29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Slíbila jsem že se tu stavím - s mým Štírem se mi podařilo aspoň pokamarádit se a musím uznat, že to stojí za to, je vážně skvělej. Děkuju moc za pomoc, lidičky, hodně jste mi tady svými radami pomohli (tím myslím i Pisatele).
Není tady
Otevřou, ale nejde to jenom tak. Mame strach ze zklamani. Vetsinou je to ze zklamani z minulosti. Treba muj priklad, Prvni laska, podvadela me, rozchod, zklamala me natolik, ze jsem se uzavrel sam do sebe na cca. 5 let. Pote jsem se potkal s dalsi laskou z mladi. Zacali jsme se schazet, vypravet si co bylo atd. Ma pritele jiz 7 let. Pozvanku na kafe prijala. Vedlo to az k tomu, ze jsem se ji zacal postupne otevirat a zamiloval jsem se do ni. Ona do me taky. Pri reseni rozchodu s jejim soucasnym pritelem, couvla a nechala me s tim, ze to proste nedokaze, myslela si ze jo, ale nedokaze to. I kdyz to pouto bylo mezi nama natolik silne. Byla to taky Stir, jako ja. Znovu zklaman a tak hluboce, ze i chlap breci nekolik dni uzavren doma. Pokud chcete stira, musite na nej prijit s citama, ale nesmite je zranit !! Totiz, pokud muz stir vam povi, ze vas miluje, je v tu chvily hrozne zranitelny a je si toho opravdu vedom, ale mysli to vazne. J.
Libuška napsal(a):
Milý Štíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, že jsou Štíři až tak introvertní, že se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovšem stejně ti děkuju za radu.
Není tady
Komu patrila tva spoved, stire?
Tobě?
Opět zraněn?
PS: Po chvilce krasnych vzpominek na "mého štíra" - jak charakteristicke pro vas - napsat do desetileteho vlakna!
Ja na nej vzpominam porad. I po 18ti letech..., a vim, ze i on na mne...
Upravil(a) Dorka (12. 7. 2018 17:43)
Není tady
Neviem, nemyslím, že by Škorpióni boli v tomto jediní citliví... Je pravda, že tá voda v ich znamení spôsobuje silnú emocionalitu, ale neodvažovala by som sa to takto zovšeobecniť.... A sklamania, ktoré dlho bolia, tiež idú naprieč znameniami a môžu sa vyskytnúť aj u Panny (alebo v inom znamení)...
Není tady