29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, moje maminka měla rakovinu d. čípku a gynekolog mi řekl, abych si na to dávala pozor i já. Před 3 měsíci jsem si nechala od kamarádky objednat jeden doplněk stravy, který podle popisku velice dobre pomáhá proti tomuto druhu rakoviny. Maminka ho dostala před Vánoci k "vánocům" jako dárek. Není to levná záležitost cca 2500/krabička, ale ty výledky byly skvělé. Doktor z toho byl překvapen. Maminka podstoupila chemo a vůbec si nestěžovala na vedlejší účinky léčby. Teď vlastně dobrala tu krabičku a dle doktorů je zcela v pořádku. Takže pro mě to bude jasná volba prevence. Nevím jestli sem můžu napsat název toho přípravku, ale případně to dám do soukromé zprávy nebo to později přidám.
Není tady
Tak jsem zjistila, že se Penoxal prodává už i v ČR. Maminka je v pořádku a daří se jí skvěle. Upravila si kompletně jídelníček. Přešla na zdravou stravu a s Penoxalem, který jí 2x denně je čilejší než kdy dříve.
Všichni jsem štastni
Upravil(a) Karol1na (20. 5. 2015 10:14)
Není tady