21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ivu jak jsem ji psala přeji ti té zdraví a hlavně,e má ji operaci za sebou,,a cítí se dobře..
Jinak jak si psala,e jsi smolař.....Mám něco podobného..Chtěla jsem jít na pár dní do práce,,a e si začnu vyběhávat tu operaci...Jene mě teď pro změnu chytly zuby.Mám zánět nervu..Take čekát a se ve zklidní...a zuby se daj do pořádku..
Není tady
Ahoj holky,
tak to jsou Ivi super zprávy. Já mám před dvěma lety operaci za sebou. Nebolelo skoro vůbec. Ozařování mám taky a teď mi doktor řekl, e se to vrátilo. Take jdu 10.1. na dalí biopsii, a pak na zákrok a ostatní se uvidí.... Jo děti nemám,tak celou dělohu brát lékař nechce, kdybych je měla tak se nerozpakuje. Take vydr,prďka vydr bude líp))
Není tady
Moc děkuji za podporu a drení palečků, bez Vás tady bych to zvládala mnohem hůř.
Sissi, to je fakt smůla,zuby jsou prevít a dokáí opravdu hodně potrápit. Přeji,aby tě to moc nebolelo a brzy jsi měla ve za sebou.
Mě teď 3. den pobolívá lévá strana podbříku, nevím, zda to nemůe být k ovulaci,ale je to taková jiná divná bolest. Doufám, e to není nic váného,nedodreli jsme estinedělí, jeliko mi nic nebylo a nekrvácela jsem,tak jsme měli sexík, tak doufám, e jsme něco nezbabrali.
Není tady
Klubko, pamatuji si tvůj příběh. Hodně jsi mě drela nad vodou svým pozitivním přístupem.
Já u mám dělohu venku, ani histrektomie není ádná těká operace, byla jsem rychle v naprosté pohodě,ale je jasné, e pokud nemá děti, je to a to poslední řeení. My jsme také chtěli jetě miminko,ale jeliko mám dvě děti z předchozího manelství, tak jsme se rozhodli neriskovat a děloha la ven. Natěstí histologie prokázala postiení pouze na čípku a dalí léčba být nemusela.
Není tady
Holky jak vás čtu ,mě děsíte já byla na konizaci před pár lety,no doufám,e čípek nějakou dobu vydrí..teď potřebuji dát dohromady jiné orgány....teda a přestanou ty zuby!!!!
Klubko drím palce..napi jak si dopadla..
IvaM.. uvidí,snad to nic nebude..
Není tady
Ivo, přeju Ti, a je ve v i nadále pořádku, to je fajn, e operace proběhla dobře a psychika je na tom u trochu líp.
Klubko, drím Ti moc palce!!
Holky, přeju vám vem hlavně zdraví, a a je ten letoní rok dobrý!
Není tady
Sissi, neboj, kdyby to bylo váné,tak by tě dr. nenechali bez dalího zásahu. U mě se při konizaci zjistila rakovina ( nejenom předrakovinné stádium),take radikální řeení bylo optimální pro danou situaci. Pokud je ena sledována,tak by to nemělo tak daleko dojít. Já měla situaci trochu jinou, ani lékaři sami nechápou,jak mohlo tak rychle dojít k takovému zhorení,ale asi to bylo tím, e jsme se snaili o mimčo a ono to nelo, podstoupila jsem umělé oplodnění, léčbu prednisonem a i přes tuto léčbu jsem několikrát potratila a to oslabilo natolik imunitní systém, e v lednu dělaná cytologie byla v naprostém pořádku a kontrolní v říjnu u byla moc patná. Prostě shoda okolností...
Kristlo, děkuji a také přeji pohodový rok 2008.
Není tady
Ivanko já u se snad ani nebojím,člověk se smíří se vím..musí co jiného mu zbývá..
Kolikrát si říkám lidi někde na tom jsou jetě hůř.. a taky třeba si to teď ve vyberem a na stáří budem v pohodě..
kristla, přeji té hodně zdravíčka..
Není tady
Ivko, to je dobře, e to dopadlo takhle, nemusí na ádné ozařování, jsi v pořádku a doma jsi jsitě v těch nejlepích rukou s rodinou. Moc Ti to přeju a taky aby dcera co nejrychleji dostudovala a ty jsi mohla být nasazena coby babička U se mi to blíí, těím se a doufám, e budeme vichni v pořádku. Ale vechno u vude tlačí a bolí.....
Není tady
Nety, děti jsou moje veliká radost, jetě, e je mám, to je to nejkrásnějí co mi zůstalo v předelého manelství.
Vypadá to,ale e mě čeká jetě jedna náročná operace, mám vychýlené dvě plotýnky v bederní páteři a záda mě u bolí několik let, operaci jsem odkládala kvůli těhu a nyní asi u nastal ten správný čas to začít řeit, tak v pondělí jsem objednaná na neurochirurgii Na Homolku.
Není tady
Tak a Ti to dobře dopadne, koukám taky toho nemá málo. Mamka má ischias, páteř jako výhybku a plotýnky jí u brali. ádná radost, trpí permanentně jako kůň... Navíc nám v rodině nezabírají tiící prostředky, take nakonec musela skončit na nějakou dobu na morfiu....
Tedy Ivu, buď u kruci zdravá, u aby Ti dali doktoři vechno dohromady, a můe ta vnoučata pořádně prohánět !!!
Není tady
Ahoj Ivi,
tak jsem ráda, e jsi dopadla fajn. Neplač, mimi nebude, dcerky ti budou určitě dělat radost.
A s tou plotýnkou si nezahrávej. Já mám ze zády problémy od baletu. Plotýnku zaléčnou,ale bolí to jako prase.
A pěkně ty doktory hoň,a se starají!!! A tě pěkně dají dohromady!!! Dle mého histeroktomie bude proti tomu procházka růovou zahradou.
Zítra jdu na verdikt:))
TAk hlavně zdraví!
Není tady
Klubko, co tě čeká dneska za verdikt???Otázky kolem rakoviny nebo ty plotýnky?
Já dělala také balet a do toho gymnastiku, take si myslím, e ta záda mám také z toho.
Teď zjituji zda mám nárok na lázně, vude píí, e po hysterektomii je nárok na kříkové lázně,ale mě je nikdo nenabídl, ani v Praze ani u moho gyndr. Take se asi začnu zajímat sama.
Dej vědět, jak jsi dopadla, prosím.
Není tady
ahoj,
jo la jsem na onkologii a gyndu na kontrolu. Zase je tam nějaký nález. Ale dobrý. vyřeí se to jetě větí konzací. to u je třetí. Krájí mě jako rohlík
Ale hlavně e u ne koktejlky:)
Hele,já jsem taky nevěděla, e mám nárok na lázně po platice kříového vazu v kolení. Měla jsem 5 operací. řekl mi to a takový mladý lékař na ambulanci,kdy mi vyndával stehy. Gynda by ti to měla napsat, pak jít o obvodákovi, který vyplní průkaz a up na VZP
Není tady
Klubko,tak hlavně, e se jetě drí Chtělo by to otěhotnět co nejdříve, ne?
A tys po konizaci z onkolog. důvodu lázně vyuila?
Není tady
No problém je, e mě se do míma jetě nechce.... tak to v sobě furt řeím. A partnera řeím a krizi atd..
Jinak co se týká nemoci, tak to jsem v klidu. Co se má stát to se stane a nemá cenu něco řeit dopředu... Kdy umřu umřu,kdy nebudu moci mít děti, tak nebudu. Nic ne smířít se s tím nedá..
Lázně jsem vyuila jen na tu nohu. Paní doktorka v lázních se taky divila, e mě to nikdo jetě nenabídl... Jene oni to dávají jen starím a sporotovcům.
Do Frantovejch jsem nejela. Musím přiznat, e těch 5 týdnu "V domově důchodců" kde nebylo kam jít byl pro mne očistec. Stále jsem courala venku v parku,i kdy jsem pajdala. Nemohla jsem vydret na pokoji nebo v té hale,kdy si kadý jen stěoval co mu vechno je.
natěstí jsem tam posledních 14 dní potkala super starou paní. 70 let,čipera, upravená a jetě přijela z Prahy Twingem:)
Není tady
Má moc prima přístup, přesně tak to je...člověk se nervuje a stresuje něčím, co nemůe ovlivnit, přitom věci, které můe změnit, nechává stát...
Já bych do lázně jela,ale taky mám strach z toho, e se tam budu nudit, nedovedu si představit nic nedělat. I kdy po večerech určitě nějaké tanečky a zábavy jsou,ne?
Není tady
Tak holky sice nejdu na čípek,ale na operaci jdu 12.února a doufám,e poslední..
Jo přesně jak říkáte.co se má stát stane se!!! a jestli se neprobudím, tak se to stejně nedozvím..né si dělám srandu,ale člověk to tak musí brát..
jen se vdycky modlím,abych měla dobrou spolubydlící a budu na pokoji..Na JIPCE jsou vdycky hodní!!!
Není tady
Sissi, 12. je astné datum, já byla na hysterektomii 12.12. a dopadlo to dobře, take určitě 12.2. to také dobře dopadne!!! Hodně těstí a dej vědět.
Já jedu zítra na konzultaci s tou páteří.
Není tady
Ivanko ,nástup mám 12,ale operace je 13.tak snad to vyjde taky....Jj určutě se ozvu,..U,aby to bylo:)..
Drím palce,tebe zlobí plotýnky viď???to je taky na prd!!!!prostě člověk si nevybere...
Nedávno jsem říkala dr,e bych jako přila.a mě vyměněj vechny součástky,které mám patný a bude to!!!
Není tady
Vyjde to na 100%!!!
Já mám plotýnku...Můe si přečíst v bolestech zad...,zaloila jsem samostatné téma.
Není tady
Ahoj, mám strach o mají mámu, v poslední době měla nějaké změny na děloním čípku, chodila na kontroly,ale ted se jí tam bohuel skutečně něco obejvilo a přítí týden musí do nemocnice na kyretá. Znamená to, e má rakovinu?A co kdyby jí skutečně měla?Vezmou jí čípek a bude to zase dobré?Nemůu ani spát, ona je straný pesimista a u ted nad sebou podepisuje ortel a to člověku moc nepřidá....
Není tady
lulu24 napsal(a):
Ahoj, mám strach o mají mámu, v poslední době měla nějaké změny na děloním čípku, chodila na kontroly,ale ted se jí tam bohuel skutečně něco obejvilo a přítí týden musí do nemocnice na kyretá. Znamená to, e má rakovinu?A co kdyby jí skutečně měla?Vezmou jí čípek a bude to zase dobré?Nemůu ani spát, ona je straný pesimista a u ted nad sebou podepisuje ortel a to člověku moc nepřidá....
Lulu,nestra,to je docela běná operace,má to dnes u kdekdo. Neplete si náhodou kyretá s konizací? Ta se toti dělá v případě změn na čípku. To jsou tak 2-3 dny v nemocnici a v podstatě člověk ani neví,e mu něco dělali. Kdyby byl nález závanějí, odebrali by mamince celou dělohu. A ani to by nebyla ádná tragédie,pokud u nechce mít děti. Kdy uvaují doktoři v jejím případě jem o takové mení operaci,nebude to určitě tak zlé.
A si to maminka raději nechá pořádně vysvětlit od lékaře.
Není tady
lulu přesně jak píe mia..neboj..
dávala jsem ti odkazy u ne jiném vlákně
http://www.vasedeti.cz/clanky.php?clanek=2195
http://www.victorie.cz/magazin/gynekolo … cipku.aspx
Upravil(a) sisi21 (13. 5. 2008 19:50)
Není tady