29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé dámy a pánové,
vzhledem k tomu, že jste svými příspěvky dalece přesáhly povolenou jednu tisícovku,
máte zde nový prostor pro vaše virtuální potkávání... Staré téma uzavírám, nadále však bude přístupné ke čtení.
Macex, koukám, koukám (tedy na vysvětlenou - v uzavřeném tématu odkazuji na tvé fotečky těch pánů) a koukám a koukám a najendou koukám, že vím prd!!! :-(
Není tady
Tak to koukáš špatně.... Zase mají společný klíč a jsou to místní ogaři....
Asi je přetáhnu, to je blbý, že mi to rozdělila zrovna při hádání....
Už to nejde dobře otevřít a nechce se mi to hledat na netu znovu, kdo bude chtít, ať mrká sem...
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=13139&p=57
Upravil(a) Macex (19. 11. 2007 13:37)
Není tady
Tak Mayau uřkneme, jó???!
Není tady
Celou Mayu né, co třeba začít kozou jak u nás? V tom seš přece nejlepší, bábi :supr.
Není tady
1.Josef Kainar,tudíž asi všichni literáti,ale nemám šajn,takže dávám možnost i jiným
Není tady
3. je Péťa Bezruč, náš slezský bard
Není tady
1. LOCO
2. Elinka
3. Babucha
Není tady
Hele bacha, nejni to "houmelesák", jak by se mohlo, na první pohled zdát... ...ale "otec "*.*"...
Upravil(a) Hellga (29. 11. 2007 18:20)
Není tady
Mate tě podoba, co? Ne, ne, ale je to škoda, protože z těch jeho objevů, bych dneska docela dobře "tyla"...
Není tady
Po dlouhý době jsem zabrousila v tyto končiny-mitrij Ivanovič Mendělejev/perioda/
Není tady
samozřejmě Dmitrij
Není tady
LOCO -
...no jistě! "Otec genetiky", je to...
Není tady
Co má společného genetik Mendel s periodickou soustavou prvků Mendělejeva?
Není tady
No vidíš to, jak jsem blbá?! ...to jsem asi chtěla bejt "vtipná" a při svý skleroze, jsem zapoměla jak a proč...
Ještě, že jsem si jej nespletla s Mengelem, nebo s Mandelou!
Není tady
Tak, jak příjdete na jednoho, rázem máte vodítko na ostatní....
1.
2.
3.
4.
5.
Není tady
3.Charlotte Bronteová,.4. Bertolt Brecht
Není tady
Loco, nemáš Ty být dobrá jen ve zvířatech?
3+4
LOCO
Upravil(a) Macex (26. 1. 2008 22:17)
Není tady
5. František Běhounek
Není tady
Jasan, jak jde o píšícího vědce, tak Hellga si udělá ententik-dva špalík, vyloučí Mendela a Mendělejeva a Boženu Němcovou a zůstává už pouze Běhounek....
5. Hellga
Není tady
Ba ne, to mě jen blikla vzpomínka na mládí... Ta dvojka je mě taky nějaká povědomá, ale dneska se mě nechce "šmejdit", dneska se flákám...
Není tady
Bodejť by nebyl známej.... Ty jeho tlustý knihy encyklopedických formátů byly hodně oblíbené a nesměly chybět v žádné dětské knihovničce...
Není tady
trápím se,trápím,nevím kde je najít.Nahoď nápovědku,aspoň maličkou.
Není tady