niecom co jej ja urcite nemozem dat.....

Není tady

#20 3. 12. 2007 14:36

mashanka
Zablokovaný

zuzík22 napsal(a):

mashanka: jenže blbý bude, když girl zjistí, že se jí to vlastně vůbec nelíbí, že je spokojená s tím, co má a s přítelem je to nejlepší. Pak s ním bude dál žít s tím, že zažila něco takového a nikdy mu to neřekne? Nebo mu bude lhát? To asi záleží na každém, jakou má povahu, já bych asi měla výčitky svědomí... Já bych prostě byla pro to, aby mu to řekla dopředu, že si přeje něco takovýho vyzkoušet, aby věděla co to s tí udělá a on bude vědět, že do toho půjde a bude mít možnost se s tím srovnat.. Myslím, že má právo to vědět už jenom proto, že by při takových dobrodružstvích mohla lecos pochytat a jeho tím ohrozit...

Každý má svůj názor. Já si prostě myslím, že nejlépe se s tím partner srovná, když o tom nebude vědět

Není tady

#21 3. 12. 2007 14:58

partizan
♥------

mashanka napsal(a):

zuzík22 napsal(a):

Každý má svůj názor. Já si prostě myslím, že nejlépe se s tím partner srovná, když o tom nebude vědět

ked mu to nepovie tak je to podraz ....a to si ani dobry kamrati nerobia.....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí