6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slíbila jsem e se tu stavím - s mým tírem se mi podařilo aspoň pokamarádit se a musím uznat, e to stojí za to, je váně skvělej. Děkuju moc za pomoc, lidičky, hodně jste mi tady svými radami pomohli (tím myslím i Pisatele).
Není tady
Otevřou, ale nejde to jenom tak. Mame strach ze zklamani. Vetsinou je to ze zklamani z minulosti. Treba muj priklad, Prvni laska, podvadela me, rozchod, zklamala me natolik, ze jsem se uzavrel sam do sebe na cca. 5 let. Pote jsem se potkal s dalsi laskou z mladi. Zacali jsme se schazet, vypravet si co bylo atd. Ma pritele jiz 7 let. Pozvanku na kafe prijala. Vedlo to az k tomu, ze jsem se ji zacal postupne otevirat a zamiloval jsem se do ni. Ona do me taky. Pri reseni rozchodu s jejim soucasnym pritelem, couvla a nechala me s tim, ze to proste nedokaze, myslela si ze jo, ale nedokaze to. I kdyz to pouto bylo mezi nama natolik silne. Byla to taky Stir, jako ja. Znovu zklaman a tak hluboce, ze i chlap breci nekolik dni uzavren doma. Pokud chcete stira, musite na nej prijit s citama, ale nesmite je zranit !! Totiz, pokud muz stir vam povi, ze vas miluje, je v tu chvily hrozne zranitelny a je si toho opravdu vedom, ale mysli to vazne. J.
Libuka napsal(a):
Milý tíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, e jsou tíři a tak introvertní, e se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovem stejně ti děkuju za radu.
Není tady
Komu patrila tva spoved, stire?
Tobě?
Opět zraněn?
PS: Po chvilce krasnych vzpominek na "mého tíra" - jak charakteristicke pro vas - napsat do desetileteho vlakna!
Ja na nej vzpominam porad. I po 18ti letech..., a vim, ze i on na mne...
Upravil(a) Dorka (12. 7. 2018 17:43)
Není tady
Neviem, nemyslím, e by korpióni boli v tomto jediní citliví... Je pravda, e tá voda v ich znamení spôsobuje silnú emocionalitu, ale neodvaovala by som sa to takto zoveobecni.... A sklamania, ktoré dlho bolia, tie idú naprieč znameniami a môu sa vyskytnú aj u Panny (alebo v inom znamení)...
Není tady