|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

4.
LOCO
TAk a zůstává 5.
Tak další nápověda ....
Zpěvák, kytarista, taky herec, Američan, teď zírám, že už mu bude 52 let letos.
Začal už na přelomu 70-80 let, ale nejvíc se proslavil až v roce 1991 a dál....
Hrál v ca. 10 filmech (samé úžasné vedlejší až nejvedlejší role)
V roce 1991 se dostal do hodně, ale hodně známého thrilleru, kde jsem ho našla na scéně až po pěti shlédnutích tohoto filmu....

VYdal zhruba 10 desek.
V určité době se stylizoval a nechal inspirovat Elvisem Preslisem.... 
Není tady
Tak jo-Chris Isaak- neznám,ale šťourala až vyšťourala.
Není tady

No, tak jelikož znáte úplně, ale úplně všechno, tak aby i ty encyklopedistky měly trošku zábavu...
Tak tady máme velevážené dějiny ..
1. 
2. 
3. 
4. 
5. 
6. 
Není tady
2.Albrecht II Habsburský
5.Karel I
Není tady
3.Kateřina Aragonská
6.Josef I
Není tady
1.Maxmilián II
Není tady

LOCO 1,2,3,5,6 

A kdo bude hádat tu 4.? Ta byla nejjednodušší!!!! 
Není tady
Prosím nápovědu,podle obrázku to vypadá jako nějaká stará freska.Kleopatra to neni,královna ze Sáby???
Není tady

Nápověda? Je to taková bubu paní....
Není tady

No, tak formuluj správně díftko
, už chytáš takový to Lupišino , tož tam vidím, taky toho jak mne hlídal, když jsem byla malá a taky ten Ir tam je a taky nějakej Angličan atd..... 

Není tady
Ir,Angličan,hlídač,Ty si Macíku požila-to byly lysohlávky,nebo vománkový víno?Anebo jsem úplně mimoň
Není tady

V klidu LOCO, to byl jen názorný příklad, jak Lupina hádá psy na Zvířatech, víš?
Tak jsem umravňovala Hani, že ten její popis je nedostačující..... 
Není tady
No tak teda jo,Alžběta Báthory alias Čachtická paní
Není tady
4. Alžběta Báthoryová přezdívaná čachtická paní...
Není tady
no jo 5 min. po dvanácté ...se mi to teďkonc načetlo a vidím že už to tady je...
Čachtický hrad jsem navštívila asi před 8 lety sice z něj už nic moc není, ale ta historie jde cítit... žít v té době v Čachticích no nevím nevím...
Není tady

LOCO
a goldnovej nehet Hani a Lena01 
Není tady
1.Albrecht z Valdštejna
2.Václav IV.
3.Eliška Přemyslovna
5.Ferdinand I.Habsburský
po 4.se stále pátrá
Není tady
4.Jan Lucemburský
Není tady

Ty musíš mít peněz, Ti Tvoji pátrací agenti jsou tak dobří.... jeden Šůrlok Holmsů vedle druhýho.... 
1+2+3+4+5 

Není tady
No jasně ,že jsem v balíku.Já vlastně chodím do práce jenom kvůli tomu ,abych se doma nenudila.
Není tady
Dala bych si nášup
Není tady

Hele nášupe, já to nestíhám chystat, víš co to je vyhledat, popsat, zmenšit, ořezat, vygumovat atd... ty ksichty, kytky, zvířata event. věci? Uf, teď jsem dodělala ovšem zvířecí lahůdku, tudíž to sem začnu klást... Těš se hádalice.... a i všichni ostatní.... 
Není tady