29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak jsem mohla dopustit, že to tady od dubna leží ladem?
Tak jedna perla pro fajnšmekry, prozatím bez nápovědy, protože znalců je tady dostatek ....
Není tady
A co ta paní? Žádný nápad? To není možné.... však to byla taková krasavice, proslavená v širokém dalekém okolí....
Po mnoha letech jsem si nostalgicky vychutnala ji i jejího švarného druha na těch kulatých placičkách, co se teď všude prodávají.....
Není tady
Nó - trochu to připomíná markýzu andělů, či jak si ta Enželika říkala ... Michèle Mercier ... ale fakt nevím
Není tady
Neee, ale mají něco společného, je to taky Francouzska....
Není tady
Je to francouzská spisovatelka?
Není tady
Určitě z nějakého filmu, kde hrála jako malá či mladá, že?
No, prostě si chodím pro nápovědy
Není tady
Pusu má jak Pipi Dlouhá Punčocha, ale to byla Švédka ne?
Taky mohla hrát nějakou Indiánku v německých filmech ... připomíná mi Nšoči očima ... co já vím. je hrozně povědomá, ale kdo to je, to fakt nevím
Upravil(a) Míša Kulička (24. 7. 2008 13:44)
Není tady
Nee, ani indiánka, ani dětská herečka.... hrála už v podstatě dospělou a dokonce erotickým hrátkám se oddávají ženštinu, tudíž nééé pohádky, néééé, natož švédské copatky....
Jinak hraje pořád, ale je fakt, že já ji z ničeho jiného neznám....
Jejího televizního manžela jsem měla jako dívtka na tričku, z hrubého růžového úpletu a rok od roku měl
ten ksicht nějaký větší a větší a tlustší a tlustší.... nevím, čím to bylo, asi hodně papal.....
Není tady
Marianna ze Sandokana
Není tady
Dixina má pravdu, já si zase pamatuju, jak se ta hérečka jmenovala... Carole André Smith
http://www.sms.cz/osoba/carole_andreova
Není tady
Pomohla mi nápověda - tričko, pak už mě to napadlo.
Není tady
Dixino, vítej mezi hadače, ale muším muším Ti dát jen půlgoldníku, protože není důležité vědět, ale také nebýt lenošný a najít přesný název...
Tudíž půl Dixina a půl
Alixa....
Kde se Alixo crcáš? Už si byla postrádána....
Já si koupila teď ty 3 DVD s celým seriálem a nostalgicky jsem zamáčkla slzu při těch papírových titulcích a rozmazaných barvičkách a zvucích jako ze sudu, ale Ksandokan a Marjána byli pořád krásní.....
Pro Ty, kteří nevěří nebo nevědí atd... ....
Upravil(a) Macex (24. 7. 2008 17:24)
Není tady
Jééé, děkuju i za půlgoldík, já myslela, že se nesmí hledat na netu, tak fajn a díky za vstupenku do klubu.
Není tady
No, když nakoukneš do historíí rostlin, zvířat apod.... Tak, v podstatě bez netu by tady sklízela zlaté palce akorát Alixa a LOCO a to by bylo značně nespravedlivé.... (pssst, to jsou totiž živé chodící encyklopedie...)
tudíž, jak budeš něco tušit, tak hned hledat, hledat, hledat....
Není tady
jj, už chápu
Není tady
Myslím Macíku, že Dixina si zaslouží celej . Já bych tu Perlu Labuanu podle fotky nepoznala. To až když Dixi napověděla, tak jsem si vzpomněla, že mám ještě někde zahrabanou fotku Mariany i Sandokana i s ofocenými podpisy, koupila jsem si je kdysi u kolotočářů
... jak já je tehdy oba baštila...
Není tady
Jo, totalitní kolotočáři, ti to uměli, jen co je pravda.... Černobílé fotky Bodie a Doyla, Sandokana, Oldy Šetrnýho apod.... a když měli barevnej plakát, tak to byla hlavní výhra v kýblíčkách s míčkama, který se házely do očíslovaných děr nebo minimálně sestřelená celá hradba ocelových válečků apod....
A za plátkový žvýkačky jim lidi ruce trhali....
Není tady
Jó to byly časy ... dneskaj si ti mladí si ničeho neváží, Sandokana maj za Usámu, u Gora bílýho psa se řehtaj jak po trávě, nad plátkovejma žvejkama ohrnujou nos, Elánu - považte - Elánu - říkajó Unyl, trika s krásnými barevnými potisky strkajó na dno skříně a bratry Nedvědy považujó za dechovku ... no kam ten svět spěje
Upravil(a) Míša Kulička (24. 7. 2008 20:59)
Není tady
No tak fajn, dost Sandokanů, teď přijdou na řadu velcí hoši ....
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Není tady
2.Zinedine Zidane
3.Ralf Schumacher
4.Rafael Nadal
5.Pete Sampras
8.Andre Agassi
Není tady
1. Andy Roddick
6. Kimi Raikkonen
Není tady
1,2,3,4,5,6,8 LOCO
A co ten poslední, ten se na sportovním kolbišti snaží málo nebo co?
Není tady
Asi je taky slavnej,ale fakt mi teda nikoho nepřipomíná,ani náhodou/takhle nápovědka,aspoň mini,kdyby byla./
Není tady