6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte někdo zkuenosti s muem tírem?Zamilovala jsem se do tíra a ve, co se o nich v knihách píe( např. D. Kludská, atd.) naprosto vystihuje jeho povahu. Tajemný, sebevědomý, někdy ovem plachý, ale to třeba jen zdánlivě, těko říct. Často schopen dobře mířenou ranou bolestně zranit. árlivý, zřejmě té, páč mi neustále předhazuje můj bývalý " idol". V některých okamicích je ale velice citlivý a hrozně touí po rodině. Často se také obrací k minulosti. Pochopila jsem, e zail nějaké zklamání, zřejmě ve vztazích, je tedy dost opatrný.Vtipný, bystrý, vnímavý- tím mě totálně dostává a uchvacuje. Hloubka jeho mylenek je někdy a neuvěřitelná.
Moc se vlastně neznáme, hodně si píeme, ale vídáme jen zřídka. Tak mi poraďte, jak na něj? Jak si mám vykládat jeho ne vdy adekvátní reakce,mám je hodit za hlavu nebo se trápit?Je mi jasné, e vyvíjet na něj tlak není to pravé ořechové, ale nechat to úplně na něm? Nebo ho trochu popostrčit? Upřímně mu vyjevit, co cítím i za cenu, e mě nějakým nevybíravýn způsobem setne? Poraďte, prosím. Chtěla bych ho mít vedle sebe...
Není tady
Nedá se na něj zapomenout... těko jsem ho získávala, dlouho jsem se ho nemohla vzdát, ač to bylo nutné, byl to alkoholik. Nezkrotný, vzpurný, s vlastními morálními zákony (často proti těm skutečným...), obrovské osobní kouzlo, ale příli pomstychtivý, často ve mně vzbuzoval nepochopitelný strach, tajemný, stejně jak cítí ty, s něčím, co z minulosti nese jako křivdu, dluh, nechtěl o tom mluvit. Bylo zaráející, e po delí době, kdy jsme se sblíili, jsem cítila, jak rád se mi podvolí a chce mě chránit, před vemi, i před nejbliími...na svůj věk a různá zranění (nevysvětlil odkud), ve velmi dobré kondici, ale úletů k alkoholu se vzdát nechtěl. Miloval pořádek, doma měl vdy a puntičkářsky naklizeno, věci srovnané přesně podle jeho vlastních pravidel, nesmělo se s tím hnout. Často měl pro mne návrhy k řeení problémů aktuálních v té době, která jsem odmítala. Dnes vím, e byly správné... jejich váhu sniovalo, e je pronáel člověk pod vlyvem alkoholu...měl radost, kdy mě mohl ovládat, a musím přiznat, ráda jsem se nechala. V období, kdy u jsem začínala tlačit na pilua trvat na léčbě, (a věděla jsem, e mě má moc rád a určitým způsobem je na mně závislý), svoji nemoc a chybu nepřipoutěl a k léčbě nechtěl přivolit... kdy byl právě střízlivý, cítila jsem se s ním velmi dobře, jakoby posiloval moji "enskost", cítila jsem se jako královna vedle krále (byl krásný). Velmi jsem ho chtěla a musela jsem se ho vzdát... bylo to moc těké... pořád za mnou chodí, je to u čtyři roky, jednou za čas přijde, opilý, třeba v noci, zvoní, vzbudí celý dům, je mu to jedno... (a mně moná taky), protoe já vdy jdu dolů za ním, chvilku s nim mluvim, pokusim se odmylset si ten chlast, co z něj táhne a na pár chvil se zase cítím královnou... myslím, e s timhle člověkem se naprosto nedá hnout, zůstane svůj a neustoupí ani o píď, buď ho miluje, jak je, nebo ho nedostane... já nevim, a jednou přestane chodit, asi mi bude chybět...
Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 0:03)
Není tady
Romana.P napsal(a):
Máte někdo zkuenosti s muem tírem?Zamilovala jsem se do tíra a ve, co se o nich v knihách píe( např. D. Kludská, atd.) naprosto vystihuje jeho povahu. Tajemný, sebevědomý, někdy ovem plachý, ale to třeba jen zdánlivě, těko říct. Často schopen dobře mířenou ranou bolestně zranit. árlivý, zřejmě té, páč mi neustále předhazuje můj bývalý " idol". V některých okamicích je ale velice citlivý a hrozně touí po rodině. Často se také obrací k minulosti. Pochopila jsem, e zail nějaké zklamání, zřejmě ve vztazích, je tedy dost opatrný.Vtipný, bystrý, vnímavý- tím mě totálně dostává a uchvacuje. Hloubka jeho mylenek je někdy a neuvěřitelná.
Moc se vlastně neznáme, hodně si píeme, ale vídáme jen zřídka. Tak mi poraďte, jak na něj? Jak si mám vykládat jeho ne vdy adekvátní reakce,mám je hodit za hlavu nebo se trápit?Je mi jasné, e vyvíjet na něj tlak není to pravé ořechové, ale nechat to úplně na něm? Nebo ho trochu popostrčit? Upřímně mu vyjevit, co cítím i za cenu, e mě nějakým nevybíravýn způsobem setne? Poraďte, prosím. Chtěla bych ho mít vedle sebe...
Romano, tír je velmi zvlátní osobnost, který kdy se zamiluje, velmi těko poté zapomíná. Znám případ mue tíra, kterého jeho děvče pustilo po delí známosti těsně před svatbou k vodě a on od té doby nemohl zapomenout, stále ji nosil v srdci a ač je to ji 30 let, znovu se nezamiloval ani neoenil.
Ptá se, jak na tíra. Řeknu ti to asi takhle - iniciativu bude muset převzít ty. Klidně mu narovinu řekni, e ho miluje a vánivě ho polib, či mu to napi, bude z toho paf a v ten moment se mu dostane pod ochranný krunýř, kterým obrnil vlastní city. tír nemá rád pocit, e si s ním někdo pohrává, potřebuje mít ve věcech jasno, aby se podle toho mohl zařídit. Jsi-li mu alespoň trochu sympatická, bude za tvou upřímnost rád a v mylenkách se tebou začne zaobírat jako s potenciální partnerkou. Teď si tě drí dál od těla, protoe se prostě bojí, e by mohl být zraněný, kdyby on sám ti vyjevil své city. Případné odmítnutí by jeho hrdost velmi těce nesla.
PS: Viktorka napsala velmi dobře, e s tímto muem se nedá hnout. Ano, je svůj a buď ho bude milovat takového, jaký je (v ádném případě nečekej, e se nějak změní, ikdy tomu bude věnovat obrovské úsilí), nebo ti jeho náladovost brzypoleze krkem a pak je lepí si s takovým muem nic nezačínat. Buďto ho bez výhrad přijme takového, jakým je, nebo ho raději z mylenek vypuď ihned. Ochrání tak sebe i jeho před citovým zklamáním, které vak mu tír velmi těko rozdejchává a nosí to pak v sobě jako hlubokou stopu po dlouhé roky.
Není tady
Jo,jo, ten jeho jedovatý vocas je pořád ve střehu, přitahuje (a magicky) a děsí zároveň...
Nemysli si, e kdy na tvé jednání nereaguje hned, e tě ignoruje. Je to jenom momentální zdání, věci, které se ho týkají, nosí v sobě, a vrací se k nim později, někdy a za hodně dlouhý čas, jakoby odpověď (reakce), uvázla někde v prostoru... a myslím, e je rád, kdy si vzpomene, ty sama musí reagovat ihned (má velmi rád emotivní jednání...) a ocenit, e onu záleitost měl tak dlouho v paměti..., je to fakt sloité, pochopit ho (to snad ani plně nelze, myslím, e to nechce a nedovolí - nikdy se nenechá zcela "odhalit", prostě on tobě se neodevzdá, ale ty jemu klidně můe, bude rád, myslím, e rád má partnera pod kontrolou...)...
...mno, Ela mě vyděsila a potěila zároveň... s tou jeho vytrvalostí, měla jsem pocit, e v závislosti na mně je to jako kdy jsme byli spolu, pořád se ke mně chová, jako bychom byli pár, ač musí vědět, e nejsme (řekla jsem jasně: buď já, nebo chlast...), vybral si chlast, to aby monost, e se z toho jednou dostane, taky "neuvázla někde v prostoru"...
Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 9:44)
Není tady
Jsem moc ráda, e jsou i ostatní schopni vnímat vyjímečnost tíří povahy. Moc se s ním neznáme. Komunikujeme spolu na chatu, veřejném, a spolu s námi jetě dvě slečny, kterým viditelně taky není ukradený. Myslím, e je blaený, protoe to moc dobře vnímá, jak jde na dračku. Nijak přímo se tam nikdo k tomu nevyjadřuje, spí je to zjevné z některých reakcí, hrajeme vlastně takovou hru o čtyřech kamarádech, kteří se dobře baví. A uznávám, e opravdu dobře:-) Poprvé jsem ho vyzvala k setkání, to jetě nevědel, kdo jsem. Podruhé u ano. Potřetí to nevylo, ale to pochopil, e nejsem sama. Při osobním setkání je takový nesvůj, milý, pozorný, ohleduplný. Kdy píe, nemá problém být totálně netaktní a bezcitný. Vypráví například úplně bezostyně o svych bývalých a přiznává, e by mu vlastřně nevadilo s nimi dál ít a mít s nimi rodinu..apod. Mám z toho sice pocit, e se tím spí baví a libuje si v tom. Zachovávám dekorum, ale mnohdy je to pro mě na hranici úsilí, protoe jsem Střelec, a ti vechno hrozně proívají. Víc cítí, ne myslí. Tak nevím. Také ta moje věčná iniciativa mi je trochu proti mysli, ale je fakt, e zase netouím po tom, aby mě dobýval, to není mé střelecké povaze vlastní. Je fakt, e kdy jsem ho otevřeně vyzvala, dělal vofuky, jak má program a jak mu vlastně není moc dobře, během dne se mu u plán změnil, k večeru se mu udělalo la s někým jiným a e s tím nic nenadělá..apod. Ale třeba to byla jen náhoda, nevim. Take myslíte vyjevit otevřeně city, napsat a děj se vůle boí? I kdy mě povauje jen za kamarádku? A dál ho vyzývat k setkání?
Není tady
Jo, zapoměla jsem, asi schválně, ptz. mě to íleně mučilo, jsem "závislá panna"... NIKDY nedodruje své sliby (to jsou ty vlastní zákony...), často se na kdeco vymlouvá, (jiné schůzky, jiné povinnosti, práce...), nejdřív jsem si to vechno chtěla ověřovat, ale pochopila jsem, e je to zbytečné... prostě on přichází a odchází, kdy chce on, tvým poadavkům a potřebám se nepodřídí,... ale přijde, věř, a moná tě neskonale miluje, ádné jiné povinnosti nemá, ale prostě kdy se JEMU nechce, tak nic pro tebe neudělá a e to neumí takhle otevřeně říct (a uhájit), vymyslí si ty jiné věci... je to divné, ale je to tak. Zřejmě to souvisí s muskou jeitností, kterou by asi za těchhle podmínek nedokázal uhájit... pravděpodobně podvědomě cítí, e tě nějak tim uvádí do rozpaků, pochybností, ale v té jeho "podstatě" naprosté svobody, kterou si taky chrání svým výhruněpřipraveným jedem v ocásku, mu je to asi jedno, a tvá nejistota ho netrápí, naopak, je mu příjemná, vidí toti, e tě ovládá...
Co s tím? To vlastní soukromí, zájmy, cosi osobního, kde on "není", a čekat ve střehu, abys byla, a on si přijde, nachystaná okamitě přijímat tu nádheru, kterou on třímá v náručí a hrdě ti ji nabízí...
Upravil(a) ViktorkaLove (18. 11. 2007 11:02)
Není tady
Vidím, e jsi odbornice na slovo vzatá:-) Píe o tom moc krásně:-) Take mám pokračovat a vechna uknutí brát s rezervou?
Není tady
Jo, myslím, e kdyby s tebou být nechtěl, nepřiel by, já nevim, jak odchází, nesmířil se s tim, e jsem řekla, co jsem řekla, tedy DOST,... kdyby nepil, asi bychom byli spolu, moná..., aj za cenu veho, co mi vadilo, vím, e bych se s tím smířila, ptz byl moc atraktivní...
...měla jsem v tu dobu hodně energie, chuti do ivota, probouzel ve mně umělecké sklony, a na vechny klady, které ve mně vyvolal a byly viditelné, byl moc hrdý...,
Ví, děkuju ti, ty vzpomínky jsou pro mě moc příjemné...dlouho tady nebyl...
Není tady
Ví, zaplavila mě teď nějaká vlna melancholie, jak to tady vechno čtu.. čím víc se o něm dozvídám, tím víc po něm touím, a mě to svírá...a to spolu ádný milostný vztah nemáme...co mě asi čeká:-)
Není tady
Čekání, promylená a citlivá strategie a jestli chce, pojď do mailu...
Není tady
Romana.P napsal(a):
Já jsem sama tírka a musím říct, e s chlapem tírem jsem si tedy nikdy nepadla do oka. Narazila jsem na takové, co jim rozhodně nechybí sebevědomí a jsou si sami sebou (dle mého) a příli jistí... Podle mne ho nejvíce zaujme ena, kterou musí dlouho dobývat. Být s ním, povídat, vyjádřit pochopení i to, e je ti s ním fajn, ale na druhou stranu mu nedat pocítit, e on je ten, na kterého čeká, e je to on, kterému se jinej nevyrovná.
Není tady
Chlapi tíři prý rádi loví v cizích vodách. To mi také potvrdila kamarádka, která má ji dospělého syna tíra
Není tady
Ale tak si to neber a To já mám "přelétavého nestálého" blíence a ejhle - je věrnost sama i kdy třeba rád poflirtuje
Není tady
Taky jsem měla berana a tak vím
Jene beran je ohnivec a jetě k tomu s Marsem v beranu!!! A býček potřebuje něnosti a pohodu tak se stalo, e si býček postavil hlavičku a vichni se divili
Není tady
Romčo, nepostřehla jsem, v jakém znamení jsi Ty a jaké jeho adekvátní reakce má na mysli.
Jak se tu u psalo - souhlasila bych s tím, e je velmi hodný, citlivý, vnímavý (tíři prý mají rentgenové oči - tím se myslí, e dokáou dost věcí odhadnout a spoustě věcí přijít na podstatu), udruje si své tajemství a skoro za kadou cenu. Ale e by se s ním nedalo hnout, to nevím, myslím, e dalo. Domnívám se, e potřebuje ke svému ivotu hodně upřímnosti a taky tak troku samostatnou partnerku, které ovem rád pomůe, kdy je nutno.
Manel je ve tíru ( i kdy ne úplně čistokrevný) , známe se 24 let, nikdy jsem ho neviděla flirtovat, i kdy rád pokecá s kadým. Frajersky předváděné vtípky a ochota pomoci enám, to jistě (i kdy pak nad jejich neschopností doma otočí oči). Ale nikdy neměl zájem někam jít beze mě, nikdy jsme neřeili nějaké jeho úlety (to spí přehnaný obdiv jedné jeho podřízené k němu, který u hraničil se sluností vůči mně, tudí jí dal výpověď), kdy slíbil, tak to i udělal. A vzhledem k předpokládané absenci flirtu nebo dobývání tíra Ti můu říct, e na Tvém místě bych mu sdělila na rovinu, co k němu cítí. Nemyslím si toti, e by ocenil nějaké hrátky na schovku. On Tě toti sám dobývá u moná tím, e Ti vůbec odepíe.
Není tady
Já jsem tír.
Mívám potíe s tím, abych neříkala věci natvrdo, jak si to myslím.
Nemám moc přátel ., jen několik, kterým můu říct téměř ve. Snad mě mají rádi takovou , jaká jsem, jako já je.
Kdy mám někoho ráda, potřebuji, aby to byl vztah hodně těsný a důvěrný. A to i v přátelství. Ty reng. oči to potřebují..
Kdy mi někdo nevyhovuje, nebo mi lápne na kuří oko, pak to se mnou nemá jednoduché. Jestlie jsem měla partnera, ostatní mui jako by ani nebyli. Neměla jsem potřebu ani flirtovat.
Můj syn je taky tír. S holkama to taky neměl jednoduché. Kdy má vztah, ádná jiná ho nezajímá. Je mu přes třicet a dosud to tak bylo.
Jak píe Tecila, ádné hry na schovky moc na tíra neplatí. Diplomacie je nutná u kadého chlapa, ale dělat z něho blbce je hodně odváná hra.
Dalí věc je to, e jsme ovlivněni hromadou dalích faktorů, take na nás bude pasovat jen velmi málo z charakteristiky naeho znamení.
Není tady
A jetě
Jiulko, taky jsem mívala ráda něnosti. Větinou jsem je rozdávala. Nějak jsem nepotřebovala, aby mě někdo půl hodiny hladil záda, či nohy.
Nedávno jsem o tom mluvila s jinou tírkou, ta je zase vyloený příjemce těchto projevů. Některé nae potřeby asi nemají spojitost se znamením.
Není tady
Já jsem Střelec,ale celá Heluka:fuck:
P.S. Proč mi nejdou smajlíci?
Upravil(a) Vladena (2. 3. 2008 17:54)
Není tady
Vladena napsal(a):
Já jsem Střelec,ale celá Heluka:fuck:
P.S. Proč mi nejdou smajlíci?
protoe se ta dvojtečka dotýká těsně posledního písmenka. př.: ahoj:cool: ahoj
Není tady
Jak říká Heluka (ostatně to musí vědět nejlíp )
Já měla tíra tátu a mám tírku dceru a FAKT bych je nezkouela obalamutit....ne e by to nelo, ale nestojí to za to
Ale měla jsem taky tíra tchána a ten naopak blamucení přímo...no ne vyadoval, ale nic jiného na něj nefungovalo - jene to byl velmi netypický tír.
Není tady
Ahoj, toto fórum mě opravdu zaujalo, hned řeknu proč. Zamilovala jsem se do mue tíra nepředstavitelným způsobem, asi měsíc jsem pořádně nemohla jíst a asi dva měsíce jsem kadou noc od tří od rána nespala. Nikdy se mi to jetě nestalo, a to jsem u na světe víc jak 40 let. On byl ze začátku prokazatelně zamilovaný, ale teď u je klidnějí. Je to u půl roku co jsme se seznámili, občas se vídáme, ale zatím to nikam nevede. Vycházíme spolu velmi hezky, ale jinak se nestýkáme: dejme tomu, je to pouze cosi jako pracovní vztah. Bohuel, nemohu uvádět podrobnosti, musím chránit soukromí. Pravdou ale je, e mě to psychicky dost ničí, a začínám být v koncích. Hlava říká nemysli na něj (musí zapomenout), a srdce ílí. Podotýkám, e oba máme svoje rodiny. Holky, nemáte nějakou ikovnou radu? Kdytak dík, L.
Není tady
Libuko, nechce uvádět podrobnosti, ale chtěla bys ikovnou radu....
Na základě toho, e máte zřejmě oba svoje fungující a funkční rodiny, tak bych to nechala nevést nikam a do úplného ztracena...
Mohlo by se ti stát, e by ti ten vánivý tír opravdu vstoupil do ivota se svými temnými emocemi , převrátil ti ho naruby a zase z něj v poklidu vystoupil. Vzhledem k tomu, jak píe a vyjadřuje se, z toho usuzuji, e nebude den správný typ eny , který by to ustál s nohama pevně na zemi, bezbolestně a bez následků jen jako nezávazný flirt.