29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Cauky holkyyy,
v lednu letime s muzikem na par dni do londyna a ja jeste nemam vyreseny ubytovani, tak prosim ty, co v londyne nekde spaly, jestli by mi nemohly poslat odkaz na nejakej dobrej a levnej hostel nebo B&B nekde spis v centru londyna, aby to byl samostatnej dvouluzak s hajzlikem a sprchou...koukala sem na net a neco sem i nasla, ale radeji bych neco osvedcenyho
moc diky a hezkej vecir majka
Není tady
Ahoj, aktualizuji tenhle dotaz, můžete mi prosím poradit s ubytováním v Londýně? díky
Není tady
Pěkný, čistý, vybavený, levný ale NE v centru, nutno jít na blízkou autobusovou zastávku:
Sleeping Beauty
sleepingbeauty@eurohotelsgroup.co.uk
nutno objednat předem, volné místo pro náhodné nocležníky nebylo
tel. 020 8556 8080
někde tady jsem už dávala i fotky pokoje, bylo tam všechno - čaj, káva, cukr, mlíčka, v koupelně taky všechno, denně čisté ručníky, toaletní potřeby, fén, žehlička, televize, varná konvička
snídani jsme si neobjednávaly (byla jsem s dcerou) blízko je Tesco
Není tady
někde tady jsem už dávala i fotky pokoje, bylo tam všechno - čaj, káva, cukr, mlíčka, v koupelně taky všechno, denně čisté ručníky, toaletní potřeby, fén, žehlička, televize, varná konvička
Není tady
Teda jestli můžu doporučit, ať už do Londýny studovat, pracovat nebo na výlet, koukněte na Easylondon.cz
Tam najdete, co potřebujete.
Není tady
Když jsem byla v Londýně, hledala jsem si ubytování přes server airbnb, levné a všechno bylo v pohodě. Nedávno jsem byla v Rakousku a ubytování jsem si hledala stejně.
Není tady
Ahoj, mohu se zeptat, kde jste byli nakonec v Londýně ubytování? Také akorát hledáme ubytování 2 dospělí a 2 děti (10 a 12 let), můžeme prosím doporučit vhodnou lokalitu? http://www.a-hotel.com/cs/velka-britanie/londyn Koukám teď sem, je tam přes 2500 hotelů a hledáme něco čistého s ohledem na děti a asi raději mimo centrum, jak jsem tak koukala na ceny :-) Metrem se předpokládám všude snadno dostaneme? My jsme již jednou byli přes cestovku ještě za svobodna, měli jsme balíček ubytování + lístky na fotbal, takhle samostatně hledám poprvé.. Neví i někdo jak je to s lístky, kdybychom se rozhodli, že nějaké utkání navštívíme? Ty balíčky byly celkově dost drahé a na fotbal by šel stejně jen manžel se syny, tak se nám to nevyplatí platit pro všechny. Děkuji.
Není tady
Stránky: 1