29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kami, buď si jistá, že jen v Praze máš tolik "tet", kolik jich nemá nikdo jinej...KDYKOLIV COKOLIV !!! A to platí napořád !!
Není tady
Za schvíli začne rozloučení s Meyou.........Meyo - beruško...sbohem.
Nemohu tam být, tak za sebe posílám kytičku po Majkafe...
Kamilko - myslím na tebe
Upravil(a) petra72 (23. 11. 2007 9:04)
Já na druhé školičce. Sbohem Mayo .
Sbohem a nashledanou!
.. v duchu jsem s ostatními a loučím se s Tebou, Meyo
Není tady
Dneska jsem si zapnula rádio (výjimečně neboť mám náladu hodně pod psa (rodinné důvody), jinak téměř neposlouchám) a zrovna začali hrát Náhrobní kámen - Meyo (všem lidem dávala, lásku a sílu, tak že už dál, nemohla jít... )
Upravil(a) Vanilka69 (23. 11. 2007 11:14)
Není tady
Som v šoku! Tak toto sa mi ťažko rozdýchava... Meyu som stretla minulý rok na stretnutí v Brne. Útle, nenápadné žieňa si ku mne prisadlo...rozprávali sme sa a ja som mala pocit, že sa už dlho poznáme... Meyo, som veľmi rada, že som ťa mala možnosť spoznať.
Není tady
Emma napsal(a):
Meyu som stretla minulý rok na stretnutí v Brne. Útle, nenápadné žieňa si ku mne prisadlo...rozprávali sme sa a ja som mala pocit, že sa už dlho poznáme...
Mamka měla stejný pocit...
Není tady
Petra72, kytičku jsem Mejušce předala. Kytičky byly žluté, sluníčkové, jako Meya sama. Meji, děkuji ti za vše, je mi ctí, že jsem tě mohla znát.
Upravil(a) majkafa (23. 11. 2007 20:05)
Bohuzel nevim, co se stalo, nemuzu najit....
Snad se Mey ulevilo a ted se na vas vsechny diva a vi, ze tady nebyla jen tak. Zanechala ve vas vsech spoustu krasneho... a to je to, co by tady po nas melo zustat..laska
Není tady