29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Meya se dnes v noci vrátila domů. Svůj boj s těžkou nemocí neprohrála, protože odešla klidná a bez bolesti.
Opustila nás krásná duše, protože svůj úkol zde si splnila. Moc bych si přála, aby toto bylo útěchou nám všem, kteří jsme ji měli rádi.
Kamilko nezapomeň, že i tebe máme rády a jsme stále tu
Není tady
Je mi to moc líto - víc k tomu nejsem schopná napsat Bude mi chybět...
Ještě dnes existují národy, kteří odchod blízkého člověka oslavují a radují se. Vědí totiž, že smrtí život nekončí, že je to jen přechod do jiné formy bytí. Duše jen odloží lidské tělo, protože pro tuto existenci ho už nepotřebuje.
Je to jako návrat domů, kam dřív nebo později odejdeme všichni. A kde se všichni opět sejdeme.
Všem pozůstalým vyjadřuji hlubokou soustrast.
Není tady
Kamilko, opatruj se a drž se, děvčátko.
Ani nevidím na monitor.
Není tady
Som sebecká a malicherná, ale plačem, lebo mi už teraz chýba...
Slniečko....
aká bola hrozne milá a pokojná a usmievavá.... budem sa dívať na jej fotečku s dobre vyzerajúcim vegetariánskym jedlom - tvári sa tam tak mlsne a šibalsky.... Kamilka, keby si časom chcela nejaké pekné fotečky, kde Meya vyzerá šťastná a spokojná, ozvi sa. Aj keby si niečo potrebovala...
Není tady
Ja proste nenávidím rozchody, ale to je môj problém.
Ale hádam sa ešte niekedy stretneme
Upravil(a) Selima (19. 11. 2007 11:29)
Není tady
I když jsem ji "znala" jen odsud, je mi to moc líto ...
Není tady
Meji, děkuji ti, že jsi mi dovolila poznat tě. Pamatuješ na náš obřad s kytkou růži a se svíčkami? Jak jsme si udělaly svou malou slavnost, mělas tak překrásný nápad. Dodnešku si ty kytky opatruju. Děkuji ti za vše.
Děkuji za poselství, které jsi mi v sobotu večer poslala na škole v přírodě, děkuji za krásná slova. Mám tě ráda.
Kamilko, drž se, holčičko moje. Jsem tu, kdyby cokoliv.
Seli, prosím, pošli mi nejakú fotku. Žiadnu nemám.
Zajtra vám napíšem, čo sa mi v sobotu večer v školičke stalo. Len si to doma znovu prečítam, už keď som prišla do Koliby, bolo pre mňa zvláštne, že sú tam rozložené presne tie isté karty, ktoré mám ja.
Je to moc smutné, ale je to prostě život....Někde začíná a někde končí.
Znala jsem Meyu jen po písmenkách, avšak její příběh si celkem dobře pamatuji.... Je to zvláštní, po téměř třech letech na babinetu, v závalu různých příběhů - tento si pamatuji...
Meyo - hodně štěstí v dalším životě.
Šťastnou cestu........................................
Upravil(a) petra72 (20. 11. 2007 9:12)
Zbohom ...
Upravil(a) Oxi (19. 11. 2007 12:58)
Není tady
Já jsem ji a myslím ani její příběh neznala,ale mé trápení je ted nicotné oproti tomu,že vás opustila maja,je mi to líto,držme se
Není tady
Psala jsem kamarádce o Meye, jaká to byla skvělá holka, sluníčko, co hřálo všechny kolem sebe, i když jí bylo zle a ona mi na to odpověděla: "Tak to její hezký šiř dál a ona tady bude pořád s vámi..."
Není tady
Meyo, vzpominam na Tebe. Hodne stesti na dalsi ceste
Není tady
Sice jsem zprvu nemohla po přečtení zprávy od Pan ani dýchat .... ale podobně jako x.caro věřím, že se zase jednou setkáme...
Není tady
Je mi to moc líto ....
Není tady
Meyo děkuju, že jsem Tě mohla poznat osobně.
Kamilko drž se!!!
Není tady
Přeji nádhernou cestu domů, nashledanou
Já nevím, co mám napsat ..... díky že jsem tě mohla poznat Meyo .
Kamilko, myslím na tebe
Kamilko, drž se. Tvoje mamka byla moc hodný člověk. Kdybys někdy něco potřebovala, jsem tu taky
Není tady
Taky nevidím na monitor Přiznám se, že jsem věřila v zázrak, příliš mnoho lidí kolem mne tento rok odešlo jinak naž stářím...
Věřím v lepší život a Meye ho přeju, zaslouží si ho
Kamilko, pokud mohu nějak pomoci, udělám to velmi ráda!
Není tady
Meyo, setkání s Tebou bylo jak pohlazení
Kamilko,
Není tady