21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsem tu zase... s dotazem...
Doma je to někdy u na budku . Potřebovala bych vypadnou někam ven.
Samozřejmě, e s Vojtíkem
. Proto by mě zajímalo, jestli některá z vás nemá nějaký tip, na trávení víkendu s miminkem, někde v nějakém zařízení.Včetně ubytování, stravy a tak...
Líbilo by se mi třeba, aby tam byl bazén nebo cvičení na míči, relaxace nebo dalí aktivity, které bych mohla za přítomnosti ostatních miminek a maminek absolvovat.
Aby tam mohla mimča kolem půl roku a vý...
Budu se těit, e si něco najdeme a pojedem si s Vojtíkem uít, ná skvělý "romantický víkend, ve dvou" .
Není tady
Ahoj Marci.
Zkus se podivat na tohle, ja se tam na jare chystam s Tomikem - vyhledej si pobyt s detma, je to s plavanim. Kolegyne tam byla s celou rodinou a doporucuje, videla jsem fotky, z jeji 2-lete dcerky udelali doslova a dopismene akrobatku na vode
Není tady
silwan nezapoměla jsi sem dát odkaz?
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
silwan nezapoměla jsi sem dát odkaz?
Jo, jo. Zapomela. Uz ho tam davam
http://www.dovolenasdetmi.cz/
Není tady
jůů, tak to bych chtěla vidět... plííís... dej odkaz...
Není tady
tak jsem to protudovala.. je to super. Líbí se mi, e se tam chvíli postarají o děti a rodiče si můou na chvilku dáchnout - třeba v bazéně, na kosmetice...
Ale chtěla bych tam jet, jenom já.. bez mani.. abych si to líp uila
Ale s tou dopravou je to pro mě komplikovaný.. no, myslím, e autobusem asi nedojedu nikam , e ?? Take odvoz a dovoz to jistí
Není tady
Ja se tam taky chystam bez manzela. Jen me (nas) tam odveze a pak priveze Ale jak jsem psala az na jare, ted mame rozdelana ockovani, pak budou Vanoce... takze to vidim tak na brezen, duben, mozna az v kvetnu. Uvidim.
Upravil(a) sillwan (17. 11. 2007 16:48)
Není tady
Kači, líbil se mi ten únor... to plavání..
ale já bych zatím přece jen chtěla prvně zkusit víkend, ne rovnou týden.. tak pořád hledám na netu...
Není tady
My jsme byli s agenturou www.infodomecek.cz a www.mimisek.cz. Spokojenost s oběma
Upravil(a) PetaZ (17. 11. 2007 19:43)
Není tady
holky prosim nemate neco na morave Jeseniky nebo Slovensko. Krkonose mame 4 hod. cesty a ja si to s tou nasi treperendou nedokazu prestavit takovou cestu.
Není tady
aha, tak jsem protudovala odkaz od sillwan a je to ten infodomecek, akorát jiné stránky... Jetě jsem kdysi natrefila na brněnskou agenturu... Popátrám... http://www.afreetime.com/
Není tady
Márci, taky bych někam vypadla. Byla by paráda, kdy by mi Ondru pohlídali a já měla chvíli pro sebe. Líbí se mi na www. mimisek.cz ten týdenní pobyt v Jizerských horách. Je to přelom leden - únor. Mají jetě 4 volná místa. Ale taky bych nejdřív radi víkendový pobyt.
Není tady
Hofi, tak na to jsem tayk koukala..
Docela se mi líbí prodlouený víkend
VELIKONOCE
21.3. - 24.3.2008
(pátek - pondělí)
vlastní
soc. zařízení
7 volných pokojů
lyařská kolka +
lyování pro rodiče +
hlídání dětí, plavání dětí
cvičení pro maminky
zimní dovolená na horách
sjezdovka hned u hotelu !!!
bazén přímo v hotelu !!!
umava
(okres Vimperk
Ale to by chtěl mana asi jet se mnou..
Nebo 04.04.-06.04.
(pátek - neděle)
Lázeňský pobyt
pro eny i mue
s moností hlídání dětí i miminek v době cvičení
a lázeňských procedur !!!
Dopřejte svému tělu na víkend relax, odpočinek,
načerpejte sílu a energii !!!
Výborný terén i na
kolečkové brusle a kola
(obojí lze zapůjčit přímo v hotelu !!!)
Lázně - Poděbrady
komfortní 4**** hotel
(s bazénem, procedurami, cvičením,...)
Ale to je táák dalekóóó... já chtěla co nejdřív...a vůbec mě nenapadlo, e jsou takový akce plný.. nóó, jasně... oni tam budou čekat na nějakou ... co má zrovna doma depku, e se bude chtít jet odreagovat..
A navíc jsem si teda myslela, e takových zařízení bude nějak víc.. a ono toho je, jak afránu..
Jo a taky jsem si najivně myslela, e tam-někam , dojedu busem, aby mana s námi nemusel.. cha cha cha , to je teda směný
No, á jsem fáákt prdlá. Potáhnu se s miminem+bádly+nae potřeby+cest.postýlka.... no, pako, no
Není tady
Márci,Ty trubko nedepres...nebo začnu taky
a budete mít po ptákách
teda po zprávách z Bohnic
A hlavně,já si myslela,e to bude krapek levnějí si myslí,e kdy nám zvedlyi mateřskou, e nás řádně v penzionu vodrbouuu
A nechcete přijet za mnouuu
utábořím Vás na zahradě a udeláme to neohláenou Motherparty
Není tady
Stranpo díky díky nabídku bych s chutí přijala, ale zná to ..
jo, je to děsně drahý, ale pokud v tom je nějaká relaxace nebo cvičení..prostě něco jinýho, ne mám doma. Tak mi to je jedno. Hlavně, potřebuju mezi lidi a dalí mimina. Nebo se doma fáákt
Není tady
a jetě pro vechny - je to doporučené od moji známé...
www.dumrodin.cz (výhoda pro Praandy, pouze 20 km)
Není tady
Márci, my jsme byli minulý rok s rodinou na pobytu s Domečkem (www.dovolenasdetmi.cz). Bylo to prima, bezva plavčo pro děti, program v herně si taky uily, ve vybavení bylo spousta takových těch lepích hraček, děti tvořily, sportovaly. Pro miminka bylo hlídání.
Na doporučení PetyZ jsme pak zkusili jetě pobyt s Mimískem (www.mimisek.cz). Bylo to taky fajn, ale trochu mě nemile překvapilo, e jsme zaplatili za program (a to pomalu jednou tolik navíc co s Domečkem) a jetě jsme si museli přivézt vybavení jako pastelky, lepidlo, nůky atd, co nás stálo pomali 200,-kč navíc. Celkově mi oba pobyty přily programem srovnatelné, Domeček je levnějí. V kadém případě se nám ale pobyty s programem líbí, je tam jistota, e tam děti budou mít společnost. Take na jaře se chystáme znovu, asi zkusíme s Domečkem tentokrát Hartmanice :-)
Není tady
Ahoj holky, chtěla jsem vám vem, kdo tu dali nějaký ten tip na výlet, moc poděkovat.
Díky vám jedeme v dubnu na super ( doufám ) výlet s plaváním.. u se móóóc těím
Není tady
Ja taky moc dekuji taky jsem se vybrali a jedeme v unoru:)
Není tady