6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Somaia: Děkuju moc, jsi hodná - já nevím, jak na něj zapomenout a pořád na něj nemyslet - co jde opravdu těko, protoe podobný úchvatný exemplář mue jsem jetě nikdy v ivotě neviděla - celé je to o to peprnějí, e on z důvodu své pracovní náplně se mě musí dotýkat, je něco jako můj krejčí (hele fakt to upřesnit nemůu, to nejde ). Ale milé je, e si můu uít jeho přítomnosti aspoň takto
Stejně nechápu, proč rozum nedokáe potlačit emoce.... je to dost kruté. Děkuju, aspoň jsem se někde vypovídala L.
Není tady
Libuko, co jsi za znamení ty? Ví, muská vodní znamení často bývají velký a komplikovaný oříek pro ty eny, které nevědí s jakým "materiálem" mají co do činění.... Já s nimi přicházím do styku v ivotě často, je velmi dobré je poznat z hlediska astrologického a to předevím proto, e jsou vodní znamení vesměs často uzavření introverti a je těké se jim přiblíit. Jsou komplikované sloité osobnosti , se kterými dobře vychází jen sebe- vědomé a moudré eny. Na počátku jsem z neznalosti věcí taky napáchala mnoství chyb..
A tíři jsou jetě ke vemu návykoví - a na výjimky - tak bacha
Není tady
Já mám jedno vodní znamení doma, ale je to extrovert - já sama jsem introvert a mám pro introverty pochopení. Moje varianta vztahu s muem je jednoznačná: harmonie, klid, láska, úcta, vstřícnost, něha a pochopení. Váně mi určitě cizí nejsou, kdyby byly, určitě bych teď tento problém se tírem neřeila...
Jak návykoví?
Není tady
Jetě jsem chtěla dodat, e mám jistý konkrétní důvod proč veřejně nesdělovat jaké jsem znamení: napovím e moje znamení provází nehezká pověst co do přelétavosti, co v mém případě vůbec neplatí, jsem opravdu velice stálý partner. Opravdu ano!!! Prosím pochopte, e ten můj tíří problém cítím opravdu jako velmi váný - kdyby nebyl, netahala bych to tady na světlo. Vae zkuenosti s tímto fenoménem mi mohou hodně pomoci - kdy u nic jiného, tak abych se s ním časem dokázala nějak rozumně vyrovnat a pochopit souvislosti (je to první mu tír v mém ivotě). Take jetě jednou moc děkuju za zkuenosti, a za Vá názor a čas... opravdu mi pomůete, děkuju... L.
Není tady
Ty tajnůstkářko ....jestli jsi Blíenec, tak to tu máme svoje vlákno a nikdo tě za to bít nebude.
Jak návykoví? Nevím.....bývají straně často fascinující a charismatičtí - člověku se nechce s nimi přeruit styky- tak asi tak nějak. Co se postele týče, mám osobní zkuenost jen s jediným tírem - ale můu potvrdit, e na to dodnes i po létech vzpomínám s ohromným gustem
jo a mmch - jestli jsi opravdu Blíenec, tak já i ostatní kolegyně v tomto znamení ti můeme zde veřejně potvrdit, e pověst o přelétavosti nás provází naprosto nespravedlivě....nejsme přelétaví o nic víc, ani méně, ne kdokoli jiný. Moná to vzniklo na základě toho, e větina Blíenců snadno a ráda navazuje kontakty; moná proto, e se nenecháváme spoutávat, ani kdyby nás měli umlátit....nevím sama, ale nejspí se jedná o povrchní a stupidní závěr typu "jsou dvojité znamení=jsou dvojí povahy=jsou neupřimní..." no tak nějak.
Není tady
Lupina montana: no můu si za to sama, neměla jsem naznačovat... ale vystihla jsi to moc hezky, tak to skutečně je: "...e se nenecháváme spoutávat, ani kdyby nás měli umlátit..." - svojí svobodu milujeme a protoe cítíme plnou odpovědnost za své skutky a rozhodnutí, odmítáme aby nás někdo vlastnil, e?
Ovem vrame se k tématu, co s tím? Nevymýlet ádné strategie a nechat ten vztah plynout, a pomalu a s citem se k němu přibliovat?
Není tady
.... oddalovat.... bych navrhovala já...
Somaia napsal(a):
.... oddalovat.... bych navrhovala já...
co ce odvolat, e tě kousnu svým vocáskem tířím?
Upravil(a) Pisatel (20. 3. 2008 10:18)
Není tady
Pisateli, tak si to přečti jetě jednou, co jsem napsala jako reakci na poslední Libučinu větu a nedělej tu zmatek se zámněnou slov
Mně se taky zdá, e raději oddalovat.....já to znám; rozezná jakoukoliv léčku, kterou by se tě kdokoli snail polapit...ejo? Ale kdy se rozhodne sama, e se nechá polapit...... to je jíná....a to se mi ve spojení se tírem, zvlátě tak charismatickým, jak píe, zdá právě nebezpečné. Je to jako brána do něčeho lákavého, ejo? A ty do ní vpluje dobrovolně, jako rybka do nehybné, otevřené tlamy.....
Není tady
Somaia napsal(a):
Pisateli, tak si to přečti jetě jednou, co jsem napsala jako reakci na poslední Libučinu větu a nedělej tu zmatek se zámněnou slov
Tak oddalovat od tíra to se ti zachtělo no dobrá i tak mám ocásek dlouuuuhejjjjj
Není tady
Dobře, děkuju za rady, milá děvčata - a hezký první jarní den přeju L.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Mně se taky zdá, e raději oddalovat.....já to znám; rozezná jakoukoliv léčku, kterou by se tě kdokoli snail polapit...ejo? Ale kdy se rozhodne sama, e se nechá polapit...... to je jíná....a to se mi ve spojení se tírem, zvlátě tak charismatickým, jak píe, zdá právě nebezpečné. Je to jako brána do něčeho lákavého, ejo? A ty do ní vpluje dobrovolně, jako rybka do nehybné, otevřené tlamy.....
POkjud se oddá charismatickému tírovi /tím nemyslím sebe/ pak je to po sex. stránce nádherné. Jinak doma itálie, i kdy ona ta itálie je prazvlátní ona je budující.
Není tady
Libuka napsal(a):
Dobře, děkuju za rady, milá děvčata - a hezký první jarní den přeju L.
Nápodobně tedy nejsem milé děvče jen ten sníh by neměl padat a procha těch petrklíčů a narcisek zelenné travičky.
Není tady
Milý tíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, e jsou tíři a tak introvertní, e se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovem stejně ti děkuju za radu.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak oddalovat od tíra to se ti zachtělo no dobrá i tak mám ocásek dlouuuuhejjjjj
ale utrííítelnej! Nezapomeň, e tír není původem ten členovec, leč jet(í)erka...no ví přece, jak vylejzaj ti hadi a tíři! Tak to nevylejzaj samosebou potvory s klepítkama, ale jetěřičky
Není tady
Libuka napsal(a):
Milý tíre, byla řeč o lásce (tedy o mezilidském vztahu), ne pouze o sexu jako konzumaci. Nebo si mám myslet, e jsou tíři a tak introvertní, e se nikdy neotevřou vůbec nikomu? Nevěřím....ovem stejně ti děkuju za radu.
Tak jak to píe to nebylo míněno. tíři toti hodně a dost důsledně milují a dávají lásku na odiv. Lásku enou přes sex a pokud partner v tom sexu tedy v celé lásce pohoří pak jsou tíři vůči nim jedovatí..
Oni tíři jsou dlouho zavření ně se přesvědčí o tom e je to to pravé a kdy se otevřou pak jsou hodně zranitelní a kdy je jim ublíeno pak hodně kouou a čtí jedovaté sliny.
Se tírem se musí pomalu, a kdy se otevře je to pak prý velmi kouzelné, bohuel zatím mě se tento stav stal na malilnký okamik jinak jsem uzavřen.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Pisatel napsal(a):
ale utrííítelnej! Nezapomeň, e tír není původem ten členovec, leč jet(í)erka...no ví přece, jak vylejzaj ti hadi a tíři! Tak to nevylejzaj samosebou potvory s klepítkama, ale jetěřičky
Tys dneska samý prým a kuliárna
Ale moje milá to já vím kdo sem jsem jedovatej a tak nezdolnej jak on přeiju i atomový výbuch na rozdíl od jetěrky
Mám stříknout ti trochu jedu do il
Není tady
Libuka napsal(a):
Bacha, Libuko! Se tírem sex není konzumace, ale taková...přírodní tantra, no....a to je dalí nebezpečí - člověku se to nechce opoutět Ale s otvíráním maj fakt problém - jako vichni vodníci, ale tíři jsou jakási....zdravotní policie Zvěrokruhu, od těch opravdu nemůe čekat bůhvíjaké "vlání na vechny strany". A mmch - BUDE je respektovat chca-nechca Oni mají - zřejmě z titulu své funkce - jakousi přirozenou autoritu (někdy jen autoritativnost ), co je na nich velmi lákavé...ale ve skutečnosti to není a tak horké.
Teď mě napadá, e takový Kozoroh s Asc ve tíru....to je pane autorita! Jak na první pohled, tak i na vechny ostatní....ejo, Pol?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Nevím jak ti mám srozumitelně vysvětlit, e jsem se ádným tírem nic neměla a nemám... o mě se tady nejedná a u vůbec se nejedná o to s kým já se přibliuji ve volných chvílích, případně oddaluji tamté ... jedná se jen o mou radu Libuce.
Libuka napsal(a):
Ano , to si myslí správně... jsem názoru, e se neotvírají nikomu a pokud se nám to tak jeví, tak je to jen dojem, nic víc. 13. komnata je nedobytná a často o ní nemáme ani tuení, e existuje
Libuko, já mám ASC ve tíru, tudí jsem částečný tír ve svých projevech a tady ti svatosvatě oznamuji, e do mé 13.-tky nemá a s největí pravděpodobností nikdo nikdy mít přístup nebude. Moná jestli!!! někdy někdo ... tak asi terapeut... ale ne partner Prostě jsou věci, o nich vím jen já a nikdy jsem o nich nemluvila.
Upravil(a) Somaia (20. 3. 2008 12:47)
Somaia napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Somaia napsal(a):
Nevím jak ti mám srozumitelně vysvětlit, e jsem se ádným tírem nic neměla a nemám... o mě se tady nejedná a u vůbec se nejedná o to s kým já se přibliuji ve volných chvílích, případně oddaluji tamté ... jedná se jen o mou radu Libuce.
Tady dolo k nedorozumnění a tak hluboce jsem to nemyslel. Omlouvám se
Není tady
No vidím e zakopaný pes je zvesela vykopáván - potí bude v klasické rozdílnosti představ o tom, co je to láska, take staré rozdíly mu versus ena. Pro mue předevím sex to jest úasné prolnutí se enou po dobu fyzického milování (ale pak u ne, věnuje se práci, sportům a tak), pro zralou moudrou duchovní enu harmonické splynutí v jednu bytost kadou vteřinou jejího ivota, a to nejen v posteli .... a pak si mají eny s mui rozumět, to prostě nejde ....
Není tady
Libuka napsal(a):
No vidím e zakopaný pes je zvesela vykopáván - potí bude v klasické rozdílnosti představ o tom, co je to láska, take staré rozdíly mu versus ena. Pro mue předevím sex to jest úasné prolnutí se enou po dobu fyzického milování (ale pak u ne, věnuje se práci, sportům a tak), pro zralou moudrou duchovní enu harmonické splynutí v jednu bytost kadou vteřinou jejího ivota, a to nejen v posteli .... a pak si mají eny s mui rozumět, to prostě nejde ....
Pokud není ten mu moudrý má pravdu. Pokud je moudrý pak i ono jeho zajití na fotbal je lásku k oné duchovní eně.
Není tady