Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 11. 2007 22:25

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Jak na Štíra

Máte někdo zkušenosti s mužem Štírem?Zamilovala jsem se do Štíra a vše, co se o nich v knihách píše( např. D. Kludská, atd.) naprosto vystihuje jeho povahu. Tajemný, sebevědomý, někdy ovšem plachý, ale to třeba jen zdánlivě, těžko říct. Často schopen dobře mířenou ranou bolestně zranit. Žárlivý, zřejmě též, páč mi neustále předhazuje můj bývalý " idol". V některých okamžicích je ale velice citlivý a hrozně touží po rodině. Často se také obrací k minulosti. Pochopila jsem, že zažil nějaké zklamání, zřejmě ve vztazích, je tedy dost opatrný.Vtipný, bystrý, vnímavý- tím mě totálně dostává a uchvacuje. Hloubka jeho myšlenek je někdy až neuvěřitelná.
Moc se vlastně neznáme, hodně si píšeme, ale vídáme jen zřídka. Tak mi poraďte, jak na něj? Jak si mám vykládat jeho ne vždy adekvátní reakce,mám je hodit za hlavu nebo se trápit?Je mi jasné, že vyvíjet na něj tlak není to pravé ořechové, ale nechat to úplně na něm? Nebo ho trochu popostrčit? Upřímně mu vyjevit, co cítím i za cenu, že mě nějakým nevybíravýn způsobem setne? Poraďte, prosím. Chtěla bych ho mít vedle sebe...

Není tady

#2 17. 11. 2007 23:59

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Re: Jak na Štíra

Nedá se na něj zapomenout... těžko jsem ho získávala, dlouho jsem se ho nemohla vzdát, ač to bylo nutné, byl to alkoholik. Nezkrotný, vzpurný, s vlastními morálními zákony (často proti těm skutečným...), obrovské osobní kouzlo, ale příliš pomstychtivý, často ve mně vzbuzoval nepochopitelný strach, tajemný, stejně jak cítíš ty, s něčím, co z minulosti nese jako křivdu, dluh, nechtěl o tom mluvit. Bylo zarážející, že po delší době, když jsme se sblížili, jsem cítila, jak rád se mi podvolí a chce mě chránit, před všemi, i před nejbližšími...na svůj věk a různá zranění (nevysvětlil odkud), ve velmi dobré kondici, ale úletů k alkoholu se vzdát nechtěl. Miloval pořádek, doma měl vždy až puntičkářsky naklizeno, věci srovnané přesně podle jeho vlastních pravidel, nesmělo se s tím hnout. Často měl pro mne návrhy k řešení problémů aktuálních v té době, která jsem odmítala. Dnes vím, že byly správné... jejich váhu snižovalo, že je pronášel člověk pod vlyvem alkoholu...měl radost, když mě mohl ovládat, a musím přiznat, ráda jsem se nechala. V období, kdy už jsem začínala tlačit na pilua trvat na léčbě, (a věděla jsem, že mě má moc rád a určitým způsobem je na mně závislý), svoji nemoc a chybu nepřipouštěl a k léčbě nechtěl přivolit... když byl právě střízlivý, cítila jsem se s ním velmi dobře, jakoby posiloval moji "ženskost", cítila jsem se jako královna vedle krále (byl krásný). Velmi jsem ho chtěla a musela jsem se ho vzdát... bylo to moc těžké... pořád za mnou chodí, je to už čtyři roky, jednou za čas přijde, opilý, třeba v noci, zvoní, vzbudí celý dům, je mu to jedno... (a mně možná taky), protože já vždy jdu dolů za ním, chvilku s nim mluvim, pokusim se odmylset si ten chlast, co z něj táhne a na pár chvil se zase cítím královnou... myslím, že s timhle člověkem se naprosto nedá hnout, zůstane svůj a neustoupí ani o píď, buď ho miluješ, jak je, nebo ho nedostaneš... já nevim, až jednou přestane chodit, asi mi bude chybět... hjarta

Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 0:03)

Není tady

#3 18. 11. 2007 9:20

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Romana.P napsal(a):

Máte někdo zkušenosti s mužem Štírem?Zamilovala jsem se do Štíra a vše, co se o nich v knihách píše( např. D. Kludská, atd.) naprosto vystihuje jeho povahu. Tajemný, sebevědomý, někdy ovšem plachý, ale to třeba jen zdánlivě, těžko říct. Často schopen dobře mířenou ranou bolestně zranit. Žárlivý, zřejmě též, páč mi neustále předhazuje můj bývalý " idol". V některých okamžicích je ale velice citlivý a hrozně touží po rodině. Často se také obrací k minulosti. Pochopila jsem, že zažil nějaké zklamání, zřejmě ve vztazích, je tedy dost opatrný.Vtipný, bystrý, vnímavý- tím mě totálně dostává a uchvacuje. Hloubka jeho myšlenek je někdy až neuvěřitelná.
Moc se vlastně neznáme, hodně si píšeme, ale vídáme jen zřídka. Tak mi poraďte, jak na něj? Jak si mám vykládat jeho ne vždy adekvátní reakce,mám je hodit za hlavu nebo se trápit?Je mi jasné, že vyvíjet na něj tlak není to pravé ořechové, ale nechat to úplně na něm? Nebo ho trochu popostrčit? Upřímně mu vyjevit, co cítím i za cenu, že mě nějakým nevybíravýn způsobem setne? Poraďte, prosím. Chtěla bych ho mít vedle sebe...

Romano, Štír je velmi zvláštní osobnost, který když se zamiluje, velmi těžko poté zapomíná. Znám případ muže Štíra, kterého jeho děvče pustilo po delší známosti těsně před svatbou k vodě a on od té doby nemohl zapomenout, stále ji nosil v srdci a ač je to již 30 let, znovu se nezamiloval ani neoženil.
Ptᚠse, jak na Štíra. Řeknu ti to asi takhle - iniciativu budeš muset převzít ty. Klidně mu narovinu řekni, že ho miluješ a vášnivě ho polib, či mu to napiš, bude z toho paf a v ten moment se mu dostaneš pod ochranný krunýř, kterým obrnil vlastní city. Štír nemá rád pocit, že si s ním někdo pohrává, potřebuje mít ve věcech jasno, aby se podle toho mohl zařídit. Jsi-li mu alespoň trochu sympatická, bude za tvou upřímnost rád a v myšlenkách se tebou začne zaobírat jako s potenciální partnerkou. Teď si tě drží dál od těla, protože se prostě bojí, že by mohl být zraněný, kdyby on sám ti vyjevil své city. Případné odmítnutí by jeho hrdost velmi těžce nesla.
PS: Viktorka napsala velmi dobře, že s tímto mužem se nedá hnout. Ano, je svůj a buď ho budeš milovat takového, jaký je (v žádném případě nečekej, že se nějak změní, ikdyž tomu budeš věnovat obrovské úsilí), nebo ti jeho náladovost brzypoleze krkem a pak je lepší si s takovým mužem nic nezačínat. Buďto ho bez výhrad přijmeš takového, jakým je, nebo ho raději z myšlenek vypuď ihned. Ochráníš tak sebe i jeho před citovým zklamáním, které však muž Štír velmi těžko rozdejchává a nosí to pak v sobě jako hlubokou stopu po dlouhé roky.

Není tady

#4 18. 11. 2007 9:43

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Jo,jo, ten jeho jedovatý vocas je pořád ve střehu, přitahuje (až magicky) a děsí zároveň...
Nemysli si, že když na tvé jednání nereaguje hned, že tě ignoruje. Je to jenom momentální zdání, věci, které se ho týkají, nosí v sobě, a vrací se k nim později, někdy až za hodně dlouhý čas, jakoby odpověď (reakce), uvázla někde v prostoru... a myslím, že je rád, když si vzpomeneš, ty sama musíš reagovat ihned (má velmi rád emotivní jednání...) a ocenit, že onu záležitost měl tak dlouho v paměti..., je to fakt složité, pochopit ho (to snad ani plně nelze, myslím, že to nechce a nedovolí - nikdy se nenechá zcela "odhalit", prostě on tobě se neodevzdá, ale ty jemu klidně můžeš, bude rád, myslím, že rád má partnera pod kontrolou...)...

...mno, Ela mě vyděsila a potěšila zároveň... s tou jeho vytrvalostí, měla jsem pocit, že v závislosti na mně je to jako když jsme byli spolu, pořád se ke mně chová, jako bychom byli pár, ač musí vědět, že nejsme (řekla jsem jasně: buď já, nebo chlast...), vybral si chlast, tož aby možnost, že se z toho jednou dostane, taky "neuvázla někde v prostoru"...

Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 9:44)

Není tady

#5 18. 11. 2007 10:43

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Jsem moc ráda, že jsou i ostatní schopni vnímat vyjímečnost štíří povahy. Moc se s ním neznáme. Komunikujeme spolu na chatu, veřejném, a spolu s námi ještě dvě slečny, kterým viditelně taky není ukradený. Myslím, že je blažený, protože to moc dobře vnímá, jak jde na dračku. Nijak přímo se tam nikdo k tomu nevyjadřuje, spíš je to zjevné z některých reakcí, hrajeme vlastně takovou hru o čtyřech kamarádech, kteří se dobře baví. A uznávám, že opravdu dobře:-) Poprvé jsem ho vyzvala k setkání, to ještě nevědel, kdo jsem. Podruhé už ano. Potřetí to nevyšlo, ale to pochopil, že nejsem sama. Při osobním setkání je takový nesvůj, milý, pozorný, ohleduplný. Když píše, nemá problém být totálně netaktní až bezcitný. Vypráví například úplně bezostyšně o svych bývalých a přiznává, že by mu vlastřně nevadilo s nimi dál žít a mít s nimi rodinu..apod. Mám z toho sice pocit, že se tím spíš baví a libuje si v tom. Zachovávám dekorum, ale mnohdy je to pro mě na hranici úsilí, protože jsem Střelec, a ti všechno hrozně prožívají. Víc cítí, než myslí. Tak nevím. Také ta moje věčná iniciativa mi je trochu proti mysli, ale je fakt, že zase netoužím po tom, aby mě dobýval, to není mé střelecké povaze vlastní. Je fakt, že když jsem ho otevřeně vyzvala, dělal vofuky, jak má program a jak mu vlastně není moc dobře, během dne se mu už plán změnil, k večeru se mu udělalo šla s někým jiným a že s tím nic nenadělá..apod. Ale třeba to byla jen náhoda, nevim. Takže myslíte vyjevit otevřeně city, napsat a děj se vůle boží? I když mě považuje jen za kamarádku? A dál ho vyzývat k setkání?

Není tady

#6 18. 11. 2007 10:59

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, zapoměla jsem, asi schválně, ptz. mě to šíleně mučilo, jsem "závislá panna"... NIKDY nedodržuje své sliby (to jsou ty vlastní zákony...), často se na kdeco vymlouvá, (jiné schůzky, jiné povinnosti, práce...), nejdřív jsem si to všechno chtěla ověřovat, ale pochopila jsem, že je to zbytečné... prostě on přichází a odchází, kdy chce on, tvým požadavkům a potřebám se nepodřídí,... ale přijde, věř, a možná tě neskonale miluje, žádné jiné povinnosti nemá, ale prostě když se JEMU nechce, tak nic pro tebe neudělá a že to neumí takhle otevřeně říct (a uhájit), vymyslí si ty jiné věci... je to divné, ale je to tak. Zřejmě to souvisí s mužskou ješitností, kterou by asi za těchhle podmínek nedokázal uhájit... pravděpodobně podvědomě cítí, že tě nějak tim uvádí do rozpaků, pochybností, ale v té jeho "podstatě" naprosté svobody, kterou si taky chrání svým výhružněpřipraveným jedem v ocásku, mu je to asi jedno, a tvá nejistota ho netrápí, naopak, je mu příjemná, vidí totiž, že tě ovládá...

Co s tím? Tož vlastní soukromí, zájmy, cosi osobního, kde on "není", a čekat ve střehu, abys byla, až on si přijde, nachystaná okamžitě přijímat tu nádheru, kterou on třímá v náručí a hrdě ti ji nabízí...

Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 11:02)

Není tady

#7 18. 11. 2007 11:05

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Vidím, že jsi odbornice na slovo vzatá:-) Píšeš o tom moc krásně:-) Takže mám pokračovat a všechna ušknutí brát s rezervou?

Není tady

#8 18. 11. 2007 12:49

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, myslím, že kdyby s tebou být nechtěl, nepřišel by, já nevim, jak odchází, nesmířil se s tim, že jsem řekla, co jsem řekla, tedy DOST,... kdyby nepil, asi bychom byli spolu, možná..., aj za cenu všeho, co mi vadilo, vím, že bych se s tím smířila, ptz byl moc atraktivní...
...měla jsem v tu dobu hodně energie, chuti do života, probouzel ve mně umělecké sklony, a na všechny klady, které ve mně vyvolal a byly viditelné, byl moc hrdý...,
   Víš, děkuju ti, ty vzpomínky jsou pro mě moc příjemné...dlouho tady nebyl...

Není tady

#9 18. 11. 2007 12:54

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Víš, zaplavila mě teď nějaká vlna melancholie, jak to tady všechno čtu.. čím víc se o něm dozvídám, tím víc po něm toužím, až mě to svírá...a to spolu žádný milostný vztah nemáme...co mě asi čeká:-)

Není tady

#10 18. 11. 2007 12:59

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Čekání, promyšlená a citlivá strategie a jestli chceš, pojď do mailu...

Není tady

#11 28. 2. 2008 14:08

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

Romana.P napsal(a):

Já jsem sama Štírka a musím říct, že s chlapem Štírem jsem si tedy nikdy nepadla do oka. Narazila jsem na takové, co jim rozhodně nechybí sebevědomí a jsou si sami sebou (dle mého) až příliš jistí... Podle mne ho nejvíce zaujme žena, kterou musí dlouho dobývat. Být s ním, povídat, vyjádřit pochopení i to, že je ti s ním fajn, ale na druhou stranu mu nedat pocítit, že on je ten, na kterého čekáš, že je to on, kterému se jinej nevyrovná.

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#12 28. 2. 2008 14:29

Jiulka.M
♥------
Místo: Valašské království

Chlapi štíři prý rádi loví v cizích vodách. To mi také potvrdila kamarádka, která má již dospělého syna štíra hmm

Není tady

#13 28. 2. 2008 14:31

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jiulka.M napsal(a):

Chlapi štíři prý rádi loví v cizích vodách. To mi také potvrdila kamarádka, která má již dospělého syna štíra hmm

Hajzlové dumbom big_smile

Není tady

#14 28. 2. 2008 15:06

Jiulka.M
♥------

Ale tak si to neber big_smile a big_smile To já mám "přelétavého nestálého" blížence a ejhle - je věrnost sama i když třeba rád poflirtuje gloria

Není tady

#15 28. 2. 2008 15:08

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nemám štíra ale berana a to je teprve neco, ale radeji beran a stir, nez stir se stirem lol

Není tady

#16 28. 2. 2008 15:28

Jiulka.M
♥------

Taky jsem měla berana yikes a yikes tak vím roll
Jenže beran je ohnivec a ještě k tomu s Marsem v beranu!!! A býček potřebuje něžnosti a pohodu grater tak se stalo, že si býček postavil hlavičku a všichni se divili va

Není tady

#17 2. 3. 2008 14:25

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Romčo, nepostřehla jsem, v jakém znamení jsi Ty a jaké jeho adekvátní reakce mᚠna mysli.
Jak se tu už psalo - souhlasila bych s tím, že je velmi hodný, citlivý, vnímavý (Štíři prý mají rentgenové oči - tím se myslí, že dokážou dost věcí odhadnout a spoustě věcí přijít na podstatu), udržuje si své tajemství až skoro za každou cenu. Ale že by se s ním nedalo hnout, to nevím, myslím, že dalo. Domnívám se, že potřebuje ke svému životu hodně upřímnosti a taky tak trošku samostatnou partnerku, které ovšem rád pomůže, když je nutno.
Manžel je ve Štíru ( i když ne úplně čistokrevný) big_smile, známe se 24 let, nikdy jsem ho neviděla flirtovat, i když rád pokecá s každým. Frajersky předváděné vtípky a ochota pomoci ženám, to jistě (i když pak nad jejich neschopností doma otočí oči). Ale nikdy neměl zájem někam jít beze mě, nikdy jsme neřešili nějaké jeho úlety (to spíš přehnaný obdiv jedné jeho podřízené k němu, který už hraničil se slušností vůči mně, tudíž jí dal výpověď), když slíbil, tak to i udělal. A vzhledem k předpokládané absenci flirtu nebo dobývání Štíra Ti můžu říct, že na Tvém místě bych mu sdělila na rovinu, co k němu cítíš. Nemyslím si totiž, že by ocenil nějaké hrátky na schovku. On Tě totiž sám dobývá už možná tím, že Ti vůbec odepíše.

Není tady

#18 2. 3. 2008 16:41

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem štír.
Mívám potíže s tím, abych neříkala věci natvrdo, jak si to myslím.
Nemám moc přátel ., jen několik, kterým můžu říct téměř vše.  Snad mě mají rádi takovou , jaká jsem, jako já je.
Když mám někoho ráda, potřebuji, aby to byl vztah hodně těsný a důvěrný. A to i v přátelství. Ty reng. oči to potřebují..
Když mi někdo nevyhovuje, nebo mi šlápne na kuří oko, pak to se mnou nemá jednoduché. Jestliže jsem měla partnera, ostatní muži jako by ani nebyli. Neměla jsem potřebu ani flirtovat.

Můj syn je taky štír. S holkama to taky neměl jednoduché. Když má vztah, žádná jiná ho nezajímá. Je mu přes třicet a dosud to tak bylo.
Jak píše Tecila, žádné hry na schovky moc  na štíra neplatí. Diplomacie je nutná u každého chlapa, ale dělat z něho  blbce   je hodně odvážná hra.
Další věc je to, že jsme ovlivněni hromadou dalších faktorů, takže na nás bude pasovat jen velmi málo z charakteristiky našeho  znamení.

Není tady

#19 2. 3. 2008 16:47

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

A ještě
Jiulko, taky jsem mívala ráda něžnosti. Většinou jsem je rozdávala. Nějak jsem nepotřebovala, aby mě někdo půl hodiny  hladil záda, či nohy.
Nedávno jsem o tom mluvila s jinou štírkou, ta je zase vyložený příjemce těchto projevů.  Některé naše potřeby asi nemají spojitost se znamením.

Není tady

#20 2. 3. 2008 17:52

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem Střelec,ale celá Heluška:fuck:

P.S. Proč mi nejdou smajlíci?

Upravil(a) Vladena (2. 3. 2008 17:54)

Není tady

#21 2. 3. 2008 20:16

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Vladena napsal(a):

Já jsem Střelec,ale celá Heluška:fuck:

P.S. Proč mi nejdou smajlíci?

protože se ta dvojtečka dotýká těsně posledního písmenka. př.: ahoj:cool:   ahoj cool

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#22 2. 3. 2008 22:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jak říká Heluška (ostatně to musí vědět nejlíp smile )
Já měla štíra tátu a mám štírku dceru a FAKT bych je nezkoušela obalamutit....ne že by to nešlo, ale nestojí to za to stolt
Ale měla jsem taky štíra tchána a ten naopak blamucení přímo...no ne vyžadoval, ale nic jiného na něj nefungovalo - jenže to byl velmi netypický štír.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#23 3. 3. 2008 2:48

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Děkuji hjarta

Není tady

#24 19. 3. 2008 14:20

Libuška
♥------

Ahoj, toto fórum mě opravdu zaujalo, hned řeknu proč. Zamilovala jsem se do muže Štíra nepředstavitelným způsobem, asi měsíc jsem pořádně nemohla jíst a asi dva měsíce jsem každou noc od tří od rána nespala. Nikdy se mi to ještě nestalo, a to jsem už na světe víc jak 40 let. On byl ze začátku prokazatelně zamilovaný, ale teď už je klidnější. Je to už půl roku co jsme se seznámili, občas se vídáme, ale zatím to nikam nevede. Vycházíme spolu velmi hezky, ale jinak se nestýkáme: dejme tomu, je to pouze cosi jako pracovní vztah. Bohužel, nemohu uvádět podrobnosti, musím chránit soukromí. Pravdou ale je, že mě to psychicky dost ničí, a začínám být v koncích. Hlava říká nemysli na něj (musíš zapomenout), a srdce šílí. Podotýkám, že oba máme svoje rodiny. Holky, nemáte nějakou šikovnou radu? Kdyžtak dík, L.

Výjimečnost pramení ze svobody volby

Není tady

#25 19. 3. 2008 14:40

Somaia
Host

Libuško, nechceš uvádět podrobnosti, ale chtěla bys šikovnou radu.... big_smile
Na základě toho, že máte zřejmě oba svoje  fungující  a funkční rodiny, tak bych to nechala nevést nikam až do úplného ztracena... big_smile
Mohlo by se ti stát, že by ti ten vášnivý štír opravdu vstoupil do života se svými temnými emocemi , převrátil ti ho naruby a zase z něj v poklidu vystoupil. Vzhledem k tomu, jak píšeš a vyjadřuješ se, z toho usuzuji, že nebudeš den správný typ ženy , který by to ustál s nohama pevně na zemi, bezbolestně a bez následků jen jako nezávazný flirt.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí