|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky dávají se tyhle sušenky dětem rozmačkaný s nějakou přesnídávkou nebo se můžou i samotný?Nevím, ale asi bych měla strach aby mi třeba neukousla moc velký kus a nezačala se dusit....
Není tady
Lulu, já ji dávám, ale ona ji spíš jen ožužlá..To jsem pořád u ní, kdyby něco.. Ale budu jí je dávat do přesnídávky..A jaké máš? My od Hami, chtěla jsem Sunarku, ale ty obsahují lepek..
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady

lulu,Natálce vyrosl prví zub až v 11.měsících,takže taky neměla šanci nic rozkousat...no neumí to ani teď 
Sušenky jsem kupovala ty dětský od půl roku a pěkně se rozpustili v pusině.Ale my ujíždíme na kukuřičných křupkách. Ty malá miluje a bouchá je pořád. Prodává se,ale víc druhů od různých výrobců.Některý jsou strašně tvrdý,takže já ve zdravé výživě kupuju takový co se hned rozpustí a nikdy se mi nestalo,že by se malá jimi dávila nebo dusila
Doporučuju 
A občas sem ji sušenky rozdrobila do přesnídávky 
Není tady
já jsem koupila od Nestlé a jednu jsem jí právě dala do ruky na zkoušku a ona jí v půlce užužlala a tu půlku spolkla. Ale zatíme teda v pohodě, jen se trošku ksichtila.
Není tady
Luci prosím tě jak se jmenujou ty kukuřičný křupky, já jsem koupila takovej ten kukuřičný chleba a to mi malá teda nechtěla.
Není tady

Happy,jsou to "Slovácké kukuřičné křupky -natural",výrobece S. Matyska,Bystřice pod Hostýnem.Cena asi 12 Kč za pytel 
Jiný se nám fakt neosvědčili,byly tvrdý 
Není tady
U nás také Adélka těžce ujela na Slováckých kukuřičných křupkách natural za 12,- kč.
Jsou opravdu na jazyku ihned rozpuštěné. Dlabe je od 6. měsíce-v kočárku,v autě-no prostě furt. Jeden pytel máme na 3 dny... 
Ale pozor: ty kukuřičné křupky vyrábí i jiní výrobci a ty jsou opravdu tvrdší a u těch bych se bála....
Není tady
Tak co se týká sušenek, prdím na ně, páč já koupila malý ty od medvídky od Nestlé a vždycky mi urvala hlavu, která jí zůstala v krku, ale dobrý, vždycky to spolkla, takže jí je drobím do kaše
.
Není tady
Susenky taky drobim treba do frutapury nebo kdyz ji nastrouham jablko ci hrusku nebo do jogurtu, ale samotny nedavam, za jedno je od nich za.rana jak prasatko a za druhy drobej a jeste by se tim dusila
Do rucky pekne krupky natural (jak pise Janis) a je spokojena, krasne se rozpusti a muze se po nich utlouct 
Upravil(a) Svedka (16. 11. 2007 22:33)
Není tady
Já byla jako au-pair v Anglii a tak jsem dávala takové sušenky do misky, zalila vřící vodou, to nabobtnalo a vznikla z toho kase. Malá to milovala. Nevím, jestli jsou to právě tady ty sušenky, o kterých píšete, možná jo.
Není tady
Tak jsem koukala po těch Slováckých křupkách v Albertu a nemají. Můžete mi říct kde je kupujete?A to jsou nějáký dětský?
Není tady

Já je kupuju ve zdravé výživě,jinde jsem je neviděla 
Není tady
ad krupky: taky zdrava vyziva a nebo jsem je videla paradoxne u nas v jedne zelenine 
Není tady
Já sušenky močím nebo dávám do přesnídávky, jogurtu.
Dneska jsem po dlouhé době dala malé sušenku do ruky, ať zkusím sama a musela jsem ji z ní vytřískat 
TAkže budu dál močit.
S těma křupkama se vám děti nedusí???
Není tady

ty křupky se fakt hned rozplynou,takže se dusit nemůže
Ale musí to být fakt ty křehký slovácky
Natálka si vždycky našroubuje do pusiny úplně celou a fakt v pohodě 
Není tady
Jo jo, jak píše Lucka, naše Terez se jimi cpe o stošest a taky je rve do pusiny celé
a ještě se ani jednou nezakuckala
Super jsou ty dlouhý, ty jí vystačí aspoň na 2x do pusiny
Není tady

tak naše malá tak dlouho šroubuje a hledá jak tam narvat i tu nejdelší

Není tady
já sušenky rozmáčím do přesnídávky,nebo jogurtu,malá se mi s nima jinak dávý.
Ale kupujeme taky ve zdraví výživě kukuřičné křupky,výrobce-statek Únanov a jsou taky :supr:Rozpustí se hned,ikdyž si Barunka narve do pusy tu největší :)Ještě se s nima nedávila a to ji natahuje témeř každý kousek,co má v pusince 
Není tady