Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 16. 11. 2007 15:47

petulka85
♥♥-----
Místo: Krnov
Web

samoopalovák který nežloutne

Ahojky,chtěla bych se zeptat jestli máte odzkoušený nějaký samoopalovák,po kterém bych nebyla žlutásmile jsem v obličeji úplně bílá...a žlutá být taky nechci roll

MUSÍME SE SMÁT DŘÍVE, NEŽ SE STANEME ŠŤASTNÝMI, NEBOŤ BYCHOM MOHLI ZEMŘÍT, ANIŽ BYCHOM SE ZASMÁLI....!

http://sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

Není tady

#2 16. 11. 2007 16:44

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Re: samoopalovák který nežloutne

A není na obličej lepší make-up? roll

Není tady

#3 16. 11. 2007 16:50

petulka85
♥♥-----
Místo: Krnov
Web

no to máš možná pravdu smile ale já nechci být pořád bílá...a když si koupím tmavší makeup tak mi to příjde takové nepřirozené,tak nevím smile

MUSÍME SE SMÁT DŘÍVE, NEŽ SE STANEME ŠŤASTNÝMI, NEBOŤ BYCHOM MOHLI ZEMŘÍT, ANIŽ BYCHOM SE ZASMÁLI....!

http://sirmi.ic.cz/smajl/467.gif

Není tady

#4 17. 11. 2007 17:44

kaca17
♥♥♥----
Místo: Okres HK

občas používám Garnier a dobrý

Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí