21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, moje maminka měla rakovinu d. čípku a gynekolog mi řekl, abych si na to dávala pozor i já. Před 3 měsíci jsem si nechala od kamarádky objednat jeden doplněk stravy, který podle popisku velice dobre pomáhá proti tomuto druhu rakoviny. Maminka ho dostala před Vánoci k "vánocům" jako dárek. Není to levná záleitost cca 2500/krabička, ale ty výledky byly skvělé. Doktor z toho byl překvapen. Maminka podstoupila chemo a vůbec si nestěovala na vedlejí účinky léčby. Teď vlastně dobrala tu krabičku a dle doktorů je zcela v pořádku. Take pro mě to bude jasná volba prevence. Nevím jestli sem můu napsat název toho přípravku, ale případně to dám do soukromé zprávy nebo to později přidám.
Není tady
Tak jsem zjistila, e se Penoxal prodává u i v ČR. Maminka je v pořádku a daří se jí skvěle. Upravila si kompletně jídelníček. Přela na zdravou stravu a s Penoxalem, který jí 2x denně je čilejí ne kdy dříve.
Vichni jsem tastni
Upravil(a) Karol1na (20. 5. 2015 10:14)
Není tady