29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, tak co bude, takové podrobné nápovědky a nic?
5. Dvě Angličanky - aktivní činnost skupiny 1988 - 1996. Vydaly ca. 4 desky. Dvě mladý kočky, který byly vždycky typicky černě namalovaný a černě nabarvený, ale písničky měly krásný a i zamilovaný atd.... Nejznámější hit a i videoklip "Stay".
1. Anglická skupina aktivní činnost skupiny 1977 - 1995. Vydali ca. 10 desek. Pokud mne nešálil zrak, tak frontmen skupiny se nám teď vyskytuje na bilboardech kolem silnic.... Tolik postarších pardálů, kteří se vrhli na soukromou dráhu a dokonce jezdí do Česka koncertovat .... to se snad nedá ani poplést.... M.K.
Není tady
5. Shakespear's Sister
Není tady
1. Že by Dire Straits? Teda jestli jsem to vůbec dobře napsala...
Upravil(a) surikata (18. 3. 2008 21:11)
5. Alixa
1. Surikata
Není tady
a góldna předám své lepší polovině!
No vidíš, jak si to Surikato dobře vymyslela, abys nemusela poslouchat, že místo plnění manželských povinností listuješ v encyklopediích a na internetu, tak si zapojila chlapa do hadačských soutěží... To už tady zavedla svého času Eri na hádání věcí... Ta rovnou psala, manžel si myslí.....
Není tady
jé tak já se po dlóuhý době dostanu k netu a tady to nějak skomírá...
no tak aspoň sem přispěju, tohohle pána stopro všichni znáte - tedy samozřejmě dnes je o pár desítek let starší než na tomhle fotu
Upravil(a) elinka (25. 3. 2008 10:35)
Není tady
Krindapána, nemlaťte mě, ale mě připomíná Topolánka....
krindapána surikato nikdo tě mlátit nebude, neboť máš naprostou pravdu - je to Mireček Topolánků
Není tady
Tak pro nedočkavou elinku a nejen pro Elinku, velká pamětnická soutěž...
Nápověda - největší představitel tam není a jak uhodnete povolání a směr, tak už to půjde samo.
Pokud dožili do novější doby, dala jsem aktuální fotky, pokud zemřeli mladí, použila jsem ty, co byly k dispozici, s vyjímkou těch, kteří nějak na stáro nejsou k sehnání.....
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Není tady
1.Bill Halley ?
2.Carl Perkins
3.Buddy Holly
Není tady
a s velkými otazníky
4.Pat Boone
7.Chubby Checker
Není tady
1. LOCO
2. LOCO
3. LOCO
4. LOCO
7. LOCO
NO výborně LOCO. LOCo je rock'n'rolová znalkyně....
Tak už doraž i ty dva poslední....
Jsou to v podstatě podle jména jedni z nejznámějších.....
Oba dva bravurní klavíristi, shodou náhod, tak byli v sobotu odpoledne na dvojce, při předávání
cen Grammy a měli tam ca. 15 minutovou směs svých nejlepších pecek.... A jak to staříčkům šlo....
Není tady
Tak šup, 5+ 6 pořád čeká, kdopak je pořád žijící legenda rock'n'rolu?
Není tady
Do háje,je ta 6 Jerry Lee Lewis?
Není tady
Tak tady jsou fotky z mladických let.....
5.
Dlouhá léta byl kazatelem, je dokonce o tři roky starší než pán č. 6. Na Grammy to teda nevypadalo....
6.
Tak a tenhle panáček měl takový zajímavý skandál, když se oženil se svojí 13-letou sestřenicí....
Není tady
No vida, LOCO vyburcována mojí pobídkou už nečekala ani na nápovědu a střílí to od boku....
6.
Není tady
No tak teda Little Richard,ať to máme z krku a můžeš vysolit další týpky.
Není tady
5. no výborně
Sběratelka goldnů především v oblasti osobností, si už musí přitlouct na zeď další polici na goldny....
Není tady
1.Kenny Rodgers
2.Kris Kristofferson
3.Johny Cash
Není tady
a jestli se někdo nepřidá,tak tu ta 4.bude trčet dlouho,páč mi to nic neříká.Už musim do práce.Kdyby byla nápovědka,třeba se aj chytnu.
Není tady
1+2+3
4. Texasan, ročník 1933
Není tady
Willie Nelson huráááá
Není tady