29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak dvojku jsem napověděla dostatečně (lentilkové velké knížky od tohoto autora byl vždy můj sen a nikdy jsem neměla doma ani jednu .... asi byla naše rodina málo vyvolená ...).
Jednička - velký scifista a taky bych hledala podobným světovým směrem jako u dvojky.
Není tady
že by 1.Ray Bradbury???
Není tady
1. Loco neeee, ten byl sice taky scifista, dokonce období by taky odpovídalo, a hlavně zdaleka tolik nešťoural do těch "robotů" !!!! Takže nee...
2. A co ten pohádkář, takovej náš Sekora, ten taky vydával takový velký objemný hodně pokreslený bichle....
1. Teď jsem se dočetla, že ač byl ....., tak vůbec neuměl promluvit ani slovo svým rodným jazykem.... A potom, co si přečetl Čapka, tak byl zhnusen, ale velice se mu zalíbil jeho robot a pak už to rozjel a s A.C. Clarkem je zařazen mezi nejlepší sci-fisty světa.
2. Byl a vystudoval režii, pracoval i jako animátor. Ale jeho tři knihy pro děti, které napsal v padesátých a šedesátých letech ho proslavily nejvíce. Publikoval samozřejmě i další záležitosti.
Upravil(a) Macex (31. 1. 2008 8:31)
Není tady
No ženský, takových nápověd.... Tak se podívejte na půdu, co jste měli v knihovničce
a nebo do současné knihovny... Když čtete takový divočárny jako Zeměplochy a jiné ftákoviny, tak tam musíte mít i něco od toho prvního dotyčného.... Taková Hellga, si myslím, má doma aspoň dvě.
Není tady
2. Nikolaj Nosov - taky jsme doma Neználka neměli :-((
Není tady
No ať mi teda někdo řekne,co mají společného.Když přijdu na Brechta,jak mi to může připomenout Nosova a Asimova
Není tady
LOCO, Ty jseš tak chytrá, že v tom hledáš strašlivý složitosti.... V tom nebyl schován fígl, či tajná šifra....
Nápověda byla myšlena tak, že když příjdeš na jednoho, že je to spisovatel, máš rázem jasno, že ti ostatní jsou také spisovatelé... mohla jsem to namíchat z různých zaměstnání....
Už přece Brecht, Bronteová a Běhounek nemají nic společného jako žánr, národnost nebo tak....
Jé akorát, jak jsem to napsala vedle sebe, tak jsem Tvoji rafinovanou mysl asi zmátla, že sis myslela, že budou všichni na B, že?
Musíš nám ubohým prostým smrtelníčkům odpustit, že nejsme tak chytří a rafinovaní, ale pouze prostě klademe fotku za fotkou....
Ok?
Ty se svojí inteligencí a encyklopedickýma znalostma či knihovnou musíš poslat půlku hlavy spát a s tou druhou si pak budu bezvadně rozumět....
Není tady
Tak, tahle paní nemá s Brechtem ani Běhounkem opravdu nic společného....
Není tady
Téééda Macku! Já jsem "hrdá" a spokojená, když se mě povede uhádnout nějakej dědek, fousatej, věkovitej, "plesnivej"... a ty tu s babama? Ty mě nemáš vůbec ráááádaáááá....!
Není tady
tak tuhle ženštinu podivnou asi neznám... nebyla by možná nějaká drobná nápovědička?
Není tady
No tak, no tak, sice zmizela před nedávnem z obrazovek, ale předtím tam strašila každý týden....
Upravil(a) Macex (5. 2. 2008 12:54)
Není tady
Tuto osobu jsem nikdy neviděla ... v Dr. Hausovi asi nehraje, co?
Není tady
To ne, já koukám na ty víc napínavý....
Není tady
No tak, vždyť ji zastřelili teprve nedávno a pořád se o ní dokola mluví, že by na to nikdo nekoukal? To se mi nezdá.....
Není tady
žeby nějaký to síesáj ???
Není tady
Ty ženský, ty nám nejdou... jak jde o chlapa, to je šupšup. Ale musíte na to někdo koukat, protože když jsem sem dala jejího šéfa, tak půlka babinetu sem chodila slintat nad cukroušem a další část hned věděla o koho jde.....
Není tady
šéfa?
no tak ukaž ještě jednou toho šéfa a až si zaslintáme, tak nás třeba i napadne kerá vona to je
Není tady
No, dalo mi to hledání, ale dobrá....
TAdy máte další nápovědu...
¨
Není tady
Tak teda Sasha Alexander-Námořní vyšetřovací služba,dalo to práci-ten seriál nesleduju
Není tady
Macex napsal(a):
No, dalo mi to hledání, ale dobrá....
TAdy máte další nápovědu...
¨
http://foto.dama.cz/img/148/148546.jpg
Tohle je Mark Harmon, fešák z Námořní vyšetřovací služby
Není tady
No jo, Thomas Mark Harmon "zamlada", je to...ale fešák je to bejval nááááramnej, co holky?!
Škoda, že už mu dávno rostou fousy a má asi i "marodnou" prostatu...
, jináč by jsme si ho mohly chytit a "utancovat"...
(apropo kijjo, nejsi ty ta blondýnka, co měla hnědobílýho pidikrálíčka?)
Není tady
Hellga napsal(a):
No jo, Thomas Mark Harmon "zamlada", je to...ale fešák je to bejval nááááramnej, co holky?!
![]()
Škoda, že už mu dávno rostou fousy a má asi i "marodnou" prostatu...
, jináč by jsme si ho mohly chytit a "utancovat"...
![]()
(apropo kijjo, nejsi ty ta blondýnka, co měla hnědobílýho pidikrálíčka?)
A Harmon je pěknej pořád
Helga: No blondýnka zrovna nejsem a králíka jsem měla, teď už mam teda jinýho (krásnou samičku hermelínka), dyžtak mrkni na zlutapampeliska.wz.cz, tady najdeš jak moje fotky, tak králíkovo.
Není tady