29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No tak ked som sa sem uz priplietol ... Fernando Alonso, 2 nasobny majster sveta F1, tzv. velka huba z Ovieda.
Není tady
Jsem si spíš myslela, že si tady s tou soutěží užijí místní pánové, tak alespoň toho posledního si ukořistil Oxi...
Není tady
Hm, když už jsem na něj kápla, nemohla jsem ho sem nedat....
Není tady
Hmmmm .... kde že se daj takový najít...?
Kdo pak to je?? Připomíná mi jednoho herce:-))
Není tady
Anthony Delon ?
Není tady
Macex: Julian McMahon ze seriálu Plastická chirurgie
Není tady
Kijjo - no jasan.... jsem musela vybrat fotku, kde na sebe nebude alespoň, tak moc podobný, neb na ostatních, jak se usměje, tak je identifikovatelný i potmě...
Není tady
Macex napsal(a):
Kijjo - no jasan....
jsem musela vybrat fotku, kde na sebe nebude alespoň, tak moc podobný, neb na ostatních, jak se usměje, tak je identifikovatelný i potmě...
Na tenhle seriál se nekoukám, ale občas z ukázek a z časopisů chlapíka znám. Aspoň někoho po dlouhý době jsem poznala...
Není tady
Kdopak je tento fešák s uhrančivýma očima???
Je docela těžké to uhodnout (jinak bych sem ten obrázek nedávala, to dá rozum ) takže musím dát nějaké indicie.
Osoba, na jejíž umělecké jméno se ptám, je povoláním zpěvák black-metalové skupiny. Na svých vystoupení používá zásadně brutální make-up. Obrázek, který jsem sem vložila je ve své podstatě unikát, neboť dotyčný je na něm zachycen ve své civilní podobě, kterou neznali ani jeho skalní fans
Upravil(a) Kiara (21. 9. 2008 12:33)
Není tady
Žeby zpěvák tvé oblíbené skupiny Iron Maden - božský Bruce Dickinson, který nedávno zachránil zákazníky zkrachovalé britské cestovní kanceláře?
Není tady
Ale Mišulko... no tak... Bruce nikdy nepoužíval make-up
Další indicie - osoba na obrázku je národností Dán, v současné době žije v Texasu, U.S.A., a jeho mladičká manželka společně s ním zpívá v jeho skupině.
Poslední indicie: tvorba tohoto umělce se nese v horrorovém stylu na téma: vraždy, mrtvoly, duchové, nadpřirozené jevy a podobné líbeznosti
Není tady
Kiar, tak pak fakt nevím, oni zas nejsou až tak můj šálek kávy Hele, ale včera mě bejbátko nasměrovalo na Nightwish a oni vůbec nejsou špatný, třebas se skrzevá ně propracuju aj k tvrdšejší mjůzice
Upravil(a) Míša Kulička (22. 9. 2008 10:28)
Není tady
Hani, ani Marilyn Manson to není BTW konkrétně Manson není vůbec moje krevní skupina
Ale už jsi - konkrétně se zpěvákem namatlaným makeupem - docela blízko, protože zas až tak moc se jich na metalové scéně nevyskytuje.
Pozn.: abych vám hádání ulehčila, tak nikdo ze skupiny KISS to také není
Není tady
Ještě jsem si vzpoměla na kapelu Lordi ... ale tam to nejni jen o upatlání makeupem ... teda ... doufám ... Tož zase nic
Není tady
Nene, o žádnou skupinu se nejedná.
Dotyčný umělec kdysi vystupoval v jedné skupině, ale v současné době je na sólové dráze s doprovodnou skupinou.
Ještě jedna indicie: tuším, že snad v roce 2006 měl vystupovat v pražské Retro Music Hall, ale vzhledem k jeho závažným problémům s vyhřezlou plotýnkou byl koncert zrušen. Taky už to není žádný mladík, protože je mu něco málo přes padesát
To, že jsem jeho koncert neviděla a náhradní termín je v nedohlednu jsem hořce
Upravil(a) Kiara (22. 9. 2008 13:08)
Není tady
King Diamond
Ovšem Kiaro, já se Ti divím, tohle není hudba ani pro drsného chlapa, natož pro takovou křehulku....
Není tady
Koukám, že jsem na vás všechny byla až moc hodná, indiciemi nešetřila a proto to Macex tak brzo odhalila
Ano, je to King Diamond:
Macex, metal jako takový je mazec sám o sobě nezasvěcený si může pomyslet, že jsem navíc i morbidní
- holt někdo se na horrory dívá a já je poslouchám.
MMCH Kingova CD poslouchám i proto, že se jedná většinou o ucelené příběhy s otevřeným koncem, některé pocházejí z 18.-19. století a všechny jsou do posledního detailu vypilované. A to mi připomnělo, jak měl můj virtuální přítel narozeniny a já mu poslala jako dárek vlastnoruční překlad do češtiny posledního Kingova alba. Mám takový pocit, že četbu ten dobrý muž zabalil hned po první sloce, ve které spolu hovoří dvě nemrtvé děti
Kdybych bývala věděla, že dárek nepadne na úrodnou půdu, poslala bych mu radši nějakou kýčovitou glitterovou animaci ve stylu: Hůl do vody ponořená, zdá se býti nalomená, to Ti přeje teta Réza (Jaroslav Hašek
)
Upravil(a) Kiara (22. 9. 2008 15:06)
Není tady