29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nebudu moct na ten pohřeb jít, protože je to v pracovní době. Moc mě to mrzí. Teď na Meyu stále myslím, na to, jak byla plná života i plná smutku nad tím, co jí provedl její muž, jak moc milovala svou dceru Kamilku, jak se krásně smála, jaké měla pěkné vlasy, ach jo, je to tak nespravedlivé. Já si nariozdíl od Pandory vůbec nemyslím, že by meya měla všechno na tomto světě vyřízeno, naopak. Zasloužila si ještě žít.
Není tady
Já sem naštěstí na praxi, takže jsem si to zařídila a na pohřeb jedu s Pan...
Není tady
Rei, to se uvidíme.
Jj, Pan říkala že jede i Hani a jestli sem dobře pochopila tak tam bude i Lueta...
Není tady
Jsem ráda,že jsem tě potkala Meyo.Měj se tam krásně
Není tady
Ráda vás všechny uvidím.
Kamča
Není tady
Pág
Meyo, tiše mávám..........slova došla.....
Není tady
Mohu se prosím zeptat co se Meyi stalo? Koukala jsem na diskuse ale nenašla bohužel, je mi to líto, všem kteří ji měli rádi upřímnou soustrast!!
Není tady
Pag .... upřímnou soustrast.
Pag,
tvou maminku jsem bohužel neznala, ale věřím, že její láska tu zůstala pro tebe i pro nás všechny.
Není tady
Kami
Pag, beruško drž se
Poslala jsem Ti SZ
Není tady
Milá Meyo.... Mávám Ti na Tvoji dlouhou cestu... Jednou se tam všichni sejdeme a bude nám všem dobře.. Moc mne mrzí, že se s Tebou nemohu přijít rozloučit... Přeji Ti spoustu klidu a štěstí, Maruško...
Není tady
Holky,budem tam zítra s Hani v 9.15,tak se potkáme.Kami
Není tady
Přijedu před osmou vlakem na hlavní nádraží. Prosím, jak se dostanu k obřadní síni? Mohl by mě někdo navigovat? Třeba číslo tramvaje, nebo autobusu MHD.
Upravil(a) majkafa (22. 11. 2007 9:39)
Kamilko, beruško,
nemůžu se bohužel přijet s maminkou rozloučit, rozloučím se s ní jinak. Myslím na tebe, máš u nás vždycky otevřené dveře, drž se, sluníčko.
majkafa napsal(a):
Přijedu před osmou vlakem na hlavní nádraží. Prosím, jak se dostanu k obřadní síni? Mohl by mě někdo navigovat? Třeba číslo tramvaje, nebo autobusu MHD.
Doporučuju tramvaj č.2 z hlavního nádraží směr Modřice, v pracovní době jezdí v intervalu 5min., na další linky můžeš mrknout sem. Tramvaj má stanici přímo u ústředního hřbitova a krematorium se nachází pár stovek metrů do kopce buď po Jihlavské ulici nebo se dá projít přes území hřbitova, jsou tam i mapky a navigační šipky..
Není tady
Děkuji.
Taky nemohu, ale budu tam s Vámi, hlavně s Tebou, Kamilko.Drž se!
Není tady
Babky + Oxi, ani ja zajtra nemôžem, ale rozlúčim sa po svojom a budem na vás myslieť.... a hlavne na Meyušku a Kamilku.
Není tady
Kamilko , já taky nemůžu dorazit, ale budu s Tebou a s maminkou se rozloučíme jinak.
Myslím na Tebe a kdybys cokoli potřebovala, spojení znáš.
Kamilko, i na mě se můžeš obrátit když budeš cokoliv potřebovat. Neostýchej se.
Teď je to hlavní na tobě. Tvé mamince už je dobře.
Takže se drž. Objímám tě. Jsi krásná, jemná a skvělá holka.
Upravil(a) poletucha (22. 11. 2007 19:25)
Není tady