Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 19. 3. 2008 16:51

Libuška
♥------

Re: Jak na Štíra

Somaia: Děkuju moc, jsi hodná - já nevím, jak na něj zapomenout a pořád na něj nemyslet - což jde opravdu těžko, protože podobný úchvatný exemplář muže jsem ještě nikdy v životě neviděla smile -  celé je to o to peprnější, že on z důvodu své pracovní náplně se mě musí dotýkat, je něco jako můj krejčí (hele fakt to upřesnit nemůžu, to nejde big_smile). Ale milé je, že si můžu užít jeho přítomnosti aspoň takto smile

Stejně nechápu, proč rozum nedokáže potlačit emoce.... je to dost kruté. Děkuju, aspoň jsem se někde vypovídala smile L.

Výjimečnost pramení ze svobody volby

Není tady

#27 19. 3. 2008 19:56

Somaia
Host

Libuško, co jsi za znamení ty? Víš, mužská vodní znamení často bývají velký a komplikovaný oříšek pro ty ženy, které nevědí s jakým "materiálem" mají co do činění.... big_smile Já s nimi přicházím do styku v životě často, je velmi dobré je poznat z hlediska astrologického a to především proto, že jsou vodní znamení vesměs často uzavření introverti a je těžké se jim přiblížit. Jsou komplikované složité osobnosti , se kterými   dobře vychází jen sebe- vědomé a moudré ženy. Na počátku jsem z neznalosti věcí taky napáchala množství chyb..

#28 19. 3. 2008 20:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

A Štíři jsou ještě ke všemu návykoví - až na výjimky - tak bacha vastolt

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#29 19. 3. 2008 21:00

Libuška
♥------

Já mám jedno vodní znamení doma, ale je to extrovert - já sama jsem introvert a mám pro introverty pochopení. Moje varianta vztahu s mužem je jednoznačná:  harmonie, klid, láska, úcta, vstřícnost, něha a pochopení.  Vášně mi určitě cizí nejsou, kdyby byly, určitě bych teď tento problém se Štírem neřešila...

Jak návykoví?

Není tady

#30 19. 3. 2008 21:54

Libuška
♥------

Ještě jsem chtěla dodat, že mám jistý konkrétní důvod proč veřejně nesdělovat jaké jsem znamení: napovím že moje znamení provází nehezká pověst co do přelétavosti, což v mém případě vůbec neplatí, jsem opravdu velice stálý partner. Opravdu ano!!! wink Prosím pochopte, že ten můj štíří problém cítím opravdu jako velmi vážný - kdyby nebyl, netahala bych to tady na světlo. Vaše zkušenosti s tímto fenoménem mi mohou hodně pomoci - když už nic jiného, tak abych se s ním časem dokázala nějak rozumně vyrovnat a pochopit souvislosti (je to první muž Štír v mém životě). Takže ještě jednou moc děkuju za zkušenosti, a za Vᚠnázor a čas... opravdu mi pomůžete, děkuju... L.

Není tady

#31 19. 3. 2008 22:58

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ty tajnůstkářko lol ....jestli jsi Blíženec, tak to tu máme svoje vlákno tongue a nikdo tě za to bít nebude.
Jak návykoví? Nevím.....bývají strašně často fascinující a charismatičtí - člověku se nechce s nimi přerušit styky- tak asi tak nějak. Co se postele týče, mám osobní zkušenost jen s jediným Štírem - ale můžu potvrdit, že na to dodnes i po létech vzpomínám s ohromným gustem tummenupp
jo a mmch - jestli jsi opravdu Blíženec, tak já i ostatní kolegyně v tomto znamení ti můžeme zde veřejně potvrdit, že pověst o přelétavosti nás provází naprosto nespravedlivě....nejsme přelétaví o nic víc, ani méně, než kdokoli jiný. Možná to vzniklo na základě toho, že většina Blíženců snadno a ráda navazuje kontakty; možná proto, že se nenecháváme spoutávat, ani kdyby nás měli umlátit....nevím sama, ale nejspíš se jedná o povrchní a stupidní závěr typu "jsou dvojité znamení=jsou dvojí povahy=jsou neupřimní..." no tak nějak.

Není tady

#32 20. 3. 2008 7:44

Libuška
♥------

Lupina montana: no můžu si za to sama, neměla jsem naznačovat... ale vystihla jsi to moc hezky, tak to skutečně je: "...že se nenecháváme spoutávat, ani kdyby nás měli umlátit..." - svojí svobodu milujeme a protože cítíme plnou odpovědnost za své skutky a rozhodnutí, odmítáme aby nás někdo vlastnil, že? smile

Ovšem vrame se k tématu, co s tím? Nevymýšlet žádné strategie a nechat ten vztah plynout, a pomalu a s citem se k němu přibližovat?

Není tady

#33 20. 3. 2008 8:02

Somaia
Host

.... oddalovat....  big_smile bych navrhovala já... big_smile

#34 20. 3. 2008 10:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

.... oddalovat....  big_smile bych navrhovala já... big_smile

co ceš odvolat, že tě kousnu svým vocáskem štířím?  lol lol lol

Upravil(a) Pisatel (20. 3. 2008 10:18)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#35 20. 3. 2008 10:21

Somaia
Host

Pisateli, tak si to přečti ještě jednou, co jsem napsala jako reakci na poslední Libuščinu větu a nedělej tu zmatek se zámněnou slov big_smile

#36 20. 3. 2008 11:41

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Mně se taky zdá, že raději oddalovat.....já to znám; rozeznᚠjakoukoliv léčku, kterou by se tě kdokoli snažil polapit...žejo? Ale když se rozhodneš sama, že se nechᚠpolapit......smile to je jíná....a to se mi ve spojení se Štírem, zvláště tak charismatickým, jak píšeš, zdá právě nebezpečné. Je to jako brána do něčeho lákavého, žejo? A ty do ní vpluješ dobrovolně, jako rybka do nehybné, otevřené tlamy.....smile

Není tady

#37 20. 3. 2008 12:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisateli, tak si to přečti ještě jednou, co jsem napsala jako reakci na poslední Libuščinu větu a nedělej tu zmatek se zámněnou slov big_smile

Tak oddalovat od štíra to se ti zachtělo no dobrá i tak mám ocásek dlouuuuhejjjjj smile

Není tady

#38 20. 3. 2008 12:13

Libuška
♥------

Dobře, děkuju za rady, milá děvčata - a hezký první jarní den přeju wink L.

Není tady

#39 20. 3. 2008 12:15

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Mně se taky zdá, že raději oddalovat.....já to znám; rozeznᚠjakoukoliv léčku, kterou by se tě kdokoli snažil polapit...žejo? Ale když se rozhodneš sama, že se nechᚠpolapit......smile to je jíná....a to se mi ve spojení se Štírem, zvláště tak charismatickým, jak píšeš, zdá právě nebezpečné. Je to jako brána do něčeho lákavého, žejo? A ty do ní vpluješ dobrovolně, jako rybka do nehybné, otevřené tlamy.....smile

POkjud se oddᚠcharismatickému štírovi /tím nemyslím sebe/ pak je to po sex. stránce nádherné. Jinak doma itálie, i když ona ta itálie je prazvláštní ona je budující.

Není tady

#40 20. 3. 2008 12:16

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Libuška napsal(a):

Dobře, děkuju za rady, milá děvčata - a hezký první jarní den přeju wink L.

Nápodobně tedy nejsem  milé děvče lol jen ten sníh by neměl padat a procha těch petrklíčů a narcisek  zelenné travičky. hjarta big_smile

Není tady

#41 20. 3. 2008 12:22

Libuška
♥------

Milý Štíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, že jsou Štíři až tak introvertní, že se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovšem stejně ti děkuju za radu.

Není tady

#42 20. 3. 2008 12:23

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Tak oddalovat od štíra to se ti zachtělo no dobrá i tak mám ocásek dlouuuuhejjjjj smile

ale utržííítelnej! tonguetongue Nezapomeň, že štír není původem ten členovec, leč ješt(í)erka...no víš přece, jak vylejzaj ti hadi a štíři! Tak to nevylejzaj samosebou potvory s klepítkama, ale ještěřičky smile

Není tady

#43 20. 3. 2008 12:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Libuška napsal(a):

Milý Štíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, že jsou Štíři až tak introvertní, že se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovšem stejně ti děkuju za radu.

Tak jak to píšeš to nebylo míněno. Štíři totiž hodně a dost důsledně milují a dávají lásku na odiv. Lásku ženou přes sex a pokud partner v tom sexu tedy v celé lásce pohoří pak jsou štíři vůči nim jedovatí..
Oni štíři jsou dlouho zavření něž se přesvědčí o tom že je to to pravé a když se otevřou pak jsou hodně zranitelní a když je jim ublíženo pak hodně koušou a čtí jedovaté sliny.
Se štírem se musí pomalu, a když se otevře je to pak prý velmi kouzelné, bohužel zatím mě se tento stav stal na malilnký okamžik jinak jsem uzavřen.

Není tady

#44 20. 3. 2008 12:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Pisatel napsal(a):

ale utržííítelnej! tonguetongue Nezapomeň, že štír není původem ten členovec, leč ješt(í)erka...no víš přece, jak vylejzaj ti hadi a štíři! Tak to nevylejzaj samosebou potvory s klepítkama, ale ještěřičky smile

Tys dneska samý šprým a kulišárna  lol
Ale moje milá to já vím kdo sem smile jsem jedovatej a tak nezdolnej jak on přežiju i atomový výbuch na rozdíl od ještěrky smile
Mám stříknout ti trochu jedu do žil  vissla

Není tady

#45 20. 3. 2008 12:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Libuška napsal(a):

Bacha, Libuško! Se štírem sex není konzumace, ale taková...přírodní tantra, no....a to je další nebezpečí - člověku se to nechce opouštět smile Ale s otvíráním maj fakt problém - jako všichni vodníci, ale štíři jsou jakási....zdravotní policie Zvěrokruhu, od těch opravdu nemůžeš čekat bůhvíjaké "vlání na všechny strany". A mmch - BUDEŠ je respektovat chca-nechca smile Oni mají - zřejmě z titulu své funkce - jakousi přirozenou autoritu (někdy jen autoritativnost ), což je na nich velmi lákavé...ale ve skutečnosti to není až tak horké.
Teď mě napadá, že takový Kozoroh s Asc ve Štíru....to je pane autorita! Jak na první pohled, tak i na všechny ostatní....žejo, Pol? rocklolpussa

Není tady

#46 20. 3. 2008 12:40

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Nevím jak ti mám srozumitelně vysvětlit, že jsem se žádným štírem nic neměla a nemám... o mě se tady nejedná a už vůbec se nejedná o to s kým já se přibližuji ve volných chvílích, případně oddaluji tamtéž lol... jedná se  jen o mou radu Libušce. lol

#47 20. 3. 2008 12:43

Somaia
Host

Libuška napsal(a):

Ano , to si myslíš správně... jsem názoru, že se neotvírají nikomu a pokud se nám to tak jeví, tak je to jen dojem, nic víc. 13. komnata je nedobytná a často o ní nemáme ani tušení, že existuje
Libuško, já mám ASC ve štíru, tudíž jsem částečný štír ve svých projevech a tady ti svatosvatě oznamuji, že do mé 13.-tky nemá  a s největší pravděpodobností nikdo nikdy mít přístup nebude. Možná jestli!!! někdy někdo ... tak  asi terapeut... ale ne partner lol Prostě jsou věci, o nichž vím jen já a nikdy jsem o nich nemluvila.

Upravil(a) Somaia (20. 3. 2008 12:47)

#48 20. 3. 2008 12:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Nevím jak ti mám srozumitelně vysvětlit, že jsem se žádným štírem nic neměla a nemám... o mě se tady nejedná a už vůbec se nejedná o to s kým já se přibližuji ve volných chvílích, případně oddaluji tamtéž lol... jedná se  jen o mou radu Libušce. lol

Tady došlo k nedorozumnění až tak hluboce jsem to nemyslel. Omlouvám se godlike

Není tady

#49 20. 3. 2008 12:54

Libuška
♥------

No vidím že zakopaný pes je zvesela vykopáván - potíž bude v klasické rozdílnosti představ o tom, co je to láska, takže staré rozdíly muž versus žena. Pro muže především sex to jest úžasné prolnutí se ženou po dobu fyzického milování (ale pak už ne, věnuje se práci, sportům a tak), pro zralou moudrou duchovní ženu harmonické splynutí v jednu bytost každou vteřinou jejího života, a to nejen v posteli smile .... a pak si mají ženy s muži rozumět, to prostě nejde .... smile

Není tady

#50 20. 3. 2008 13:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Libuška napsal(a):

No vidím že zakopaný pes je zvesela vykopáván - potíž bude v klasické rozdílnosti představ o tom, co je to láska, takže staré rozdíly muž versus žena. Pro muže především sex to jest úžasné prolnutí se ženou po dobu fyzického milování (ale pak už ne, věnuje se práci, sportům a tak), pro zralou moudrou duchovní ženu harmonické splynutí v jednu bytost každou vteřinou jejího života, a to nejen v posteli smile .... a pak si mají ženy s muži rozumět, to prostě nejde .... smile

Pokud není ten muž moudrý mᚠpravdu. Pokud je moudrý pak i ono jeho zajití na fotbal je lásku k oné duchovní ženě.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí