29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LOCO -
Kijjo - jasan, ale už tady jednou byl, ale "báby" prndaly, že chtějí vidět znovu šéfa, aby mohly určit mrtvou podřízenou....
Není tady
Macex napsal(a):
LOCO -
Kijjo -jasan, ale už tady jednou byl, ale "báby" prndaly, že chtějí vidět znovu šéfa, aby mohly určit mrtvou podřízenou....
Ona umře? Jéééé to je škoda, taková sympatická holka...
Není tady
No, vždyť už tam asi pět dílů není.... Trefil ju Izraelec přímo mezi očiska.....
Není tady
Macex napsal(a):
No, vždyť už tam asi pět dílů není.... Trefil ju Izraelec přímo mezi očiska.....
jo aha nějak nemam čas na to koukat
Není tady
1.
2.
3.
4.
5.
Tak, kdopak to tu čeká?
Není tady
Hm, ta dvojka mě přijde, jako Emil Holub, ale hledat dědky, budu až zejtra...
...pěkně po ránu s kafem a buchtou u ruky. To se totiž hledá nejlíp!
Není tady
Hu, tak buchtu už máš nadrobenou až až a nikde žádný jména ke kolouškům... ¨
Tak ostatní hola, hola.... myslela jsem, že když dám na první místo, notoricky známou tvář zástupce, této čeládky, že ostatní už uhodnete snadněji.... (LOCO pozor, žádné složitosti, pouze jsou to zástupci se stejným povoláním.... )
Není tady
už jsem tu 1.Karek Jaromír Erben
2.Vítězslav Hálek
3.Miroslav Florian
4.Zdeněk Pluhař
5.???
Není tady
LOCO 1-4
A toho nejjednoduššího bude hádat kdo?
Tak náš milý duchovní byl z velké rodiny... Jeho rodičovstvo vyrobilo přesně tolik dětí, kolik pak použil pro počet tvorů ve své nejznámější knížce.
Není tady
5. Jan Karafiát
5. Jan Karafiát
Není tady
sory,nevšimla jsem si,byla jsem jinde ,asi v chaloupce u broučků
Není tady
Surikata 5.
LOCO za snahu goldnovej nehet z
Není tady
Mací, zase jsou z jedný líhně?
Jasan, takový dědouchy bych nemíchala dohromady z různých odvětví....
Není tady
3.Frant.Lad.Čelakovský
5.Zdeněk Jirotka
Není tady
4.Jaroslav Vrchlický
Není tady
Koukám, jen se jdu chvíli pohrabat do herbáře, už tady řádí nekalá konkurence...
2.Ferdinand Peroutka
Není tady
1.Miloš Václav Kratochvíl
Není tady
Tak tady mám poslední čtyři připravené... a valím na stavbu.
1.
2.
3.
4.
Není tady
1.Jakub Deml
4.Viktor Dyk
Není tady